Рекордни искове за 10 млн. евро след катастрофата с румънски автобус край Велико Търново

Обвиняемият шофьор Дженгиз Джан остава в ареста, делото ще се гледа по общия ред, а не по съкратената процедура

Обратно в новината

Коментари - Рекордни искове за 10 млн. евро след катастрофата с румънски автобус край Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой може ли да ми обясни какво е "матирални вреди" - цитирам "статията".

Добър повод всеки да си прочете какво покрива застраховката гражданска отговорност и злополука. Щом случката е станала в България ще важат българските закони и лимити на отговорност, и доколкото помня, лимита по го за няколко пострадали/загинали е 10 милиона лева, но не значи, че толкова ще им изплатят, а това е максимум по застраховката. В България не знам да е стигам, но си спомням, че до Своге загинаха двайсетина човека и може би това ще е един от рекордите. Другият може да е за македонския автобус с изгорелите хора.

Кой ще осъди АПИ за състочнието на пътищата в БГ ?

А сега пробвай да ме убедиш, че тази катастрофа е станала заради пътя? В населено място при разрешени 40 км, да помете автомобил и да спре след 150м с колко е карал?

И 100 милиарда да искат Файда никва Само да припомня - австралиеца дет уби студента и излежа присъда, требваше да плаща кръвнина.... А намерете го да плати....в Австралия

Що лъжеш бе Пръдльо смотан?

Де са парите ,за кръвнина ??

Обезщетенията ще ги плаща застрахователя на автобуса бе калъф прост, какво общо има някакъв австралиец намушкал с нож някой

Застраховател никога не плаща щети по вина на шофьора. Може да плати само щетите по автобуса, на собственика му и то само ако в самата застраховка има такава клауза.

Калпаво обвинение -споделено обезщетение!

Гледам големи разбирачи тука. Може ли някой да поясни, сме защо аджеба минава рокля време - сега чак на 7Март пак? Ясно, някой ще каже експертизи, свидетели, ама това са месеци, в някои случаи и години. . гледал съм как се разболява адвокат преди дело и хоп, след 3м. продължаваме

По форумите е пълно с прависти, специалисти по военно дело и национална сигурност, лекари, полицаи, учители и всякакви видове експрерти. Обаче извън форума са гола вода.

Тоя на каквото и да го осъдят, как точно ще плати тия милиони евра? От къде ще ги вземе? Или разчитат на някаква застраховка на автобуса и пътниците?

какво ни интересува тва,да си се оправят власите и гаджалите със правните въпроси

Ганьо си гледа само в собствената копанка Най-малкото катастрофата е станала БГ, гледа се от български съд бе копук

отношение към паричните искове на трети страни има бг съда бе ганьовския,тва си е друга манджа,ама нали требва да се изкажеш че си ганьовец от класа

Катастрофата е станала на наша територия, загинали са хора на наша територия, случая се гледа от български съд, обезщетенията също! Що си толкова прост бе пич? Най-малкото което можеш да направиш е да си държиш устата затворена, излагаш се ..

като не разбираш си трай.

с беемвето