Министерството на културата подкрепи статута на Копривщица

В Министерство на културата не е постъпвало мотивирано искане на кмета за промяна на статута на архитектурно-исторически резерват на град Копривщица.

Обратно в новината

Коментари - Министерството на културата подкрепи статута на Копривщица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Местните Мутри от ГЕРБ искат да строят и да си въртят парите. Като в кв. Младост.

И като в Банско и Несебър.

Хайде , като сте започнали да унищожавате България , я карайте наред !!!АМАН от ПИШМАН ''Бизнесмени'' , дето не се наядоха и накрадоха - Дайте им и Копривщица да я опоскат - То се вижда и с просто око , че от тази държава Нищо няма да остане - ДА ВИ ПРИСЕДНЕ ДАНО И ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ !!!!!! Нямате нито достойнство , нито уважение към корените и историята си !!!!

В основата на всичко е една мутра Радослав Йовков - "инвеститор", който бълнува да превърне да застрои града с промишлена зона, ски писта, мотописта и т. нт. Радослав Йовков е бивш гребец, който се замогва в "борческите" години. Изгонен преди пет години от ГЕРБ заради скандал с незаконна сеч на 1100 кубика дървесина. Преди това срещу него има сигнали за незаконен добив на инертни материали. Близък приятел на лидера на "Евророма" Цветелин Кънчев, който е кръстник на сина му.

Това е Баро - страховития

Тъпите мутри и техните подлоги не могат ли да разберат, че автентичността и уникалността на Копривщица привлича туристите и ако я"разнообразят" в мутренски стил, само ще загубят. Не се ли намери друго място в България, където да инвестират явно излишните си пари?

Виновни са копривщенци, дето Каравелов ги е описал! (надничат зад дувара и после се "подкривят" един друг). Копривщенци (местните и другите, дето сме по цял свят от създаването на селището досега) са виновни, защото позволиха на едно плахо височко момченце (въпросния Радо Йовчев, което като младо гребче от соц-реализма се возеше на едно малко полско моторче и ако му кажеш бау се плашеше и падаше на земята) да се превърне в отвратителен хищник. Защото през първите години на т.нар. преход позволиха на държавните мутри да назначат въпросният Радо за главна мутра на Копривщица и му дадоха възможност да завладее какво ли не, да убие малкия бизнес и да тормози цял възрожденски град. Но аз съм оптимист. Този път Радо ще си счупи главата, защото посяга на нещо, на което никой не е посегнал на идентичността на Копривщица. Дръж се кмете, кураж Генчо, ние сме с теб!

Народа си е виновен, като търпи така му се пада. Страхът е много силен, особено за невярващите, каквито са копривщенци. Теглете роби, и без това не сте били под турско, сега сте под българско

Копривщица достигнаха дъното, Общинския съвет решава едно и след малко, когато Президента се намесва, Кмета да казва, че не е съгласен с решението на Общинския съвет, аллоооо Вие за какви ни мислите, всичко е мафия.

"Мафията", ти действително си от мафията! Въобще разбра ли хронологично кое как е станало, кой какво е казал и т.н?! Президентът си "каза тронното слово" последен и разреши тъпия казус!

В копривщица кмета не е Генчо Герданов, а Баро, лошото е, че Баро е от ГЕРБ, т.е. има гръб. Както е Ценко Чоков за Галиче, така е Баро и за Копривщица.

Не се наядохте бе изроди мръсни. Унищожихте плажовете, бетонирахте хубавата природа, изсякохте горите. Да се задавите дано нещастници.

В Копривщица управлявя само един човек и той се казва Радослав Йовчев, викат му Баро. Всички му слугуват и се страхуват. Нека всички репортери да започнат разследване срещу царуването на този човек, може би отново и той е в основата на това безумно решение от Общинския съвет.