Рецидивист е задържан и обвинен за убийството на 51-годишния мъж в Бояна

Побой и ритници довели до кръвозагуба, причинила смъртта на жертвата

Обратно в новината

Коментари - Рецидивист е задържан и обвинен за убийството на 51-годишния мъж в Бояна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Осъждан през 2020 г. на 6 месеца затвор, сега белким получи една година.

Поредната етническа агресия срещу данъкоплатци съблюдаващи закона, осмелили се да живеят извън бетонните джунгли на няколкото града сс относително криминогенно спокойствие. Жандармерията да подигури спокойтсвието в провинцията преди да е станало късно.

И обирджиите вече полудяха и започнаха да убиват. Никакъв професионализъм. Наркомания и отчаяние. Все едно живеем в USA. Сега какво да очакваме, случайни стрелби по хора от движещи се автомобили.

Като убият някоя Мутра( Мутреса), цигански турчин, Директор на А1, Вииваком, СПАСЯВАТ 50 000 българи, да НЕ се разболеят с РАК и Левкемия... Преди време , някакъв ДИректор на ЕМтел(А1) се беше размазал от бой с някакви метални пръти, после влязъл в някаква шахта, вързал се в чувал, и там УМРЯЛ. Това трябва да става с всякакви Мутри-Директори на А1 и ВИиваком !! Васил Левски и Христо Ботев са убили над 1000 директори на А1 и Вииваком..

"До смъртта на жертвата се е стигнало след кръвозагуба, причинена от нанесени множество удари с ръце и крака по тялото му, казаха разследващите." "Първоначално можело и да е естествена смърт." Ако на пулюцай му напиша, че е тъп, дали ще го разбере, или не може да чете?

Добре че са го хванали! Сега 72 часа няма да граби и убива.

Може да си е с полицейско, за 24 часа.

Иначе каним съседа да се разберем и да си премерим пищовите. Пък вземем, че го гръмнем. Вкъщи. С .45 АCP. Не става така... Има ли конфликти - трябва да се говори, трябва да се съдим. Другото е варварска работа. Междуродови вражди, тип албански. Там 500 рода са под кръвно отмъщение. Това, с Албания в ЕС, го иска САЩ. А би трябвало да го иска главно Италия.

Чалевата още ли мисли, че рецидивисто има "Криминалистически" или "Криминални" регистрации? Нищо, че от 20 г. са само полицейски.

Бързо са го хванали. Номално, там всяка къща е с камера. Крадеца е тъп, трябвало е да бяга, а не да убива.

Тоя е бил спукан от бой,с хематоми целия(посинял)обаче не е ясно дали естествена смърт.Явно го е спипал при грабеж и пък оня да вземе да го убие...Крайно време е при незаконно проникване в чужда собственост всички негативни последствия да са за сметка на крадеца/престъпника.Дори да го застрелял пак той да в виновен.

Още ли искате да се заселвате в Бояна? Не мислите ли, че вече се насъбраха доста фини прахови частици в този т.нар. "елитен" квартал? Не ? Ами тогава продължавайте...до следващия "обгазен" фатално.

Не мога да повярвам че живея сред изроди...

Абсолютен факт е това. И на мен не ми харесва, но е така.

Щом са написани само инициали, значи ства въпрос за защитената група. Така наречените ОРКИ.

Рецидивистът циганин или полицай е?

Няма лошо като знам какви живеят в Бояна

Нали знаете, според БГ законодателството, което сте приели всички вие, това не е умишлено убийство, а по непредпазливост.

Ще му дадат 2 години за убийство по непредпазливост,тъй като бил изненадан по време на работа.А работата -грабеж.

Всеки ден в Кочината е повод за гордост..

В Русия съм, в Русия съм.

Симпатизант на ГЕРБ, нали?

Възраждане. Герберът може евентуално да ти открадне нещо ама дотам.

Аха, този е от поправилите се рецидивисти, примерни в затвора и пуснати предсрочно. Няма проблем, сега да полежи година-две и после пак.

"Първоначално не беше ясно дали става въпрос за убийство, или за естествена смърт, което трябваше да установи аутопсията" "До смъртта на жертвата се е стигнало след кръвозагуба, причинена от нанесени множество удари с ръце и крака по тялото му, казаха разследващите" Егати разследващите

Аз пия, тия ги лови…

Разследващите с пиглед им е била ясна ситуацията - поне в този случай, друг е въпросът дали и кога се пуска вярна информация поради куп причини.

Е, ще му добавят и едно непредумишлено към досието и по живо по здраво. Гласоподаватели трябват. От правилните...