Коментари - Дянков не се бои от рецесия у нас | dnes.dir.bg
назад

Дянков не се бои от рецесия у нас

В следващите месеци в зависимост от случващото се в Европа може да бъде преразгледан заложеният ръст от 1.4% в Националната програма за реформи.

Обратно в новината

Коментари - Дянков не се бои от рецесия у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА, ЧЕ ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА ГОРИВА СЕ Е СВИЛО С 1/4 ЗА ДЯНКОВ НЕ ЗНАЧИ НИЩО !!! Тези неща ги следят само в Америка и за тях това е сигурен признак не на стагнация , а на рецесия.

нали си има къща във Вашингтон! Защо да се бои? хахах

Дянков е отличен специалист и знае какво прави и какво говори.

Този смешник, който си въобразява че е финансист вече никой не му слуша олигофренските изявление, които винаги НЕ СА ВЯРНИ ИЛИ СА ПРЕДПОСЛЕДНИ!!!! И НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ГО ДЪРЖИ ОЩЕ Б.БОРИСОВ???!!!

"..НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО" Е как може един идиот да разбира???

Този въздухар една вярна прогноза не е направил .Каквото е казал никога не е станало .Каквото е станало никога не го е казвал.

Дянков = Криза!!!

Че защо да се бои, като не му пука за България! Освен това за предстояща рецесия у нас той има най-голямата заслуга! Даже отнякъде могат да го наградят за това!

Що пък да се бои, като се смарангясат нещата той ще си замине в мериканско, боко ще си харчи двата милиарда на някой остров, а ние тук ще духаме, ама няма да е супа, а нещо друго, ако въобще остане нещо след тях.

Виж, недей да се пънеш повече, не ти се получава. Просто за да коментираш адекватно е нужен положителен коефициент на интелигентност.

Много си му е добре коментара!!!

Какъв "износ" към страни от ЕС, бе? В ЕС има "свободно движение на стоки, капитали и човешки ресурс". "Износ" има само към трети страни...Не знаят какво говорят всичките...Кой ще им повярва, че няма да има рецесия в БГ? Той знае ли какво е "рецесия"....знае, колкото за "износа"...

Другарю Дянков, обещавам да доживя времето на " ОТ блокирането" на законното действие на Чл.100 от КСО!!! И ако успея да "разширя" дупката в бюджета, може и да се наложи да Ви осигурят еднопосочен билет, за да отпътувате за Луната или някъде другаде из космоса.

Че защо да се бои Дянков, нали благодарение на соц.режима и фондация "Людмила Живкова" народа го изучи в странство, той пък се ожени там и сега като ни довърши ще се прибере с аплаузи в САЩ, а там за довършването на българската държава може и някое топло местенце да работи ще му намерят!

Американското си е в теб, Симеоне . ( Бързо-бързо правиш рекламата . ) Дано си Прав ! ... Ама хайде малко-малко да пооставим Относителните параметри ( било спрямо останалата Европа, било глобално ) и да Поработим мъъъъничко върху Абсолютните Стойности ?! А ?! ( Пък ще гетнеш и ти как на г-н Волфовитц ще му щръкне косата . ... А пък за оназ-там, пишман-мевефейката от френско -- хич да не обсъждаме . )

,,Знам защо има толкова много дървосекачи. Защото резултатът от работата им се вижда веднага" Айнщайн

Позволете да се надявам, че е добър . ( ..., и да му кажете на Алберт по-често да благодари на Нашето Момиче дето Му помогна ! )

-обади се и вице-шефа на кретенариума.