Рецидивист на пътя се заключи с оръжие в БМВ-то си на АМ "Хемус", спецотряд на МВР го извади

21-годишният мъж е от Търговище с 22 фиша за превишена скорост, а колата му е била с прекратена регистрация заради дрифт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сваляш го от колата, чупиш му ръцете и краката ама хубаво за да го осакатишя, а цял живот да не може да кара кола

После какво се случва с онзи, който го потроши? Понася си наказанието. А малоумникът ще си продължи по същияначин, защото на 21 мама и тати му плащат глобите и му дават кола.

както е казал лирическия биолог " Трудът оправя всяка маймуна!" е безкрайно ,крайно време в правораздавателната ни система да се вкара обществено полезен труд като наказание и да не е за седмица -две, а за 6-12 месеца. Ей това ще вкара в ред всичките тези глезльовци и глезли, дето мама и тате ги дундуркат и обгрижват ,а те само мизерии правят и се мислят ,че са герои от американски екшън.

Още едно лайно миризливо

Родители миризливи

Изтърваха му края в БГ и нещата тепърва започват. Сега идва това поколение - децата на тарикатите, чалгарите и шаврантиите. Деца, който ще са още по големи тарикати, защото това е техният свят, в който искат да надскочат и родителите си. Твърде много са , вярват си че са супергерои и ще има да "прелитат" през мирното население докато не се изпотрепят.

Аз имам стаж от 28 години зад волана, и имам само един фиш - за минаване направо от лента за наляво. И го направих това защото се разаеях и по навик минах вляво към къщи, а трябваше да продължа още напред. Не го направих защото съм тарикат. За мой "късмет" имаше катаджия, когото не видях заради един тролейбус. Това се случи преди 15 години. Нямам други нарушения и фишове. Какъв извод си правим, г-да? Момчето има 22 фиша за 18 месеца зад волана. Къде е вината? В главата.

Що за идйоти има Боже.Сега глоба и за това,че се е правил на интересен.АМЕРИКАНСКИТЕ ФИЛМИ И ИГРИ ИЗОБЩО НЕ ПРОМЕНЯТ ОВЧИТЕ МОЗЪЦИ КОИТО СТАНАХА МНОГО! ДОЛНА НЕОНАЦИСТКА ЗГАН ВОЙНА И НА ВАША ТЕРИТОРИЯ.ОТВРАТИТЕЛНИ КРАВАРИ!

Скрий се в пещерата си бе, нещастник!

Ти си неграмотен бе идиот

са тези които са го "възпитавали" -, а теб очевидно са пропуснали да те научат на правопис

Марш в трети клас, дебил.

Интересно, ако резервоарът беше пробит, горивото беше изтекло и се беше запалило, дали нямаше да излезе сам?

Хора, замислете се - случващото се не е изненада. Това е поколението на мутрите от края на 90-те. Израснали в идеали да си мутра и безнаказан, да не зачиташ законите, да се мислиш за нещо повече от останалите. Израснали в чалгаризация и корупция. Това е жалката действителност... Ще минат десетилетия докато се изкорени това, освен ако не се вземат крути мерки. Напоследък всеки ден ставаме свидетели на дрогирани зад волана - всички те са продукт на беззаконието което цари в милата ни родина, не от 12, а от 33 години.

това лято на прибиране от Бургас за София ...пред мен криволичеше камион 12 тона...постоянно ту в аварийната лента ту в изпреварващата....обадихме се на 112 казахме номера на кой километър се намираме и зачакахме... след 30-40 минути вече преди Пловдив той се одби ..не помня към кой град беше и си замина и след още 20 мин вече в Пловдив патрулка чакаше ......да ти имам и реакцията на полицията...... пияния шофьор сигурно пиеше вече некоя кръчма

това ако беше в Германия на 5 тата минута полицейски автомобил щеше да лети с 200 за да го хване

Отново младо гъзарче създава проблеми на пътя. Вижте статистиката, над 80% от тежките нарушения с пострадали и жертви са на сметката на тези изроди между 18 и 22 години, дрогирани, пияни и освирепели на пътя. Абе, умници в НС, променете спешно Закона. А "честните" съдии и прокурори докога ще влачат кристално ясни провинения месеци и години наред, докато се позабравят... Какво става с убиеца на Милен, къде е убиецът на двете млади момичета до хотел "Хемус" в София, какво става и с десетките други убийци на пътя, които са под чадъра на тези "мили, честни и достойни" служители на Темида???

В неделя ще имаш възможност да избереш именно тези "умници". Избирай мъдеро!

Ти си оптимист. Та тези "честни" съдии и прокурори си работят по изпипаните схеми от десетилетия, даже и при кимунизЪма ги имаше, а от "новата" демокрация всички са такива... Който не се отчита, влиза веднага в кауша, а който има финикийци и "добри" приятели в съда, се разминава или с мижава глоба, или с някаква присъда, но условна...

За пореден път се доказва,че Баварец комплексарец се управлява масово от най пропадналите елементи израснали от тинята а именно комплексарите

В Щатите тоя щеше да е груз 200.

Пълно с боклуци по пътищата!

Те фишовете повече от възрастта му, а има книжка от май месец. Отличник ще да е тоя младеж.

цитат "Млад мъж лежал на шофьорската седалка " . И как мъж с нормален ръст се е събрал и легнал на шофьорската седалка, освен ако не е джудже-а не пишете за такова нещо? Това е изумително-мъж да успее да се събере и легне на седалката-как бе, другари? Тъй като тук е очевидно поизлъгано, и останалото следва да бъде прието под въпрос.

Седалките се отпускат и назад. Пробвай!

Вие в каруците не сте виждали как.

Ти не си изумен.Ти просто си ПРОСТ !

Тоя да го бяха изгорили жив на място. Аман от отрепки. Че и обжалва наглецът гнусен.

Каквото и да говорим-никой не налага изпращането на специален отряд. Трябвало е редовите катаджии да решат проблема-по закон. Ако колата е с прекратена регистрация-и не е уведомен-да го уведомят. Ако е уведомен-да му свалят номерата. За криволиченото по пътя-магистралата таме толкова зле, че това едва ли има водач, да не опитва да избегне проблемни участъци на пътя. Зеаключването на колата-че кой не заключва колата си? али му разполреждане да излезе от колата-е как да стане, спрял в аварийнта лента(причината ще се установи по-късно-може да е здравословен проблем-може да му е станало зле, да е получил паник атакаи тн-причини възможни-много), как да отвори вратап и да излезе-да отвори колата-значи автомобил от лентата за движения да я отнесе-малко ли хора загинаха по магистралите от отворени врати на автомобили в аварийната лента? Газовите оръжия се продава свободно, и подлежат на регистрация в полицията, под страх от глоба-и това е. Държавата е решила,че ецаконно притежаването на газово оръжие-тук пробел, освен нерегистрирането-няма, а за това е предвидена глоба.

Абе да бяха го застеляли, обществото няма нужда от такива отрепки!

Каквото и да си говорим, при неспазване на полицейско разпореждане и при наличие на огнестрелно оръжие (което в такава ситуация няма как да се прецени, че е газово) в цял свят първо ще го направят на решето и после евентуално ще свалят номерата на колата...

Идиот ти адвокат на това педерас че ли си

Хубаво е да го вкарат в "докторската стая" в районното. Там едно хубаво лечение, те си знаят как( без следи ).

Хубаво е да се знае,че наличието на подобни стаи за пребиване на задържани е беззаконие, и подобни съвети-също. Аз мислех, е нали чието на подобни стаи е в миналото, но явно прокуратурата трябва да се заинтересува, ако стаи за побоища има-както ти твърдиш.

Там се лекуват доброволно буйстващи, ако си мислиш, че на запад ги няма, жестоко се лъжеш. Смея да знам, от кухнята на нещата!!!

dneshnata policiya ne bie.

Беймве и дрогирания му шофьор. Иновация - вече и въоръжен!

Нека да позная, фен на Фики и Слави, скоро не е ходил на Травиата, свалил е половината задно гърне и е татуиран, няма вишУ и на а чувал за ППЗДП.

Съставен акт за "дрифт". Актът не е нищо, актът не е наказателно постановление. Когато бъде издадено наказателно постановление има право да плати или обжалва. Едва тогава е нарушител-когато НП влезе в сила, след уведомяване и изтичане срока за обжалване или плащане на глобата. Но самите вие пишете,че наказателно постановление-няма, пишете,че има акт. Второ-прекратяването на регистрация на автомобила-това подлежи на обжалване. И то след като е бил уведомен. Уведомен ли е за твърдяната прекратена регистрация? На коя дата-с оглед преценка дали е влязло в сила? Обжалвал ли е, свалени ли са номерата-защото за такова нещо не пишете, което по предположение значи-не е уводомен, значи административния акт си подлежи на обжалване. А щом не е влязъл в сила-не е нарушител. Ако се окаже,че лицето поради неуведомяване или пък използване правото на обжалване не е нарушил закона-кой ще понесе отговорност за изплащане спецотряд на пътя? И как така му казват да отвори вратата при спряла кола в аварийна лента на магитстралата-това значи преминаващ автомобил да я отнесе, и потенциално да загинат хора? А ако лицето е спряло на магистралата-поради здравословен проблем-станало му лошо, получил паник атака, или видял примерно неравност на пътя, засечен от друг автомобил и тн.? И освен това-редно е да дадете думата на лицето, защото случаят е представен едностранчиво и е крайно недостоверно-например ако е прекратена регистрацията-уведомео ли е лицето, савлени ли са номерата-за което нямаше да пропуснете да пишете?

"... Адвокате ! Адвокате, Ще те позлатя бе брате!... "

Колко си наясно с казусите!!! дървен филосов от класа

МАМА Е АДВОКАТКА И СПИ С ПРОКУРОРА ЩЕ МЕ ИЗКАРА ...

Даааааа,честито ни новоизградено поколение все от отбор "юнаци" !

Добре, че е заспал преди да предизвика ПТП с невинни

Видите ли някъде паркирано БМВ - пукайте му гумите!

И какво му е нарушението? Не е незаконно да си в личния си автомобил, и да се заключваш. Няма закон, който да забранява заключването на автомобила. А пистолетът е газов, и евентуално има административно нарушение за нерегистрирането. Наличието на административни нарушения не предполага изпращането на спецотряд. Броят на административните нарушения -това са лични данни, и милицията, като ги е разгласила е извършила административно нарушение, за което КЗЛЗ следва да санкционира милицията.

Не се е подчинил на полицейското нареждане.. Спокойно е можел да мине само с глоба за нерегистриран газов. И да не е криволичил. А за няколко месеца толкова превишени скорости - лике, лайно, по- точно.и бил поркан или друсан.

Да питам-как следва да се подчини на полицейско разпореждане-да отвори вратата на магистралата, което значи да я отнесе преминаващ автомобил, и да загинат хора? А дали не е изпаднал в ступор и ужас при вида на спецотряда-нормална психологическа реакция на ужас и уплаха. Цяла България знае за случая с Айредин Мустафов-убит от милиционери през 1998г, дали не се е уплашил и парализирал от ужас,че може да му се случи същото? Шофирал криволичещо. А дали не се е опитват да избегне дупка-а точно там магистралата е зле? Накратко-случаят е представен едностранчиво. Нищо не налага изпращане на спецотряд. Да имаш газово оръжие не е престъпление, а административно нарушение, ако не е регистрирано. Имал 22 нарушения-това не предполага по никой закон изпращане на спецотряд. Шофирал криволичещо-причините може да са много-например-изобщо това да не е верно, да е имало неравност на пътя, да не се е почувствал добре-и съответно е спрял, да е получил паник атака и тн.

Аварийната лента не е паркинг, за си легнеш и заспиш. Освен това, ако изглеждаш малоумен и с пистолет при това , може да се самонараниш. Лошото е, че няма да го напердашат хубаво, че да го запомни за цял живот.

Имал е оръжие! Затова са изпратели спецове! Анадъмо?

Дъвеняк,заради такива ,като теб младите ни иска да работи ни да учи само някой да му дава пари.Виновен е този,който му е купил колата.Чак и спистолет лайняра

Дъвеняк,заради такива ,като теб младите ни иска да работи ни да учи само някой да му дава пари.Виновен е този,който му е купил колата.Чак и спистолет лайняра

За 18 месеца има над 22 нарушения. Това нормално ли е? А нормално ли е да има право да шофира с токова нарушения? Органите на реда и държавата пак спят. Скоро сигурно ще четем за поредната фатална катаствофа на пътя. До кога ще я караме все така? До кога ще си затваряме очите? Да започнат да се вземат адекватни мерки най- накрая.

Аре стига с тези тъпотии.Ако, не можете да се оправяте с пропаднали серсеми по добре си ходете.

Нека сега на младият "рацер" му разцепят отверстието у панделата и му конфискуват "хис прешъс",30-сет годишния му таралясник.

"Млад мъж лежал на шофьорската седалка и държал оръжие в дясната си ръка" Прекратили са регистрацията на коптира му и той от мъка тръгнал дасе гърми. Бах ти държавата. Защо каруцата му не е конфискувана до изплащане на всички задължения и изтърпяване на наказанияата???

От специалния отряд! Положението беше много напечено. Два пъти го призовах да отключи, ама той не можа да се събуди. После започнах да разбивам вратата, но беше много рисковано, защото можеше да се събуди и да ме напсува на майка. За щастие това не се случи и героично успях да изпълня възложената ми задача. Освен полагаемите ми се държавни ордени очаквам да получа и паричен стимул. Все пак рискувах живота си.

тъкмо навреме е действано докато е още млад и може да му се повлияе да се обърне към правия път.

Биха ли го псле?

Сложиха го в алеята на славата !

от селскостопанската авиация по време на соца останаха сума летища, толкова ли не може да се организират писти и там да се събират такива млади мераклии да си дрифтят на воля и да се доказват кой е по по най. Трябва и малко мисъл, хората са разни, а пък на млади години имат и повече вятър в главата и тонове хормони. Може да им се помогне. А инак тука все едни такива "съзнателни", "експерти" и "добронамерени" законопослушни граждани, да им се ненарадваш.

Никой не е длъжен да подсигурява фобията на определени хора на държавно ниво. Да намерим и изоставени къщи за пиромани, че да не палят здравите, а ?

Селскостопанските писти от соц-а са с тревна настилка, понеже асвалтът е стигал само да направят магистрала от София до резиденцията на бай Тошо...

Хората, които правят това (полу) професионално, и тези, които специално за това правят и колите си редовно си организират събори именно на такива места. Един пример е летището до с. Крайници, дупнишко, където ги виждам редовно. Тези хора обаче знаят какво правят, съответно правят всичко възможно да намалят рисковете и да ги изнесат някъде, където да не могат да нанесат щети. Подобни wannabe келеши нямат никаква идея какво правят и се мислят за богове, което води и до печалната статистика.

Е там само шепа хора ще му видят простотията, не става.

Да ме потърси и ще го оправя,имам познати на всички нива в района.

Чудехме се къде изчезна, а ти си била жива!

Не само съм жива , а и съм още по-напред с материала . Да го духат бедните !

Какъв мъж е тоя пиклю, най-вероятно скапан мангал. Затваряй го в дрънголника да му дойте акъла в простата тиква.

Бой до посиране

На 21 и вече рецидивист! Тц, тц, тц...

В такава ситуация въоръжен срещу униформени в Сиатъл нещата се контролират с един изтрел от далеко чрез снайпер....

Welcome to the jungle!

Режете им ръцете докато са млади, преди да се превърнат в татуирани мутри и почнат да ни избият по пътищата

Идиотът е само за каторга, да чука и да пренася тежки камъни там и да не се появява повече в обществото.

Няма проблем. Първо трябва да убие няколко човека и тогава да го наказваме... А и ще запълним часове медийно време.

честно казано към присъдата трябва да започнат да се начисляват "полицейски разходи за операция по задържането". Полицая каза "Стой", ако човека стои - разходи 0, да викаме спецотряд да го обезврежда ... кой го плаща тоя цирк?

поне си плаща глобите...сигурно е платил повече отколкото струва бмв-то. но предполагам е като вица за пушача. Двама приятели си говорят: – Абе, ти по колко цигари пушиш на ден? – Кутия, кутия и половина. – Ми ти досега си изпушил едно порше бе, човек, че и повече! – А ти пушиш ли? – Не. – А къде ти е поршето тогава?!

прочети пак платил е 2 от 22 фиша

Или не можеш да четеш, или не разбираш какво четеш!

Всички освен последните два са платени.!!! Не, че има значение. За 18 месеца 22 фиша.... Без книжка една година. Да помисли малко. Ако може, да мисли де.

на 2 месеца по 1 фиш.....а можеше да е фиш за всеки месец...голям пропуск

22 фиша за 18 месеца.....

еми сега ако имахме нормална съдебна система щеше да дрифти с парцала в затвора

"21-годишният мъж има и издадени 22 фиша за превишение на скоростта. Всички, освен 2 са платени. Младежът има книжка от 18 месеца." Ето затова умират хора по пътищата, защото се допускат подобни индивиди да шофират!!!

Бой в мазето ,докато мърда и след това още !

Интересно що не са го грамнали , а жертват собствения си живот , е те затова скоро няма да се оправим.

Тоя е за псиихиатрията !

именно трябва да се провери как е взел медицинско свидетелство, нужно за издаване на шофьорска книжка!