Ударни ремонти на тунели през 2018 г.

АПИ планира ударни ремонти на над осем тунела през тази година, два от тях са на АМ "Хемус". На ход са и проекти за нови тунели.

Обратно в новината

Коментари - Ударни ремонти на тунели през 2018 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ремонт за малко пари сприамо освиаването. Оха пара сте се направи от ниакои дебелак смрадливвв

Едно време когато започнаха да подменят белите живачни лампи с жълти натриеви, това беше една от най-противните светлини. Въпреки че хората посвикнаха с тях, ще вземат най-сетне да ги разкарат от тунелите. Освен това са с няколко пъти по-кратък живот от новите светодиодни, които светят далеч по-близко до дневната светлина и правят преходите на входа и изхода по-приятни.

От АПИ чували ли са, че пътя освен асфалт трябва да има маркировка, банкети и канавки?

Голяма браво. Едни плямпят, други правят

ударни са ремонтите, извършвани по ударен способ. Тоест, с ударно - пробивни машини. Който работи с ударни мшини става? ...ударник ?! що за изразни средства в този сайт?

Едно време ударници бяха и гроздоберачките, които вземаха петилатката за 3. Онова на къртачната машина също е ударник, но... какво представляват многозначните думи се учи някъде 5-и клас.

че не се знае колко месеца ще устискаш...За последно обери бостана!

Да няма избори скоро, че така са се засилили?

Нека да наречем нещата с истинските им имена - "ударно крадене".

Аз от 10 години не съм се движил нормално по тази "магустрала", кое й е магистралното, като седиш в задръствания по 40 мин? КАто се прави всичко едно по едно, винаги ще е така

Магистралата е много хубава, особено ако не живееш в София и не се движиш със стадото.