Ремонт на ”Цариградско шосе” променя движението в София

Започва ремонт на бул. “Цариградско шосе“, съобщиха от Столичната община. От 27 март започва въвеждане на временна организация на движението заради ремонта.

Обратно в новината

Коментари - Ремонт на ”Цариградско шосе” променя движението в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

И накрая, след ремонта, като ни дадът готовия обект.... и ако е къдрав... Ей, Фандъкова да купи нивелири или преди да се приеме ремонтираното трасе, да се проведе гласуване от водачите преминали по новото трасе - в края на трасето да си изгасят фаровете за 100 метра и камера да регистрира бройката на доволните и недоволните шофьори.

AWE NAPRAVETE NE6TO KATO BELI HORA WE OLIGOFRENI kak moje na seki bulevard da se pravi remont po 2 pati sqka godina

ухааа ,ще пада крадене,софиянаджии са майстори в тая област...

Ако бяха комунягите на власт - което в София никога няма да стане - щяха да въведат волски талиги и да обърнат Позитано на ТКЗС. За толкова им стига акълът!

Само алчните и крадливи гъзове не затвориха Столична община! Да ви таковам и планирането за ремонти и акъла дето го нямате. Алооо, подръжниците на идеята за затваряне на цяла София - ще се возите на дедовия като в час пик ви закъснее (гр)адския транспорт или като висите минимум 40 мин. във задръстване.

Ало,общинската фирма за слагане на минуси да бяхте се спрели!По-добре вместо да кликате минуси да се включите в строителните работи на общината и любимата ви кметица,така или иначе е за последно кмет!

Виждал ли си и рейтинга?

А има ли такъв?

като на Кристалинка-надут балон

Не знам какво усвояват, заради изборите ли е, но блокираха цяла София. По принцип лошо няма, нека да се развива и ремонтира София, но да има някакво планиране.

С достатъчен брой жалби всякакво планиране е разтегливо понятие.

Преди година направиха някакво ремонтче на парк "Мир и дружба" в Студентски град - соларни лампи, нови пейки, пребоядисаха старите пейки. Каква беше изненадата на нас, майките, миналата пролет - вече нямаше нито една от новите пейки!!! Явно беше, че бяха преместени да усвояват пари другаде ! То бива наглост и лакомия, ама тяхната край няма!

Душа, за да ги ремонтират в момента пак, нали виждаш как е разорано.

А МОЙТА ПИРАМИДА Е КАТО НОВА - ХА ХА ХА

Аман от тия идиоти след като затвориха за ремонт кръстовището на семинарията сега да затворят и Цариградско шосе и хората да се чудят откъде да се прибират.Стига с това усвояване на средства,но идват избори и разплата ще има!

Кой идиот е поръчал едни трамваи по линиите 8 и10 ,а може би и другаде не знам. За да се качиш вътре по тези високи стъпала,трябва да си атлет.Много искам шефовете на "Градски транспорт" + кметицата да видя как се качват там!

...и дупетатите - защо ги пренебрегваш?

повече кметско място в София на куково лято.

Фандъчката да ходи да си преподава руски - за това е учила, това да си работи! Не искам повече да ми се прави на кмет, не искам да краде от нас и да дава на партията си!

big_uncle@dir.bg

Ами върни си Софиянски, може с него да ти е по-добре?

Кажи ми един кмет, освен Борисов, който да е правил толкова ремонти на проблемни места. Няма как да ми кажеш, защото другите просто крадяха и нищо друго не правеха. Фандъкова ще я търсите със свещ, ама няма да има...

Такава шушомига! Общинарите си правят заедно с главния архитект каквото си искат,а тя само зяпа в устата Борисов!

А бе, какво стана със завода за боклук?

Пълнят го с червени отрепки.

БРАВО "СОС"! ПО- ТОЧЕН ОТГОВОР МАЙ НЕ МОЖЕ ДА ИМА! :))))))

Тоя завод Боко го обещава откакто се кандидатира за кмет ... Е, стана кмет, беше и премиер, купи си президент, ама завод-йок! Пречиха му президента, общината, министър-председателя, Станишев, Доган, международното положение и кой ли още не! Няма да се учудя ако този смешник за следващите избори пак обещае завод за боклук на София.

Благодарение на Фандъкова, София се превръща в модерен европейски град. За червените отрепки е отредено, скимтенето в някой от новоизградените, модерни кучкарници.

А бе, Стефчо, ти като си от Бургас кво те е еня за София? Или като изкараш още някой лев от такива постинги ще се домъкнеш и ти да мякаш тука, а?

Стига с бруталните общински кражби - няма ли кой да потърси сметка на крадлата фъндъкова за безобразните суми и ненужните ремонти ? То е ясно, че идват избори и трябва да откраднат милиони, но защо трябва да страдаме - затвориха Лъвов мост, ще затворят Цариградско, после България - "ай сиктир бе учителко" - едно по едно се прави, не наведнъж ! Но за да си вземете комисионните трябва всичко да запушите нали крадци жалки ! И какво точно ще им оправяте - има стотици улици в дупки и без тротоари - с тези пари можете да ги поправите, а не да наливате пусто в празно !

Сметка на Фандъкова може да й търсим, тези които са я избрали. Ти може да търсиш сметка на серГЕЯ, ПОЗИТАНСКО ТРОЛЧЕ! Плужек, когато комуноидите имат кмет нас София, тогава може да си отваряш миризливата джука.

Такива простотии само гербераст може да изръси или отрепка от София 1000.

Пич, прегледай се някъде, вече е доста належащо...

От толкова тролски хейт, червенясъл лузер, следва да си натрупал достатъчно за Диазепамче, а...? Хайде у лево, че ще проветряваме!

Защо трябва да се изтъква, че "По настояване на кмета на София Йорданка Фандъкова на обекта ще се работи с удължено работно време, включително в почивните дни". От нормално по-нормално е тази изключително важна пътна артерия да работи пълноценно, така че изтъпанчването на Фандъкова, на която трябва да сме благодарни още от сега, е неуместно и противно. А пропагандно-агитационните наклонности на Дир-а не само са познати, но и задължителни. Предлагам девиз на Дир-а да е Демократично, постъпателно, етично!.

Към тези, които са ти сложили минуси - можете ли да предложите по-добро решение или цъкате минусите просто от злоба или комплексарщина?

Е няма вече 10 протестиращи, които дир-а да описва като "стотици отново на протест срещу Орешарски" и сега минахме на хвалби. Цената е пак същата - плащащите - и те :)

аде бе б.б. да плати ремонта нали реза лентички!!!балами софиянци!!!

Където ряза лентичките е добре. Ремонта е на друго място

дето ряза лентички е на вълни бе тъпак соросоиден всички го знаят!!!!ама големо крадене падна: Грандиозни кражби при строежа на метрото в столицата. Легия Антимафия се закани да сезира също и ОЛАФ, защото кражбите са били за 40 милиона евро. ББ получава 30%, Пашата 20%, Каратиста 20%. Схемата е проста. Издават се фалшиви фактури за свършена скъпа работа, заяви Григор Здравков

Всяко правителство ли ще ремонтира това шосе? !?! То платинено излезе! Моят дядо е правил пътищапътища. Интересното е че по неговия път няма дупка вече 60 години. А Цариградско се ремонтира основно всеки 4 години. Къде отиват парите ни?

А какъв е потока от превозни средства по дядовия ти път? Колко тира дневно минават от там? Или това не се брои?

Бааах маааму все едно няма по-голям пътникопоток по немските аутобани, па там не ремонтират всяка година като тука. Що се пробваш с маймуни трици да ловиш, а?

"Къде отиват парите ни?" - В дебелите зад..ци на управляващите и в партийните каси!

Добре де, лошо няма да се ремонтира, обаче това Ц.шосе в последните 10-тина години толкова пъти се ремонтира и преремонтира, че с парите, които са дадени (а щом има нужда пак от ремонт значи откраднати) австрийците щяха да построят магистрала до луната сигурно...

Това Цариградско колко подкупи генерира, само да се на опашката!

не тъпа, а гадна учителка ненаядена. гледа само как да бута метрото на чехльо към бизнеспарка.

КАК МОЖЕ ДА ПОЧНЕ ТОЧНО СЕГА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ Е БЛОКИРАН АЛЕЯ ЯВОРОВ И СЕГА ЦЕЛИЯ ПОТОК ОТ КОЛИ, КОЙТО СЕ ИЗНАСЯШЕ ПО ЦАРИГРАДСКО ОТ КЪДЕ ЩЕ МИНАВА...ФАНДЪКОВА ГЛЕДА ДА ОТКРАДНЕ КЪДЕ КАКВО МОЖЕ ПРЕДИ КРАЯ НА МАНДАТА, ТОВА Е ИСТИНАТА

Аман от недоволници. Затова и София и България е на това положение. Всеки пищи колко е лошо всичко. В момента, в който някой се опита да направи нещо хубаво, веднага започват коментарите колко лошо било, глубаво, грозно, ще откраднат пари и т.н. Ами следете ги да не крадат, но на хубавото не казвайте лошо. Браво на кмета, но малко са инфраструктурните проекти. Трябват повече за да стане София наистина Европейски град. Оправете тротоарите !!!

тая кифла да ходи да копа картофите в самокоф!!!

За кое браво бе катил - 1,5 млрд. на година е бюджета на София - за 6 години откакто е кметица това са 9 млрд. - има ли нещо построено за тези пари бе цървул, та викаш браво ! Браво на крадците ли ? Неграмотник ...

БСП никога няма да имат кмет на София.

Аре стига сте ревали бе хейтърчета! Ремонтите са най вече на мостови съоръжения. Същите не са пипани от 40 години. Аман от вечно знаещи и лаещи!

Фандъкова - министър председател! Сегея е боклук

Той, че е боклук, боклук е, ама и тая за кмет не става, каамо ли за премиер.

Строителните дейности включват и рехабилитация а подлеза "Царевец" на Орлов мост, която се извършва в момента! Който е минавал от там е видял,какво са направили! УЖАС!!! Буквално са отбили номера!!!!Подлеза на Орлов мост е ремонтиран,но е станал пълна трагедия!!! По грозно не можеше ли??? Плочки на криво,пребоядисано с блажна боя,огромни разстичащи се фуги,станало е по зле и от преди! Така ли се прави ремонт за милиони,ваща ма... крадлива???? Това е отбиване на номера,нищо не сте направили! Като правите нещо,поне го правете,а не само да крадете и да кажете,че сте направили нещо!!!!Качеството на всички ремонти в София е пълна трагедия!!! Навсякъде по парковете,където редите клинкерни павенца вече е пропаднало,огромни дупки или цепнатини,а ремонтите са от миналата година!!! Защо го правите въобще,явно е,за да се усвояват парите на ЕС,качеството не е важно,важни са парите на ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!

Нормално! Българи поръчители. Българи строители. Българи контрольори.

К'ъв подлез те гони, бе? До преди 1 час бях в Борисовата градина и видях, че подлезът все още е затворен!

Тиквата не го ли прави 2 пъти Цариградско? Тъпата учителка, не му ли прави и тя ремонт? Сега - пак?! Не се наядоха гробаджийските боклуци!!! Цяла София е осеяна с дупки, но май краденето от там, не е като за булевард!!!