МО отрече за договор с руснаците за ремонт на МиГ-29

Министерството на отбраната не е сключвало договор с РСК "МиГ" за ремонт на български самолети МиГ-29, съобщиха от МО.

Обратно в новината

Коментари - МО отрече за договор с руснаците за ремонт на МиГ-29 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОЛЯЦИТЕ ИМАТ ОГРОМНИ ТРАДИЦИИ В САМОЛЕТОСТРОЕНЕТО:)ЛОГИЧНО Е,КОМПАНИЯТА"МИГ",ДА ОТРЕМОНТИРА БЪЛГАРСКИТЕ САМОЛЕТИ!!!

......абе докато има разтвор за миене на вани нема страшно, ще си лочат и ще са щастливи....

сега ще се разбере кои медийни олигарси са замесеми в хибридната война и пропагандират дезинформация.

Това форум на олигофрени ли е?Най- доброто обслужване е във фирмен сервиз.За миговете това е МИГ-фирмата която го е създала.А за това колко са добри-половината свят ги ползва,така че и ганьовци биха могли.

Половината свят ? А спрете се малко с тези лъжи бе !

Само колко тържествено звучи "Военновъздушните ни сили" ... почти като някакви Въздушно-Космически или пък Кралски Военно Въздушни. Предлагам за още по възвишено и ефирно да ги кръстим само "Въздушни Сили" - звучи идеално!

Аз изповядвам евроантлантически ценности. Не ми обръщайте внимание.

Шило

Нямаше договори и за реакторите, ама платихме май 620 млн. евро. Да не стане пак така?

Я кажи . кой ги сключи тези договори , и кой излъга за тях , обществото ?

ха ха ха ...и не само те....

изпълнението на договор за "Извършване на доставка на кутии на самолетните агрегати КСА-2 от комплектацията на самолети МиГ-29" и договор за "Извършване на доставка на резервни части и консумативи за самолети МиГ-29" ще е от Сомалийския самолетостроителен гигант, или от корпорация МиГ С кой ли е договора?

Вече се оливат братушките. То бива фалшиви новини, ама от официални източници, вече яко ни почнаха.

Руснаците си знаят дали са в криза. И защо да работят, като имат цял свят да продават за долари... И да назначат по някой и друг президент в Щатите :) Виж, краварите станаха луди калинки. Та вземи каубоите да оправяш, руснаците отдавна са си опекли бизнеса, само повечко водка и хайвер им трябва...

мдаааааа 1 рубла = 3 стотинки..ха.ха.ха

Ти.. сериозен ли си ?

Руснаците са в тежка икономическа и финансова криза. И като се има в предвид що за мързелив и некадърен народ са се чудят как да изнудят някой набеден за братски народ.

Най-добре да сключим договор с Бангладеш. За ненападение.

едно за МИГ-овете ни,сега съвсем друго.Нещо пак на хибридно ми мирише.Почнаха манипулациите предизборно от всички посоки.

Дали е сключен договор или не е сключен ,това едва ли има голямо значение ,защото ние вече нямаме авиация.А какво правим с договорите се видя от договора за реакторите за Белене.Какви ли не простотии чухме,то не беше тупане по гърдите,някакви пишман бабаити щяха да пляскат руснаците,гледахме 2 години зрелищо шоу на г-н ерзац -генерал Борисов"Тука има,тука-нема" -и накрая ...550 млн.евро и ще се чудим какво да правим реакторите.Да дадат тия МиГ-ове да ги ремонтира даже ТПК"Рога и копита" -все тая.В това време руснаците вече произвеждат всякакви нови усъвременени модификации на МиГ29 и ги продават на различни много по-силни военно от нас държави,вече произвеждат МиГ35 и Су 35 и др.В момента ние сме в състоянието на страната пред 1946 г.,което ще рече -нова национална катастрофа...

Браво Другарю!

Значи само ДОСТАВКА!? И за чий XXй?... ... Ненчев ще ги залепи за самолетите-както си е лепнал перука на тиквата?:)))

В затвора как стрижат перуки върху тъпи кратуни

Ще се извини ли публично на Ненчев, че бил казал на някоя си зоза "да скрие договорите с МИГ в мазето"? Ще се извини ли чрез медиите на целия народ, че умишлено ИЗЛЪГА в стил "Костинброд" с цел затриване на РБ и наливане вода в мелницата Корнелия? Извинете се бе, извинете се, бе!

Ама напълно естествено,че не може да има никакъв договор с врагът за ремонта на нашите бойни самолети, пък и ако ще той да е производителят. Това би било пълен абсурд да дадеш да ти ремонтира техниката този срещу когото се готвиш да я използваш

Самолетите са само за парлама. Нашето основно оръжие, това са банята с военните теляци и оркестърът.

Сорос видя далавера в БСП и ги тика напред с финансови инжекции. Ония сега лапат щото после като се угоят ще ги колят.

Договор има, това че части са поръчвани с посредник няма общо с ремонта и лиценза. Просто крадливата пасмина на Курнелия все още не знаят какво къде стои в държавата. И е нормално понеже гонят всички специалисти и назначават на тяхно място стринки и роднинки. Била козметик и кво айдеее в областната оправа директоррр!

"Министерството на отбраната не е сключвало договор с РСК "МиГ" за ремонт на български самолети МиГ-29,...."

ХА ХА ХА... ТАСС ПАК ГИ ХВАНАХА В ЛЪЖА :))) Тия се накъсаха да лъжат. Всеки ден поне по веднъж ги уличават в лъжа.

На тях и името им е грешно. Какво е съкращението ТАСС и къде е Съветски Съюз

просто Телеграфната агенция на Съветския Съюз просто в момента е без собственик. Собственика им е мъртвец от 27 годинки, даже изгни вече..

Е, то само япончетата "имат лиценз" за разглобяване и ремонт на .Мит. -25!? Може и 29 да са "хванали"!

Идват избори и хибридната война на комунягите трябва да бъде подпомогната от кремъл!!! Бесилки трябват да се отървем от тях, Народе?!?!?!

Почни със себе си.

Спокойно можеш да започнеш да бесиш отпред-назад. Първо хвани Тиквеника и неговата банда от Герб и после давай назад докат не избесиш всички от 89г до сега.

Добре, де! Нали мутрата се хвалеше, че е сключил договор за ремонта на МИГ-овете? Сега какво? Играем му кур.чката?

Някой подлива вода на Радев. Сега като не е ясно кой е крив и кой прав ще се стигне да го питат него и ще трябва да казва, че руснака лъже, а после Йотова ще го бие по каската. Няма печеливш ход.

Ако някой излъга по темата, това е индивида Боко-лъжеца, поне 3-4 пъти съм го чул по телевизиите.

И как да каже че руснаците ''лъжат'' като се знае че ще вземат да го покажат а и българите като се напънат ще си спомнят и боко как го твърдеше..

Кво да ги ремонтират тия летящи Москвичи !!! Квото и да ги правят си остават една допотопна техника. Такива грозотии, все едно с теслата са дялани. Всеки един западен изтребител е в десетки пъти по-добър от тия ръждиви руски легени !!!

Не става въпрос за лопата и мотика, да си копаш Канадската ливада, ливадарко!

Ти какво караш в канадско, F35? Щото и те са дребен потребител на такава техника, като нас :) Или по-вероятно седиш в Люлин и събираш стотинки от който даде

И аз съм срещу ремонта, бате!! Направо да караме на пунктовете!?

E, то вие и на училище ходите само заради закуските в първия час, а после се сърдите защо няма работа и книжки за кола. Пък вече и от самолети разбирате, види се.

Начии, сички марки аероплани и танкове, бате.

Поредната каша забъркана от Тиквеника!

Пак ли излъгаха, нихната мама болшевишка?

Да не са ти обещали тачанка за файтон, бе?

На файтон, щото повечето ни партии са .един файтон. хора и ...да могат да се бранят!

Миг-29 ще бъде закаран в САЩ за ремонт , нали сме в НАТО-то ! А тия от МО защо се правят на 2 и половина , кой има право да ги ремонтира ? Естествено , че Русия .

Като натовци сега ще принудят България да купи Ф35- натовският самолет и ще го изплаща, изплаща, изплаща българия докато касата остане не само празна, но на минус.

Украинците са братя , на тях може!! Да си купим от тях и великият им танк Оплот!!

Като искаш да си брат с бандитите то си е твоя работа- ние сме българи- няма братя, няма сестри. Стигат ни американските бандити дето са налазили държавата ни.

Кои са бандити бе? Украинците които се борят за независимостта си ли? Които се борят с Русия поробителя!! Май ти си бандит.

допреди малко някои възхваляваха ББ за отлично сключения договор с Русия за ремонт на Миг-овете? На кого да вярвам?

Няма не искате. Ще ви ремонтираме самолетите.

То и за атомните реактори нямахме договор, ама рашаните гушнаха 1,2 млрд. суха пара!

Какво се оказва: За да убедят Индия да им купят летящите кочини, руснаците се хвалят, че имат даже договор!!! Имат цял един договор с България за няколко самолета МИГ-29. Даже се оказва, че лъжат. Само и само Индия да им купи.... айде да не казвам на какво приличат руските самолети

Повторението не винаги е майка на знанието...понякога се пада баща на тъпотията. Колко пъти ше преписваш едно и също нещо под различни статии?!

Индийците си поръчаха Рафали от Франция. РСК МИГ има много лоша слава там.

Поръчаха си Рафаел, но си поръчват и СУ-30. Просто имат различни намерения за всеки тип самолет.

Българските комунистически подлоги са най големите лъжци по дезинформация . Нали г-жа Лъжа е начело на столетната баба ЯГА.

Ега ти държавата след като и документите дето са подписани неможе да намери.. Ами поискайте едно факсче да ви го изпратят за да не ставате за резил

За да го казват руснаците значи го има ама нашите от бакиите в министерството не са стигнали до някое чекмедже където го е покрил бившия измекяр..Нали се говореше че е разпоредил да стои такъв договор в сейфа и да не се изпълнява..

Те руснаците никога не лъжат! Казах, че ще построят Светъл комунизъм и го построиха!

Лошото е, че не излъгаха и за капитализЪма. Всички дивотии са така но на 3-та степен.

Ясно. И по тоя договор с руснаците дължим пари.

держитесь още малко. Най-лошото е зад нами!

И да знаете товаришчи, надървено е!