Рецидивист преби възрастна жена в дома ѝ за 70 лева

В хода на разследването криминалистите влезли в дирите и задържали извършителя - 22-годишен от Перник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганската битова престъпност е МАСОВА И ПОВСЕМЕСТНА. Докога ще търпим? Циганин, рецидивист, с многобройни грабежи преби и ограби възрастна жена. Това е ежедневие. Слъчва се постоянно. Защо е на свобода!!! В затвора на хляб и вода!

Положението в България с т.н. битова престъпност нараства с всеки изминат ден. Не знам защо статистиката не показва тази тенденция. Увеличават се кражбите и насилието най-вече над възрастни хора. Осново извършителите са познати на охраняващите и правосъдните люде. Те имат по редица присъди през годините, без реалното им изпълнение на практика. Това стимулира престъпния свят. Тези които са сред осъдените и излежаващи присъда, смятат затвора като почивна станция. Те не упражняват тежък обществено-полезен труд, което би променило техния утвърден начин на мислене. На практика държавата е приела позата на зрител в дадения случай.

Успокойте се!И сега ще го пуснат!70 лв-това е малка сума и не подлежи на обсъждане!Така е по НК.Някой умник го е измислил,за да ги пускат и да имат по 20 "висящи" дела!

"осъждан за взломна кражба и блудствени действия". На 22 години, което означава, че за взлом и блудстване е получил по-малко от четири години. Късайте наказателния кодекс и започвайте отново! За блудстване или изнасилване трябва поне 10 години да копае уран. Тези деяния оставят травма за цял живот в жертвата.

гарантирано от ГЕРБ и бат' Бойко. целия криминале растеж на този добър младеж се е случил по времето на управлението на Бойко. това е пример за това каква е била съдебната система, прокуратура, закони. дори няма нужда обвиняваме съда, защото те спазват законите написани от парламента. явно че законите така са написани че позволяват на 22 годишен с множество присъди да е на свобода и да прави такива неща. така че може да обърнете към Бойко да го питате защо има такива закони които да позволяват това да се случи.

Глупак, ББ не е писал закони! Забрави ли кой казваше 'Ние ги хващаме, те ги пускат!' ?

Вие наистина сте много прост народ, не на празно сте кенефа не на Европа а на света!

Просто ромале..

На Тодор Живков некадърници

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Циганите и мюсюлманите са най-голямото зло за България. Родината ми щеше да прекрасно място за живеене ако ги нямаше тези маймуни.

не е верно, "кучето скача според тоягата", а тоягата зависи от теб и бате ти бойко, ти си а-политичен, а бате-бойко е бандюга, е кой е виновен?!! нищо лично иначе, ваньо.

Това не променя фактът.

Все ми е тая за етноса, ама тоя боклук що е на свобода? Боли ме х*я че го били регистрорали! Идкам да знам що не са го окошарили?

Всичко е под контрол със сл. правителство.

Етноса е българин, и то е някво наркоманче. Ето това сте българите, имате ташаци само да скачате на бабички

mangal,що не земеш да си одиш у индия бе,на вас ви требва само прибиванье и газене с танковете и после със желиран бензин

Циганино, връщай паспорта, и беж към Индия. Мърша воняща.

Какво прави този изрод на свобода?Дано тези, които са го пуснали на свобода да ...стигне същото неговите родрители

Тъмнозелен или светлолилав?

етноса ако обичате,щото е ясно от кой е

... мангал - вид човекоподобна маймуна, тъмно зелена, отличават се с неприятната си воня и злобата.