17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е че какъв е проблема - остават му още поне 150% . А и в страните от третият свят, каквато е русия и кръгла нула да му стане рейтинга ще си го изберът с поне 107%.

това е фейк-нюз ! да се бориме с фалшивите новини !

66 на 36 - добро "падане"!!!! щото в други страни (на запад) е обратно - 36 на 66. Имам предвид Германия (Меркел) и Франция (Макрон) Така че "плачете на чужди гробища"! И сънувайте как Путин пада от власт! С това ще си останете!!!

соросидите газ пикаят, че рейтингът на Путин е 66%, колкото е сумата от рейтингите на Макрон, Мей и Меркел!

Са ше му изобретят нови токчета и ше си го вдигне!

са ще ми го вдигнеш.вирбално, устно и фелационо.

Висок е, в сравнение с ръста му!

Политическата кариера на Путин и на Борисов се развиват по един и същи сценарий, така че не очаквайте скоро Путин да се срути. ха ха ха

Като гледам рейтинга му и тенденциите на спада му ще трябва да минат още 3-4 мандата да се изравни с този на Борисов. :)

ЛИВАДИТЕ ОТ "ЛЕВАДА" ДА СИ ГЛЕДАТ АМЕРИКАНСКИТЕ РЕЙТИНГИ,ЧЕ СКОРО НЯМА ДА ИМА МЕРНА ЕДИНИЦА,ДЕТО ДА ГИ ОБХВАНЕ!!! ЗА ПУТИН СЕ ЗАТРЪШКАЛИ! КАКВО ИСКАТЕ-99.9% ОДОБРЕНИЕ КАТО ПРИ КОМУНИЗМА ЛИ?!

Интернет. световната ,,машина,, за пране на мозъци с фалшива информация.

Блюдолизците русофилистици трябва да бъдат задължени да четат круглосуточно на глас и в оригинал на руски великия роман на Булгаков "Кучешко сърце" ("Собачье сердце")! Може пък с гладките си мозъци без нито една гънка да схванат какви нещастници са руснаците и фашистката им система, която ни натресоха 45 години - азиатски "комунизъм", по-гаден и от руския царизъм, който пък ни "освободи" без да сме ги викали за тази услуга! Може пък, четейки "Кучешко сърце" тия да се видят в огледалото какви руски помияри са! Макар аз да не вярвам в това. При поне 80% дебили в тая страна след 74 години руска окупация това вече е наследствена деформация!

А вие четете 1984 на Оруел, за да разберете каква е западната пропаганда днес!

Гаче Путин е единственият политик на целото земно кълбо, та всяка седмица медиите бълват ненужна информация за щяло и нещяло. Надам се да получа обстойна информация за обществените нагласи и рейтинга на 1.Тръмп, 2.Мей, 3.Меркел,4. Макрон, 5.другаря Си, 6.другаря Ким,7. Себастиан Курц, 8.Порошенко, 9.Анджей Дуда, 10.Янош Адер, 11.Матарела,12.ас–Сиси,13. Ковинд, 14.Видодо. Това ми е краткия списък. Какъв е между впрочем рейтингът на президента Радев и минпреда ББ?

рейтингът на президента Радев и на минпреда ББ го имаше преди месец. Радев беше с повече...

пада, ама утре като изпрати миролюбиви зелени човечета в Украйна и ще си го вдигне пак. Това поне го могат и правят постоянно.

Още маа-а-ааааалко, само още малко и Путин пада! "ливада център" руски аналог на шорошорасткото нпо с благозвучното има "Институт..." в България.

Вярно го е закъсал. Рейтинга му е само 2 пъти по-голям от на Б.Б. При положение, че сега прави пенсионна реформа, каквато имаше и тук.

От около 70% д падне на 66% ?!? Тия 4% до 70% са статистическа грешка.

Путин е путник в най скоро време, ако Европа намери алтернативни източници на газ и нефт и откаже руските, путин ще се превърне в една изпаднала проститутка, която никой няма да иска да клати с пари.

Втори на изборите за президент в Русия бе комунист! Путин може и да не иска да остава за следващ мандат. Но запада ще се зарадва ли, ако застане комунист. Крим може да им се струва като сладка приказка. После ще викат, къде е Путин! ;)

Ти май само за Запада си загрижен.. а руснаците? За тях поне летвата е ниска - те искат само някои които да не крадат чак толкова колкото сегашните, ако ще да са комунисти.

Алтернативните източници на нефт и газ в Ойропата ги търсят барем от 10 г. Затова Германия е запланувала Северен паток. А за теб е добре да потърсиш алтернативни източници на интелект. Дойде времето на изкуствения такъв. Може да отидеш да си купиш, щото имаш випиюща нужда от него, независимо от формата – течен, на кристали, диоди и полудиоди, плазмена маса и т.н.

Ако бате Тръмпи има 66% одобрение ще направи 3 дневен купон за 1 милиард долара, но пък в БГ медиите постоянно ни казват как рейтинга на Путин "пада" :) Повтарят го през седмица. Явно сме се върнали в ерата на Работническо дело. Добър или лош, Путин е обичан от повечето руснаци, а дори тези който не го харесват, често гласуват за него, защото той е най-доброто за Русия.

Само да е жив и здрав още 5-10 годинки тоя и да не го очистят.... :)

жив и здрав да е, но в затворническа килия. Иначе - още 5-10год Русия 'не потянет'..

то пък щото вий българете сте потянали та се късате! Най-старото, най-необразованото и най-гладно и бедно население в ЕС! Голяма хвалба...

Пак лъжете! Рейтингът на Владимир Владимирович в действителност е паднал от 200% одобрение само с 10% до 190%. Тези 10%, които не Го одобряват, са с ментални увреждания, джендъри, соросоиди и либерасти!

Да, изключително гнусти сте! Видно от коментара ти. Опит за пърдене и рядко щастие.. това се е получило при теб. жалък тролетарий.

А бе 66% рейтинг. Вие дебили ли сте? В България при такъв резултат биха казали че рейтинга му е в небето. Ако имаш рейтинг 98% и после спадне на 97% това катстрофа ли е? Или десетилетен минимум. Боже колко сте елементарни!

не може да обичаш България без да мразиш Путин!

Това е така само за елементарните организми

По-точно ЧЕХЪЛче.

не може хем Литвиненко, Политковская, Немцов, Навални и т.н., хем висок рейтинг.

Навални директно обвинява властимащата група в корупция, отговориха му не с факти а със закани да го пребият. Както каза знаменития 'интелектуалец' Жириновски: 'Ета РАСССИИЯЯ!!!'

Нашия резидент имаше 80% миналата година , сега му се срина на 51%, ама ЧебуРашките се бият у гърдите , че му бил над 50% ! С тези темпове , ако си избута мандата , ще е на минус !

одобрение му дават придворните социолози като Кънчо и Андрей, Червен Кольо, Юрий Асланов и така нататък. Най-вероятно е с поне 20% надолу.

Някакъв Идиот правен в Пияно състояние пише че мразел Руснаците безплатно , мразиш ,продължавай ,то си е твой проблем и сигурно си психично болен и е точно сега е време да отидеш в Карлуково то прогресира болестта ! Путин е Велик Лидер на Велика Страна Русия , Укри не пишете в Български нет ,той е за Българи ! Българите Уважават своите ОСВОБОДИТЕЛИ от Османско Робство и 99% от гражданите на Република България са Русофили !

Лъжете се!

хахахахахахахахах! точно обратното е...само психично болни хора като теб могат да ОБИЧАТ И ДА ЛИЖАТ ГАЗА на един вманиачен чужд лидер и да го почитат като бог:) а за русофилството на българите....в многодълбока заблуда си, но това е нормално за тролове като теб:)

И какво точно е великото? Какво повече от други държави са направили? Освен крилати ракети някакъв друг пример?

А, велики са ... Лайка, Гагарин, Терешкова ...

Ако рейтингът на Путин е действително над 60% и нисък за останалата власт това говори изключително лошо за руснаците и когнитивните им способности - ако наистина не осъзнават че точно главата е вмирисана и че проблемите са системни. Кой точно назначи Медведев, после поздрави за добрата работа и преназначи? Аз обаче не съм чак такъв русофоб и според мен рейтинга на Путин реално е под 40%, дори пред вид промиването на мозъци в индустриални мащаби и десетилетната отрицателна селекция.

Не осъзнаваме. Ние не сме умни като теб. Само ти си умен на тоя свят. Соросоид жалък.

Не само аз, а цялата руска интелигенция + будното младо поколение, на което направо се повръща от Соловьовско-Михеевско-Симонянската пропагандна помия. Разбирам че не чувстваш принадлежност към интелигентската класа, но съм длъжен да те поздравя за отличния български - малко руснаци го владеят чак толкова добре.

А на смешния похотлив дедо как е рейтинга?

Айде сега , хората на Джордж Сорос от тези не Руски вестници ще определят рейтинга на Президент Путин ръководител на 140 милиона Руснаци ! Смешно е да пишете такива измишльотини ! Хайде вие направете Рейтинг на Борисовото Правителство но само в Провинцията ,ще видим каква огромна Разлика !!!

По-долу, един кретен, пишеш се като "mц" пише, че безплатно мрази руснаците. Това е малко противоестествено за човешкия род - да мразиш някого без да го познаваш. Те и много русомразци отидоха нарочно в Русия на световното футболно, но се върваха в Европа и САЩ като русоюбящи. Мили тц, иди в Русия, виж величието на този народ, говори с хората. Не пиши глупости заровил главата си като щраус в пясъка

Отношението ни към руснаците е такова, защото ги познаваме добре - аз, както и много българи разбирам много добре руски и до нас стигат тънкости и нюанси на масовата руска агресивна дебилност които са непреводими на английски и непонятни за западното съзнание. Специално за Близкия Изток - западът наистина направи много грешки, но нито САЩ имат основна вина за вражди с вековна история, нито пък Русия (както показа Сирия) има някакво реално алтернативно решение.

От западни служби. Я ни съобщите, защо не ни съобщавате нищо за рейтинга на боко???

Много обичам като пуснат такава новина защото на секундата наизскача цялата русофилистична пасмина на Атака и присъдружните й организацийки, платените жалки нещастни русофилистични тролчета:) Голяма забава е да се четат малоумията им! Веселят ни:) Ама на секундата изпълзяват - глей надолу кво става:) то е Горд европеец, то е шило, то е добричлия:)))) кеф:)

И соросоидната пасмина не пада по-долу. Включили са дизела и тролят на ляво и дясно. А в това време на Путин му е през.... нали е ясно през къде му е? Каквото е решил ще го направи и каквото е решил ще вземе. Нама кой да го спре.

Вземете се Путин, НО.. на руска територия!

Според мен Путин ще си го премести в другия крачол. Кучетата си лаят, керванът си върви.

Интересно ми е кой друг ръководител в света има 66% одобрение на народа си ...

Ким Чен Ун

И Хитлер е бил така!

ай стига с тези пенсионери и тези години за пенсиониране! В Русия са най-ниските в Европа. У нас са по-високи. Кво плачете за руснаците. В цял свят се вдигат годините за пенсия. Обаче виждате само Русия и само Путин е виновен... То знаем че той е световното зло, което отговоря за всичко - от ураганите в САЩ до Брекзита. Спрете се малко с тази русофобия , че ставате жалко-смешни вече.

Постоянните читатели на новини си дават сметка, че яростната русофобска кампания в България започна след приемането й в Европейския съюз. Такова противопоставяне, саркастично и обидно нападателно русофобство бе наложено от американски фондации чрез европейските им представители и няма аналог в близката Българска история. Въпрос - ЗАЩО НЯКОЙ ИНВЕСТИРА ПАРИ В ТАКИВА КАМПАНИИ? Нормалните и разумни хора няма да намерят отговор - защото нормален отговор - няма. НO КАМПАНИЯТА Е ОЧЕВИДНА, ЯРОСТНА и НЕбългарска. Това се вижда ОТ ВСИЧКИ ЧИТАТЕЛИ НА НОВИНИ!

в дълбока, тотална и русофилистична заблуда си, троле клет! напълно безплатно и доброволно мразя руснаците и русофилията! със същата сила мразя и сорос и соросопитеците! ама за дебили като теб това е трудно за осмисляне....как така и русия и сорос!? баси....не може да бъде, а?:) няма да го разбереш...повреден си още като са те произвели:)

Аз мразя русняците, защото обичам българите, а ти?

66% рейтинг. А те плачат на чужди гробища. Кой политик в Европа или САЩ има такъв рейтинг? НИКОЙ! Когато Макрон, Тръмп или Меркел стигнат Путин - тогава елате пак да говорим. Тереза Мей изобщо не я споменавам.

Бил стигнал дъното. Обаче "дъното" за него е "небето" за другите. Те това небе никога не са го стигали. Най-високият рейтинг на Обама беше под 64% .... Да не говорим за такива като Оланд, който завърши с 8% (ОСЕМ) своето президентство.

Само Ким Чен Ун е пред него то всички "демократично" избрани лидери.....

В Европа политик който да съсипе икономиката и скара държавата със съседите и губи поста си, а не само проценти от рейтинга. Избирателите са далеч по-взискателни, а медиите реално критикуват и не се занимават с оди и хвалебствия колко велик и незаменим е вожда.

Да ама не,поредната фейк нюз на джетдърски медии и нпо...

Хахахахахахахаха:))) Изумително е нивото на малоумието сред така наречените "български русофили":) Те са обект на подигравки и съжаление дори отсамите руснаци! Имам приятели руснаци, които имат имоти на нашето море и те са ми споделяли, че не могат да разберат как е възможно да има сред българите такива хора, които като дебили вярват и славословят всичко руско и путинско:)

Ти? Имаш приятели - руснаци? Бухахахахахаха!!!!

Да, имам и то доста. И съм живял 4 години в Москва. Знам руски перфектно, чел съм почти всички руски класици в оригинал, познавам руската история,култура, музика...И това ме отличава от такива като теб "пишман русофили", дето не знаеш 3 думи на руски, не си чели една страница от руски писател и освен да повтарят някакви комунистически мантрии да славословят батюшка сударь Путин, друго за Русия и руснаците не могат да кажат. Рубладжийството е мръсен занаят, горд дебил...няма да ти се оправи мизерния животец с това занимание:)))

Е, аз пък имам фирма там. И ходя непрекъснато. Така че - обирай си крушите към задокеанската Кочина и нямаш нищо общо с Русия.

хахахахахаха първо олигофрен катотеб не само в Русия, а където и да било посвета не може да има фирма:) второ - дебил русофилистик с глава пълна с екскременти вместо с мозък, не може да казва на по-висши същества къде и кога да ходят или да не ходят!:) Ясно? Изпълнявай!:)) заминавай сега да си вземеш помощите за безработица, да си купиш евтина шльокавица и да гледаш руска телевизия:)))))

Като няма аргументи, остават безкрайните соросоидни простотии. Мреш ли от яд, соросопитек???

Кога пък ходиш "непрекъснато" там, бе мандрил, като висиш по цял ден от години в тоя форум и си дращиш дебилщините:)))))))

Няма да ти давам отчет, тъпако. Гледай си останалите четирима от "демокрадична България" и си ривети от яд - ама тихо.

Абе келеш, нещо не те свърта като си безработен и се чудиш каква простотия да напишеш??

на следващите избори ватенките ще си го преизберат с 99.9999999%

Няма лошо.

След като ощетява пенсионерите и им вдига границата на годините за пенсиониране какво да се очаква друго?Същевременно доколкото се знае заплатите стоят замразени а вероятно има инфлация дават допълнителен довод за спад на популярност.

За руснаците важи пословицата "Прост народ - слаба държава"! Откак 74 години сме под явна и тайна руска окупация, това важи и за нас, за съжаление. В Русия демокрацията не е възможна никога и под никаква форма! Това са го констатирали велики френски философи от Ренесанса насам, руските философи-революционери Чернишевски, Херцен, Ленин и много други. Никаква промяна в плюс, никакъв прогрес досега векове наред. Овчи народ, както казва един тука. За съжаление, ни е вменен като "братски" народ! Един народ от пияници!

Великите френски философи Волтер, Монтескьо и някои други

Нито Волтер, нито Монтескьо са виждали демонокрадция на живо.

Никой и никога не е доказал, че демокрадцията е най- добрата форма на управление. Заври си я отзад.

Лумпен тъп, ти си по-умен от тия философи по-горе ли, че обсъждаш демокрацията?! Иди си в кочината при свинете и не обсъждай проблемите на цивилизацията! By the way, бих ти заврял отзад нещо, от което ще квичиш! Цървул!

Сигурен съм,че Вие сте беден човек!

Потърсето в google - dw Да нямаш пари за храна: какво е да си беден в Русия? Интересно видео

Абе аз нали ви казах да тичате за хонорара си! Какви ги плещиш още тук?

Броят на граждани на САЩ, получаващи талони за храна по Програмата за подпомагане изхранването на населението (SNAP) е 42,4 милиона. Още един милион деца получават безплатен субсидиран обяд в училище и около 400 000 бременни жени и кърмачки получават мляко, краве масло, яйца и други хранителни продукти по програмата WIC. В общи линии, в около една четвърт от семействата в САЩ има поне един човек, който получава талони за храна или е включен в друга програма за облекчаване на кризата с храната. Но около 43 % от семействата без сигурност по отношение на храната не участвуват в нито една от цитираните три помощни програми. В едно общество, което претендира за сериозно отношение към цената на човешкия живот и бъдещото на децата си, наличието на 50 милиона гладуващи хора – включително 17 милиона деца – би следвало да се приеме с тревога. Като се вземат предвид хвалбите на САЩ за способността да изхрани цялата планета, безразличието към нарастващия глад в страната е национален скандал. Но в САЩ от 2010 година новините за глада са ограничени в кратки съобщения на вътрешните страници на вестниците (А21 във Вашингтон Пост, нищо в Ню Йорк Таймс).

" Още един милион деца получават безплатен субсидиран обяд в училище и около 400 000 бременни жени и кърмачки получават мляко, краве масло, яйца и други хранителни продукти...." Глупако, вероятно с повредения си мозък ти е трудно да схванеш, че например безплатен субсидиран обяд в училище се дава не заради бедност, а поради добра социална политика:) Живея в Швеция и тук всяко, повтарям ВСЯКО дете от 1 клас до 12 клас получава безплатен обяд и закуска в училище- при това много качествен и вкусен! Не е от бедност, да ти кажа:) Да сравнява бедността в Русия с тази в САЩ може само пълен дебил русофилистик:)

Няма аргументи, а???

завряха ти го отзад...не знам за какви аргументи плачеш:)))) хахахахахах

Ало, тролчета, стига сте повтаряли написаната глупост, ами тичайте да си вземате хонорара, защото фондовия пазар в САЩ се прповали за втори път в последните две седмици. Ще останете без заплащане, ей!

Това е нормално за фондовата борса. Върви на горе на долу като курса на валутите. Ама вий комунетата не го разбирате това

Те и кризите в кочината са нормални. И фалитът - тоже.

ОСТАВКА !

Да залагаме, коя държава ще нападне сега...

МАлко бунтове в Молдова ? МАлко тролове в България ?

ИНГУШЕТИЯ?

"...цитира данни от проучване на социологическия център "Левада". И ето и още един цитат за пояснение как да се тълкуват така наречените проучвания на Левада: "Аналитичният център на Юрий Левада е включен в списъка на организациите с нестопанска цел в Русия, които са "чуждестранни агенти".

масипрост като истинска свинка.

е че в кой списък да го включат, бе добрички русофилистико?:)) една дума против властта да кажеш в русия, веднага влизаш в някакъв такъв списък...няма лабаво:) изобщо имаш ли представа що за държава е русия и как върви живота на хората там? не,ама си лаеш тук по форумите и се правиш на русофил:)))

Руснаците са егати овчия народ. Човек направи пенсионната възраст равна на средната продължителност на живота......... Минималната им заплата е половината от нашата. Вместо да го изметат и да му искат оставката всеки ден той още има долям рейтинг :D

Бедните в задокеанската кочина живеят средно 12 години ПО- МАЛКО от средната класа (14% от населението) и средно 22 години ПО- МАЛКО от богатите 3% говеда. Та, средната възраст в Кочината колко е казваш???

И въпреки това народа като цяло живее с 10-15 години повече от ватниците от сибир :D

И въпреки лъжата ти

Като махнеш 50% които му слагат служебно и рейтинга му е 16%.

А като махнеш 300%, дето му слагат неслужебно?

При наш боко рейтинга и със заплащане непрестанно спада ама сте седнали при Путин да коментирате, зер той е далеч а боко излиза от къде ли не в България вече:(((

Поръчкова статия.

За руската кочина

Абе 20 милиона гъзпапира са отпуснати от кочината срещу България, тряя да се усвояват.

Хайде бе, ама наистина ли? Колкото истина бяха някои други изцепки на господарите на нашите тролчета.Да ги споменавам ли, или вие си ги знаете.

Не е вярно това изследване! ВВП има поне 166% одобрение!

Няма лошо.

Аби нидейти така.Сега Schilo ще получи инфаркт от тази статия. Айди Schilo,пускай се в защита на вожда,да ни убиждаваш колко всъщност е манипулативна статията

Манипулативна е, щото няма и една буква за рейтингите на други "лидери". Просто все руснаците са им в устата на западните глисти - мира нямат, сън не ги лови-

Що ги лъжеш, че си българче бе колега?

За се сцепиш от яд, соросопитек.

Ходи лапай руски пишки

Е, няма да направя като тебе - дет си лапнал колониални пишки.