Коментари - Мудис със стабилна прогноза за България | dnes.dir.bg
назад

Мудис със стабилна прогноза за България

Рейтингът на държавните облигации на България е Baa2 със стабилна прогноза, като е повишен от Baa3 през юли 2011 г., сочи доклад на международната рейтингова агенция Moody`s съобщиха от Министерство на финансите.

Обратно в новината

Коментари - Мудис със стабилна прогноза за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

очаквам сега всички "икономисти" по форумите да ми обеснят как това точно е лоша новина :) преди в бг висчки разбираха от фоотбалл и полотика, мисля че трябвада се добави и финанси кам този списак. фацт е обаче, че вапреки 8-те милиона разбирачи от всичко, краинят резултат е нестабилност предизвикана от постояното "разбираческо" марморене по всички вапроси, както и непрекаснатото гласуване "напук" защото поредното превителство не ни е направило милионери. никои не помисля че финансовата стабилност е нужен фацтор на които да се стапи и да се варви напред. постигането на стабилност след 20 години крадене не е лека задача. не е и прятна за никои. ами даиде да изядем/раздадем всичко дето има - после какво правим? на нас няма ни опростят мандята като на гарците, няма и да ни дадат повече. така че спрете да мранкате и си натискаите парцалите и бачкаите за да имат децата ни шанс да живеят по-добре от нас. стига сте мислили само засебе си! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Видно в как за лоша или кофти или по някакъв начин двусмислена новина,тук в този форум има по 200-700 коментара,НО за нещо позитивно или от някоя новина,леко подаващ се лъч светлина,има 10 коментара!Видно е какъв народ сме и къде ще стигнем като сме такива черногледи и хронични черногледи!Утешава ме и малко ме успокоява мисълта,че е възможно просто тук да пишат само назобади комуненЦА и фанатизирани люде.

Така трябва да бъде. Няма смисъл от коментари, когато няма две мнения по въпроса. Аз повече се учидвам на липсата на второ мнение.

... ос тсорта на "хората стабилни прогнози не ядат".

Да му кажем как имаме най-здравите и устойчиви болни в света, най-умните луди, най-богатите душевно пенсионери и най-образованите трезви абитуриентки......

стабилността на България се крепи на ниските пенсии и непротестиращите пенсионери. Вижте какви пари харчат партиите, които получават по 15000 лева месечно на депутат!

ама не знам само що си мислите, че светът започва и завършва с пенсионери, абе само около вас ли трябва да се върти всички, посочете една държава в света, която да е успяла да прогресира благодарение на пенсионерите? Качеството ви на живот е производно на икономическото състояние на държавата, а то силно зависи от инвестициите и от положението на пазара на труда, които както знаем благодарение на 23 години мърлявщина са в много ама много отчайващо състояние. Те първо трябва да се оправят, там трябва да се вложат пари, а вашето благополучие ще е следствие от подобрения икономически климат. Наливането на пари в пенсии е като да се налива вода в празна каца и не носи дивиденти. Ако си мислите, че някой нещо ви дължи се обърнете към лидерите на предишните правителства за периода 1944-2009г.

Що не коментирате добрите новини!?Убеждавам се,че сайта БЪКА от комунета!

Кажи поне една добрановина?Щото аз такава не намирам от много време насам

Димитър

Здрав си,имаш семейство,приятели,жилище,кола и се храниш 3 пъти дневно!!ТЕЗИ НЕЩА ЗА ТЕБ СА ДАДЕНОСТ И НЕ СЕ ЗАМИСЛЯШ,НО ЗА 70ПРОЦЕНТА ОТ ХОРАТА НЯКОИ ОТ ТЕЗИ НЕЩА ИЛИ ВСИЧКИ СА Л-У-К-С!!!!!!!!!! Достатъчно добри новини ли ти казах?