Решетка от шахта проби купето на кола в центъра на София (видео)

За щастие пострадали няма. Причината за инцидента са скъсани болтове

Обратно в новината

Коментари - Решетка от шахта проби купето на кола в центъра на София (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нейсе... нейсе...... Къде е решетка от шахта, къде е решетка от линеен отводнител. Браво на българското образование.

гетото на Фандъкова

Такъв имали такъв пратили.. това според вица, а снимката на капака от снимката няма нищо общо с тази която е причинила ПТП. Но за вас е все едно, важно е да има портрет.

Учителката по руски фандъкова е за затвор а не кметицата Иванчева.

Иванчева, като вземаше пачките, Не ревеше, а сега?

Това са специални решетки да пазят летеца. гидравлична преса отдоле под маслено давление. Руска разработка

Болен сте,много.Дори доктор Чирков не може да ви помогне.Обадете се на ходжата за последно причастие.

Само чернодрешковците дават последно причастие, те са "упълномощени" Лично от Господ. Ходжите са само учители, те свеждат Книгата до нас.

Едно време Мерцедес и БМВ бяха коли, на които можеш да разчиташ, дори и бомба да има отдолу да те спаси. Сега са алпака.

Щом е пред президенството: виновен ще да е Радев, който е развил болтовете и ги е пратил с пощенски гълъб (дронев) на Путин

Това са на самоковския компир ремонтите! Паметникът на съветската армия и пречи да ги прави качествено. :))) Подреди ли жълтите павета бе, даскалицо по руски?

В България, погледнете всички ремонти и кажете дали има една правилно монтирана шахта АМИ НЯМА НЯМА И ДА ИМА ТОЧКА

Внук ми е влюбен във фонтана на президентството, поради тази причина всяка събота и неделя го водя там .Въпросната шахта тропа при всяко преминаване на автомобили поне от пет години, личи си че липсват болтове ,е последния се откъсна .Със сигурност за това е "виновен "Путин, да организираме протест и да развеем усраинското знаме .Организатори са ПП,ДБ и ГЕРБ

Брей не пораства тва дете. Пет години всеки уикенд на фонтаните. То вече ги знае на изуст.

Да беше пуснал един сигнал до общината вместо да тролиш по форумите за копейки...

До копейка: все едно да пусна сигнал но арменска поп.

Проектанта на ремонта сега да хванат за заложен неподходящ за условията на експлоатация елемент.

Тия решетки БЯХА метални преди време. но разни цигани, турци и техни помагаи- МУТРИ, ОТКРАДНАХА доста от стоманените решетки.... Тия, араби, НАХЛУВАЩИ в България, през турската гранциа са точно такива КРАДЦИ, убийци и изнасилвачи...

от мен минус - говориш абсолютни несъответствия. през соца решетките бяха метални но не стоманени - повечето бяха от алуминиева сплав и ги окрадаха доста време преди вълната от бежанци да ни залее, каквито и да ги наричаш. да те светна сирийците и афганистанците не са баш араби.

Нито стоманени, хеле пък алуминиеви. Всички бяха от чугун и доста качествено направени.

Какъв минус. Въпрос. ЩоСиНеЕбешМаматаКретенНенормален???

София е много опасна за живеене благодарение на страната дана, която си тръгва с 27 имота.

Това там, та чак до народното събрание, трябва да е дамо пешеходна зона. Разкъртиха павета и декоративни решетки, общината е малоумна да си съсипва центъра, разрешавайки автомобили там.

Явно всички ще трябва да си купим бронирани машини "Страйкър" от господарите. Благодарение на Посолството, което вече десетилятия се меси в управлението на България, сме се превърнали в бананова република.

Столична община НЕ Е виновна бееееее ! Изгнил ти е пода на таралясника !

Стария мерцедес от Перник ли е? Чий го дири пред президентството

къде видя стар, къде видя мерцедес, къде видя пернишки номер....

За този, човечец, който ми постави минуса, съм длъжен да поясня, заради паметта на този учител - инж.Богданов следното: - инж.Богданов ,кореняк софиянец, заедно с инж.Иван Иванов/кмет на София, - БОГ да го Прости/, завършили Мюнхенската политехника.Инж.Иван Ианов се завръща в България, а инж.Богданов започва работа и работи до края на ВСВ, в кострукторското бюро на "Месершмит".След това е тикнат в български затвор, но по причина, че с политика, не се е занимавал, а е притежавал висока подготовка, управляващите започват да го ползват по предназначение.Той беше ГЛАВНИЯТ ЕКСПЕРТ в Министерство на транспорта по машиностроене - морски и ж.п.транспорт!

Сложил ти е минус някой неук дежурен гьотферен, кпйто си няма грам представа за неща свършени по времето и по идея на Иван Иванов лато кмет. А Богданов беше известен в средите на индустриите с машини по цяла България.

Инж. Иван Иванов е бил шампион по корупция сред софийските кметове.

Какви са тези болтояе на капак на шахта на улицата???? На врвмето и на каналите за отходна вода, а и на шахтитеза дъждовна вода по пътищата, болтове нямаше, капаците си стояха и не помръдваха и каналджиите виждаха бая зор докато го измъкнат от отвора, поради натрупаните пясък и зема околовръст А соц капаците бяха дебели-средно по 5-7 см, а тези за дъждовна вода и до 10см. Сега са наслагали едни педалски бутафории базирани на еврогейските ценности и ги връзват с болтове да не ги издуха вятъра на промяната

Хм, с какво не са съгласни се чудя, че и 69 минуса са ти дали.

Коментари които са насочени срещу сегашната ориентация, организирана от продажната пасмина, сложена и поддържана от ЕС под надзора на САЩ, биват заклеймявани с много минуси от дежурният трол на Дир

Скъсани болтове,от какво ще се скъсат,ако не от онези дрифтаджии,които дрифтиха точно пред Президентството...

Някога в техникума"Сталин", имаше един преподавател - инж.Богданов/БОГ да го ПРОСТИ!Та, този човек беше ЕКСПЕРТ по машинни елементи.Когато извеждаше една формула на черната дъска, пишеше и мълчеше.Като напише извода - ограждаше го дълго време с червен тебишир и казваше,"А, сега внимавайте, - поради незнанието на тази формула, в Централният Софийски Затвор има цяло конструктурско бюро.Кой ги е пресметнал тези болтове, кой ги стопанисва и инспектира?СЛАМЕНА ДЪРЖАВА!

Ромската кметица на София - в затвора !

От както тези са на власт, цялата държава е със скъсани болтове!!!!

На видеото се вижда? И къде е видеото?

Скъсало е болтове.

Точно след края на статията. Спиш ли?