333-ма български гайдари атакуваха рекордите на „Гинес”

България кандидатства за Книгата на рекордите „Гинес” с изпълнение на 333 гайди, които огласиха пълната Зала 1 на НДК. Досега световен рекорд е поставен от 240 шотландски гайдари.

Обратно в новината

Коментари - 333-ма български гайдари атакуваха рекордите на „Гинес” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Това е признак на живот! Искам да ги чуя, трябва да е било грандиозно. Дали ще пуснат нещо в интернета?

А бе хора гордейте се ,че сте българи стига сте плюли .Имаме такова фолклорно богатство ,такава красива природа,толкова талантливи хора. Браво на тези,които организират такива мероприятия,като "333-ма български гайди",хоро с повече от 2000 души и т.н. Тези хора се опитват да направят нещо да ни рекламират пред света .., а какво правите Вие .. злобеете.. Ами направете нещо.. стига само негодувате.. питам се що за хора сме ние българите? Уважавайте тези които правят нещо за да търсим и ние място в глобалния свят...

нали требе се правят на умни и да мранкат, то само това могат - да мранкат и на думи да се дуят колко са "умни" :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво общо има между великата българска родопска народна музика и мангала Шри? Докога разни платени кукувци ще облъчват нашите деца с разни измислени дивотии за чакри,рави,негативни енергии,вълшебни камънаци и цигани доктори!!

едва ли има нещо по-безсмислено от т.н. рекорди на гинес!

самнително е дали в балгария са се намерили останали 333 овце за направата на тези гаиди

Гайдите се правят от кожа на кози! :)

"сЪмнително" и "гаЙди"

спокоино гаиди не са нужни, балгаря от ш7 години чупи всички рекорди на гуинес по оцеляване на един народ подложен на нечувано жесток комунистически/цоцалистически и милиционерски геноцид. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.