Режимът у нас се опитва да ни унищожи един по един, заяви Йончева

На 49-ия конгрес на БСП депутатът попита какво направи босът на България за 10 г. управление

Обратно в новината

Коментари - Режимът у нас се опитва да ни унищожи един по един, заяви Йончева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Га ги яде кифтетата що ни рива ма?

Не те ли е срам да го изречеш. Твоята партия предполагам заедно с теб, ограби парите на народа и си ги внесе в лични сметки. Наглостта ви няма граници.

........... една от грешките на прехода от „социализъмът” е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четеме и слушаме идиотщините ви. ...

Падна първа Иде ред на ПодМадовата Крадитизаторка Нинова Венсеремос ;)

Добре би било, самите комуняги да се унищожат сами, един-друг. Те са напаст Божия за Света и за всеки отделен човек.

Пак ни занимавате с тази руска пияница

Много ме беше густо , като започна да разказва тази история с боса , а тя едно към едно с Боци. Залата настръхна , дори ми се струваше , че и Нинова почна да се припотява , как ще завалят нови дела срещу Йончева и как ще я брани и хоп изненадка . много съвпадения , ама било за друг случай.

А сега БСП си вкараха автогол с тези уж разкрития на Елена Милиончева за "корупция" в МС. Така ще накарат повече хора да гласуват за ГЕРБ, защото БСП отврати хората в България от себе си. БСП е синоним на мафия, кражби и наследница на терористите на БКП

Надай се Ленче на мастиков чеп.

След като а България има толкова мошеници, трябва да се унищожат като вредни гасеници!

След като в България има толкова мошеници, трябва да се унищожат като вредни гасеници!

На първа страница Венецуела, Афганистан, жълти жилетки... А Елена Йончева пратена в трета глуха. Голямата бухалка не е прибирана...И журналята се страхуват...

РЕЖИМ ма оФцо , ако имаше режим не един по един а топтан всички другаре на униЧтожение . Ццццц ...бахмумамата имало е и чума със сини очи катебееви ! Нъл тъй Прое праз......ви ?

Никога не съм бил за комунистите.Но не мога да не призная ,че казаното от нея е самата истина.

тези на снимката ми мязат като на панихида...Няма усмивки, няма ведри, оптимистични погледи, вдигнат юмрук...

демагогията, зомбирането е начин на съществуване на комунистите.

някой да си спомня комунист да е признал вината си? Познатият стих: "Аз знам, че ти си права, когато съгрешиш дори!", обяснява всичко...

За Борисов Бойко ли говориш?

да се изчака решението на съда, а след това да вият на умряло...Или считат, че българският съд не е обективен? Или с натиска си искат да упражнят влияние върху обективността на съда? Ако е невинна, ще я оправдаят. Но как избирателите на БСП, в основната си част бедни пенсионери с 250-300 лв пенсия, ще повярват на Ленчето, която лично си е определела заплата от 12 720лв месечно във фирмата си Офроуд?...Да ви имам социалната партия, с лидери червени олигарси,натрупала пари от същия този ограбен народ! С очи, вперени към запад и САЩ. Ще си избодат очите кой да влезе по-напред в листата за Европейски парламент, та да получава 20 000 евро заплата, плюс безброй благинки.

По-интересното е, кой и с какви пари и е плащал. И "разследващата" дори не се е замислила? Едва ли.

А га яде кюфтета от софрата на КТБ не рева, а?!

Сигнала от Брюксел, за Герберите :даже и да сте прости, трябва да сте сплотени, иначе найн фондове

Докато МОЧА се пъчи насред София няма да се оправим!

С обвиненията с/у Йончева Борисов и Цветанов се оплетоха здраво. И нанесоха предизборен удар в/у собствената си партия ГЕРБ, като превърнаха журналистката в жертва. А герберската прокуратура се излага за пореден път след случая Иванчева

НАД ВСИЧКИ ТИЯ ТРЯБВА ДА СВЕТЯТ СИНИТЕ ЛАМПИ КАТО КОЛЕДНИ ЕЛХИ!

инж. д-р Ахмед Доган не управлява България от десет, а от поне двавесет и пет години.

Мръсни комунисти.

гроб ли?

всички къпани са отишли на конгреса, чисти, спретнати, с души светли и и с надежда за бъдещето. Вие от гроб сте мърсотняците - кой се е отърлак у семафорджията и са н му светнали я синя, я червен лампа и сега поне година ще оди мръсен щот се е отрил у тиквуна си.

Явно тук нещата са много зле. Досега никога не са дигали такъв вой. Тук има нещо много голямо.

голяма гонка на гроб с тяхната спецпрокуратура и техния закон за заграбване на имущество без съд и присъда.

Станахме за смях с тези нарциси, които не разбират колко могат. Десет години на последните места в ЕС е доста дълъг срок и твърде срамно за нас. Не само "вой", време е за промяна.

Йончева първо да докаже че не е виновна , а след това да осъжда , че е МНОГО нагла !

тези дето я обвиняват бе каун гробарски трябва да докажат, че е виновна. У гроб нямате ли някой юрист бе тиквеник да ви светне, калинко гробарски.

Вие у гроб не знаете ли че при демокрацивята си невинен до доказване на противното. Ако Елена Йончева ще доказва, че е невинна в този случай значи на грон не демокрацията, а точно диктатурата и комунизма ви иде отвътре, което е и добре известно.

Чухте ли, че пееха "интернационала"??? Очаквах всеки момент да започнат да викат Сталин, Ленин, мир....

бе серсемин. Кво му е лошото на интернационала. Погребални химни си пейте вие на конгреса на гроб дето има една точка с едн горорител - Бою еднокнижния - тиквата по темата сини и червени лампи в празни ви глави да светят. Вие като видни евроинтегристи и натовски масохисти у гроб трябва да тачите и интернационала. Пък сте и повече комунисти от БСП. Хахахахахахахаха.

Какво комунисти са тези. Това са хора, които използват идеите за натрупване на лично състояние. Просто така се е случило, че са леви. Можеше и да са десни. Няма значение, пара да има. Политиката е за грозни и глупави хора, които не могат да оправят собствения си живот, а искат да оправят живота на другите... Не щем справедлива Европа, искаме технологии, конкуренция, растеж и забогатяване.

Ако на тебе случайно ти се е случило да имаш глава на раменете знай, че наистина е случайно и безсмислено. Вътре е пълно със семки, а не с мозък. Гроб крадат и се късат и БСП трябва да ги натика у панделата направо по списък - кой за крадене, кой ортак на крадците.

Гергов го мернах, коя е оная късо крака дружинна ръководителка с червената коса,? Ценен кадър? Венсеремос другари, никой не ви ще... За прите се малко, че се олигАавихте като бебета от волове на недоверие и ти. Лудото Ленче да му е мислили го яде кюфтета та.. Сега като нестинарка бяга из жарава та, ама затворът и е в кърпа вързан. Да си вземе и компания. Масларова ще ритне камбаната невинна.

бием гроб и го опандизваме.

Няма комунист който да не обича да краде. Всички от това сборище трябва да бъдат изпратени на остров Белене да си правят комуна.

Кражбите са след 1990 г, а в този период не комунистите управляват. Ако комунистите крадяха нямаше да има енергетика, химия, текстил, земеделие, животновъдство и още много други проспериращи преди демократичните хлебарки да налазят във властта. И всичко това, което вече го няма беше откраднато от демократичните хлебарки! Хлебарките са крадци, а не комунистите. Помним и доброто и лошото от комунистите, но от вас хлебарките добро не помним!

А другарят Бенчев,Баневи(баща и син)Арабаджиев,Гергов,Стайков какви са!?

Дааа, прав си. Например преди ден-два погребаха един от тях, който не е крал - селянин със „селска“ къща с басейн, яхта, тенискорт, честен другар. И с най-честния син под небето, дето бил като Ботев за народа, а сега калпазаните го пратили в затвора.

ама първо гроб у пандиза. Ако БСП станат като вас - гробарята крадливи, тогава и те.

Герберите го доказаха.

Братя комунисти, другарката Нинова даже в братска Русия не я бръснат за слива, как си представяте външната политика България с елементарна мома като нея начело? Я по- добре Борисов, поне е пижарникар и знае карате, тя и това не може

Не е пИжарникар, но е образована и не говори на шопски диалект. Десет години експеримент как се управлява без политическа подготовка стигат. Не могат! Доказаха го.

Братя комунисти, другари социалусти, с ръка на сърцето, кажете си, отговорете си, наистина ли мислите ,че имате потенциала да управлявате съвременна България? Според мен не можете, пожарникаря Борисов е като академик в сравнение с вас, не съсипвайте държавата ни за пиреден път, заради вас и децата ви-недейте!

Идиотинът модератор-----ни пази от глуости, може би?

Не съм привърженик на никоя партия, но ми прави впечатление че герберските тролове са супер активни през уикенда.

Ти по какво определяш кои са герберските тролове? Всички, които не харесват партията-майка ли са герберски тролове?

Да,защото през седмицата ходят на работа,за разлика от вашите-пенсионери.

Ако не са активни, Борисов ще им изпрати синята лампа на Гешев. Те всички са от криминалитета с по няколко висящи и затова са особено послушни!

Не се ли умори бе?Цял ден си сам на барикадата.

Нападението е най-добрата отбрана, нали Йончева? Нинова и Йончева, вие двете правите най-голямата услуга на ГЕРБ, въпреки, че целта ви е точно обратната. Наслушахме се колко лошо било в миналото управлението на ГЕРБ и колко лошо би било в бъдеще. Разкажете как „добре“ управлявахте вие в миналото и посочете с какво ще бъдете по-добри в бъдеще. Ама конкретно, без лозунги. Правите и лоша услуга на другарките ви съпартийки. В къщи да чуват гневното „и ти ли ма ще ми държиш тон като Нинова ма! Вие всички жени ли сте ненормални?“. Лошо, много лошо. Че и истанбулската конвенция не признавате.

Законът за обявяване комунистическия режим в България за престъпен е действащ закон на Република България, приет от 38-то народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой № 37 от 5 май 2000 г. От БСП как броят конгресите(49-и) с тези от БКП и дали си признават че са същите по този начин. ...престъпници

Ааа това се отнася за вас

До 10г. няма да има държава,ако продължават да ни топят шайката Винету,цвъки и останалите нагли и безскрупулни боклуци.

С 11 милиарда годишно държавата спокойно би могла във всяко от 2000те села на България да сложи по един полицейски участък с 10 полицая на смяна, които да пазят хората от набезите на индианците.

комунисти сър! Когато да ги осмееш-все щее късно! Цялата им сила се крепи на пропагандата! И на наивността на хората от старото поколение! Още 10-на години трябват и всичко ще си дойде на мястото! Просто естествените процеси ще са приключили житейските теглила на техните наивни жертви на тази жестока манипулация като социализъм/комунизъм!

И пак по естествени причини и вие паразитите ще си умрете. Защото паразитите изяждат приемника, а когато приемника умре и те умират. А вие хлебарките сами и за хляб не можете да изкарате без онези от едно време! Защото това, което ви оставиха вече свършва. 30 години само от кражби се издържахте, но вече няма много за крадене!

Докато Бсп не се обедини със всички леви сили няма да победи Гербаджиите

Ами те са си обединени, сами на избори не са излизали от много отдавна. И обединени обаче шанса им е нула.

Истинската битка с корупцията започна. След като президента изгони Ленчрто от президенството , прибраха я в прокуратурата. След Бенчо Бенчев с Бентлити, Митьо, Миньо, Ветко, Банев,Иванчева, Ленчето вече няма спонсори за червените партийни мероприятия. Няма кифтета и кебапчета за конгреса, само хартиени лозунги -Дайте да дсдем, пардон ... да вземем.

Да ви припомня на по младите думите на Андрей Луканов на 14-тия конгрес на БКП: ,,-Другари член 1-ви от конституцията отпадна,ако искаме да съхраним ръководната роля на партията е необходимо да създадем икономически лостове и запазим влиянието си в МВР и Съдебната система,което ще даде възможност за реализация на авангарда ДКМС. Какво се случи? Създадоха: СДС,ДПС,докараха Царя и какви ли не още недоносчета партии. ГЕРБ е третия най-неграмотния но удобен ешелон,които изгони последните образовани и можещи назначавайки наследници на АБПФК. Борисов ще им светва сини лампи ама от червено и синьо става ЛИЛАВО ,а всички знаем на кого е.

И в този ред на мисли ти какво предлагаш?

Другарите са поизгладнели и чакат Кокала....Много от тях завиждат на Йончева, която се е пооблажила от КТБ...СТАРАТА ПЕСЕН СМЕ Я СЛУШАЛИ-СТИГА ТОЛКОВА КОМУНИЗЪМ!

Таз жена стигна дъното и продължава да дълбае! Първо сама си дава имунитета. Второ Прокуратура на РБ не е герб. Трето е жена с финансови възможности и може да си наеме адвокати за процес. Четвърто кмет Иванчева излезе по мъж от таз

Хем се е насрала, хем продължа да дрънка. Като е толкова ербаб, от какво я е страх? Да докаже, че е права и готово. Толкова е просто. Защо се плаши от съда и се крие за разни журналистически похвати?

Ленче,няма да последваш любимият си в Брюксел,а ще се отправиш към сливенския парламент-там ще имаш широко поле за изява.

Герберските тролове кирливи, педерасти до един---ги е страх от жена 50 килограма с грима?!;)))))).......давайвъ у мъжкарите герберски,!;))))))

Айде бе,не свършиха ли софрата,че Позитанци хич ги нема у форума!

Поливат Визията.

Идиотинът модератор е блокирал теста за достъп!;)))

Абе била е 50кг в трети клас сигурно :-)))

Падна от мотора на Стан и напълня от мъка или от кюфтета

AMA EIIIII AIDUCHKE,VARNI PARITE NA BANKATA-POCLE VIE CHE SE SAMOUNISHTOJITE!NE VI E SRAM-OBTAHTE ISASIPAHTE BALGARIA SLED 10 NOEMVRI!

С месечен хонорар от 12 бона от КТБ ли бе моме?