Ремонтират Ришкия проход цяла година

Ришкият проход ще бъде изцяло обновен до юли следващата година. За него са отпуснати 54 млн. лева.

Обратно в новината

Коментари - Ремонтират Ришкия проход цяла година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха .. вечно мрънкащия българин - като не се прави нищо що не се прави , някой като се опита да прави - ама що го прави . Като излезе навън - ауууу глей кви магистрали имат хората , като дойде тука - що правели пътища , що не ми дават голяма заплата без да работя , що бензина и хляба не са без пари като едно време......нация от мрънкащи завистливи и мързеливи егоисти - това сме българите...

За "Тракия" най-важно беше да се направи ЛОТ 4 - да се заобиколят селата Лозенец и Венец. Те правят най-голямото задръстване.

това е добре, ала къде са парите за ремонта на Е 79 преминаващ през враца. Ремонт няма от есента на миналата година, няма го и ремонта на околовръстния път. явно нас пак са ни отписали, но година и ние ще ги отсвирим.

Е, чакайте де, нали турско-катарски инвеститори щяха да правят път Свиленград-Русе през Ришкия проход и да сложат такса за българи? Значи с държавни пари ще се построи (част от) пътя, а турците и катарците ще дойдат само да ни събират парите. И по турско робство не е било така.

"Турската страна предложиха този вариант, който минава по нов ГКПП, отива някъде между Карнобат и Бургас, там пресича магистрала Тракия". От Карнобат върви нагоре диагонално между Върбишки и Ришки проход и излиза близо до Търговище, Търговище се включва в Разград и от Разград в Русе".

За ремонт става дума, бре, не за строеж на нов път. Що не четете, ми бързате да пишете. Станишковци...

през прохода на републиката а не през ришкия

Лилето като я видя и мед и масло ми се намазват на душата....!!!

Министърката да отиде да резне и една лентична на магистрала Хемус в участъка където са ограничили скоростта на 90 км/ч и са наслагали знаци с крави и сърни. И това на път с по три планта, мантинели, крайпътни ограждения... може би при нас вече има летящи крави или просто кат да може да пише актове на тая отсечка...

А кога ще пуснат златишкия питам аз - и тунел има готов ама тъне в забвение

Тунела е готов още от 1985 година. Но сегашните и предишни управници, никога не са чували за този тунел. Нека някой подскаже на управата за този тунел, ще свърши доста работа, като за прерязване на една лентичка.

Еййййййййййй,не се нарязаха на лентички,всякаш и без рязането им не могат на направят каквото и да било!Само разходи,а народа гние в нищета!

Прав си ..само разходи - лентичките са скъпи !