Решаващо изпитание пред Тръмп: Мадуро се е окопал, Путин настъпва

Венецуела ли е мястото, където най-сетне американският президент се изправя срещу руския?

Обратно в новината

Коментари - Решаващо изпитание пред Тръмп: Мадуро се е окопал, Путин настъпва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с всеки изминат ден ме кефат....много уроци са копирали от американците, а десантите за нищо ги нямат...от точка А в точка Б ги изпращат в пълно бойно снаражение , както едно време американците....но времето на американците отмина и сега могат да се хванат за задниците си и да разтворят бузи за да няма ...ох мамо боли ма!

Много манипулативна статия. Руснаците са там не за друго, а за да изнесат златото, петрола и валутата на Венецуела. За съжаление с много от венецуелските пари се пълнят сметки в Европа и с тях се финансират анти-системни, ксенофобски и популистки партии. Скоро и тук хванаха 100 милиона долара. Няма място по света където да е стъпил руски ботуш и да не граби. Време е това да спре!

"Мадуро се е окопал, Путин настъпва..", а кухите и бедни роби на Русия и Императора чакат ФАЩ да фалира... от 70 години. Вместо това СССР-то покри с радиация цяла Европа и 5 години по-късно се разпадна, след като Рейгън ги накара да изхарчат 62% от всяка рубла за ракети и оръжие, а ФАЩ изпращаха помощи на остатъка. Това се случи, когато предишния път по същия начин овцете славеха господаря си.

Да, Рейгън ги фалира, като ги въвлече в надпревара във въоръжаването и други безсмислени надпревари. Само че Рейгън отдавна не е на кормилото, а наследниците му успяват само до някъде - всеки в различна степен, да бъдат на неговото ниво. И днес сме на нов етап - няма безконтролна надпревара на ангро. Надпреварата е точкова - само в най-важните пунктове, което ще рече, че е и много пестелива и премерена. Само оръжията и технологиите, които имат решително влияние са важни, както и парчетата от глобалния пъзел, които правят разликата. Има и други особености, като например факта, че хората като теб се правят че не виждат слона в китайския порцеланов магазин.... Но както и да е. Да не задълбаваме в някакъв си форум, пълен с платени лаладжии. ПС. нищо против теб по дефиниция

Специално за тебе превод през автоматична преводачка, редактиран от мен. Тежки транспортни самолети от Китай, са се приземили вчера (29 март) следобед на летището Симон Боливар, разположено на 20 километра от столицата на Венецуела Каракас. Според съобщения в китайските медии, те са превозили товари за медицинска помощ, която е част от "дълбокото приятелство и двустранното сътрудничество между двете страни", както е заявил посланикът на КНР във Венецуела. Междувременно местните опозиционните издания твърдят, че под вид на медицинска помощ Китай прехвърля в Каракас военни специалисти за въвеждане на конституционния ред и отразяване на агресията на САЩ.

руские ще предадат Венецуела както предадоха Куба.

Споко се надява на втори Елцин? Споко, не се надявай.

Наистина ли венецуелците искат да се превърнат в американската Северна Кореа? Тази страна преди няколко десетиелтя е била лидер на континента по стандарт, бизнес, права и деморкация. Не мисля също че имат научния капацитет, дисциплината, фанатизма, въобще манталитета на азиатците, че да издържат подобно изпитание, камо ли да им хареса.

Били са, тъй като бяха чуждите компании. След като Чавес национализира чуждите компании те се оттеглят. След това следва социалистическото им управление от държавата. След това.. следва това, което е сега - чакат на Русия да им помогне, а няма държава по света, на която Русия да е "помагала" и сега да е във добро изкономическо състояние.

Да, завоя на ляво им се отразява така, както би му се отразило на алкохолик лечение с тройуни дози чист етанол перорално :)) По-интересния въпрос е защо са си го причинили? Като имаме предвид кубинската колония гавази там....

Тва САЩ вече един преврат не могат да спретнат като хората.

Прав си, но руанците са спецове. При тях превратите минават бързо, с избиване на много народ и последващо благоденствие....

Нещо не се сещам за преврат/пролет организиран от Русия за последните поне 40 години. Тролиш!

И много по-близо до нас не им се получи.... Но едва ли ще оставят тези пробиви без отговор. Не очаквам слабостта да остане за дълго - ще вземат мерки. От Обама насам сякаш тече период на урожай за американските опоненти. Паметник трябва да му издигнат.

Путин-Хитреца, както си прибра Крим, без да пукне и една пушка и без да загине и един войник и го НАТЪПКА с нови ракети , войска и флот , така и ще си направи една база във Венецуела както направи и в Сирия и Лудите Крави да го Духат !!! Просто "БАЛАНС" на силите , TAM... във Венецуела, под носа на краварите , щом те разширяват НАТО на изток и правят бази в Румъния, Полша и.т.н ,....ще надуват дудука!!;)) хахахаха

Добре че си ти, да ни осведомяваш за мечтите в кухите русоробски кратуни.

Русофобски кратуни.

Американски ветеран разказва пред деца спомени от войната с Виетнам. - Нахлухме на тяхна територия и започнахме да унищожаваме всичко наред. Още малко ни оставаше до Ханой... Тогава изведнъж се появиха едни едри руси мъжаги и като ни подпукаха с шутове, та обратно чак до границата. - А защо с ритници, какво са правели с ръцете си? - пита едно хлапе. - Дърпаха си очите настрани хи хи хи Грузия и Украйна в НАТО хи хи хи

Тръмп и БОЛТОН не участват в завещанието на Чавес!!!

Слава на Русия !!! Да живее Путин !!! Давайте, брагушки !!! Аз съм с вас !!!

А така, поклони се още 3 пъти на господаря си!

Новата американска мечта е следната - ех, да ни падне Венцуелският петрол, но Венецуела да не участва.

А Пут и путлерастите нямат мечти. За тях войната и терора са ежедневие.

а пък ти имаш една мечта - дасиебешпуткатавгъзА.

Русороба ГРУХ е представителна извадка за нивото на интелигентност на почитателите на дивашката азиатска империя и императорчето и.

Президента ни държи да не се бъркаме в това,а кой искаше да се кара с него-Цветанов дето е в кофата вече.

Разбира се че бедните подържат Мадуро и затова той активно работи по въпроса всички Венецулци да станат бедни . Който не иска да е беден се спасява. За 20 годин социализъм превърнаха една хубава и богата държава в дупката на Южна Америка .

И при капитализма има много бедни

Има много, но не са всички. Е, с изключение на управляващите де, ама те колко са...

Много дълго пишеш, нема кой да го чете.

то който требе го чете, иначе си намерил време да пишеш. Аз отварям форума точно за такива важни информации, голямо благодаря че си е направил труда да ни просвети.Дано да има повече такива доброволци и е важно да не се допуска цензура на форума, защото се опитват неудобните да ги махат.

Става въпрос за втори американски сценарий "Украйна", където след държавен преврат на власт дойде милиардера-олигарх евреят Порошенко, за който се знае, че 10 години преди това е бил агент на ЦРУ. Мнозинството от венецуелците никога не са чували името на Гуайдо и той няма никаква популярност в страната. Затова преврат под неговото име е съвсем погрешна стъпка на Болтън, който в момента управлява САЩ от името на Тръмп. Не разбирам защо се споменава името на Тръмп въобще, Болтън нареди арестуването на "принцеса Хуавей" без дори Тръмп да знае, Болтън също се спряга за развалянето на споразумението със Северна Корея. Погледнете също външната американска хакерска намеса за предизикване на пълна липса на електричество в цяла Венецуела. Дори американската медиа на бившия агент на ФБР Hal Turner (halturnerradioshow com) предположи, че причината за затъмнението във Венецуела най-вероятно е компютърният вирус Stuxnet, който беше предизвикал сериозни проблеми в ядрената програма на Иран. Вирусът Stuxnet бе създаден от Израел и беше използван срещу Иран за разрушаване на центрофугите за обогатяване на уран - вирусът беше причинил многократно ускоряване до разрушаване на центрофугите за обогатяване на уран (вирусът беше пренесен на заразена флашка от външен чуждестранен работник от Siemens). Според Hal Turner вирусът Stuxnet е специално програмиран за поразяване на програмируеми логически контролери на различни автоматизирани процеси и навярно е използван за диверсията във ВЕЦ Ел Гури. Предполага се също, че заради липсата на ток вероятно са спрели и помпите за добив на петрол и е спряла цялата петролодобивна промишленост във Венецуела. Stuxnet е специално проектиран да атакува програмируемите логически контролери, които автоматизират много електромеханични процеси. Програмируеми логически контролери се използват за управление на всички видове промишлени процеси, вариращи от центрофужно управление за отделяне на ядрен материал и завършване с турбинен контрол на електроцентрали. Редно е да се спомене също за амер. държавна хакерска атака през ноември срещу изборите в Санкт Петербург, както и наскоро срещу медията ФАН (потърсете за "Exclusive: No. 2 at Pentagon’s digital warfighting unit to retire" "Провальная атака на ФАН привела к отставке замглавы киберкомандования США"). След тези неуспешни хакерски атаки (многократно изпращане на вируси по ел.поща, след което поемане на отдалечен достъп до компютри на ФАН и изтриване на дискове с информация, но поради резервиране на медийната информация на медията ФАН не е прекъсната) заместника на киберкомандоването на САЩ и началник на тази държавна хакерска група генерал-лейтенант Винсент Стюарт подаде оставка.

Момче, допий си пиенето и си вземи хапчетата. Гледай какви глупости си написал, хакери, макери, диверсии... Тия простотии по Алфа ги разказват, да не си атакист? Те са такива рядко зблудени с празни глави и вярват на тия фантасмагории?

решаващото изпитание пред Тръмп са мръсните номера на неговите любими опоненти "демократи" - куклите на глобализма. Всичко друго е минимална заплаха в сравнение със змиите в собствения му двор.

Времето на Хуйо Гондола като прецедентин изтече, сега сигурно ще се обяви за император.

Брех, тези венецуелци се държат като у дома си!

Цялата американска дандания е заради тяхната известна доктрина Монро. В САЩ от 1823 г. съществува така наречената доктрина Монро, която предполага наличието на специални интереси в областта на националната сигурност в Северна и Южна Америка. Провъзгласено е, че Съединените щати трябва да устоят на възможното влияние на европейските и други държави върху делата на двете Америки. Тази доктрина на САЩ оправдава собственото си участие, включително военна намеса, в делата на Куба, Ел Салвадор, Гренада, Мексико, Перу, Венецуела и други страни в региона. В случая обаче след тяхната последна пирова победа със свалянето на българката-президент на Бразилия и фактическо разрушаване на сдружението БРИКС, това се счита вече за червена линия от Русия и Китай. Освен това Китай има повече от 70 млрд, Русия 17 млрд вложения във Венецуела, естествено е те да защитят своите вложения там. Смята се, че САЩ няма да нападне военно Венецуела - ще им трябват поне 100 000 войници срещу 360 000 венецуелска армия (с опълчение могат да достигнат 2млн), Венецуела е два пъти по-голяма от Ирак и не е пустини а непроходима джунгла. Счита се също, че в момента има поне 3млн венецуелци в съседните страни. Ако съседните страни участват във война срещу Венецуела в тях ще бъде наводнено с бежанци, което не може да бъде издържано от техните икономики. Затова за тях е невъзможно да подкрепят война на САЩ срещу Венецуела. Съмнително е Болтън да накара Тръмп за обявяване на война на Венецуела, да Тръмп си забрави предизборните обещания досега, но САЩ влизат в рецесия и една нова война ще бъде невъзможна за тях. Досега те продължават войните в Афганистан, Ирак, Сирия, Йемен, сблъсък с Китай и Русия във Венецуела ще е невъзможен за тях.

Когато целта е петрола, за САЩ няма значение колко американци(САЩ) или венецуелци ще умрат. Важно е гушката да е пълна с петрол.

Гуайдо се обяви за "президент" по точка 2.33 от венецуелската конституция, но там се казва, че ако Президентът липсва или поради болест не може да управлява страната се свикват нови избори и се назначава временен президент за 30 дни. Мадуро е жив и здрав, но дори и да липсваше, тези 30 дни на "временния президент" Гуайдо отдавна изтекоха. Следователно е време Гуайдо да си седне на задника или да имигрира в САЩ. Разбра се също, че Гуайдо е направил посещение в други южноамерикански страни, ръка за ръка с неговата сътрудничка Кембърли Брайър, която е известна като офицер от ЦРУ. Ясно е кой е плащал за пътуванията. Нищо не е постигнал, а дори не е могъл да намери повече от 20 последователи за "хуманитарния конвой", който според Мадуро съдържа оръжие за опозицията.

И едните и другите си гонят собствения интерес- щатите искат да рушнат русия икономически, тя пък не се дава. Изобщо не им е до венесуелла, а до цената на проклетия петрол. И вече е въпрос, дали руският народ иска всички тези разходи за войни на чужди територии или ще му писне от стягане на коланите и ще скокне на управниците си. А щатите са ясни- там перестройката си върви от много време. Ерго-казвайте нещата с истинските им имена- достатъчно демагогия в тази държава.

Не им се дава, но руснаците продават, каквото бяха накупили в БГ, и то на по-ниски цени, руските туристи намлаяват, Турция ще им свали визите, само и само да могат да идат поне там. В Москва и Петербург се живее, ама извън тях....

Мадуро - като наследник на Уго Чавес - има известна подкрепа в бедните и селските райони. ма не дукмай май май е дгоста повече от "известна" пък оня уйо дет мяза на черната барака май е само един смешник на конци

Венецуела е американската Украйна.

все тая- важното е че краят на комунизма се вижда- и тези, които са го измислили, и тези, които са му повярвали и са го практикували- ще станат част от историята

тъй тъй чук чук ама центове цок щот края на кравария е мнооого далеч зер

да де- и двете ,дядо попе

Английската кралица е най-големият комунист. От как се родила е на издръжка на английската държава. Всичко и е безплатно, но САЩ не я сваля от власт - кажи антикомунисте, защо това е така? Най-мразя пребоядисани комунисти да се правят на антикомунисти.

Неверно и примитивно, идеята за комунизма в една или друга форма винаги е била и ще бъде движеща сила на общественото развитие, тя е естествена

Каква "Украйна", какъв "заден двор"!??? Спрете да повтаряте глупостите на разни манипулатори! Венецуела се намира на близи 2 хиляди километра от фашистка Америка! Какво общо има със САЩ...етнически, културно, религиозно или исторически..!???

каква фашистка америка те гони пък тебе с танка? само фашисти са ви в главите

Цинизма и лицемерието на бандитите от фашистка Америка и техните помияри от Западаща Европа е безгранично!? Цялата "интелектуална и журналистическа" пасмина от "цивилизованият свят" мълчи пред безчинствата на тези изроди над поредната страна!? Със Сирия се задавиха тези боклуци, но с Венецуела им пожелавам втори Виетнам! Вива свободна Венецуела!

както Асад покани Русия да даде рамо в борбаата срещу бившата алкайда, така и Мадуро може да покани делегация по силата на договор за военно-техническо сътрудничество и да позволи да има бази като тая в Тартус, пак по силата на този договор. Аналогично на САЩ, разположили вече доста бази в държави, граничещи с Русия. тях никой не ги гони, не им вика да се махат, нали така? освен това като знам в латинска америка как силно "обичат" американците, Тръмп оказва безценна помощ на действащия и законно избран президент Мадуро с подкрепата на тая бита карта. Допреди да беше се самопровъзгласил младия корупционер, укриващ доходите си, някой да беше тръбил денонощно за Венецуела? Все някак се оправяха без това узурпаторче.

има и други прилики - на САЩ хич не им се нравеше Асад, цялата дандания беше да сложат своя марионетка, а тия там идил май бяха само повод. защото не е вярно, че са ликвидирани - има ги все още доста, но локализирани ту и там, че и в съседни држави. Но САЩ обявиха, че те, САЩ, са победили и нямало вече терористи. нямало - ама друг път.

у нас опозицията спрямо руската намеса където и да е по света идва от факта, че елита им е свързан с КПСС и комунизма. факт. тва е

с магнатите от ВПК и потомствените лихвари и банкери.

това не оправдава първите.

всеки, който се е клел в тая сатанинска идеология или има роднини свързани с нея- има тежка карма. Да се оправят.

"Мадуро - като наследник на Уго Чавес - има ИЗВЕСТНА подкрепа в бедните и селските райони." дрън-дрън. Мадуро има МАСОВА подкрепа сред бедните прослойки, а те се мнозинство във Венецуела, както и в цяла Лат.Америка... Зад него стои и армията, която се набира от същите тези бедни хора... Избягаха нуколко висши офицери, подкупени от САЩ. Ако хората не подкрепяха Мадуро, досега да са го изгонили с ритници.

Глупостите, които пише Вашингтон пост, може да се пишат само от хора с арабски имена, които си няман грам представа от манталитета на латиноамериканците. За последните хора като Че Гевара, Кастро, Чавес и Мадуро са герои.

логично- там латино-американците троцки и к-ия здравата са вършали

Какви са тия бедни прослойки, които са мнозинство във НАЙ-БОГАТАТА на петрол държава в света? Виж в СА какво правят, а залежите им са по-малко. Да не би нещо да е от комунизма, че хората живеят в богата държава а са мнозинство бедните?

тръмп да се не занимава с Венецуела,ами да внимава че българското селянче Кубрат пуснало ръка на маркиза Черноджукеста

ще се изтощават взаимно- а уор ъв атришън. накрая у дома ше им вдигнат революция на гладните. и ше се приключи с тия разпри. и двете държави имат супер нахални имперски амбиции. светът е на България бе, камарадес товарищес и жентлеменс.

Боко световен цар викаш

2014 КИОФ И 2019 КАРАКАС!!! В ПЪРВИЯТ царя се оказа мишка!!!! В вторият царя се оказа с слонски топки!!!! И прецака говедарите!!!!

Се озъби на Путин ама вчера знае човека че цунамитата са близко и Путин не е лъжица задържане с нея!!!ш

путин е малко невзрачно яовече с мания за величие и нездрави комплекси, опитващо се да 'плаши' с голяма сянка. връзва му се само непридирчивата и наивна руска публика.

кока колата яко полира с пуканки мозъчните гънки както се вижда

Тези Африканци в Белия дом вече съвсем изкрейзиха , да се махат ! Путин е казал на Мадуро ,че този път няма да го изостави и всячески ще му помага във всичко ,така че Донълд Тръмп няма никакъв шанс да превземе Венецуела ! Да живее България !!!

заглавието рути дзидове. по темата: шсе изтрепат, за жалост. ма секо зло за добро- ни русия има нужда от тоя еуит, ни щатите от техния. като не искат да си ходят с добро- ще се разкарат едни -други. да му мислят венецуелците, горките.

Уго Чавес завеща Венецуела на Путин а не на ТРЪМП!!!

Да не му е бащиния на Уго, а венецуелците - материална собственост, че ще ги завещава? Робовладелският строй е отминал преди хилядолетия.

да не е на говедарите бащиния тога че натрисат некъв смехурко, който за капак прилича и на бившата чернилка

сички вън.

А тази Фиона или как там и беше името в качеството на каква е на посещение?

много изстрадала спореч Тръмп. въпреки неговите усилия да направи Венецуела просперираща с цял куп санкции.

Добър ден соросороби!!!!добър ден!!!!ДОБЪР ДЕН ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ КОГАТО СЕ ИЗРИТВАТ ПИСКЛИВИТЕ ГОВЕДА И ТЯХНАТА ХЕГЕМОНИЯ ЗА СВЕТА!!!!! ЪЕ ПЪРВИ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО РОБИ!!!!!! ТИЯ УСМИФКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ СВЪРШИХА!!!! РУСИЯ +КИТАЙ ГУУД БАЙ АМЕРИКА!!!!

ни нас робите... зимайте куфарите и Сибир е ваш да дишате свободата :)

Ти бил ли си там??? Аз съм бил!!!! Чист въздух вода гори риба гъби зайци сърни каквото си поискаш!!!в БГ ТАКА ЛИ ДЖЕНДЖЪР!!!!!

Защо не си във ватния рай ами се мориш при 'джендърите' в адските Нато и Гейропа? Нещо си ми съмнителен..

Взимай си ТИ дисагите,на парахода и отивай да видиш потъването на Статуята на свободата...!!!

тук май има "украинци" ти да видиш ...поради липса на севрени македонци начи...хи хи

Well,well,well,какво беше русия през 1980г?Една банкрутирала държава.Какво е днес русия.Държава която се опитва да диктува нещата в света.Е КАК СТАНА ТОВА?Едва ли има разумен човек който да си мисли че това стана случайно.И че е възможно тя сама да го е направила.Без помощ от вън.Първия въпрос е ЗАЩО РУСИЯ БАНКРУТИРА?А ми защото тази форма на управление наречена комунизъм е НЕЖИЗНОСПОСОБНА.Тази форма на управление има за икономическа база ФОРМА НА СОБСТВЕНОСТ ОТКРАДНАТА ОТ ХОРАТА В СТРАНАТА И КОЯТО СЕ ВЛАДЕЕ ОТ ЕДНА МАЛКА ГРУПА ХОРА.Практиката показа че страна имаща такъв икономически фундамент,неминуемо банкрутира.Защото собственост обявена за притежание на всички а ВСЪЩНОСТ ПРИТЕЖАВАНА ОТ ТАЗИ МАЛКА ГРУПА НЕМУНИЕМО Е ОБРЕЧЕНА НА ГИБЕЛ.Но въпреки това русия изплува по някакви "странни" пътища.Ми за да стане това нещо трябва да се е променило в русия след 1980г.Е ПРОМЕНИЛО ЛИ СЕ Е НЕЩО В РУСИЯ В СРАВНЕНИЕ С 1980? ОТГОВОРА Е КАТЕГОРИЧНО НЕ,НЕ,НЕ.И така да обобщим:ПРЕЗ 1980Г РУСИЯ Е БАНКРУТИРАЛА,СЛЕД ТОВА НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО И ВЪПРЕКИ ТОВА ТЯ ИЗПЛУВА.Как става изплуването?Ми С ПАРИ.Друг начин няма.От къде взе пари русия?И за да не съм загадъчен ще го кажа в прав текст.СВЕТА ДАДЕ ТЕЗИ ПАРИ.Как ?А ми с цената на енерго ресурсите.25г СВЕТА ПЛАЩАШЕ БЕЗУМНИ,НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ИКОНОМИЧЕСКАТА ЛОГИКА ЦЕНИ НА ЕНЕРГОРЕСУРСИТЕ.Русия няма нищо друго освен тях.Тогава как стана така че цената на енергията беше безумна.КОй направи така че цената да е такав цели 25г?А МИ ТОЗИ КОЙТО МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ БЕ.Аз мога ли ?Не не мога.Но има някой който можееее.Дали кремляни са от тези които могат да си го позволат?Не,не могат.Те връзките на обувките си не могат да вържат...Тогава значи че НЕКОЙ КОЙТО МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ,СТОИ ЗАД РУСИЯ.И този някой накара света да плати сметката на русия."Особеното" в случая че НЕ ТОЙ ПЛАТИ СМЕТКАТА,А НАКАРА СВЕТА ДА Я ПЛАТИ.Е кой е този някой?През 1917г този някой плати метежа в ленинград.И така се сдоби със собственост наречена съветска русия.Наложи тази безумна форма на управление ОСНОВАНА на КРАЖБАТА НА СОБСТВЕНОСТА НА ЦЯЛ НАРОД.И когато неминуемоте се случи през 1980,НЕ ЗНАМ КАК НО УРЕДИ СВЕТА С БЕЗУМНИТЕ ЦЕНИ НА НЕФТА.Не, не е дик чейни.Той не е имал против такива цени на нефта,но не е той.Не е толкова потентен за да може да си го позволи.Ше го кажа в прав текст:ОТ 1917Г НА САМ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА РУСИЯ ,Я ИЗПОЛЗВАТ КАТО МАША ЗА ПОСТИГАНЕ НА СВОИТЕ ЦЕЛИ-ГОСПОДСТВО НАД СВЕТА.Проблема е че това господство излиза твърде скъпо на човечеството-само всв са загинали 80 милиона души.А единствения реален резултат от всв освен тези 80 милиона погубени живота Е РАЗШИРАВАНЕТО НА СОБСТВЕНОСТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА РУСИЯ С ИЗТ. ЕВРОПА.А да,забравих...и погубените животи на ТРИ ПОКОЛЕНИЯ ИЗТ. ЕВРОПЕЙЦИ...Няма да се спирам на "дреболията" че всв НЕ Е ЛОШО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВА И НЕ Е СЛУЧАЙНОСТ...Да не забравяме ФАКТА ЧЕ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА РУСИЯ СЛЕД 1917,СА И СПОНСОРИ НА ХИТЛЕР ПРИ ИДВАНЕТО МУ НА ВЛАСТ В ГЕРМАНИЯ.Без това спонсорство хитлер е щял да гледа власта в немско през крив макарон

Много си писал, но нищо не си казал.

хаха,Това че си се научил да четеш хубаво,но не е достатъчно за даразбереш,кво казва некой.Но ти не се тревожи.То не е написано за такива като теб.Има си хора които ше разберат.На тех тва им е работата.

Смени дилъра...!!!

Разбира се това не е всичко.Примерно,кой превърна германия в периода 1920-1930г в помийна яма та идиота адолф да стане възможен.Или ше кажете МИ СТАНАЛО бе.Ей така от нищото.Или за превръщането на руския народ в зомби с геноцида приложен над него от марионетките в кремъл...Да превърнеш един народ в безмисловна маса чийто най-висш "стремеж" е алкохола...Казвам го с най-искренно съчувствие към тези същества.Защото страхувам се че те не са хора.Или поне не са като останалите народи.Но явно така се получава когато избиеш 56 ПЕДЕСЕ И ШЕСТ МИЛИОНА РУСКИ ХОРА.Превръщаш се в нещо което мърда, размножава се ....и май с тва се изчерпва неговата съшност.А да,и "подкрепя"...Щото ако не "подкрепя" ше се включи в множеството на тези 56 милиона... Или пък това че собствениците на русия требва да са луди за да унищожат живота на земята.Не вервамн че са фенове на марс щото там нема палми и красиви залези над закътани заливи.Те просто ей така ше шантажират че ше подпалат света,ше разиграват панаири със сирия с венецуела...Обаче той големия панаир може да стане и ей така без да го искат.И после оправдания от сорта АМА НИЕ НЕ ИСКАХМЕ,НИЕ НЕ ЗНАЕХМЕ... нема на кого да бъдат правени.Щото на земята нема да има никой...

още още може...ама висчки знаят че съм тъпанар

И откъде ги измисли тези 56 000 000? По данни на МВР на Русия през годините на Сталинските репресии жертвите са 3 777 380 души, в това числи изселени, разстреляни, загинали в лагерите; военни и цивилни жертви през годините на ВСВ - около 30 000 000. Даже и да ги съберем, няма как да получим твоите 56 млн. Измисляй си лъжи, ама не се заигравай с данни, които всеки лесно може да провери.

Написаното издава абсолютно непознаване на фактите и документите. Всъщност Хитлер е финансиран от Bank of England и Федералният резерв на САЩ, зад които е стоял т.н. Финансов Интернационал, чиято главна задача е била да установи абсолютен контрол над света чрез нов световен ред. На Лондонската конференция през 1924 год. по предложение на Англия и САЩ се приема т.н. “План Дауес”, според който два пъти се намалява размера на репарациите, които Германия трябва да изплати след поражението си през ПСВ. Чрез външни кредити и парична реформа се стабилизира германската марка. Известно е, че до 1929 год. само САЩ предоставят на Германия кредити за 21 млрд долара. Всичко това е абсолютно нарушение на Версайлския договор. В резултат, независимо от световната икономическа криза, през 1929 год Германия заема второ място в света по промишлено развитие. Най-големите германски предприятия се контролират от американски компании - “ИГ Фабер индустри” е под контрола на “Стандарт Ойл”, “Сименс” и АЕГ – под шапката на “Дженерал Електрик”, 40 % от немската телефонната мрежа принадлежи на американската ITT, даже “Опел” се контролира от “Дженерал Моторс”. Освен това, по данни на германското канцлерство, още от 1923 година започва значително финансиране на Хитлер и националсоциалистите чрез швейцарски и шведски банки, особено след личната среща на фюрера с американското аташе Труман Смит. през 1929 год. Американските и английските банки абсолютно съзнателно задушават финансово Ваймарската република, съззавайки условия за идването на Хитлер и НСДАП на власт. Благодарение на финансирането от американски и английски източници през 1930 нациската партия печели второ място на изборите за Райхстаг, а по-късно същите източници и осигуряват на Хитлер поста на райхканцлер. Впрочем, даже в годините на войната, САЩ финансово поддържа висшето ръководство на фашистка Германия. През 1942 година в САЩ избухва страхотен скандал - журналисти от “New York Herald Tribune” успяват да се доберат до дакументи за сметки на Гьобелс, Гьоринг и други нациски лидере в американската Union Banking Corporation, която ФБР разследва за пране на нациски капитали. От друга страна, известно е, че именно западноевропейските политици си затварят очите за анексията на Судетите, Чехословакия, Австрия. Не правят нищо, за да спрат нарушението на Версайлските споразумения по отношение на превъоръжаването и разрастването на военната промишленост на Германия. И всичко това има една единствена цел – да контролират Хитлер и да го използват като маша в един дългосрочен проект по унищожаване на СССР. Това са общоизвестни факти. Но трябва да си абсолютно заслепен от омраза, за да изкривиш да такава степен истината и да напишеш, че "СОБСТВЕНИЦИТЕ НА РУСИЯ СЛЕД 1917,СА И СПОНСОРИ НА ХИТЛЕР ПРИ ИДВАНЕТО МУ НА ВЛАСТ В ГЕРМАНИЯ.Без това спонсорство хитлер е щял да гледа власта в немско през крив макарон".

Финансиран от английската банка, но пък е във война с Англия, когато със Сталин нападат и си разделят Полша.. и на практика започват Втората световна война? Нещо не се връзва тая работа, м?

Well,well,well...С две думи,казано благодаря за високата оценка....Русссссскийййй,теа неща аз ги пиша под една или друга форма много пъти,но до сега заинтересованите аристократично го пренебрегваха.Факта че са те помолили за такъв "аргументиран" на пръв поглед коментар,говори много.А и по начина по който представяш нещата показва че не си от най-долното ниво...Хаха.Значи съм постигнал целта си.Да накарам повече хора И ТО ХОРА ОТ КОИТО НЕЩАТА ЗАВИСАТ ДА СИ ДАДАТ СМЕТКА ЗА НЕКОИ НЕЩА ,А НЕ ДА СИ ЗАРАВЯТ ГЛАВИТЕ В ПЯСЪКА.Хора като тези които направиха мейдана в украйна.Нали не си мислиш че ше седна да те оборвам ред по ред...Требва да си загуба целия ден а аз не искам това.Само ше кажа че ти русссскийййй деликатно мълчиш за това КОЙ Е СОБСТВЕНИКА НА РУСИЯТА СЛЕД 1917.Не казваш кой плати метежа в ленинград. Сега, за картела ротшилд аз НЕ ВЕДНЪЖ СЪМ КАЗВАЛ НА ВИСОК ГЛАС ЧЕ Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕТО НА СВЕТОВНОТО ЗЛО.И На който ако не се сложи намордник той ще продължи с причиняването на злини.Той добре знае как се прави това.Има богат опит.ТОЙ Е ФОНДИРАЛ И ХИТЛЕР И МЕТЕЖА 1917Г.Нали няма да ме обидиш лично като ползваш думата "революция"-хаха.И тъй като няма желание за повече писане само ше те помола за едно-НЕ НАМЕСВАЙ ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ С ЛЕКА РЪКА.Тъпо е.Не ми казвай че е частен-"идея" която се пробутва от едни тъпаци на останалите незнаещи... А за теа 56 МИЛИОНА жертви на режима...хаха.Първо русссскийййй,режима не е сталински,а е уляновски-той е мъжа в семейството.Но Е и марионетката на ротшилдовци-у л я н о в ч е т о.Другия евреин джугашвилев само е имитатор.А вдъхновителите са ротшилдовците.Та за теа 56 милина руски хора.Русссскийййй,не съм го измислил,прочел съм го.Правилно си разбрал че измислям много неща и че съм много умен.но тук нема нищо за измисляне.Нали не си мислиш че съм ги броил един по един...хаха.Некои хора са го направили и са го казали.А аз само съм го прочел.И чак след тва съм мислил.И един съвет-ако искаш послушай го-КОГАТО СЕ ПОЗОВАВАШ НА ТЕЗИ КОИТО СА ИЗБИЛИ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА-СПОРЕД НЕКОИ 56 МИЛИОНА-А ТОВА АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ Е МВР НА РУСИЯ-ТА КОГАТО СЕ ПОЗОВАВАШ НАТАКИВА,БЪДИ МНООООГО АМА МНОГО ПРЕДПАЗЛИВ...Разбра ли колко съм доброжелателен към теб руссссскийййй. "...И всичко това има една единствена цел – да контролират Хитлер и да го използват като маша в един дългосрочен проект по унищожаване на СССР...".Не знам дали разбираш каква тъпотия си написал....Ама наистина "велика"-въпреки че тъпотиите нема как да са велики.Те могат да бъдат само тъпи.Руссскийййй, искат да унищожат ссср,а резултата е точно обратен.Те обикновено ПОСТИГАТ ТОЧНО ТОВА КОЕТО ИСКАТ.Няма повече да ти обяснявам какво е тъпото в написаното от теб.Дано сам се сетиш.Така друг път като седнеш да пишеш ше внимаваш повече да не пишеш тъпотии.Щото не всички са тъпаци и ше те гепат за ...Така, аз си знам че съм добър.А знам, щото имам критериите по които мога да определа това.И не чакам от заинтересованите да ме оценяват те.Но все пак е приятно когато чуеш добра дума за себе си.Дори и от такива като тех.Нали се сещаш че не ги харесвам

Ииии да,всъшност аз пропуснах най-важното.(по-горе не съм го пропуснал).Наистина НАЙ-ВАЖНОТО.Темата за нейно величество СОБСТВЕНОСТА И ЗА НЕЙНАТА ТЪЖНА СЪДБА -КРАЖБАТА.Искам да си мисла че нарочно си я "пропуснал"-щото знам че за човек в твойто положение е немислимо да я захващаш щото тва ше те отведе на кви полета беше там.Или то е друго.Казвам какво искам да си мисла,щото ако е другото,а другото е че не си разбрал за НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО,това означава че съм сбъркал в оценката си за теб че не си от най-долното ниво на клакьорите в нета.Та що не казваш нещо за ОБЩЕСТВО ИЗГРАДЕНО ВЪРХУ КРАЖБАТА. А ТОВА Е РУСИЯ СЛЕД 1917Г.Или то няма нужда да се казва-ЗА ДА ИЗБИЕШ 56 милиона ДУШИ,ТРЕБВА ДА СИ И Е ИМАЛО достатъчно основателна ПРИЧИНА.Е ква по-хубава причина от тази-ОКРАЖДАШ ЕДИН НАРОД,ТОЙ РАЗБИРА СЕ ПОЧВА ДА СЕ ОПЪВА И ТИ ГО СЛАГАШ НА МЯСТО-КАТО ГО ГЕНОЦИДИРАШ.Сега разбра ли че теа 56 МИЛИОНА за които говора,нема да додат чак толкова много при такава ХУБАВА причина да го убиваш...хаха

Вам товарищ connoisseur пора отдохнуть в солнечном Магадане...)))

е позиция на една силна и укрепнала Русия, която само преди десетина години нямаше да може да заеме при създалата се ситуация във Венецуела. Русия търпеше подигравките и надменното поведение на Щатите към нея, стискаше зъби, наваксваше във времето, но работеше усилено в сферата на въоръжаването си. Щатите през последния четвърт век се самозабравиха във външната си политика и се обявиха за господар на света. А Русия търпеше и работеше над въоръжените си сили, за да може в момент като този да се изправи срещу наглия хулиган и да знае, че ще му набие канчето, ако се наложи, не дай Бог! Русия разбра от горчивия си опит през изминалите години в отношенията със САЩ, че на Белия дом не може да се вярва никога и за нищо. Русия разбра, че за да може да провежда независима политика, не е важно каква е средната заплата на руснака, а какви и колко бързи ракети има. Русия рзбра, че свободата й да взема сама решения зависи не от любезното й поведение спрямо Щатите и Запада, а от модерното й въоръжение. Русия разбра, че каквито и отстъпки да прави, срещу нея действа принципа - подай си пръста, за да ти изядат ръката. И още много други неща разбра Русия, затова сега вече може спокойна и сигурна да се изправи срещу хулигана и да си провежда политика, която да й изнася на нея. А "великите" Щати никога, за нищо на света няма да посмеят да влязат в пряк военен сблъсък с Русия, защото имат все пак умни генерали, които отлчино осъзнават, че това ще е краят на държавата им. Колкото и да мрънкат, колкото и да роптаят, няма да посмеят да нахлуят във Венецуела, докато там има редовни руски военни. Ако по една или друга причина, военните бъдат отзовани, тогава ще влязат. Но това може да стане само при лична договорка между Путин и Тръмп.

аахахаххаххахаах... верно спри водката....

150000000000000+

система - вътрешно-руска система...

Крайно време е Путин да анексира и Венецуела!!!

форевър... съпричук за всички...

Кузя набира сили.. след 3 години ще е там! Ще издуши с пушек всички пиндоси и соросоиди. Само любителите на Мъдурувите словесни пр9дни ще са в безопасност :)

Връщат им го за Украйна и НАТО, НО така трябва . Това не им е България

хората в дира си пишат понякога в пъти по-добре темите от тия оядени мишоци от Вашингтон пост. статията е егати блудкажа.

са като нахален комар... рано или късно ще отнесът "вестника"....

Така си мислиш от страх...!!!

Мадуро се бил окопал в блатото на собствената си политика, а Русия настъпвала да го извади от там. Кофти място за среща.

Сащ започват да сваля знамената.Ама отстъпвайки се мъчат и да хапят.

какво значи - Мадуро се е окопал???? Че той си е президент. Всве е дно да кажем Бойко се е окопал....

Некъв трудовак ще е писал статията, трудоваците копаят, окопават се, залягат, пълзят....

САЩ наложили икономическа блокада заради Мадуро, а руснаците изпратили сто "музиканти" за да го пазят да не изтече в канала. И той ще избяга с милиардите си в Москва, както Янукович и другите преди него.

Русия доказа че са окупатори и 3 месеца лъгаха че САЩ ще вкарат войска за да влязат те

Май бръмбари са окупирали главата ти? И са изместили мозъка?

Тръмп няма шанс. Може само да се пени

Руснаката помощ се очертава да бъде в спасяването на милирадите откраднати пари от народа на Венецуела. Ще приютят Мадуро в Москва, както Янукович.

дори не знаеш точно къде е, но се изказваш.

Русия помага на Мадуро с милиарди,но така народа страда и мизерства,защото тези пари не отиват до него,а само до самото правителство! Цял свят е против Мадуро,той властта обаче не дава. Бразилия и цяла Южна Америка натискат Мадуро да подаде оставка,но не,той няма да я даде,ако ще Венецуела да се превърне във втора Сирия! Борбата между САЩ и Русия няма да доведе до нищо добро за народа на Венецуела,най много до нова разруха и бежански потоци към съседните държави... И двете световни сили имат големи интереси във Венецуела,за жалост,тя има най големите петролни залежи в света и явно съдбата на такива държави е в ръцете на тези две държави...

минус получаваш заради тия малоумия за 'народа'. Военните най-често са верни на народа, особено в такива средни държави. В кофти държавите от първия и третия свят не е така, но във Венецуела е така. Та щом военните са с онзи, значи и народа е с онзи, наистина. Иначе можеш да повтаряш краварските мантри, че 'народа не го подкрепял', но това няма да стане реалност, дори и в книгите по история (така де, в сенките на изпепелените неща от ядрената война).

САЩ са слабаци. Настъпва времето на постамериканизма

Аз пък признавам Джийн Саймънс ( от KISS ) за президент на САЩ ! И к'во сега ???

амчи ко и той евреин ве