Коментари - ГЕРБ печели убедително вота, 5 партии пращат евродепутати | Днес.dir.bg

ГЕРБ печели убедително вота, 5 партии пращат евродепутати

ГЕРБ печели убедително евроизборите с над 30%, БСП събира под 20%. ДПС ги следват плътно в резултата. Най-вероятно пет партии влизат в Европарламента.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ печели убедително вота, 5 партии пращат евродепутати | Днес.dir.bg

Коментари

от БСП, умниците от РБ барабар с Куневата, т`ва е положението. Вие си дрънкайте. Просто народът има верен усет кой е лъжец и кой - не. Ха честито! А т`ва недоразумение Дудука, дето като Волен се има за национален герой, дано по-малко българи полудяват и да му вярват. Малоумник.

Иха, Бойко. Май си минал вече на втора книга от поредицата за Винету.

Като гледам с какви данни работиш и какви глупости си съчинил по добре си смени ника на Не просветен! Не че не знаем колко сте грамотни, че една бюлетина както ви е наредено не можете правилно да попълните , ама все пак много фалш! Типично за партията ви!

Според тях ГЕРБ печели 33,45%, БСП - 19,32%, ДПС - 11,89%, ББЦ - 10,48%, РБ - 6,90%.

На парламентарни избори,когато избирателната активност е двойна,резултатът на Съсела ще е двойно....по-малък :-) :-) На ДПС също резултата ще е максимум 5-6 % .....А комунистическите блянове си ги запази единствено за съня.....:-) :-) :-)

Мегдан е Персийска дума, но и какво от това. Добре звучаща кореспондираща с българското село и място за веселба и танци.

Заради некадърника геймишка Станишка и продажният агент Гоце Кюмюра, селската мачка бистришка Боци, ще лапа бесепарски мишоци и ще ни поучава с уроци, колко е велик и силен, а в действителност е един селяндур инфантилен.... Това е политическата сатира през сълза и смях.

Да кажем и резултата от изборите - пожарникарят пак скъса пагоните от съветската униформа на пъзльото, който през живота си не е работил друго, освен премиер. Време е сега посраният Станишев да напише следващата си дипломна работа Как се губят избори n пъти. Просто е като само се краде.

е сега по последни данни,олигофрените в страната са около 27% ,а особено тежка форма са гласувалите за герб ,бсп,рб и дпс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А най покриват определението тея дет са гласували за този когото си пропуснал, нали...

Българите в чужбина трябва да имат право на електронно гласуване ! Само така можем да спасим България от циганската бисипе и турското дуписе! Да живее България ! П.С. в чужбина бисипе не мина 6 %

Само 6% - това наистина само по себе си е чудесно, НО! Защо ГЕРБ, бе хора, защо?! На какво спасение да се надяваме? От трън, та на глог! И повече ли ще ви харесва ДПС в компанията на ГЕРБ?

пробвахме всичко вече

Що е ГЕРБ - партия спечелила с 60% първите си избори.Сега едвам би събрала около 20%. От 60% пада на 20% а по средата улични бунтове и изхвърлена от властта.И това-забележете-до половината й мандат.Лидерът и се пери по снимки и събития и отново иска да управлява.Ако тези резултати са верни и действително отразяват нагласата на хората, то тогава тази нация найстина си заслужава съдбата, която сами си предопределя - ускорено самозатриване.

Защо Кунева отиде при Радан? Тези се изложиха с тази комунистическа снаха. Нещата са прости- бил ли си свързан с тоталитарната държава нямаш място в управлението на демократичната държава. Това е. И аз както Станишев- не че съм фен- да кажа точка.

ретроблок разбраха ли се кой да ходи в Брюксел?

Може ли да ми обясните, умните ГЕРБ + коя друга партия/коалиция ще състави правителство?

не излиза сметката само с бареков и кунева:) сещай се кой остава.

дръж си парцала здраво и бърши под леглата ! от това разбираш !тези избори не са онези избори ,дето после се прави правителство ! ти май си задраскала 15 два пъти !

Честито на печелившите! :( Социолозите няма ли да понесат някаква отговорност за несъстоятелните прогнози?!?!?

Не е важно за кого гласуваш,важно е кой брои бюлетините! Този път нямаше "Костинброд" но сто на сто ще цъфне някоя друга шашма от ГЕРБ! А като гледам снимките на тези пет спечелили евроместата от ГЕРБ,направо ми се плаче! Те ли ще представляват България?

На парламентарните избори резултатът няма да е такъв.

Честно - печели на боко мекия.....

Губиш Станишев - печелиш Борисов...+ Бареков...+Местан...

Пирова ама победа!

Имайте в предвид, че резултата за ГЕРБ ще се увеличава още, защото резултатите от чужбина ще пристигнат по късно, а там са гласували в 90% за тях! Това винаги е било така до сега , това сочат данните!

Каква пародия на избори!... Алчност, наглост, неграмотност! Хаос, корупция, погазване на закон и морал! Изгонихме младите, смачкахме пенсионерите, потъпкахме правата и самочувствието на българите/данъкоплатци и работещи бедни/...

Когато не ви изнасят резултатите пишете че е пародия!

Бъдете така добър/добра/, да погледнете по-далеч от партийните си пристрастия! На Вас не Ви изнася, че има хора, които не симпатизират на нито една политическа сила! Е, аз съм от тях, не че има значение за някого!

ГЕРБ не са спечелили изборите. Просто са взели най-много гласове. Имат същия резултат, както и на последните парламентарни избори. Ако изкат нови избори, този резултат ще им стигне само да върнат мандата.

Не знам вярваш ли си като ги пишеш тези неща, но според мен на едни предстоящи парламентарни избори ГЕРБ ще спечелят много повече гласове , а до момента интуицията не ме е лъгала никога!

Да опитаме тогава!

Не ме интересува КОЙ не е гласувал. Важното е, че ГЕРБ е партията с НАЙ - ГОЛЯМО одобрение от избирателите. А тези които не са гласували - ДА СА ГЛАСУВАЛИ, проблемът не е мой!

Ха наздраве! За "победата" де.... Дали само идиоти са гласували или само идиоти са останали в България... Та не виждате ли за какво стажа дума-РЕАЛНО не са гласували и са ПРОТИВ СИСТЕМАТА И СТАТУКВОТО около...знам ли, вероятно поне 70% от гласоподавателите Верно ли сте идиоти?!

Човекът с лентичките се завърна, човека, който предпочете да плати на турски фирми да сторят магистралите ни, а не български (да не говорим, че магистрала "Тракия" потъва). Човекът, който за 4 години разби икономиката на страната, обещаваше пържоли за кучета намерили човешки труп. Този човек дори няма интелигентен изказ. И не, не съм за БСП, но не искам тази проста мутра да ме управлява! Жалко, че избирателната активност беше малка, много жалко!

Избирателна активност 27,42. Реално са гласували само социално слабите братя и малцина останали. Не може да се нарече победа или загуба. Не са парламентарни избори.

Ако беше футболен мач, както неуместно Борисов се сравнява с "Реал", по логиката на математиката Реал, трябва да играят с 3 футболист, вместо с 11 - 30%.

Е ако играеха с трима футболисти, вече да са забравили за тях. Или да практикува друг спорт, примерно художествена гимнастика, а не футбол. Абе, Борисов е Цар на абсурдните и тъпи сравнения и изказвания.

Червените тролове стенат , че има 30% избирателна активност и 70% били против ГЕРБ. Ха ха ха - голям смях! Резултатите се изчисляват на база гласували. Това , че има негласували , не означава, че не трябва да има избори. БОКЛУЦИ, ИЗБОРИ СЕ ПРАВЯТ ЗА ГЛАСУВАЩИТЕ! От негласуващите нищо не зависи. Ясен ли съм?

Това е истината. Народа не е гласувал. До такава степен е докаран до политическа апатия, че не гласува. И платени гласове на малцинствата решават победата. Партиите се борят за купуване на повече гласове.

Ти да не си умопобъркан, бе? И аз съм за Герб, но от 100 българи 9 са гласували за Герб. Това е много малко. Айде спри да се излагаш и да си показваш простотията. То във всяко стадо има мърша. Ако си чак такъв невеж простак, ходи при Бареков.

Ку ку! Значи според болният ти мозък, от 1 000 000 гласували, 900 000 са гласували за ГЕРБ????????????????????????????????? Ама много проста кратуна си ти бе, червен парцал!

А колко от гласувалите са пуснали недействителна бюлетина , колко са купените гласове и колко са гласували по два пъти. Това е хората искат смяна на системата и единствената демократична алтернатива е форумна република.Където всеки Български гражданин решава пряко всеки един закон и договор във форум чрез РЕФЕРЕНДУМ.

Какви са изводите? На първо място мнозинството от българите са наясно, че хубавите неща не валят от небето. Не може само да се искат пенсии, заплати и социални помощи, те трябва да се изработят. Второ в България трябва да се въведе задължително гласуване в противен случай след 5-10 години тази страна ще се казва Булгаристан. Задължително трябва да се въведе образувателен ценз и доживотно лишаване от правото да се гласува за тези, които купуват и продават гласове. Задължително трябва да се ограничат парите, които партиите имат право да харчат за изборите.

Честита ПОБЕДА на всички разумни българи!!!!!!!!! Питам се кога платените социолози на БСП Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Андрей Райчев, "Сова Харис" и т.н. ще си СКЪСАТ ДИПЛОМИТЕ!!! НАРОДЪТ КАЗА: НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на правителството !!!

ГЕРБ е нашата надежда заедно с РБ.БРАВО!

Я стига. Запази си еуфорията за партийната групичка или за лудницата. Някой ден това изказване може да свърши работа на психиатрите, когато търсят причина за лудостта ти.

Негласувалия е луд човек.И червения гласоподавател също.

На сергей му го * за 11 път, но за сметка на това, ПОРЕДЕН!

Та той това иска - значи успя!

И Борисов и Бареков и Станишев говореха как народа иска едно иска друго, бутат се кой да седне на хубавото местенце а никой не каза очевидното. 73% от гласоподавателите не искат да чуят за никой от нашите "политици"

И ние не искаме да чуем за негласувалите.Те са глупави хора.

А може би не е така. Може би са хора с достойнство и позиция. Може би просто не харесват некадърници и за това не ги подкрепят.

Много повърхностно заключение. Не знам, кой е глупавият. Сигурно, този с повърхностните изказвания, в които липсва всякаква мисъл.

При демокрацията се приема вота на мнозинството, а той е против партийно-платените, така че - МЪЛЧИ!

Така е. Невероятно, но факт. Нали Борисов, призоваваше Станишев да си ходи, позовавайки се на проценти. Е въз основа на същите тези проценти - всички да се хващат под ръчичка и да заминават.

Да си гласувал,да не си държал на коча дисагите!

Честито ГЕРБ, партията на българите, партията на народа!

Ало кретена какъв народ бе? 6,2% ли сте народа

Да, есенцията на народа!

Ivan

Не гласувайте! 30 % гласуващи овце са твърде много! Този процент трябва да падне до 10%!

Пеевски евро депутат ?! Българио българио къде ти е акъла....?!

Г-н Борисов, да решим следната елементарна задачка: Питате 100 жени дали харесват Вас, Станишев, Местан, Бареков, Сидеров. 70 от жените директно ви обръщат гръб, явно до толкова не ви харесват, че считат, че не заслужавате вниманието им. 30 жени остават и си дават мнението. 30% от тези 30 жени, казват, че харесват вас. Имам два въпроса колко жени от 100, Ви харесват? И при получения резултат, можете ли да имате самочувствието на харесван мъж? Отг. на първия въпрос е, че от 100 жени, вас ви харесват само 9. Отговорът на втория е следствие от първия и е "Не". Същият ще е отговорът, ако заменим някои думи в условието, пр. "жени" с "избиратели" и т. н. А това, че вашите съперници са по-малко харесвани, означава само, че всички сте много зле. Е кои трябва да си ходят? Какво показва математиката?

Да са гласували, кой им е крив?

Факт - не са гласували. Но! Математиката си е математика. Търсете причините.

Това е въпросът: "Кой им е крив?" И според мен, този въпрос е риторичен - криви са им претендентите - гола вода са.

В Гърция избирателната активност е 60%. В България 30%. Нашите избори валидни ли са?

И 10% да са ще бъдат валидни!да са гласували българите.

Това е хората искат смяна на системата и единствената демократична алтернатива е форумна република.Където всеки Български гражданин решава пряко всеки един закон и договор във форум чрез РЕФЕРЕНДУМ.

Ти верно си първи клас втори срок. Тази ли глупост успя да изсмучеш от пръстите си.

Резултати от ЦИК към 05:10 при 54.259% обработени протоколи: ГЕРБ 32.18%; БСП 18.80%; ДПС 14.52%; ББЦ 10.73%; РБ 6.66%. Ако се запази това разпределение ГЕРБ полуцхава 7 места, БСП - 4; ДПС - 3; ББЦ - 2; РБ - 1.

То си беше ясно за ГЕРБ, БСП и ДПС, само се чудя за Пръмовица и дудука.

РБ е партия, която заслужава доверие.

Другари тролове, От днес се считайте всички за уволнени. Последните надници няма да си ги вземете, поради зле свършена работа.

На ГЕРБ работата е най-хубава. Влизат като първа политическа партия в парламента и започват да си тръгват депутатите. Чудя се за какво му е на Борисов предсрочни избори след като пак ще забегнат неговите... :))) Дали в ЕП можеш да станеш независим ???!!!! :))))))

goose

А у вас защо биете негрите? :-)

Централната избирателна комисия (ЦИК) публикува първи официални данни за европейските избори в неделя. При обработени 13.6% от протоколите на секционните избирателни комисии резултатите са: ГЕРБ - 33.45%, БСП - 19.32%, ДПС - 11.89%, "България без цензура - 10.48% и Реформаторският блок - 6.9% от действителните гласове.

Задължен съм Ви ! ... Ха Сега, Колеги - да Теглим калема ! ----> умножете тези ппппро-центи по 2 (Два.) милиона Максимум ---------> След което - И по 0.27 !!!

6.5 милиона избиратели в списъците за една голяма глупост. С милионите ,които вече са се спасили в ЕС и САЩ бихме били над 10 милиона...кой го вярва това ?!?!

И са кво стана? Когато ГЕРБ манипулират изборите ГЕРБ печелят с 4%. Когато Мая Манолова "защити" вот-а ГЕРБ бие с 14% ... кефи ме :)

... при 28% изборна активност.

СНАЙПЕР , АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ . ПОДКРЕПЯМ ТЕ . НО СПИ СПОКОЙНО ... КОЛКОТО И ДА Е СПЕЧЕЛИЛ ТОЯ МУТРАФОН БОКО ТИКВАТА , ПОВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА МУ ПОЗВОЛИ ДА Е НА ВЛАСТ . ВСЕ ПАК , НИЕ , АНТИГЕРБ НАСТРОЕНИТЕ , НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ СМЕ , СМЕ МНННННННОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ И АКО РЕШИМ САМО ЩЕ ГИ СМАЧКАМЕ И ПОМЕН ОТ БОКО ТИКВАТА И ГЕРБ НЯМА ДА ОСТАНЕ ...АЗ ТИ СЕ ЗАКЛЕВАМ , ЧЕ АКО ТОЯ БАНКЯНСКИ СОПОЛ СЕ ОПИТА ОТНОВО ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТ , ОРГАНИЗИРВАМЕ СЕ МАСОВО ЧРЕЗ ФЕЙСБУКА И ЩЕ ГО ЛИНЧУВАМЕ НЕГО И ЦЯЛАТА ГЕРБЕРАСТИЯ .ДА ЗНАЕШ , ЧЕ ДУМИТЕ МИ ТЕЖАТ .

Е за кво да се организирате по ФБ? То ще сте си само вие двамата срещу Бойки, разберете се тука :)

magit@abv.bg

Ето, пак доказваш тесногръдието си. Има достатъчно групи в ФБ, който анти Борисов настроени. Да не говорим за браншовите организации и синдикатите... 3.5 г. на бизнеса не му се даваше възможност да разговаря с правителството на Борисов. Нямаш си на идея какви са настроенията....

"... И АКО РЕШИМ САМО..." твойта работа стана като онзи дето викал: дръжте ме ,че ще го убия"! ами хайде,решете се бе , ама курец...!!!

magit@abv.bg

100 000 из България който бутнаха Борисов, курец ли беше?

Да Взема да поРрразкарам лееекичката запрашеност от 'Клубът на Дървосекачите' ? (, като Абсолютно-Всички детайли на Процедирането-Ни - Традиционно както досега)

Редно е да се запитаме, желаем ли ГЕРБ да довърши България или да оставим сегашния кабинет да съживи малко хората, да им даде лъч надежда? От една страна ми се иска ГЕРБ да управлява, за да вкара държавата във фалит и Борисов да бъде погребан, от друга страна не искам, защото от това ще пострадам аз и бизнеса.

Ако си в бизнеса с контрабандата така е ... Дръж се за това правителство!

magit@abv.bg

Ако имаше малко приятели митничари, не би пял тази песен...но, повечето като гледам тук се изказват неподготвени, със стара информация или попили като гъба от Борисов. Малко си разшири мирогледа и си създай приятелства. Когато ми вкараш един стек цигари контрабандно, ме потърси да ти го купя.

Какъв бизнес може да има един червен малоумник - а вярно - крадеш от държавата и се насираш от страх да не се върне бойко - е ще се върне

magit@abv.bg

Безумен човек си. Дянков фалира умишлено толкова много български бизнес, че си нямаш на идея. Съвсем умишлено чрез бавене на плащания, за сметка на което фирми се заробиха в кредити. Истините ще се покажат един ден и тогава ще се чудя какво ще коментираш. Коментара ти звучи като на комунистически книжен плъх

Работна хипотеза ако позволите, Колега : - тръгват 'наште' всичките къде Брюксел... -- Брюксел - Не отговаря ! ....а Какво Ще Последва-Вече - Е Ясно.

И ДА РЕВЕТЕ , И ДА НЕ РЕВЕТЕ , ГЕРБЕРЧЕТА ВМИРИСАНИ , ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИТЕ .

Абе на Врабча не спите ли бе ?

Гледай народа да не ви линчува скоро, че натам отива работата

Всеки ден на това правителство е един глас по малко за БСП, но ако "разтуриме сегашната седенка" в парламента пак лошо за съсела. Така че аз съм щастлив ... БСП нямат правилен ход, а ГЕРБ не може да загуби!

Ще има избори през 2017 пък тогава ще видим

Очаквате че Тая Воня у Нас - Е възможно да продължи ?! - Забравете ! (Извинете !)

Ще стигнат ли парите на ББЦ да издържа Бараков до 2017? КТБ ще трябва да се бръкне на дълбоко!

Има всички предпоставки за парламентарни избори есента... Мафията ДПС,БСП,ББЦ ще ги предизвика, за да управлява без да и се пречка Злодея Болен... Тъпото, негласуващо българска стадо ще остави тая сган пак на власт... Единственият лъч на надеждата е, че ГЕРБ мобилизира толкова много избиратели - почти всички будни хора в страната, че новата тройна коалиция няма да има конституционно мнозинство... И след като преживеем времето, в което Капута е Премиер на България, белким тия български тъпи, но упорити негласуващи се събудят и изметат Крадците на съвременна България...

Будни милиционерски съвести по заповед :)

Гледам че и РБ захлебиха, което може да даде някой друг депутат в следващия парламент и ГЕРБ ако мобилизира мързелите ще се получи.

Сега бесапето са в пълен ужас - държавата е пред фалит, а на нови избори губят и ако се върне пажарникарчето и ще им дръпне паричките от банката и цялата им пирамидка ще рухне - пътници сте другари - въпрос на месеци е

Най-първото ще дръпне от "теб" като здравната каса, ДДС от фирмите, пак ще се въведе практика авансово плащане на ДДС без връщане, замразяване на всичко. Хората на презерватива ще вдигнат цените на парно и тока с 50% на всяка година (соросоидните инвестиции трябва да се връщат) и лош матрял пак ще излезе по улиците да се пали.

Е вече нали видяхме, че вие червените сте истинските соросоиди - помниш ли позицията ви за украйна или не я помниш - хахааххаха, а галфон?

Единственото важно число от тези избори е 27,42%! Само 27,42% са будалите в БГ, които са гласували на тези кьорфишек избори! България каза мощно НЕ на ЕС и това е като референдум за излизането ни от него. И без това нашите продажни политици, лакеи на ЕС, няма да направят референдум за излизането ни, то активността в тези избори ще са нашия референдум и резултатите са повече от ясни - веднага БГ трябва да напусне ЕС, в който ни вкараха незаконно, без референдум, така или иначе!

Ние не пращаме поне един депутат, който да защитава твоята теза!

Абе чудя ви се откъде се взимате такива малоумници в тоя сайт - мислиш ли, че на някой от политиците им пука какво мислиш ти и ще ни изкарат от ЕС? Ако си извадиш главата от задника щеше да видиш, че те се опитват по всякакъв начин да избегнат волята на народа

Бъркаш, 90% от тези 27.42% гласуваха за свой и нашите. Рефлекс беше при БСП, по задължение в ДПС, а при ГЕРБ-лумпени, който си мислят, че като подкрепят физически по-силния, ще им се усмихне щастието. Ако Борисов има доблест да отвори ФБ пощата си, съм обеден какви писма ще прочетем.Това не е референдум за ЕС, а референдум:желаете ли тези политици във властта? 70% са казали -НЕ

а какви ли съощения е получил съси? може би предложение за самоубийство или ...! хайде стига с тоя сърказъм! за 10 пореден път е този "прецедент",а когато прецедент като този се случва два или повече пъти,то си е чист рецидив!!! спокойно приеми провалът и с вдигната глава! май "Bинету" е по-сполучливата книга,та вземи я прочети,че поне достигнеш неговия коефицент(на ББ)!!!

Отишли са за риба и гъби!

Момент ! - та значи Хем ще им плащам на тия ...тиииит , Хем ще са у Брюксел, Хем ще казват че Аз-Данъкоплатецът на Република България съм бил бил казал че Не ща да са у Брюксел ... Така като Ме Гледате - да Ви мязам на това което бихте искали ?!

оппаааа,сидеров се е събудил! очаквайте в следващите новини нови сензационни изявления и изтъпления,как някои пак са подменяли чували с бюлетини,а други са ги возили в двойните дъна!!!

Ако негласуването е "мощно не", то по твоята логика най-мощно не са получили БСП, като се има предвид общия им електорат. А негласуването всъщност означава, че просто хората смятат, че всички "партии" са един дол дренки, което не е далеч от истината...

Никой нормален човек няма да приеме тези резултати на сериозно при тази избирателна активност. За това най-големия кеф е как Борисов реве за оставки и предсрочни избори:) То и по негово управление всички говориха, че е пагубно, той не послуша опозицията и накрая народа го измете :) Както виждаме народа не се е събрал на жълтите павета, както и Варна не беснее с 40 00 из улиците :) Така, че скъпи геберски лумпени, остава ви радостната вест да се напиете и утре да плачете, че нищо от това което иска Борисов, няма да се случи :P

Ще си го преместа от от левия в десния крачол. Търпял съм комунистите през целия преход ще ги изтърпя отще 3 години, въпроса е после БСП дали ще се върне в парламента, ако сега не напусне...

След 2017 ще има рев на ББ до 2021 и след това. Сега бих гласувал да него ако води листата и да се махне от страната за да не пречи на народа да живее.

Добре де разбрахме, че си на заплата от Посерано 20 - слагай памперса и си лягай вече, че те чакат тежки дни

абе момче,само фактът,че другарят станишев се кандидатира за евродепутат,трябва да ти говори,че и самият той се е подготвял за този си пореден провал! какво толкова не можеш да проумееш? за 10-ти път герб е победител сама,а не в коалиция!!! ами те циганите не ви искат вече бе!!!!

А някой от гласувалите дали се е срещал с кандидат депутати от всяка една от партиите и ги препитал за какво ще са там и каква ще ползата на България ако се гласува за него?

Позволиш си да запитам Директно Всички, които можах... - Не.

Значи изборите са менте и популизъм.

топ гун.треперете.ние сме силата.хаууууу *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

При избирателна активност над 70% ДПС щеше да има максимум 5-6 % ,БСП не повече от 10-12% ......Eто ефекта от негласуването на над половината Българи....А агитацията да не се гласува обслужва най-вече турците,които вече претендират и за втора политическа сила!!!

Лоши прогнози си правиш от един евровот. Напротив, при парламентарни избори ще падне ГЕРБ

за гладната кокошка чувал ли си я?

Коментари - ГЕРБ печели убедително вота, 5 партии пращат евродепутати | Днес.dir.bg

ГЕРБ печели убедително вота, 5 партии пращат евродепутати

ГЕРБ печели убедително евроизборите с над 30%, БСП събира под 20%. ДПС ги следват плътно в резултата. Най-вероятно пет партии влизат в Европарламента.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ печели убедително вота, 5 партии пращат евродепутати | Днес.dir.bg

Коментари

от БСП, умниците от РБ барабар с Куневата, т`ва е положението. Вие си дрънкайте. Просто народът има верен усет кой е лъжец и кой - не. Ха честито! А т`ва недоразумение Дудука, дето като Волен се има за национален герой, дано по-малко българи полудяват и да му вярват. Малоумник.

Иха, Бойко. Май си минал вече на втора книга от поредицата за Винету.

Като гледам с какви данни работиш и какви глупости си съчинил по добре си смени ника на Не просветен! Не че не знаем колко сте грамотни, че една бюлетина както ви е наредено не можете правилно да попълните , ама все пак много фалш! Типично за партията ви!

Според тях ГЕРБ печели 33,45%, БСП - 19,32%, ДПС - 11,89%, ББЦ - 10,48%, РБ - 6,90%.

На парламентарни избори,когато избирателната активност е двойна,резултатът на Съсела ще е двойно....по-малък :-) :-) На ДПС също резултата ще е максимум 5-6 % .....А комунистическите блянове си ги запази единствено за съня.....:-) :-) :-)

Мегдан е Персийска дума, но и какво от това. Добре звучаща кореспондираща с българското село и място за веселба и танци.

Заради некадърника геймишка Станишка и продажният агент Гоце Кюмюра, селската мачка бистришка Боци, ще лапа бесепарски мишоци и ще ни поучава с уроци, колко е велик и силен, а в действителност е един селяндур инфантилен.... Това е политическата сатира през сълза и смях.

Да кажем и резултата от изборите - пожарникарят пак скъса пагоните от съветската униформа на пъзльото, който през живота си не е работил друго, освен премиер. Време е сега посраният Станишев да напише следващата си дипломна работа Как се губят избори n пъти. Просто е като само се краде.

е сега по последни данни,олигофрените в страната са около 27% ,а особено тежка форма са гласувалите за герб ,бсп,рб и дпс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А най покриват определението тея дет са гласували за този когото си пропуснал, нали...

Българите в чужбина трябва да имат право на електронно гласуване ! Само така можем да спасим България от циганската бисипе и турското дуписе! Да живее България ! П.С. в чужбина бисипе не мина 6 %

Само 6% - това наистина само по себе си е чудесно, НО! Защо ГЕРБ, бе хора, защо?! На какво спасение да се надяваме? От трън, та на глог! И повече ли ще ви харесва ДПС в компанията на ГЕРБ?

пробвахме всичко вече

Що е ГЕРБ - партия спечелила с 60% първите си избори.Сега едвам би събрала около 20%. От 60% пада на 20% а по средата улични бунтове и изхвърлена от властта.И това-забележете-до половината й мандат.Лидерът и се пери по снимки и събития и отново иска да управлява.Ако тези резултати са верни и действително отразяват нагласата на хората, то тогава тази нация найстина си заслужава съдбата, която сами си предопределя - ускорено самозатриване.

Защо Кунева отиде при Радан? Тези се изложиха с тази комунистическа снаха. Нещата са прости- бил ли си свързан с тоталитарната държава нямаш място в управлението на демократичната държава. Това е. И аз както Станишев- не че съм фен- да кажа точка.

ретроблок разбраха ли се кой да ходи в Брюксел?

Може ли да ми обясните, умните ГЕРБ + коя друга партия/коалиция ще състави правителство?

не излиза сметката само с бареков и кунева:) сещай се кой остава.

дръж си парцала здраво и бърши под леглата ! от това разбираш !тези избори не са онези избори ,дето после се прави правителство ! ти май си задраскала 15 два пъти !

Честито на печелившите! :( Социолозите няма ли да понесат някаква отговорност за несъстоятелните прогнози?!?!?

Не е важно за кого гласуваш,важно е кой брои бюлетините! Този път нямаше "Костинброд" но сто на сто ще цъфне някоя друга шашма от ГЕРБ! А като гледам снимките на тези пет спечелили евроместата от ГЕРБ,направо ми се плаче! Те ли ще представляват България?

На парламентарните избори резултатът няма да е такъв.

Честно - печели на боко мекия.....

Губиш Станишев - печелиш Борисов...+ Бареков...+Местан...

Пирова ама победа!

Имайте в предвид, че резултата за ГЕРБ ще се увеличава още, защото резултатите от чужбина ще пристигнат по късно, а там са гласували в 90% за тях! Това винаги е било така до сега , това сочат данните!

Каква пародия на избори!... Алчност, наглост, неграмотност! Хаос, корупция, погазване на закон и морал! Изгонихме младите, смачкахме пенсионерите, потъпкахме правата и самочувствието на българите/данъкоплатци и работещи бедни/...

Когато не ви изнасят резултатите пишете че е пародия!

Бъдете така добър/добра/, да погледнете по-далеч от партийните си пристрастия! На Вас не Ви изнася, че има хора, които не симпатизират на нито една политическа сила! Е, аз съм от тях, не че има значение за някого!

ГЕРБ не са спечелили изборите. Просто са взели най-много гласове. Имат същия резултат, както и на последните парламентарни избори. Ако изкат нови избори, този резултат ще им стигне само да върнат мандата.

Не знам вярваш ли си като ги пишеш тези неща, но според мен на едни предстоящи парламентарни избори ГЕРБ ще спечелят много повече гласове , а до момента интуицията не ме е лъгала никога!

Да опитаме тогава!

Не ме интересува КОЙ не е гласувал. Важното е, че ГЕРБ е партията с НАЙ - ГОЛЯМО одобрение от избирателите. А тези които не са гласували - ДА СА ГЛАСУВАЛИ, проблемът не е мой!

Ха наздраве! За "победата" де.... Дали само идиоти са гласували или само идиоти са останали в България... Та не виждате ли за какво стажа дума-РЕАЛНО не са гласували и са ПРОТИВ СИСТЕМАТА И СТАТУКВОТО около...знам ли, вероятно поне 70% от гласоподавателите Верно ли сте идиоти?!

Човекът с лентичките се завърна, човека, който предпочете да плати на турски фирми да сторят магистралите ни, а не български (да не говорим, че магистрала "Тракия" потъва). Човекът, който за 4 години разби икономиката на страната, обещаваше пържоли за кучета намерили човешки труп. Този човек дори няма интелигентен изказ. И не, не съм за БСП, но не искам тази проста мутра да ме управлява! Жалко, че избирателната активност беше малка, много жалко!

Избирателна активност 27,42. Реално са гласували само социално слабите братя и малцина останали. Не може да се нарече победа или загуба. Не са парламентарни избори.

Ако беше футболен мач, както неуместно Борисов се сравнява с "Реал", по логиката на математиката Реал, трябва да играят с 3 футболист, вместо с 11 - 30%.

Е ако играеха с трима футболисти, вече да са забравили за тях. Или да практикува друг спорт, примерно художествена гимнастика, а не футбол. Абе, Борисов е Цар на абсурдните и тъпи сравнения и изказвания.

Червените тролове стенат , че има 30% избирателна активност и 70% били против ГЕРБ. Ха ха ха - голям смях! Резултатите се изчисляват на база гласували. Това , че има негласували , не означава, че не трябва да има избори. БОКЛУЦИ, ИЗБОРИ СЕ ПРАВЯТ ЗА ГЛАСУВАЩИТЕ! От негласуващите нищо не зависи. Ясен ли съм?

Това е истината. Народа не е гласувал. До такава степен е докаран до политическа апатия, че не гласува. И платени гласове на малцинствата решават победата. Партиите се борят за купуване на повече гласове.

Ти да не си умопобъркан, бе? И аз съм за Герб, но от 100 българи 9 са гласували за Герб. Това е много малко. Айде спри да се излагаш и да си показваш простотията. То във всяко стадо има мърша. Ако си чак такъв невеж простак, ходи при Бареков.

Ку ку! Значи според болният ти мозък, от 1 000 000 гласували, 900 000 са гласували за ГЕРБ????????????????????????????????? Ама много проста кратуна си ти бе, червен парцал!

А колко от гласувалите са пуснали недействителна бюлетина , колко са купените гласове и колко са гласували по два пъти. Това е хората искат смяна на системата и единствената демократична алтернатива е форумна република.Където всеки Български гражданин решава пряко всеки един закон и договор във форум чрез РЕФЕРЕНДУМ.

Какви са изводите? На първо място мнозинството от българите са наясно, че хубавите неща не валят от небето. Не може само да се искат пенсии, заплати и социални помощи, те трябва да се изработят. Второ в България трябва да се въведе задължително гласуване в противен случай след 5-10 години тази страна ще се казва Булгаристан. Задължително трябва да се въведе образувателен ценз и доживотно лишаване от правото да се гласува за тези, които купуват и продават гласове. Задължително трябва да се ограничат парите, които партиите имат право да харчат за изборите.

Честита ПОБЕДА на всички разумни българи!!!!!!!!! Питам се кога платените социолози на БСП Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Андрей Райчев, "Сова Харис" и т.н. ще си СКЪСАТ ДИПЛОМИТЕ!!! НАРОДЪТ КАЗА: НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на правителството !!!

ГЕРБ е нашата надежда заедно с РБ.БРАВО!

Я стига. Запази си еуфорията за партийната групичка или за лудницата. Някой ден това изказване може да свърши работа на психиатрите, когато търсят причина за лудостта ти.

Негласувалия е луд човек.И червения гласоподавател също.

На сергей му го * за 11 път, но за сметка на това, ПОРЕДЕН!

Та той това иска - значи успя!

И Борисов и Бареков и Станишев говореха как народа иска едно иска друго, бутат се кой да седне на хубавото местенце а никой не каза очевидното. 73% от гласоподавателите не искат да чуят за никой от нашите "политици"

И ние не искаме да чуем за негласувалите.Те са глупави хора.

А може би не е така. Може би са хора с достойнство и позиция. Може би просто не харесват некадърници и за това не ги подкрепят.

Много повърхностно заключение. Не знам, кой е глупавият. Сигурно, този с повърхностните изказвания, в които липсва всякаква мисъл.

При демокрацията се приема вота на мнозинството, а той е против партийно-платените, така че - МЪЛЧИ!

Така е. Невероятно, но факт. Нали Борисов, призоваваше Станишев да си ходи, позовавайки се на проценти. Е въз основа на същите тези проценти - всички да се хващат под ръчичка и да заминават.

Да си гласувал,да не си държал на коча дисагите!

Честито ГЕРБ, партията на българите, партията на народа!

Ало кретена какъв народ бе? 6,2% ли сте народа

Да, есенцията на народа!

Ivan

Не гласувайте! 30 % гласуващи овце са твърде много! Този процент трябва да падне до 10%!

Пеевски евро депутат ?! Българио българио къде ти е акъла....?!

Г-н Борисов, да решим следната елементарна задачка: Питате 100 жени дали харесват Вас, Станишев, Местан, Бареков, Сидеров. 70 от жените директно ви обръщат гръб, явно до толкова не ви харесват, че считат, че не заслужавате вниманието им. 30 жени остават и си дават мнението. 30% от тези 30 жени, казват, че харесват вас. Имам два въпроса колко жени от 100, Ви харесват? И при получения резултат, можете ли да имате самочувствието на харесван мъж? Отг. на първия въпрос е, че от 100 жени, вас ви харесват само 9. Отговорът на втория е следствие от първия и е "Не". Същият ще е отговорът, ако заменим някои думи в условието, пр. "жени" с "избиратели" и т. н. А това, че вашите съперници са по-малко харесвани, означава само, че всички сте много зле. Е кои трябва да си ходят? Какво показва математиката?

Да са гласували, кой им е крив?

Факт - не са гласували. Но! Математиката си е математика. Търсете причините.

Това е въпросът: "Кой им е крив?" И според мен, този въпрос е риторичен - криви са им претендентите - гола вода са.

В Гърция избирателната активност е 60%. В България 30%. Нашите избори валидни ли са?

И 10% да са ще бъдат валидни!да са гласували българите.

Това е хората искат смяна на системата и единствената демократична алтернатива е форумна република.Където всеки Български гражданин решава пряко всеки един закон и договор във форум чрез РЕФЕРЕНДУМ.

Ти верно си първи клас втори срок. Тази ли глупост успя да изсмучеш от пръстите си.

Резултати от ЦИК към 05:10 при 54.259% обработени протоколи: ГЕРБ 32.18%; БСП 18.80%; ДПС 14.52%; ББЦ 10.73%; РБ 6.66%. Ако се запази това разпределение ГЕРБ полуцхава 7 места, БСП - 4; ДПС - 3; ББЦ - 2; РБ - 1.

То си беше ясно за ГЕРБ, БСП и ДПС, само се чудя за Пръмовица и дудука.

РБ е партия, която заслужава доверие.

Другари тролове, От днес се считайте всички за уволнени. Последните надници няма да си ги вземете, поради зле свършена работа.

На ГЕРБ работата е най-хубава. Влизат като първа политическа партия в парламента и започват да си тръгват депутатите. Чудя се за какво му е на Борисов предсрочни избори след като пак ще забегнат неговите... :))) Дали в ЕП можеш да станеш независим ???!!!! :))))))

goose

А у вас защо биете негрите? :-)

Централната избирателна комисия (ЦИК) публикува първи официални данни за европейските избори в неделя. При обработени 13.6% от протоколите на секционните избирателни комисии резултатите са: ГЕРБ - 33.45%, БСП - 19.32%, ДПС - 11.89%, "България без цензура - 10.48% и Реформаторският блок - 6.9% от действителните гласове.

Задължен съм Ви ! ... Ха Сега, Колеги - да Теглим калема ! ----> умножете тези ппппро-центи по 2 (Два.) милиона Максимум ---------> След което - И по 0.27 !!!

6.5 милиона избиратели в списъците за една голяма глупост. С милионите ,които вече са се спасили в ЕС и САЩ бихме били над 10 милиона...кой го вярва това ?!?!

И са кво стана? Когато ГЕРБ манипулират изборите ГЕРБ печелят с 4%. Когато Мая Манолова "защити" вот-а ГЕРБ бие с 14% ... кефи ме :)

... при 28% изборна активност.

СНАЙПЕР , АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ . ПОДКРЕПЯМ ТЕ . НО СПИ СПОКОЙНО ... КОЛКОТО И ДА Е СПЕЧЕЛИЛ ТОЯ МУТРАФОН БОКО ТИКВАТА , ПОВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА МУ ПОЗВОЛИ ДА Е НА ВЛАСТ . ВСЕ ПАК , НИЕ , АНТИГЕРБ НАСТРОЕНИТЕ , НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ СМЕ , СМЕ МНННННННОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ И АКО РЕШИМ САМО ЩЕ ГИ СМАЧКАМЕ И ПОМЕН ОТ БОКО ТИКВАТА И ГЕРБ НЯМА ДА ОСТАНЕ ...АЗ ТИ СЕ ЗАКЛЕВАМ , ЧЕ АКО ТОЯ БАНКЯНСКИ СОПОЛ СЕ ОПИТА ОТНОВО ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТ , ОРГАНИЗИРВАМЕ СЕ МАСОВО ЧРЕЗ ФЕЙСБУКА И ЩЕ ГО ЛИНЧУВАМЕ НЕГО И ЦЯЛАТА ГЕРБЕРАСТИЯ .ДА ЗНАЕШ , ЧЕ ДУМИТЕ МИ ТЕЖАТ .

Е за кво да се организирате по ФБ? То ще сте си само вие двамата срещу Бойки, разберете се тука :)

magit@abv.bg

Ето, пак доказваш тесногръдието си. Има достатъчно групи в ФБ, който анти Борисов настроени. Да не говорим за браншовите организации и синдикатите... 3.5 г. на бизнеса не му се даваше възможност да разговаря с правителството на Борисов. Нямаш си на идея какви са настроенията....

"... И АКО РЕШИМ САМО..." твойта работа стана като онзи дето викал: дръжте ме ,че ще го убия"! ами хайде,решете се бе , ама курец...!!!

magit@abv.bg

100 000 из България който бутнаха Борисов, курец ли беше?

Да Взема да поРрразкарам лееекичката запрашеност от 'Клубът на Дървосекачите' ? (, като Абсолютно-Всички детайли на Процедирането-Ни - Традиционно както досега)

Редно е да се запитаме, желаем ли ГЕРБ да довърши България или да оставим сегашния кабинет да съживи малко хората, да им даде лъч надежда? От една страна ми се иска ГЕРБ да управлява, за да вкара държавата във фалит и Борисов да бъде погребан, от друга страна не искам, защото от това ще пострадам аз и бизнеса.

Ако си в бизнеса с контрабандата така е ... Дръж се за това правителство!

magit@abv.bg

Ако имаше малко приятели митничари, не би пял тази песен...но, повечето като гледам тук се изказват неподготвени, със стара информация или попили като гъба от Борисов. Малко си разшири мирогледа и си създай приятелства. Когато ми вкараш един стек цигари контрабандно, ме потърси да ти го купя.

Какъв бизнес може да има един червен малоумник - а вярно - крадеш от държавата и се насираш от страх да не се върне бойко - е ще се върне

magit@abv.bg

Безумен човек си. Дянков фалира умишлено толкова много български бизнес, че си нямаш на идея. Съвсем умишлено чрез бавене на плащания, за сметка на което фирми се заробиха в кредити. Истините ще се покажат един ден и тогава ще се чудя какво ще коментираш. Коментара ти звучи като на комунистически книжен плъх

Работна хипотеза ако позволите, Колега : - тръгват 'наште' всичките къде Брюксел... -- Брюксел - Не отговаря ! ....а Какво Ще Последва-Вече - Е Ясно.

И ДА РЕВЕТЕ , И ДА НЕ РЕВЕТЕ , ГЕРБЕРЧЕТА ВМИРИСАНИ , ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИТЕ .

Абе на Врабча не спите ли бе ?

Гледай народа да не ви линчува скоро, че натам отива работата

Всеки ден на това правителство е един глас по малко за БСП, но ако "разтуриме сегашната седенка" в парламента пак лошо за съсела. Така че аз съм щастлив ... БСП нямат правилен ход, а ГЕРБ не може да загуби!

Ще има избори през 2017 пък тогава ще видим

Очаквате че Тая Воня у Нас - Е възможно да продължи ?! - Забравете ! (Извинете !)

Ще стигнат ли парите на ББЦ да издържа Бараков до 2017? КТБ ще трябва да се бръкне на дълбоко!

Има всички предпоставки за парламентарни избори есента... Мафията ДПС,БСП,ББЦ ще ги предизвика, за да управлява без да и се пречка Злодея Болен... Тъпото, негласуващо българска стадо ще остави тая сган пак на власт... Единственият лъч на надеждата е, че ГЕРБ мобилизира толкова много избиратели - почти всички будни хора в страната, че новата тройна коалиция няма да има конституционно мнозинство... И след като преживеем времето, в което Капута е Премиер на България, белким тия български тъпи, но упорити негласуващи се събудят и изметат Крадците на съвременна България...

Будни милиционерски съвести по заповед :)

Гледам че и РБ захлебиха, което може да даде някой друг депутат в следващия парламент и ГЕРБ ако мобилизира мързелите ще се получи.

Сега бесапето са в пълен ужас - държавата е пред фалит, а на нови избори губят и ако се върне пажарникарчето и ще им дръпне паричките от банката и цялата им пирамидка ще рухне - пътници сте другари - въпрос на месеци е

Най-първото ще дръпне от "теб" като здравната каса, ДДС от фирмите, пак ще се въведе практика авансово плащане на ДДС без връщане, замразяване на всичко. Хората на презерватива ще вдигнат цените на парно и тока с 50% на всяка година (соросоидните инвестиции трябва да се връщат) и лош матрял пак ще излезе по улиците да се пали.

Е вече нали видяхме, че вие червените сте истинските соросоиди - помниш ли позицията ви за украйна или не я помниш - хахааххаха, а галфон?

Единственото важно число от тези избори е 27,42%! Само 27,42% са будалите в БГ, които са гласували на тези кьорфишек избори! България каза мощно НЕ на ЕС и това е като референдум за излизането ни от него. И без това нашите продажни политици, лакеи на ЕС, няма да направят референдум за излизането ни, то активността в тези избори ще са нашия референдум и резултатите са повече от ясни - веднага БГ трябва да напусне ЕС, в който ни вкараха незаконно, без референдум, така или иначе!

Ние не пращаме поне един депутат, който да защитава твоята теза!

Абе чудя ви се откъде се взимате такива малоумници в тоя сайт - мислиш ли, че на някой от политиците им пука какво мислиш ти и ще ни изкарат от ЕС? Ако си извадиш главата от задника щеше да видиш, че те се опитват по всякакъв начин да избегнат волята на народа

Бъркаш, 90% от тези 27.42% гласуваха за свой и нашите. Рефлекс беше при БСП, по задължение в ДПС, а при ГЕРБ-лумпени, който си мислят, че като подкрепят физически по-силния, ще им се усмихне щастието. Ако Борисов има доблест да отвори ФБ пощата си, съм обеден какви писма ще прочетем.Това не е референдум за ЕС, а референдум:желаете ли тези политици във властта? 70% са казали -НЕ

а какви ли съощения е получил съси? може би предложение за самоубийство или ...! хайде стига с тоя сърказъм! за 10 пореден път е този "прецедент",а когато прецедент като този се случва два или повече пъти,то си е чист рецидив!!! спокойно приеми провалът и с вдигната глава! май "Bинету" е по-сполучливата книга,та вземи я прочети,че поне достигнеш неговия коефицент(на ББ)!!!

Отишли са за риба и гъби!

Момент ! - та значи Хем ще им плащам на тия ...тиииит , Хем ще са у Брюксел, Хем ще казват че Аз-Данъкоплатецът на Република България съм бил бил казал че Не ща да са у Брюксел ... Така като Ме Гледате - да Ви мязам на това което бихте искали ?!

оппаааа,сидеров се е събудил! очаквайте в следващите новини нови сензационни изявления и изтъпления,как някои пак са подменяли чували с бюлетини,а други са ги возили в двойните дъна!!!

Ако негласуването е "мощно не", то по твоята логика най-мощно не са получили БСП, като се има предвид общия им електорат. А негласуването всъщност означава, че просто хората смятат, че всички "партии" са един дол дренки, което не е далеч от истината...

Никой нормален човек няма да приеме тези резултати на сериозно при тази избирателна активност. За това най-големия кеф е как Борисов реве за оставки и предсрочни избори:) То и по негово управление всички говориха, че е пагубно, той не послуша опозицията и накрая народа го измете :) Както виждаме народа не се е събрал на жълтите павета, както и Варна не беснее с 40 00 из улиците :) Така, че скъпи геберски лумпени, остава ви радостната вест да се напиете и утре да плачете, че нищо от това което иска Борисов, няма да се случи :P

Ще си го преместа от от левия в десния крачол. Търпял съм комунистите през целия преход ще ги изтърпя отще 3 години, въпроса е после БСП дали ще се върне в парламента, ако сега не напусне...

След 2017 ще има рев на ББ до 2021 и след това. Сега бих гласувал да него ако води листата и да се махне от страната за да не пречи на народа да живее.

Добре де разбрахме, че си на заплата от Посерано 20 - слагай памперса и си лягай вече, че те чакат тежки дни

абе момче,само фактът,че другарят станишев се кандидатира за евродепутат,трябва да ти говори,че и самият той се е подготвял за този си пореден провал! какво толкова не можеш да проумееш? за 10-ти път герб е победител сама,а не в коалиция!!! ами те циганите не ви искат вече бе!!!!

А някой от гласувалите дали се е срещал с кандидат депутати от всяка една от партиите и ги препитал за какво ще са там и каква ще ползата на България ако се гласува за него?

Позволиш си да запитам Директно Всички, които можах... - Не.

Значи изборите са менте и популизъм.

топ гун.треперете.ние сме силата.хаууууу *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

При избирателна активност над 70% ДПС щеше да има максимум 5-6 % ,БСП не повече от 10-12% ......Eто ефекта от негласуването на над половината Българи....А агитацията да не се гласува обслужва най-вече турците,които вече претендират и за втора политическа сила!!!

Лоши прогнози си правиш от един евровот. Напротив, при парламентарни избори ще падне ГЕРБ

за гладната кокошка чувал ли си я?