Коментари - Дончев: Ремонтът на НДК сериозно закъснява | Днес.dir.bg

Дончев: Ремонтът на НДК сериозно закъснява

Ремонтът на НДК за целите на българското председателство сериозно закъснява, призна вицепремиерът Томислав Дончев.

Обратно в новината

Коментари - Дончев: Ремонтът на НДК сериозно закъснява | Днес.dir.bg

Коментари

В която глобата за неявяване на сина ми в началното училище е 1200 евро на ден. Ако не мога да я платя, трябва да я изработя. Правете си сметката.

Герджиков, Служебният кабинет, Орешарски, Станишев, БСП, ДПС, Корнелия, Пеевски .... а Дончев забравил си да посочиш виновните ВИ ... за забавянето ... шушлеци крадливи ГЕРБерски ...

Да гу бехте дали на новата Людмилия, пардон - Корнелия, щеше за същото време да го построи наново с комсомолци, войничета от КЕЧа, млади работещи срещу лихвоточки за апартамент, ако изтрае коня да хрупне зелена тревица, и набързо да зарият машините, за да го преоткрият.

КРАЛИ И КРАДАТ,УБИВАЛИ И УБИВАТ.Никой не е наказан или в затвора само КОНСТАТАЦИИ. И какво от това? Те си живеят,смеят ни се /а може и да не ни виждат изобщо/ а ние лаеме и се зканваме. И какво от това? ДОКАТО НЕ СЕ СЪЮЗИМ И ПОМЕТЕМ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА БАНДА ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА НЯМА ОПРАВИЯ. Все така ще е.След Бойко ще дойде внука му и така до края на нас и България. А сега спете ,че утре сте на работа.

нали бутате паметника,. другото не е важно!

T.e правилната фирма, спечелила правилно търга с "най-ниска" оферта иска още пари.

Какво пречи за целите на българското председателство да се ползва стадион "Арена Домусчиев"?

Ако ГРОБ крадат по-малко - всичко ще се случва по-бързо.

"Въпрос на оперативно майсторство е нещата да се случат по най-добрия начин." ======= БУА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!

В момента Председателството е в ръцете на Естония.Държава с население малко повече от това на София, която не е и особено богата.Защо не обменихте опит с естонците за организацията , за това къде провеждат заседанията, какви сгради са ремонтирали и колко им е струвало ?Пак ли ще проявяваме излишна показност за сметка на данъкоплатците ?Ще успеем ли с ремонта на една сграда да скрием мизерията в града ни ?А какво ще стане, ако ремонтът по някаква причина не може да се завърши в срок ?има ли резервен вариант ?

Има, край езерото на Панчарево.

И кой е казал, че трябва да се ремонтира нещо. В НДК и сега има изложения, концерти, тв предавания. Май този ремонт си го измислихте за да лапнете 50 милиона и да отчетете фиктивни дейности по смяна на тапети и мазане с латекс. Тези пари дето ще ги крадете ще стигнат за нов небостъргач!!!

3 ти мандат на герб се строи ндк. даааа социалистите от ляво са виновни а не комунистите от дясно

даааа на крив х.и вълна му пречи

От европейското председателство ме интересува само едно. ЯСНО да се формулират поне 5 полезни за НАРОДА цели, които да изпълним, ползвайки се от това председателство. Не стане ли това, всичко друго е ясно - пак хвърлени едни милиони или милиарди на вятър за свикналите на глезотии и удобства еврочиновници. И защо трябваше изобщо да правим този ремонт. Та нека видят европейците в най-добрите ни сгради как е и после да си мислят как ли работят хората в няколко пъти по-мизерни условия. Лятото в офис при 38 градуса, зимата при 8, при тоалетни с опи...ни и ос...ни плочки, без отварящи се прозорци, с висящи отвсякъде кабели и т.н. Иначе всичко хубаво, ама прилича на ситуацията, дето е казал Радой Ралин - Г.....а си с рози накичи, че е ос....н да не личи.

НЯМА да го дочакате от подлогите на еврогейския никога...

Докато се разберат, кой по колко и кой кого, така е хаха жалки сте

щом и този мрачен образ е политик,българия сигурно е Атлантида.Жалко.

Я Съборете и НДК, това е Комунистическа постройка. Или само паметниците са комунистически, пък това дето може да се краде си е НЕКОМУНИСТИЧЕСКО

Е нищо де тъкмо след 1-2 години пак ще го ремонтирате - важно е парите да се въртят...вие не ги давате така, че какво ви пука!

Няма ви съпартиеца от БКП Григор Стоичков, лека му пръст, да ви каже как стават тия работи.

Орешарски е виновен

Модерен вариант: Герджиков е Виновен

Успокоение е че поне със сабрянето на паметника ще се правите. Боклуци сте всички.

ЗАСТИГНА ТОВА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО ! СЕГА НЯМАМЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОКАЖЕМе ПРЕД ЧУЖДЕНЦИТЕ ! ДОНЧЕВ, КОМПЕНСИРАЙТЕ С ОБИЛНО ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ ! ОРГАНИЗИРАЙТЕ И ПРАЙДА - ДОБРО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЩЕ ИМ НАПРАВИ.

Еми, дайте го на Вальо Топлото. Той много хубаво ремонтира..Или на Масларова....И без това, Бентли имат нови модели..Ще си купи оше едно, другарката

Лилито тя трябва да си ги вземе НДКто, ще панира цялото със стиропор за няма и 15- 16 милиона

Само северната част ,южната нАпролет за още пари.

ДЕТо казваше БАЙ ви Тодър: Аз каквото съм построил, вие не моете да го боядишете. ОТРЕПКИ С ОТРЕПКИТЕ

Бре то като се видя къв ремонт направихте пред НДК, дето всичко зе да се разпада още преди да са завършили ремонта, и както се оказа тоя същия ремонт 5 - 6 пъти надвишил началната цена, та се чудя сега тоя ремонт на самото НДК дали нема да се наложи след това или по време на реонта, да бутнем НДК при това само за 50-60 пъти отгоре на първоначалната цена на ремонта!

ми като правите ремонт да бяхте спрели концерти и т.н. в НДК , а не изцялото НДК да се разнасят материали и мизерията да е пълна. Дончев я ми кажи какво ще правят полицаите на терен без логостична подкрепа и информационни системи ?! Без тези неща те са една падари и нищо повече !!! Кога ще сетите , че има едни хора в МВР без които вече никой не може нищо да свърши и тези хора ИТ дирекцията на МВР !!!

Сега да видим дончев лилето или борош е виновника за поредната ви издънка защото при тоя ремонт на ндк осирането ви ще се види наяве...От колко време се леят едни милиони от столична за подмяна на настилки за какво ли не около ндк а всичко изглежда много по зле от преди тези ''ремонти''...Некадърни сте ама не го проумяхте за два полувинчати мандата ма с бая пара и рекет и в трети се навряхте..

Ами дайте го на джебчийската фирма, дето ви ремонтира народното събрание. Те знаят как.

С това ли се изчерпва българското председателство - ремонта на НДК ?!

d4

ще чакаме ремонт на "ремонта". както магистралите, санирането,асфалтирането и всичко онова, до което се е докоснал ГРОБ. само при кражбите нЕма сериозно закъснение. те се осъществяват в срок!

И защо бе Дончев? А как са младите милионери от Стара Загора? Сега ще го донаправят на 10-торна цена. ПОЖЕЛАВАМ ВИ, КОГАТО ДОЙДАТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ, да се ОТЛЕПЯТ ВСИЧКИ ПЛОЧКИ И ТОАЛЕТНИТЕ ДА СЕ РАЗТЕЧАТ.

ХАХАХА ... Дончев, Дончев знаеш ли, колко ми дреме ... от цялата тая патаклама и дандания НИЩО лично не очаквам за себе си и за семейството ми ... през ... ми е за председателства, НДКата и т.н., защото като всички българи, повечето в тая държава се оправяме сами и въпреки Вас и такива като Вас ... така че, е.... .. ......а!!!

Дончев: Ремонтът на НДК сериозно закъснява. Абе дреме ти на шмайзера ! Нали далаверата си върви ! А и много добре се знае, че повече от предвидените срещи няма да бъдат в София, а в Брюксел, Страсбург и т.н.

след като тоя смешник, дето за толкова години във властта не се научи да си прави вратовръзките и се коси като клош, да си отговори на въпроса кой, кой е отговорен за кенефа и хаоса в НДК, дето бай ви тошо го направи ударно и за минимални срокове, а сега крадците не могат да се разберат кой откъде и колко да цоца. жалка работа, като всичко останало на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла. и да не забравите да гласувате пак и пак за винету неграмотний. приятен ден.

Дончев: Ремонтът на НДК сериозно закъснява Ремонтът на НДК е типичен пример за корупцията,безхаберието, простотията и цинизма на българската политическа класа. Едно е сигурно, че вече са ни отнети две трети от мероприятията които трябваше да се проведат в НДК, във връзка с нашето председателство, и ще се прехвърлят в Брюксел.

Нищо де, тъкмо да има причина после да се оправдаете за калпавото строителство като почнат да падат облицовъчните плочки след половин година и протече отвсякъде (като новите подлези). Ще кажете, че се е наложило твърде бързо да направите ремонта за сметка на качеството. И ние ще ви повЕрваме.

дончев ,много си повярва,но ние не.Наука и образование и там без реформи ще дадете и нищо няма да се получи.Вие унищожихте всичко,трудно ще заработи каквото и да е.Държавата я няма,всички това го виждаме само вие не.Живеете си във вашия крадлив свят в благоденствие.До там сте я докарали,че хора за работа вече няма.Няма никакви кадри,само политици,полицаи и пожарникари които си плащат за да са.

Абе толкова строителни цигански фирми има в България - Защо не вземете някоя да свърши работа?

Защото както показват официалните данни - 10% от фирмите участници.

Дончев, от 10 години, властта в София е в ръцете на Бойко. Пак ли ДРУГИТЕ са виновни?

НАрочно се бави понеже накрая изкуствено да се надуе,заради крайните срокове и да се източат средства от бюджета!!! Гледали сме го вече тоя сериал, тъпи политици!!!

Коментари - Дончев: Ремонтът на НДК сериозно закъснява | Днес.dir.bg

Дончев: Ремонтът на НДК сериозно закъснява

Ремонтът на НДК за целите на българското председателство сериозно закъснява, призна вицепремиерът Томислав Дончев.

Обратно в новината

Коментари - Дончев: Ремонтът на НДК сериозно закъснява | Днес.dir.bg

Коментари

В която глобата за неявяване на сина ми в началното училище е 1200 евро на ден. Ако не мога да я платя, трябва да я изработя. Правете си сметката.

Герджиков, Служебният кабинет, Орешарски, Станишев, БСП, ДПС, Корнелия, Пеевски .... а Дончев забравил си да посочиш виновните ВИ ... за забавянето ... шушлеци крадливи ГЕРБерски ...

Да гу бехте дали на новата Людмилия, пардон - Корнелия, щеше за същото време да го построи наново с комсомолци, войничета от КЕЧа, млади работещи срещу лихвоточки за апартамент, ако изтрае коня да хрупне зелена тревица, и набързо да зарият машините, за да го преоткрият.

КРАЛИ И КРАДАТ,УБИВАЛИ И УБИВАТ.Никой не е наказан или в затвора само КОНСТАТАЦИИ. И какво от това? Те си живеят,смеят ни се /а може и да не ни виждат изобщо/ а ние лаеме и се зканваме. И какво от това? ДОКАТО НЕ СЕ СЪЮЗИМ И ПОМЕТЕМ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА БАНДА ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА НЯМА ОПРАВИЯ. Все така ще е.След Бойко ще дойде внука му и така до края на нас и България. А сега спете ,че утре сте на работа.

нали бутате паметника,. другото не е важно!

T.e правилната фирма, спечелила правилно търга с "най-ниска" оферта иска още пари.

Какво пречи за целите на българското председателство да се ползва стадион "Арена Домусчиев"?

Ако ГРОБ крадат по-малко - всичко ще се случва по-бързо.

"Въпрос на оперативно майсторство е нещата да се случат по най-добрия начин." ======= БУА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!

В момента Председателството е в ръцете на Естония.Държава с население малко повече от това на София, която не е и особено богата.Защо не обменихте опит с естонците за организацията , за това къде провеждат заседанията, какви сгради са ремонтирали и колко им е струвало ?Пак ли ще проявяваме излишна показност за сметка на данъкоплатците ?Ще успеем ли с ремонта на една сграда да скрием мизерията в града ни ?А какво ще стане, ако ремонтът по някаква причина не може да се завърши в срок ?има ли резервен вариант ?

Има, край езерото на Панчарево.

И кой е казал, че трябва да се ремонтира нещо. В НДК и сега има изложения, концерти, тв предавания. Май този ремонт си го измислихте за да лапнете 50 милиона и да отчетете фиктивни дейности по смяна на тапети и мазане с латекс. Тези пари дето ще ги крадете ще стигнат за нов небостъргач!!!

3 ти мандат на герб се строи ндк. даааа социалистите от ляво са виновни а не комунистите от дясно

даааа на крив х.и вълна му пречи

От европейското председателство ме интересува само едно. ЯСНО да се формулират поне 5 полезни за НАРОДА цели, които да изпълним, ползвайки се от това председателство. Не стане ли това, всичко друго е ясно - пак хвърлени едни милиони или милиарди на вятър за свикналите на глезотии и удобства еврочиновници. И защо трябваше изобщо да правим този ремонт. Та нека видят европейците в най-добрите ни сгради как е и после да си мислят как ли работят хората в няколко пъти по-мизерни условия. Лятото в офис при 38 градуса, зимата при 8, при тоалетни с опи...ни и ос...ни плочки, без отварящи се прозорци, с висящи отвсякъде кабели и т.н. Иначе всичко хубаво, ама прилича на ситуацията, дето е казал Радой Ралин - Г.....а си с рози накичи, че е ос....н да не личи.

НЯМА да го дочакате от подлогите на еврогейския никога...

Докато се разберат, кой по колко и кой кого, така е хаха жалки сте

щом и този мрачен образ е политик,българия сигурно е Атлантида.Жалко.

Я Съборете и НДК, това е Комунистическа постройка. Или само паметниците са комунистически, пък това дето може да се краде си е НЕКОМУНИСТИЧЕСКО

Е нищо де тъкмо след 1-2 години пак ще го ремонтирате - важно е парите да се въртят...вие не ги давате така, че какво ви пука!

Няма ви съпартиеца от БКП Григор Стоичков, лека му пръст, да ви каже как стават тия работи.

Орешарски е виновен

Модерен вариант: Герджиков е Виновен

Успокоение е че поне със сабрянето на паметника ще се правите. Боклуци сте всички.

ЗАСТИГНА ТОВА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО ! СЕГА НЯМАМЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОКАЖЕМе ПРЕД ЧУЖДЕНЦИТЕ ! ДОНЧЕВ, КОМПЕНСИРАЙТЕ С ОБИЛНО ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ ! ОРГАНИЗИРАЙТЕ И ПРАЙДА - ДОБРО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЩЕ ИМ НАПРАВИ.

Еми, дайте го на Вальо Топлото. Той много хубаво ремонтира..Или на Масларова....И без това, Бентли имат нови модели..Ще си купи оше едно, другарката

Лилито тя трябва да си ги вземе НДКто, ще панира цялото със стиропор за няма и 15- 16 милиона

Само северната част ,южната нАпролет за още пари.

ДЕТо казваше БАЙ ви Тодър: Аз каквото съм построил, вие не моете да го боядишете. ОТРЕПКИ С ОТРЕПКИТЕ

Бре то като се видя къв ремонт направихте пред НДК, дето всичко зе да се разпада още преди да са завършили ремонта, и както се оказа тоя същия ремонт 5 - 6 пъти надвишил началната цена, та се чудя сега тоя ремонт на самото НДК дали нема да се наложи след това или по време на реонта, да бутнем НДК при това само за 50-60 пъти отгоре на първоначалната цена на ремонта!

ми като правите ремонт да бяхте спрели концерти и т.н. в НДК , а не изцялото НДК да се разнасят материали и мизерията да е пълна. Дончев я ми кажи какво ще правят полицаите на терен без логостична подкрепа и информационни системи ?! Без тези неща те са една падари и нищо повече !!! Кога ще сетите , че има едни хора в МВР без които вече никой не може нищо да свърши и тези хора ИТ дирекцията на МВР !!!

Сега да видим дончев лилето или борош е виновника за поредната ви издънка защото при тоя ремонт на ндк осирането ви ще се види наяве...От колко време се леят едни милиони от столична за подмяна на настилки за какво ли не около ндк а всичко изглежда много по зле от преди тези ''ремонти''...Некадърни сте ама не го проумяхте за два полувинчати мандата ма с бая пара и рекет и в трети се навряхте..

Ами дайте го на джебчийската фирма, дето ви ремонтира народното събрание. Те знаят как.

С това ли се изчерпва българското председателство - ремонта на НДК ?!

d4

ще чакаме ремонт на "ремонта". както магистралите, санирането,асфалтирането и всичко онова, до което се е докоснал ГРОБ. само при кражбите нЕма сериозно закъснение. те се осъществяват в срок!

И защо бе Дончев? А как са младите милионери от Стара Загора? Сега ще го донаправят на 10-торна цена. ПОЖЕЛАВАМ ВИ, КОГАТО ДОЙДАТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ, да се ОТЛЕПЯТ ВСИЧКИ ПЛОЧКИ И ТОАЛЕТНИТЕ ДА СЕ РАЗТЕЧАТ.

ХАХАХА ... Дончев, Дончев знаеш ли, колко ми дреме ... от цялата тая патаклама и дандания НИЩО лично не очаквам за себе си и за семейството ми ... през ... ми е за председателства, НДКата и т.н., защото като всички българи, повечето в тая държава се оправяме сами и въпреки Вас и такива като Вас ... така че, е.... .. ......а!!!

Дончев: Ремонтът на НДК сериозно закъснява. Абе дреме ти на шмайзера ! Нали далаверата си върви ! А и много добре се знае, че повече от предвидените срещи няма да бъдат в София, а в Брюксел, Страсбург и т.н.

след като тоя смешник, дето за толкова години във властта не се научи да си прави вратовръзките и се коси като клош, да си отговори на въпроса кой, кой е отговорен за кенефа и хаоса в НДК, дето бай ви тошо го направи ударно и за минимални срокове, а сега крадците не могат да се разберат кой откъде и колко да цоца. жалка работа, като всичко останало на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла. и да не забравите да гласувате пак и пак за винету неграмотний. приятен ден.

Дончев: Ремонтът на НДК сериозно закъснява Ремонтът на НДК е типичен пример за корупцията,безхаберието, простотията и цинизма на българската политическа класа. Едно е сигурно, че вече са ни отнети две трети от мероприятията които трябваше да се проведат в НДК, във връзка с нашето председателство, и ще се прехвърлят в Брюксел.

Нищо де, тъкмо да има причина после да се оправдаете за калпавото строителство като почнат да падат облицовъчните плочки след половин година и протече отвсякъде (като новите подлези). Ще кажете, че се е наложило твърде бързо да направите ремонта за сметка на качеството. И ние ще ви повЕрваме.

дончев ,много си повярва,но ние не.Наука и образование и там без реформи ще дадете и нищо няма да се получи.Вие унищожихте всичко,трудно ще заработи каквото и да е.Държавата я няма,всички това го виждаме само вие не.Живеете си във вашия крадлив свят в благоденствие.До там сте я докарали,че хора за работа вече няма.Няма никакви кадри,само политици,полицаи и пожарникари които си плащат за да са.

Абе толкова строителни цигански фирми има в България - Защо не вземете някоя да свърши работа?

Защото както показват официалните данни - 10% от фирмите участници.

Дончев, от 10 години, властта в София е в ръцете на Бойко. Пак ли ДРУГИТЕ са виновни?

НАрочно се бави понеже накрая изкуствено да се надуе,заради крайните срокове и да се източат средства от бюджета!!! Гледали сме го вече тоя сериал, тъпи политици!!!