Режисьорът Максим Генчев напуска "омерзен" движението на Манолова

"Поради нахлуване на паразити, службогонци и всякакви политикантски отпадници"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помня много добре как този заблуден човечец защитаваше Мутрите , а сега пее друга песен . Странно! Или е много глупав или е търсел само пари, но както знаем вече парите свършиха.

Какъв е този Максим Ганчев, за пръв път го чувам! Ами той бил голямо г... но,!

Да не би тоя път да не са те сложили на избираемо място в листите та си се "осъзнал". Иначе щеше да си траеш нали?

Тоя пък кой го пита?!

Защо си излязъл е очевидно за всички. Кажи зашо си влязъл преди да излезеш

Че то има ли поне една партия или движение, което да не е пълно с паразити, службогонци и всякакви политикантски отпадници ?

Бонжур!

Интересно ми е, какво си очаквал от Мая Манолова, та си разочарован???????

той е напуснал заради Т.Дончева!

Нинова, Манолова, Антон Кутев – ето кои от БСП гласуваха за Пеевски през 2013 г.

Сега се разграничават, Май нямали нищо общо

За Мая се говори,че била обща,била Галева ,била Костинбродска и т.н.Аз виждам в нея само злоба.

Щом си бил в това движение и ти си голям боклук.

Зад тази "новина" стои нещо друго и то е, че Генчев е включен много назад в новите листи за изборите и вероятността да влезе в парламента е нулева този път. Това му е БОЛКАТА. Всичко друго е ла-ла-ла.

Така е! Болката му е голяма, че ще остане на улицата, милия Максим. Всички ждрапап за държавната хранилка. Истината, истината и само истината.

Да беше включетн и на първо място в листите на ИМВ, пак няма да влезе в Парламента.

Абе ще почнете да се усещате ама вече ще е късно ...

То всичко е казано.А мая каква е?то пък толкоз голям боклук като мая трудно се намира.Толкова безполезен човек.

Потрошената латерна, май скоро ще остане само с бабишкелата ванко 1...

Изпразни се в Мая - Фатмака вън!

Така се прави. А след това се чудим защо политиката е оставена в ръцете на службогонците и паразитите.

Ем... Политици, сър.

Че то по-голям пар.. зит и службогонец от Галевата има ли???

Като учредител на гражданска платформа „Изправи се, България” през 2019 г., с омерзение напускам, поради нахлуване на паразити, службогонци и всякакви политикантски отпадници в движението, като поднасям съболезнования на лидера Манолова! Това е публично изявление и моля да не свързвате името ми с тази напаст!“, обяви той.

Значи, вече е Наведи се! Мутри вътре, читавите вън!

замириса нещо работата.. на развалена риба..

......Е психиатър та ти си пълно психо, осъзнава ли едноклетъчното ти мозъче на смрадлива гнида, какъв бълвоч си написал......

Истината, истината и цялата истина!

явно не са му дали голям пост и напускал.......след като се е цанил за партия, значи е боклук очаквал облагодетелстване!

прикотква национални припознати личности с цел реклама. Обещават им всичко на Земята + още нещо. После всички изтрезняват.

То пък тоя Генчев е една национално-припозната личност... Бездарник някакъв прочул се най-вече с отвратителния филм "Дякон Левски" - такава гнусна пародия - пълна подигравка с паметта на Левски.

Типична българска или по-точно бай Ганьовска работа!

Не са му дали широко място на яслата..

каква изненада ....

"Поради нахлуване на паразити, службогонци и всякакви политикантски отпадници" Че то Майчето си отговаря на 100% на определението!

Мая на какво е? Много жизнена таз другарка нещо.

Така добре се допълват. За кого ли ще се залепи сега господинът?

Сигурно на някоя пиеса. Някои хора имат и друга професия и не е необходимо да са в политиката, но ще видим.

Мая Манолова ако беше мъжка щеше да има дръжка.

Всеки три дни, Чудо. Типично Българско правило.

Не ми се вярва водач на листа така да говори,а човек с морал на неизбираемо място в знак на морал напуснал листата..

трябва да е безнадеждно наивен за да се надява че в БГ може да се промени нещо!?

Българския чалгопитек сам си счупи държавата. От скука.

Сдружението на всички мутри срещу Борисов и ГЕРБ.

Оближи чушкопека на Мая Сополова!

Когато човек е прост, е до живот.

малко акъл ама навреме

Българска му работа, всеки срещу всеки, заедно срещу всички, и вола рие и си хвърля на гърба, ако не се намесят отвън тук нещата ще потънат за отрицателно време, особено от есента, цени нагоре, бедност и т.н.

Лудият ще се заеме с Ботев!

Този тълуп е омерзен и напуска партията на външните мутри, защото не са го вписали в листите за дупетат

Мая, какво става със зърнопроизводителите-олигарси? Влезезе им в интригата, направи щуро брокерско шоу(в пъти по-добре от Слави), вдигна олелия до небето, и то заслужено. На единия каза, че ще разкъсаш гъза ня другия и си взе комисионната от 50,000 евро. На другия каза, че ще го уредиш в панделата за 10 години, и от него взе 100,000 евро. И сега какво, всичко под килима, и да жми градо ?! Е, това сте вие порно дружинката ИМВ, двамата с Бабикян сте като Бони и Клайд. Но, и краят ви ще е не по-лош от техния!

Ти си за връзване!

са 100-200 човека професионални протестъри финансиращите ги

в какво змйско,нечистоплътно гнездо е попаднал! Лъжи,омраза,хаос,безумици тресат тая клоака от паразити!

Този не беше ли урода, който се изгаври с Левски в един безкрайно тъп филм?

Същия, сега ще се гаври с Ботев. Некадърник и дребен мошенник.

Точно той е. Такава гавра и пародия с Дякона, никой не си е позволявал. БЕЗДАРЕН, АРОГАНТЕН човече, който продължава ГАВРАТА сега и с Ботев. Жалка родна картинка.

Чери врътна кранчето и мутрите се разбягаха.

Не го разбирам режисьора. Мая е дефиницията на калинка, службогонец, кариеристка и малоумница. Какво очаква да намери при нея?

Ами той си го е казал човека - заради една тръпчинка, както в любовта :)) Явно му е много слаб ангела на тоя режисьор....

Доста противен тип! Направил е голяма услуга на Манолова.

Добро утро! Само от време на време да вадят снимката от хотела на “въстанниците” Лупи, Румен Петков, “демократична България”и Отровното трио на Мая Галева и още тогава щеше да им светне на всички паразити, слуги на Черепа и фигуранта Радев. Все пак по добре късно отколкото още по-късно!

Получил е 10 банкноти по 500 Евро от Чекмеджето и напуснал. Боко в едно е добър - покупки-продажбата на селски тарикати.

Добре де! Как така всички комунисти все едно ги е правил един Х У Й , не мога да разбера? Всички са еднакво тъпи!

визираш: коментиращите под статията фенове на МаяМа, самата МаяМа или Максим Генчев? Защото всички изброени по-горе са комунисти - кой по убеждение, кой по усмотрение да успее в живота, кой от глупост.

Министърът от Харвард не търсеше, къде е водата на язовира, а къде са парите за ремонт на язовира. Във Харвард не са ли учили, че парите не са на дъното на язовира, а обикновено са в язовирната стена.

ветеслава Гълъбова ги съсипа за язовира: Това се учи в шести клас по география, г-н калинко герберски Бившият икономически министър Борисов сутринта много разпалено ни убеждаваше от тв-то, че язовирът нарочно е източен. На 31.05 си бил пълен – доказвали го някакви графики , които били онлайн. Абе, г-н бивш министър, една локва като пресъхне, докато се нацепи земята под нея, минават поне 3 седмици при настоящите температури. А това не е локва, а цял язовир. Няма как земята да се нацепи за седмица. Това се учи в шести клас по география, г-н калинко герберски. И второ – оревахте орталъка, че машините за гласуване можело да бъдат хакнати, макар че нямат връзка с интернет, а вашият калинко тип марокански скакалец сутринта размахва някакви графики от онлайн наблюдение. Последните всеки съвременен тийн ще спретне точно за 10 минути срещу едно кенче енергийна напитка. Ей, щраусоподобни /по размери на мозъка/ гербоиди, не сме интелектуално семпли като вас, разберете го. Ама то и това иска мозъчни гънки, а не само безспорния инстинкт за крадене, който при вас е стократно развит и побеждава останалите. Това, че няма кой да ви попита е друг въпрос. И оставете тенезмите си /мед. – непродуктивни напъни за дефекация / само и единствено за севда тв. Цветеслава Гълъбова

Верно си за психиатър! Не знам защо баричаш хората калинки, но вие “новите лица” сте определено “спецове”!

Психо доста се пениш и си доста убеден че си много умен. Разбира се след като не отишъл да видиш язовира и не знаеш нищо за снимката дали е от тази година например правиш изводи с убеденността на неукия и посредствен интелект. По спокойно. Като си толкова спец по анализите защо само по вестниците има “разкрития” пък дела в съда няма. Странно защо ли? Не разбираш ли как де работят - всеки ден нова бомбастична история от типа “сестра му е к*а” или както го е описал Бай Ганя Аз да го омаскаря...

Май ще ви връщаме в пети...