От Унгария: Свински глави по границите срещу мигранти

Евродепутат от Унгария заяви, че излагането на свински главички на граничната ограда ще бъде ефикасен начин да се уплашат мигрантите мюсюлмани, за да не влизат.

Обратно в новината

Коментари - От Унгария: Свински глави по границите срещу мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:)))Или ако не се отвратят от свинските главички,а ги хапнат това ще е знак,че са икономически мигранти и пак ще е повод да не ги приемат.Измислили са ги унгарците,хем евтино ,хем и хумано

едни датски депутати бяха по-коварни, предлагаха да се дава свинско в бежанските центрове и в училищата .. жалко че това предложение не намери прием, приеха само да взимат парите им над определена сума ..

ВИНАГИ се търси причината а причината за бежанците е ФАЩ -А СВИНСКИТЕ ГЛАВИ СА СЛЕДСТВИЕ !!! НЕ е възмохо гората да зашуми ако няма вятър ИЛИ СЕ ПРАВИТЕ НА ИДИОТИ ИЛИ ВИ ПРАВЯТ НА ИДИОТИ

Някой трябва да му отреже главата на тоя и да я забучи на оградата!

Най-добре вързани свине по границата и след като я опикаят хубаво мюслитата няма да искат да влизат!

По-добре да дават статут на бежанец след кастрация на търсещия таково.

Това с главичките не звучи сериозно.По -добре е патрулиращите ,да не се разхожждат като влюбени с по едно пистолет,а ги съоръжат с по един един"Калашников" и с подходящо колечество муници,поне по 120патрона.Аз съм сигурен ,че ако управляващите не се разхождаха с полички , а с панталони ,то тогава щеше да има заповед ,че нарушител на границата и не изпълняват заповед да се разстрелват.И когато на границата бъдат ликвидирани няколко стотин мигранта ,то наплива ще намалее рязко.

Идеята не е лоша,да е приложим и ние

Директорът на правозащитната организация "Хюман райтс уоч" Андрю Струйлейн може да върви на МА-НАТА СИ. Предполагам, че тъпото му мнение изобщо няма да направи впечатление на унгарците. Стига толкова лъжи и манипулации - Европа НЕ Е ДЛЪЖНА да приема целия ислямски свят. На тази НАГЛА ИНВАЗИЯ, спонсорирана от няколкото свръхбогати семейства в света, с цел погром над Европа, трябва да се сложи КРАЙ с всички възможни средства.

Свински главички, а? Това си е жив кетъринг, бе, хора! Като ги нареждат на оградата, да не забравят подправки, прибори и салфетки. Това са цивилизовани хора, все пак, трябва да им бъдат създадени прилични условия...

ако тези свински главички не помогнат-винаги може да опитат и с една малка 7,62x54mm. главичка...при нея резултатите са сигурни

Евротолерастите нема го позволят никога , поне докато меркел е на власт това талибанско нашествие ще продължава.

уж християнството била мирна вяра пък исляма войнствена, а тук християни коментират само за разтрели, убийства на мюсюлмани, свински глави и подобни изродщини спрямо хора бягащи от война. Ако и този пост е неудобен за модератора нека да го изтрие, но не знам дали съвестта ще му остане чиста.

Религията е опиум за народите. Затова Европа е успяла да се пребори и да стане светска. На който не му харесва светския начин на живот, няма място в Европа!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Подкрепям! В България християнството е традиционна , а не задължителна религия и християнството не е част от държавното управление на Р. България. България не е християнска теокрация, а светска/ секуларна/ република.

Ти за свети хан Тервел чувал ли си? Защо е обявен за светия и на двете църкви, източна и западна.

Не е Хан, а Канас Ювиги, което значи, от Бога поставен. Кан е повече от Цар. Защото упражнява светската и духовната власт. Над рисувания Орфей пише Кан-ос Орфей.

А защо бягат в християнските, а не в мюсюлманските държави? Освен това сме лоши, предлага се свинско, така че да не идват! Пък и защо мюсюлманите в европейските държави не ги подслонят, а искат да са в имигрантските условия

Не бягат от война , а търсят келепир, заедно с децата събират по 3000Е помощи без да работят. Европееца за тези пари работи 8 часа на ден. И търсят Швеция, защото щведките са разкрепостени и влизат голи в басейна, обществените бани, сауни и плажове , където арабчетата ги чакат на пусия с надървени ...

Да пробват с глави на руски прасета... по-ефикастно е.

На дъртите комуняги тук няма да им хареса идеята.

тоз телефон на проститутка ли е???

или, със "свински опашки" на варненлийката Aнита Mейзер, а??!;)))

ЩерЮ, ще те почерпя с един брус сланина

Вуте попитал Нане Нане кое е по-правилно като израз Свинско не ми се яде или, не ми се яде свинско Нане му отговорил Като не ти се яде свинско яж ми ......

Браво на унгарците - уважавам тази НАЦИЯ!

дкми

Първо трябва да се започне от т.нар. "хелзински" комитети, правозащитници и т.н. Всякаква подобна сган трябва да се изпрати да поживее малко сред "бежанци". С гаранция ще си променят мнението.

Много от членовете им са съучастници - помагачи в извършване престъпления от нелегалните икономически имигранти, които меркелица и сие незнаино защо противоправно наричат мигранти, по чл.279 ал.1 и чл.280 и 281 от НК.

НК Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите. (4) Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин.

Прав е.За тия тъпоъгалници като за добронамерено начало става.Ако са недоволни, да идват с овчите си стада, белким и ние без претенции закачим нещо, не само бомбонерез.

А най-добре би ги отблъсната по една картечна установка разположена на всеки 1000 метра. Смазани със свинска мас-ей тъй за всеки случай...

и електрически ток по оградата да тече е задължително

отваряйте фабрика за производство на изкуствени свински глави , а дотогава изколете всички прасета и прасенца , в парламента чакат 2ч0 народни прасета !

Тия, загрижените костюмари от БХК защо не идат в някое провинциално село, да видят как възрастни хора едва се справят с мизерните си пенсии и пак от гордост нищо не искат. ''Добре съм'', казват. А афро-азиатските маймуни в разцвета на силите си, предимно от мъжки пол, страхливо бягат от държавите си. Като дойдат в Европа наглеят и избиват мирното население със самоделни експлозиви. Това ли ви е справедливостта бе, светски говеда със скъпи костюми и без грам мозък!? Подкрепям евродепутата от Унгария! Едно сополиво циганче-маймунче с бурка, стана в пъти по ценно от едно европейче, да ви * и ценностната система, евроатлантическа помия.

Само 1 глава им трябва ,на канещата ги в Германия

Това беше Българско предложение ама кой да го чуе,а на втора линия АК47.

Мисля, че картечници ще са по-ефикасни! Като направиш един откос и тия на по-задните места, сами ще се върнат назад.

мини трябват !

трябва да се окачат мигрантски глави по границата и ще спрът да идват

+100 Подкрепям!

Хюман райтс уоч, Комитета за бежанците към ООН, Хелзински комитет и др. подобни се занимават с геноцид над европейските народи. Трябва да се обявят за терористични организации.

Tака е, това им е поминъка, ако спрат войните, тия с какво ще се занимават?! Европа не може да изхрани всичките орки по света. Хюман раитс за маймуните, а европейските данъкоплатци да плащат, не са познали...

Аман от толерасти и правозащитници. При това до един платени

Това го предложих преди година и половина!

Е щом свинските глави няма да свършат работа...Да опитаме с напалм?

много си прав за напалма. а и друго си мисля- защо не вземе председателят на БХК, дето толкова се умилява за нещастните бедни мигранти, да отиде да прекара една нощ сред тях? да го пообичат тарамбуките? такива национални предатели като него, ако ги видите на улицата, трябва не да ги плюете, а да ги замеряте с камъни!

Проблема с бежанците е следствие на национални предателства . Пример - генетично проучване доказва , че българският ген е тракийски и прабългарски и започват едни обяснения за изкривената история , за турско присъствие в сутрешния блок . Такива трябва да ги бесим на Шипка .

тия тука лапат свинско та ушите им пукат , а тоя ще плаши куче с кренвирш - глупости . Май на всякъде политиците са еднакво умни не само в България .

За борба с нашествието от таласъми и караконжули няма открито средство. По-добре е свинските главички да си ги пекнеш с кисело зелье и да си ги хапнете, иначе ще станат зян.

Мисля, че повече ще помогне да се наслагат МИГРАНТСКИ глави!!!

Едва ли, имайки предвид от къде идват.

МОЖЕ И ГЛАВИ НА ХОДЖИ .. 99% ОТ ТИЯ В БЪЛГАРИЯ СА ЗАВЪРШИЛИ В МЕКА :))

Цитат от статията: ""Унгария, бежанците бягат от война и изтезания. Вашите глави от зеленчуци няма да ги отклонят". " Мда, бежанците бягат от война и изтезания в турция, където също са подложени на война и изтезания, а турция е партньор на ЕС, нали?! А "бежанците" идват, за лек живот! Нали всички видяхме какви са "бежанците" - младежи, със смартфони, но без документи, а най-вече ги видяха германските жени в Кьолн, както и в останалата Германия и Скандинавието!!!

Според мен един снайперист, за една седмица, може да преустанови всяка незаконна емиграция, на всяка граница.

Малко е един !!!

Да бе. Мислиш ли, че ако паднат 20 човека за три дни, "ентусиазмът" няма да стихне!?

не един снайперист, а стотина БТР-а с тежки картечници, равномерно разположени по продължение на границата!

Глупости. Война ли ще водиш!?

КОГАТО БЯГАХ ОТ МУТРО-ДИКТАТУРАТА МИНАХ ПРЕЗ ХОЛАНДИЯ .... ВИКАМ СИ БЯЛА ДЪРЖАВА , ВИСОКИ ЗАПЛАТИ , ТЪРСЯТ ЧЕСТНИ ХОРА .... ОБАЧЕ ШЕФА НА ДЪРЖАВНОТО БЮРО ПО ТРУДА КЮРД КОЙТО ОТДЕЛНО ИМАШЕ И ЧАСТНА БЮРО ПО ТРУДА .... И СЕ СЪБУЖДАШ МИЕЩ КЛАНИЦА ЗА МЕСО ИЛИ СЪБИРАЩ БОКЛУКА НА АМСТЕРДАМ АРЕНА - ДОМА НА АЯКС :)))) .... ТАКОВА СЪБУЖДАНЕ ГИ ЧАКА И БЕЖАНЦИТЕ :))

Проблема с бежанците е следствие на национални предателства . Пример - генетично проучване доказва , че българският ген е тракийски и прабългарски и започват едни обяснения за изкривената история , за турско присъствие в сутрешния блок . Такива трябва да ги бесим на Шипка .

И там ли доносник бе другарю

Това вожда ти ли го каза да го кажеш?

Знаете ли, че бежанците ще се отнесат с вас така, както днес вие се отнасяте с тях ?

Катя

1. Те не са бежанци, а нашественици. 2. Те идват не с мир, а за да ни завладеят и унищожат. Следствие: Прекалено сме меки и толерантни спрямо тях.

А, ти знаеш ли как ще се отнесат с християни бежанци в СА?

Всъщност аз знам - ще се отнесат с все червата разпорени. Дори да не сме бежанци днес, утре ще отидем там и ще спрем цялото размножаване на цялата паплач. Ако някога стана бежанец, ще имам светлия им мaнгалcки пример тъй като съм доста по-умен от тях, нищо, ама нищо добро не ги чака. От момента, в който стъпя в мaнгалcка страна нататък, лешоядите и всякакви други мършоядни животни в тази страна ще започнат да живеят доста по-спокойно и нахранени. Те бяха тук, хвърляха боклуците си навсякъде, овоняваха всичко, клаха и гърмяха хора, изнасилваха. Трябва да ме убият преди да е дошъл моя ред - това си е препоръка ...

КОГАТО МИНЕМ БЕЗ ДОКУМЕНТИ ПРЕЗ ТЯХНАТА ГРАНИЦА НЕЛЕГАЛНО ?! ДА,ТОГАВА ЩЕ СА В ПРАВОТО СИ ! НО СЕГА - НЕ И НЕ !!!

това е , все пак някой се осмели да го предложи на глас пред медиите. Иначе не е стара идея. Може да се наслагат табели с предупреждения за агресивни глигани.

Християнството ,не е нажмулване с пръжки полети с 1 кг шльокавица.

Тоя плагият къде е се напъва, сигурно е чел тука форума и копира!!!! някой във форума го беше преложил преди дни същото ама по нашата граница!

да,но тогава едни се смееха а на други им беше интересно

АКО СЛОЖАТ НА 1КМ ПО ЕДИН ПОП И ДО НЕГО ПО ЕДИН КАРТЕЧАР ЩЕ Е 100% ЕФЕКТИВНА СИСТЕМАТА ... КОЙ СЕ ПОКРЪСТИ МИНАВА :))

Катя

"Време разделно"

С КАРТЕЧНИЦИ НЕ МОЖЕ И С ГРАНАТОМЕТИ, ТОЖЕ! СЪД В СТРАСТБРЕГ ДЕБНЕ И БОКО ПРИСЪДА ОТНЕСЕ! А ЛАЙНОМЕТИТЕ В МЕВЕРЕ?

Внимавайте да не задавите от злобата си. Има няколко неотменими простички факта. Те са ----Земята е на Бог,на никой друг. Основните религиозни учения доказани във времето и върху милиарди последователи имат протекцията на Небесата. Хитлер се опита да убие евреите-не успя. Просто евреите са народ ,вярата им е дълговечна. Човек или Нация не могат да сменят това. Сега са започва наслагване срещу исляма. Отново-това е вяра на милиарди с хилядолетна история.Значи освен много мъка,злобата няма да доведе до добро. Християнство-въпреки така обрулено и отричано като закони от самите християни Страни и учения,които изградиха доктрината си,че няма Бог---говоря за комунизъм,не издържаха и 100г ,въпреки огромната си военна мощ. Злото поражда зло,доброто добро. И още нещо 10 божи заповеди са написани първо в глинените плочки на Гилгамеш в Ирак. Това е основния Вселенски закон. А за Вселената основното което има значение,е оставането на този който спазва 10 божи заповеди. Защото кротките ще наследят Земята,а чистите по сърце ще видят Бога. Това са основните правила и те са за всички.

,,,Земята е на Бог,на никой друг... Що за отживели религиоозни дрънканици?! Земята е на ХОРАТА, които са коренното й население! Вие май ратувате и за религиозни гонения срещу всеки, който не изповядва която и да е религия,а? Ами ако Вие бъдете подгонен, защото сте религиозен, а бъдещето е на НАУКАТА И АТЕИСТИТЕ и Вие нямате място в това бъдеще и за това трябва да бъдете експулсиран от България, а? Не пожелавайте другиму това, което не желаете да Ви се случва- това е елементарен житейски принцип!

И как точно е на хората! И защо решихте, че хората са коренното й население! Напоследък има доста трудове по темата, че сме посадени тук! Още нещо, все ми се струва, че земята е повече на животните, те не я унищожават, живеят в пълен синхрон с природата и просто са създадени за тази природа, докато ние - ние няма да оцелеем и ден без дрехи, къщи, коли .... без каквото и да е от предметите, които сме си измислили. Не, не е на хората, земята принадлежи на Създателя - на Бог, както и твоята съдба, както и съдбата на всички ни. Нищо не контролираш, човече, опитваш се, но никога не става, точно както си го мислиш, а колко неща не зависят от теб - не е истина.

Винаги злобата върви с простотията. Ето веднага под написаното ,тотално изопачаване и то е написано. първо ,земята е на Бог,не на хората. Второ религиозните гонения ги прокламират хора като вас. Както обясних,злото поражда зло. Четвърто свеждането на християнството до свински глави,говори много за самите хора,които претендират да са християни. Християнството е доктрина със закони,които масата от пишештите не знаят,а всички не спазват. Трето религията-вярата никога не е противоречала на науката.дори гениите на нашето време-Айнщаин е говорил за Бог,за вярата. Вярата е духовното богатство на човека. Това което отличава хората от животните и един от друг са умствените и нравствени богатства които притежават. така че науката няма как да изключва вярата. Но това е трудно обяснимо на хора,мислейки себе си за християни,като слагат свински глави.

Автоматични картечници през 5 метра, стрелящи по всичко дето мърда - ето това ще е по-ефикасно..

Кои, по дяволите, са тези Хюман Райтс Уоч? Кой ги финансира и защо нито веднъж не се възмутиха от смъртта на нормални хора в Ирак, Афганистан, Сирия, Либия и пр. силно демократизирани от ФАЩ страни? Къде бяха, когато ФАЩ разсипа Сърбия с обеднен уран? Защо не си отвориха тогава мазните и пълни с американско семе усти?

Снимките на Герберасти, а също и на Герберастии, Могат да отблъснат лоши хора бабабар с ислямисти Огради, Пожари, Глупости и ония дингили с Форажки Цонка, Гойко, Цвъко, Тотю Карацуца? Що нъйбаа, със С пустите, Свински опашки тъ целия Свят дъ нисъ смеи