Борисов провери пътните ремонти в Северозападна България

Държавата инвестира 135 милиона лева в инфраструктурата на Северозападна България, от тях 30 милиона лева във Видинска област, обяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов провери пътните ремонти в Северозападна България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние сме българчета и обичаме родни български сланини и свинини... Мразим Енгрибърдс и им ядем яйцата... Затова сме: 222 - място по раждаемост в света 6 - място по смъртност в света последно място - по продължителност на живота в Европа последно място по доходи в Европа първо място по корупция - в Европа първо място по нещастие в света 106 място по свобода на словото в света 129-о място по пътища в света * 1 во място по любов към министърпредседателя си Мутрите изядоха яйцата , но и умовете ни, Амин!

се появяват след яки пътни инвестиции, защото са си същите дето са строили пътищата и от останалите 50% спечелени от пътищата, се появяват под друга форма, за да чакат следващия евро-проект и т.н. - това си е една пирамида - спират европарите и на другия ден събарят лъскавите бараки

Открийте 10 прилики на нашия вожд и учител със този на Северна Корея. Също важи и за верноподаниците ,които сияещи с щастливи усмивки се докосват да богоподобния ни Вожд. Без него слънцето ще спре да грее ,тълпи мръсни контрабандисти ще разсипят държавата, мрак ще падне над ГЕРБОВАТА родина.

Ще ти кажа една разлика. Ако беше превилигирован в КНДР и имаше интернет /защото 99% корейци нямат/ и беше написал аналогичен пост за Ким Чен Ун вече милицията щеше да е разбила вратата ти и да де заврат в някоя душегубка и изпратен в еднопосочно направление да чукаш камъни. Капиш?

* 106 място по свобода на словото в света

Едно елементарно въпросче към г- н Премиера: След като има толкова много допълнителни приходи в бюджета от предотвратена контрабанда и точене на ДДС, ЗАЩО взимаме транш след транш заеми в евро и вече ги докарахме до 20млрд за има - няма година и половина, а мутро проста?!

А къде са инвеститорите, че нещо ми бЕгат..?

Инвеститорите са в южна България. А са там защото има пътища. Бегай да видиш а не само да тролиш пред РСто. Дано и в североизтока направят хубави пътища.

Дай имена на инвеститори де

Всички ни връзват, че пари от контрабандата са влезли в бюджета и сега с тях ще правим пътища. Глупости на търкалета. Пари от контрабанда не влизат в бюджета. Това по принцип са виртуални пари - предотвратена контрабанда, т.е. но не и истински пари. Мотае ни с цифри. НЯМА ТАКИВА ПАРИ. Цялата работа е да се прехвърлят бюджетни пари (нашите пари от данъци) към ведомството на главната касиерка, сладката пухкава муцка, тя на подкасиера - шефа на агенция Пътища, той 50 % на техните си фирми, останалите по личните сметки. познайте на кои. А контрабандата. Циганите продаващи цигари добре знаят, че реекпорта на цигарите без бандерол се контролират от Цв. Цв. Къде ли отеват парите от тях? В бюджета? Или в личните сметки. Ако е вярно, че господ Б.Б. има вече 4 МИЛИАРДА, по колко имат и касиерите му - по 2 или по един? Това прави минимум 8 МИЛИАРДА. А даскалите чакат увеличение - нанай.

Бре ,като разгледох снимките ,гледам две кандидатки ,направо готови да поемат некой пост. С тези сияещи усмивки и по две виШи образУвания под блузките са направо печени да "седнат" на стола ...едната като шеф на служба "Леви тангенти", другата на "десни" или Н-к отдели ..."Разтягане на ленти" и ..."Точене на ножици" ...с право на ползване на персонален служ. автомобил !

Борисов провери пътните ремонти в Северозападна България Борисов, вземи провери и състоянието на пътната мрежа във Враца. Преди седмица бях там, и това , което видях, приличаше на засипани траншеи след окопна война.А то се оказа , че това е резултат от т.н. воден проект за Враца, кудето са потрошени 100-на милиона лева по европейска програма.

Боже, Боже, прибери си вересиите. "Град" Димово с 1000 жители и БУЛЕВАРД за 2 милиона.

Когато започнаха да строят, магистрала "Хемус," бях юноша бледен !!! Днес съм, старец белобрад а ТЯ е стигнала, само до Шумен!!!

Е тук се има предвид , че вече живеем значително по-дълго от нашите дядовци и баби.

Сакън, да не пипа нищо тука! Видехме как "оправиха" главната улица в Димово. Свикнали сме си вече така!

Отново продажните медии ни облъчват със словесната дрисня на мутрата проста и неграмотна, най-тъпоъгълния премиерин в галактиката. Тиква, къде са приходите от винетни стикери, акциз на горивата, както и приходната част на извънбюджетната сметка на средствата от европейските структурни и инвестиционни фондове. Ако е много сложно за селско-просташкия ти капацитет, както и на недоразумението Дончев, ресорна подлога, мога и да обясня по-бавно. Това не е като Аз, аз, аз, аз. Резане на ленти по 10 пъти, а обектът изпълнен частично и / или некачествено. Летене с фалкончето в компанията на Лос Тигрес де Бистрица и фоклмастии. Теглене на кредити, вече 29 млрд. Прекалено скъпо струва на данъкоплатеца твоето некомпетентно и корумпирано управление. И да вземеш да смениш пиарите си и плочата. Национално стопанство не се прави с магистрали, зали, градинки и рейсове по оперативна програма Околна среда, в които да се возят циганите гратис. Спасява те само и единствено това, че суверенът е изпростял, оскотял, озверял и обеднял и се пеняви на парцуца пред риалитито. Иначе, отдавна ти и останалите звезди като ЦЦ, ИФ, ФЗ, РП, МП-К и най-вече простият циганин бат Сали и останалата измет да чукате камъни по кариерите, а най-надарените, да продават билетчета за селския нужник. Приятен ден.

ЦАР-ПОЖАРНИКАР да ни обясни как се изкарват пари от контрабандата?Вноски от контрабандистите ли се правят,контрабандната стока ли се продава-какъв е вида на тази стока-дрога ли ,цигари ли,какво ли?Колко ли голяма трябва да е тази контрабанда,че да носи МИЛИОНИ /и то за пътища/?Нещо неясно има в това,че "контрабандните пари"ще оживят икономиката.Не излиза ли ,че приходите /повечето/са само от контрабандата и залавянето и.Тогава какво друго работи правителството?Май,май са поредните врели-некипели дрънканици на Символа на стабилността и демокрацията др.г-н Премиер.Откакто щатната му PR-ка е заета с МВР Царя-премиер е зает с изграждането на собствения си имидж и не се спира пред нищо и ги лее едни песни-чак твори несътворимото.А когато се събуди пренебрежително отминава проблемите с изборния кодекс,черноморската тортиля,даскалските запалати,реформите на Москов,дълга за Белене,махленските свади по морето и т.н.и т.н.Сънувай г-н Премиер ,но не ни приспивай с приказки за аборигени,защото бумеранга лети.

Тоя човек е навсякъде където има лентички.

Парите от контрабандата , отиват в джоба на РАБОТОДАТЕЛИТЕ , на контрабандистите , и партийните ЧЕРНИ каси.

Боко, пътища могат да се правят и тази и другата година и след 10 години, но интелектуалния потенциал на нацията загубиш ли няма как да го възстановиш.

пък хората бягат, че не им се живее в кочина. кофти работа.

Като смените заглавието дали ще смените и тъпотиите му??? Едва ли ще се намери нормална държава в която премиера и вместо да работи за каквото получава заплата от народа си се разкарва непрекъснато да реже някакви лентички и да празнодумства на заблудените дето ходят да го слушат

А контрабандистите къде отиват?

За друга контрабанда ! Трябва да се отчита и ''работа'' /пушилка/!

Парите от контрабанда, най-лесно се изпират в т.н. строителство на т.н. пътища.

Епа защо и предишните правителства не " изпариха пари " за някоя и друга магистрала, сега нямаше да говорим за пътища а други работи.

129-о място по пътища в света

За да дойдат инвеститорите трябва да има железни закони и те да се спазват от всички. Тогава ще има и пътища и за магистрали и за училища и т.н. Всичко друго е ала бала. /защо се мълчи че доста сериозни инвеститори ни напускат и се местят в Румъния ??. Нали имаме магистрали ???/

Задължението на държавата да изгради инфраструктура за бизнеса. Ама къде толкова акъл в майчетата.

-Хей ,друже ... що решил си тука с тази лента от зори ?... -Ще я режа и откривам път за инвеститори ... нов-стар път с ВАШИТЕ пари ...

Добре че е Бойко че щяхме да приличаме на Русия с пътищата..ха.ха Проливните дъждове потопиха автобуси и коли по улиците на град Липецк, който се намира в западната част на Русия. Трафикът в града беше напълно парализиран, а хиляди хора останаха почти един ден без електричество, Има и видео да видите НОВИТЕ РУСКИ ПОДВОДНИЦИ НА ЧЕТИРИ КОЛЕЛА..ХА.ХА

Шило

Хм...Аспарухово? Бисер? Вярно е, че на тема Русия изпадаш в дебилизъм, ама преди да видиш сламката в окото на другия, виж гредата в твоето.

Мунчо, да не би да си мислиш, че нашите пътища са по-добри от тези в Русия?

са. са!

Ние в Пресцентъра на Партията искаме да напомним на г-н Борисов да не се фука със 100-150 км, защото по наше време вече бяха изградени и ремонтирани 1639 километра пътища в северозападна България. Той не би могъл дори само да маркировка да положи по всичко съградено по наше време. Силно се надяваме да дойден на власт отново и да му докажем кое е най-доброто за Партията и за българия.

Ей това най-много ме обърква от Опорните ни точки и вече пети път говоря с другаря Кутев! Хем Партията е построила всичко - хем било некачествено! Ами объркващо си е..

Само така, от единия джоб в другия. Ако не е минала контрабандата, ще приберем парите чрез неколкократно завишената цена на строителството.

Преди 20 дни минах оттам, имаше около 10км, които си бяха на макадам. А в с. Медовница направо имаше отклонение през полето. В Димово централната улица беше изкопана и подменяха и ВиК тръбите. Като им знам темповете на работа едва ли са покрили с асфалт 10 км. за 20 дни, ама Ел Боко нали трябва да се изтъпани пред журналистите да се похвали с някакви новооткрити обекти, за да замаже издънката със спрените евросубсидии в земеделието.

как може да е толко проз? моеше нищо да не пипне и да открадне фсичките пари. той тръгнал пътища да прави

Бойко, ако ти вземем парите от комисионните, ракета до Марс ще пратим! Магистрала на Нептун ще построим!

МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВЯТ И ТЪРГОВЕ ЗА ПРОДАЖБА НА ЗАЛОВЕНА ОТ МИТНИЦИТЕ ДРОГА :))) ... ДО ТЪРГОВЕТЕ ЩЕ БЪДАТ ДОПУСКАНИ САМО СИКАДЖИИ :)))

Всичко за Човека, всичко за благото на Човека. Знаете кой е Човека, а и той не се крие. Този урок го е учил от създателя на лозунга.

Само така! Нека реват зомбите.

Бойко какви инвеститори чакаш като няма вече кадри. Или за тебе тарикатите дето търсят някой да им работи за 500 - 600 лева са инвеститори?

А ти какви инвеститори предлагаш да дойдат? Защо да го правят?

ОРАНЖЕВ ПЛОД ОГРЯВА РОДНИТЕ ПОЛЯ С МЪРТВЕШКА ЛУННА СВЕТЛИНА :)))

Браво, Бойко.

За какво са му тези пътища, изтрепа се народа по тях?Така ли е решил да довърши българите с пътища?

Мда! За нашето полУжение единствената достойна смърт е от преяждане с бузлуджийски кебапчета!

Кой в аулата на Симеоново пропагандираше - "МВР не трябва да се деполитизира. Трябва а продължава да бъде юмрука на Партията!" И не си върна партбилета от БКП.. Дет сега му е в рамка на стената. В хола. Напреко МАГНОЛИЯТА..

А парите от 25 милиардния заем, който ГЕРБ взе през последната година и половина, къде вървят, мутро проста???

В контрабандата къде другаде защото там искат първо да им платиш а после да ти извършат доставката:(((

Боко пак е лъгал наред.

"Събраните средства от контрабандистите ще бъдат инвестирани в пътища", каза премиерът. " А КОИ са митичните контрабандисти бе, Баце?!;) Само чуваме толкова милиарда събрани от контрабанда... НО, контрабандистите са си свободни като волни птички ...

..не мислите стратегически! Ако хване контрабандистите - после откъде пари за пътища? ;))))))))))))

И ти си права - Параграф 22;))

ДРОГАРЕ, МАГИСТРАЛА ПОЗИТАНО-ДРАГАЛЕВЦИ-ВРАБЧА-ДРЪНДАР -БУЗЛУДЖА НЯМА ДА ВИДИТЕ НИКОГИШ! ДА ВИ ГАЗИ БОЙКО ОЩЕ 100 МАНДАТА!

"Борисов откри нов път: Сега ще има живот и инвестиции." Забравил лозунгите и плакатите при откриването на Дунав мост 2 на видинчани.. "МОСТ КЪМ НИЩОТО!" Щото със заеми, излязлата от война Сърбия в туй време си пусна успоредната магистрала на Кулата - Видин и ни взе ТРАНЗИТНИТЕ ПРЕВОЗИ за ЕВропа.. И още нещо да му припомним - Ж.П. ЛИНИЯТА ПО моста.. И за едни отказани БЕЗВЪЗМЕЗДНИ ЕВРОпари за ремонт на ж.п. линията Кулата-Видин. Ама иначе - то туй 20 клм път са "голяма" работа.. На и нов лот за ЦЕЛИ 10 ( ДЕСЕТ) клм по Хемус за правене пускаме..

Двете дърти кокошки до дебелият и грозен банкянски ядач на филии с мас са се подмокрили отдолу от щастие, че са близо Асфалт паша Великолепни.....

Нали уж Европа даваше парите за пътища? А парите от взетите досега над 20 млрд заеми къде отиват?

А от нарко каналите на ЦРУ,защо не отиват за пенсии ?

Бойко, Монтана-Димово-Видин е хубаво нещо,ама всички ползват по краткия и ефективен Монтана-Арчар-Видин,който е в ужасно състояние.Направето го и ще ти вдигнем паметник на входа на Видин!

Луд умора нямза!!Този простак банкянски не се спря с неговите магистрали и пътища, болен е много и този луд за връзване е начело на държавата ни!?!Под път и над път плещи за магистрали, тангенти, колектори, но за заетост, доходи, икономика-нищо....За мен Борисов е престъпник, който рано или късно трябва да бъде съден, а тъпите парчета около него му се радват....В каква държава живеем, Господи!!!

Докторе, Борисов не е длъжен да ти мисли за окономика и доходи. Ти сам трябва да мислиш за тези неща. Мислиш със стари категории отпреди 10-ти ноември.

Тъй ли?! А защо в състава на МС има такива министерства тогава?;о)))

Аз мисля за семейството си, а този нещастник на снимката е длъжен да мисли глобално за държавата, но той е некадърен за това, по-лесно е с ножиците да обикаля БГ-то и да си прави пи-ар...Жалко за теб, след като така разсъждаваш, най-вероятно си гербераст, тогава ти е простено и към Прочелият една книга Мутрак и към теб, Природата е била несправедлива....

Парите от контрабандата отиват за пътища. А парите от пътищата отиват за контрабанда. Ухили се другарят Борисофф.

Царството на Цар кировците и Ало измамниците!

А кога ще се ремонтира пътя между Байлово и Белопопци, който е част от по-удобния маршрут София-Панагюрище и през който минават само високопроходими автомобили - за останалите е невъзможно.

ГЕРБ трябва да го прекръстят на ШОСЕ. Може да е съкращение от нещо. Ако бе дал част от парите за нещо като Белене, сега да печелим пари. Ако ще реактора да го сложат към АЕЦ Козлодуй. Възвращаемостта от пътища е много неясна. Пари основно трябва да се дават за възвращаеми ресурси, които връщат пари.

Ей шефе, парите за пътища идат от пътния данък и винетките най-вече ! Всичко друго е безочлива манипулация, ама като гледам усмихнатите овци, всичко е "наред" !

Боко да не са го правили на някое шосе.....