Унгария затвори гара, рекордно много бежанци за ден

Унгарските власти затвориха международната железопътна гара в столицата Будапеща заради опитите на стотици мигранти да се качат на влакове за Австрия и Германия

Обратно в новината

Коментари - Унгария затвори гара, рекордно много бежанци за ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече не се питаме кой иска да унищожи европа- на играта е подпомогната и от зеленчука разбира се

австрийците са пълни хипократи - от 5 години във Сирия се организира хубава война, не без помоща на ЕС и САЩ, които спонсорираха размириците на страната на революционерите - ИД бяха част от тях. Но тъй като това се случваше далече от очите им тогава не им пукаше, но изведнъж се сетиха, че някъде там има война. Още повече - хората пристигнали в Европа са обект на организиран канал за трафик на хора, който трябва да бъде прекъснат.

е все пак, Унгарските лидери показаха, че мислят за народа и страната си. Убеден съм, че и в бъдеще ще се дистанцират от безхаберието на лидерите от ЕС. Лек ден.

много верно - какви майки, какви деца, какви пет лева. Дори и в колата-ковчег мъжете задушени бяха 70, а самво 10 майки с пет деца. Мир на праха им.

защо не бягат в Русия, в Азия. Тук идваг в уредени държави, икономически стабилни.Ама и Русия и Китай били стабилни, ако и да са араби знаят, че там има диктатура и няма да се намерят. Един по един ще изчезват, ще дойдат танковете като в Украйна.

мале-й това били бежанци от войната , бягали от куршумите, майки с деца. Ние знаем,че ни лъжат но преглащаме. Какви майки - най-много 20 на сто от общия брой на иКОНОМИЧЕСКИТЕ ИМИГРАНТИ. САМО СЕГА И ДНЕС ЛИ ИМА ВОЙНА. Кво беше в Либия. Ако бягат от войната ще спрат в най-близката безопасна държава, ще чакат да мине войната и ще се върнат. А те откровено викат - Германия, Германия.Аз съм стар човек, виждам че ни завладяват модерно без война. Мъчно ми е за България, а и за Европа.

имигрантите били донори на органи. То бива глупост, бива - ние ще бъдем донорите тъпако.

Щирлиц заварва в кабинета Мюлер в лошо настроение и умислен. Какво става Мюлер, да не са дошли в покрайнините на Берлин. Стига си се майтапел Щирлиц, сънувах странен сън, че сме лятото на 2015г. Представяш ли си? Имаме жена за канцлер. Първи приятели сме с Англия и Франция. Изпълняваме заповеди на чернокожи от САЩ. Изплащаме обезщетение на евреите. Плащаме дългове на Испания, Италия и спасяваме Гърция от фалит. Сирийци идват с влакове без да сме ги товарили ние. Руснаците воюват с Украйна, а ние им се молим да престанат. ДАА големи небивалици си сънувал, Мюлер.

Нашето правителство постъпи правилно и ни извади от потока емигранти наречени бежанци! Проблемите остават за Индийското Кралство, за Немският Халифат, за Северно Африканска Франция и за Австрийско-Арабската Империя. Да благодарят на подпалвачите дето им пратиха тълпите, тези дето хвърляха бомби и създаваха хаос!

От какво ни е избавило?! Емигрантите не искат да остават в България. Тук е междинна спирка към крайната цел.

че предпочитат тях пред нас, като имигранти. Това би трябвало да ни покаже колко струваме в очите на западняците и да не пише тъпи коментари...какво я чакало Европа :)

Иска ти се да си прав, но не си. Българите за пореден път постъпиха правилно. Ние направихме умни избори, като през втората световна война и ще излезем с най-малки щети, най-малко жертви и плюс със територия. Запада в момента е жертва без изход всеки вариант е проблемен за тях. Вариант 1 издържат милиони гладни гърла и потъват в мизерия, тогава България ще е най-богатата държава! Вариант 2 повтарят сценария с лагерите и стават агресори, ние не сме част от сценария и сме чисти като сълзи! Вариант 3 в Европа започват граждански войни, страните потъват в насилие и разрушения, ние пак си свиркаме и сме по-добре! Така, че стига си ни плашил, защото си просто много смешен!

това са донори на органи.Толкова е страшно ,че даже ми се повръща

имат стотици евро за билети? имат хиляди евро за да стигнат до Европа ? и какво очакват че ще стане когато са в бленуваната Европа, ккаво ще правят тези хора там без език,без работа ??

Преди две години бях в Будапеща и ми стана приятно-навсякъде чисто,няма помияри и каруци с цигани.Сега видях по телевизията как на гарата перат и къпят деца.Тези мигранти няма да донесат нищо хубаво на Европа-само разходи в милиони евро.Не виждам кака ще се адаптират с тези навици.

Питали бежанците: Алкохол? - Ами добре Цигари-Може Наркотици - Защо не Секс-разбира се Оръжия-Няма проблем Свинско- Аааауууу не! Ние сме мюсюлмани!

добър вечер.Много ми харесва, когато виждам и чета, че се мисли разумно. Друг е въпроса -как ще успее БГ да отреагира.Радвам се,че не се пишат глупости !

Здравей Дарина, тук глупави хора няма. На някои трябва да им се обяснява повечко, но то е защото имат нужда да им се отделя повече внимание, като цяло влизат в час. Радвам се че си го забелязала.

дал Бог Добро. добра стига, дарина. няма страшно да се пишат и глупости. никой не е застрахован, още повече, че написаните глупости са понякога забавни. много по-страшното е когато политиците вършат върховни глупости, които ние дори не можем да измислим дори и с голям напън. но и за това се иска талант. спор няма. но че вредата е с гигантски размери, това тепърва не само ще се вижда, но и ще се усеща. да видим кой ще отговаря, накрая обаче, защото след всв имаше нюрнбергски процес, какъвто трабва да има и за сегашните ес политици. поздрави.

погледнете коментарите под статиите за бежанците в Гардиах - масово плюят страните от източния блок затова че не сме приемали бежанците. Как не ги е срам точно тези гнусни колонизатори, които заедно със САЩ причиниха цялата тази криза да имат подобни претенции.

Това което не знаят плюещите е, че ние имахме някакво малко количество емигранти но тези със семействата отдавна ИЗБЯГАХА, също толкова нелегално които негално и пристигнаха - през гората. Тези които останаха все още говорят на родния си език и търсят варианти също да избягат от тук. По отношение на новопристигащите - те дори и транзит не искат да минават през България и Румъния, освен напълно заблудените. И със право - България е християнска държава със достаъчно натрупани с годините проблеми в социалната политика, а тези стада търсят точно финансовата облага и нищо друго.

Слушайте сега, вие, хората от НАТО! Вие бомбардирате стената, която не пропускаше потока на африканската миграция към Европа, стената, спираща терористите от Ал Кайда. Тази стена е Либия. Вие я унищожавате. Вие сте идиоти. За хилядите имигранти от Африка, за подкрепата на Ал Кайда ще горите в ада. И така ще бъде. Аз никога не лъжа. Не лъжа и сега.

2 варианта за Европа в т.ч. за нас: 1. Започва да се стеля по навлеците - за да се върнат и да се борят за свободата и "демокрацията си" в родните си кочини! 2.Екстрадация към САЩ! Друг вариант - НЯМА! Онези, които ще ме оплюят - ПРИБЕРЕТЕ СИ ГИ У ВАС И ГИ ХРАНЕТЕ С ВАШИТЕ ЗАПЛАТИ, НЕ С МОИТЕ ДАНЪЦИ! ДАНЪЦИТЕ МИ ИСКАМ ДА ОТИВАТ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!

Според разузнаването на САЩ и България сред екстремистки групи, които действат във и през България, са ислямистките терористини организации като Ал Кайда, Ансар ал Ислам, Хизбула и чеченските бунтовници. Екстремисти, свързани с Ал Кайда, периодично преминават през България между звената в Западна Европа и Близкия Изток. Хизбула набира подръжници от българската арабска общност от експатриати, много от които подкрепят организацията финансово с приходи от легални бизнеси, трафик на наркотици, крадени коли и хора. Чеченските екстремистки групи са подкрепяни финансово в България чрез контрабанда и наркотрафик от чеченски организирани престъпни групи, докато светските кюрдски групи като KGK (Кюрдската работническа партия бившата ПКК) също набират средства в България чрез кражба на превозни средства, наркотици и трафик на оръжия.

Ееей, неблагодарна нация сме това ние българите. Не заслужаваме и краката да целуваме на административните гении, които съдбата ни е подарила за управляващи. О, ако имахме само една хилядна част от слънцеподобният разум, даден на великите ни лидери, как щяхме да се радваме на скъпите горива, да благославяме скъпите стоки и услуги, и да се молим още повече да се намалят заплатите и пенсиите в България. Толкова ли неразбирате бре неразумни юроди, изроди и тъмни балкански субекти, че разоряването на собственият си народ и родина е най-добрият начин да се избегне заливането на страната ни от мигранти? Не виждате ли, че даже хора от опустошени от войните райони на този свят не искат и да си помислят да остават в родината ни, превърната предвидливо на безплодна пустина от поколения гениални управници? Сега всеки да излезе от в къщи и да се отправи към министерският съвет, където да започне да целува прахта от следите на Бойко Борисов и Плевналиев за да изкупи греха си!

По официални данни през последните месеци в Европа влизат по стотина хиляди месечно. Срещал съм данни, че тарифата е 300 евро на човек, но нека да я смятаме само 100 евро на мигрант. Това е бизнес за 10 милиарда месечно. Дори и да е бил хаотичен вече е организиран. Засега се говори най-много за Германия, защото апетитите за там са най големи. След като няколко милиона влязат в Германия тя ще търси начин да ги разсели из целия ЕС защото го управлява - аз така ти виждам нещата. Едно такова разселване ще повиши авторитета на германските управляващи сред немците - те ще демонстрират, че управляват Европа и каквото кажат това става. Изключение ще е Великобритания.

Хубав замисъл но както обикновено става в последно време нищо няма да излезе накрая. Това да не са германци? От друга страна ще ги разселят в бегето и румъния по другите места ще е ядец.

"Едно такова разселване ще повиши авторитета на германските управляващи сред немците " първо за разселването. от полша вече отказаха, унгария едва ли ще приемат. прибалтийците казаха, че общо могат да приемат 5-7 човека. словакия също ще приеме само християни - значи никой. тези, които предизвикаха тази криза да бъдат така добри и да бръкнат в собствените си портфейли, за да дадат един добър и единствен по рода си пример на света, как политици, дългосрочно раздават от собствените пари за "интегрирането" на онуй, що не се интегрира. а колкото до авторитет. това е същото, като морал при политиците. т.е. няма такова нещо.

тук искам да вмъкна една малка подробност. ако си спомняте, кой си дра гърлото от години за да настоява германия да вземе една водеща роля в еу политиката, тогава ще видите и истинските размери на катастрофата, която е подготвена и следва. ще ви дам жокер - единият бе шорош. факт. евреите няма да мирясат, докато не съсипят напълно германия и европа.

Австрийския министър предложи да не се плащат пари от еврофондове на страните, отказали да приемат повече бежанци. това е само едно предложение, но вече прозвуча... не се знае какво ще последва

Тарифата е поне няколко хиляди евро на човек от Сирия до Германия и Скандинавските страни. За 300 евро никой няма да си мръдне пръста, освен ако не е качил 500 души на корабче, което нормално побира 50, дори без задължение да ги закара на Запад, а само да ги откара в открито море, където да ги поеме италинската брегова охрана.

могат да оправят нещата или цяла европа ще заприлича на Пакистан,Като пред Хийтрол-мизерия,фасове и орки.Или като Северно Африканска Република Марсилия-бъкана с мюслита и хашиш.

става,рано или касно украина ще баде на руснаците а европа на талибаните!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наглите нелегални икономически имигранти започнаха да си показват истинското лице. И условия поставят даже. Ама така ще е като не ги изгониха овреме. Сега всички ще сърбаме попарата на безумните глупаци от западна Европа.

РИА Новости: Над 15 хиляди бежанци се намират на гръцкия остров Лесбос. Тези до другата седмица и те ще са в Унгария И така до края на света. Къде да се денем ние, eвропейците?

ен24 - мигранти стрелят по гранична полиция в гърция. убит е 17 годишен

Хм, бежанци... това са тарикати дезертирали от сирийската армия или отклонили се от военна служба. В същото време връстниците им рискуват живота си срещу главорезите на ИД.

Не само, че не трябва да бъдат пускани в Европа, а незабавно трябва да бъдат връщани в Сирия и да бъдат съдени за дезертьорство. По този начин помагаме на Ислямска държава да завоюва целият близък изток без съпротива!

На истинските кадри 95% яки и млади мъже,деца и жени не се виждат, а медиите снимат само майки с пеленачета! Преди 1989г нашата власт изпрати на екскурзия с еднопосочен билет над 300 хил.джагали мирно и тихо,с парите и имуществото им- тогава западняците ореваха орталъка за правата на човека,сега децата и внуците им гласуват от турция само за ДПС.

на журналята. Откъде намират фотоси все на майки с деца. А те са най-много 20 на сто от нашествениците, не ги наричам бежанци. Превземат Европа както Сюлейман не е успял. Що не няма снимки напр.от бунта на гарата в Будапеща - все яки, здрави, млади, охранени.

ще гледаш каквото ти показвам и няма да лъжеш ! нацист гаден, нетолерастен такъв!!!!!!!!

да ги палят, но трябва СЕГА. Като се настанят, а те го правят с пълна сила - вече е неспасяемо - май те ще ви палят.

Като искат да ходят в Германия да ходят. Германците имат пари да ги хранят ние НЕ ! Точка по въпроса.

Какъв Дъблин бе Анги,това не беише ли в Шенген. Кунева още не се ли изказала по темата- вече сме на прага на зоната Шенген. Всеки маже,лиже и лъжи и сам се спасява.Къде е НАТОооо бе Плевналиев,това не е ли агресия отвън с участието на една от членките-Турция!?

дали им е наредено на "бежанците" да идват в Европа. Подозирам Путин, но най-вероятно те се осланят и с право на прословутата европейска демократичност и толерантност, която ще ѝ изяде главата. Тя вече е полуотхапана.

имам приятелка германка на гости - средна възраст.Пада малко коунистка от бившото ГДР. Питам я не се ли страхува от бежанците. Тя казва - не, ще ги палим.

Да бе тия арабески защо не бягат в Кувейт или ОАЕмирства, ами идат на талази в Европа??? Защото така са им наредили на "горките" УЖАС!

Е как да ходят там като тъкмо самите шейхове с петродоларите им дават пари и ги качват на корабите. Целта е ясна - ислямизация и пълно унищожение на стара Европа , всичко градено със столетия ще бъде изравнено със земята.

Бягащите наистина от война са предимно шиити, а в Сауди, Катар и Кувейт са сунити, също като тези от ИДИЛ. Другите, които не са бягащи, са икономически имигранти и идват тук, защото може да не работят, или ако работят - ще получават повече отколкото в ОАЕ или Сауди, където пакистанци и прочее азиатци се третират като роби на строежите.

А защо България е толкова малка? Просто така питам де...

Oт цялата работа, циганите пак правят луди пари, а зомбираните говеда пак ще плащат с още по-мизерен живот.

Още веднъж ще го повторя, госпожа Меркел е вече на 61 години и няма никакви наследници, деца и внуци за които да мисли. На нея и е все едно какво ще се случи с ЕС след време!

Проблема със стария континет е, че хората са прекалено единни и склонни на органзирани протести, така американска политика трудно се прокарва, трудно предвидима и е рискована. За това не е зле да се поразнообрази малко генофонда, и леко да се поразклатят устоите на традициите, а ако има и малоумна тълпа която да бъде управляване като тълпа, политиката става доста предидима и поникват нови аргументи за взимането на иначе неприемливи аргументи, граничещи с ерес.

Преди някъде около седмица в Хайденау,Саксония,имаше бунт срещу емигрантите,така че не е немците да не разбират какво става.Мисля,че даже Меркел ходи там след това. А външният министър на Австрия Лайтнер е поискала да бъдат лишени от европейско финансиране държавите,които отказват да приемат бежанци.

Външен министър на Австрия не е ли едно младо момче, забравих му името, Себастиан или нещо такова?

Меркел е полудяла и трябва веднага да подаде оставка. Като ги гледам тези пълчища, как щурмуват Германия се чудя какво му е на немски народ? Накрая лудата Меркел ще ги стовари във всички евро държави. Тя вече призовава цяла Европа да прибира тези нови нагли роми и да ги храни разбира се. Те идват, за да бъдат хранени от нас европейците. Направо си го казват. Като нашите роми някое НПО вече им е казало,че в Европа си ги бомбили и грабили и са им длъжни. Да отиват в САЩ.

ТЕ НЕМЦИТЕ ТРАДИЦИОННО ОБИЧАТ СЕМИТО -ХАМИТСКИТЕ НАРОДИ, АКО МИ ХВАЩАТЪЕ ИРОНИЯТА... ( ОТ ТАЗИ ГРУПА СА... ЕВРЕИТЕ)

НЕ ИСКАТ БЪЛГАРИ - ЕТО ГАДЖАЛИ! ЗА 200 000 БЪЛГАРИ ОРЕВАХА ОРТАЛЪКА, А СЕГА- ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ ЗА 600 000 РЕЗАЦИ! ТО ЩЕ ИМ СЕ ВРЪЩА.... ЩЕ ИМ ГЛЕДАМЕ СЕИРА...

Тема за размисъл.....стандарта на живот в ислямски страни като Кувейт ,ОАЕ ,СА ,Катар и др .е МНОГО по-висок от този в Германия и Англия ,защо ли тогава всички са хукнали към тях .

Освен собствения си резил да гледаш. Нищо хубаво не ни чака в България, когато Европа влезе в границите на ИДИЛ. Да не мислиш, че ще ни уважават, задето сме спрели арабския поход преди 1200г и сме ги докарали да се самоизяждат от глад в сурова зима, притиснати до морето, откъдето гърците ги обстрелват?

Извинявам се, коментара е към горното мнение на "ХАЛАЛ ДА СА ИМ!"

за да видите как усилено се работи и колко са загрижени повечето от тях и как с любов се ангажират и е най добре VARNA да спрете да пишите САМО ЛАЙНА- Само тъпи хора ли пишат тук? Вижте истината , но не българската истина!

един известен англичанин е казал, на мен не ми харесва това което казваш но ще се бия до смърт за правото да го кажеш. това разбира се не се отнася за хората от близкия изток и такива като теб.

Очевидно е, че нещо голямо се случва или предстои да се случи. Големите ръководители мълчат по този въпрос и се правят, все едно че нищо не става. Какво по дяволите е това? Кой и защо го допуска? Какво ни чака?

ВОЙНА...това ни чака...:(

всеки който иска да разбере какво я чака европа да гледа Z-та световна война с брад пит. там емигрантите са показани като зомбита които не могат да бъдат спрени дори с армия защото тези емигранти не бягат от войни а от глад.

Прегледах по диагонала някои немски печатни интернет-издания, от няколко дни гледам и немски телевизии. За голямо мое съжаление там въобще не се разисква въпросът дали тези широко отворени обятия са лоша идея. По-скоро се обсъжда как те да се отворят още по-широко към "истински нуждаещите се", как другите страни на ЕС да бъдат заставени да се включат в това и колко позорно е да не се помага. Поразително е, но за това в Германия има сякаш всеобщ политически консенсус. Бълнуването продължава на официално ниво. Не съм преглеждал форумите, че нямам толкова време. Надявам се обществото поне да мисли различно.

в западна германия пиленето на мозъци продължи с години и резултат е очевиден. интересното е, че в източната част германците все още могат да използват главите си за мислене, което е доказателство, че соца не пречеше на хората да мислят.

май нищо не е изкарала и се е разпищолила. От къде е събрала тези умностти?

ако погледаш повече немски канали ще забележиш че се провежда засилено промиване на мозъци от всички тв канали просто за мен остава огромна загадка защо и каква е ползата на германия от това

няма никаква полза а само вреда. това е една идея на америка да промени начина на мислене на европейците за да няма никога повече конфликти в европа. по това време разбира се цяла африка и близкия изток са колонии на европа и никой не е мислил какво ще стане когато станат независими. те по принцип американците не мислят за последиците от своите действия.

вие не разбирате съвременната капиталистическа система. за да бъдат напечатани повече пари без инфлация , са необходими повече овце в обора. Обаче Германците застаряват и икономиката ще рухне. Не са необходими работници, дори и на социални помощи пак е добре да има хора да разпределят и харчат напечатаните пари. Колкото по прости са овцете толкова по предвидимо ще ги харчат. БЪлгарите не ги искат щото не харчат предвидимо и искат да вземат работни места. Разбрахте ли сега?

форумите ли ??? какви форуми ти се привиждат ? не забеляза ли, че вече 90% от темите НЕ са предвидени за коментари !? тези, които могат да четат, пишат и мислят от години нямат думата и това в буквалният смисъл! тъм където може да се коментират неща различни от новото червило на юнкер, е "гнездо на злото" !

НЕ ВИЖДАШ ЛИ КЪВ КЕНЕФ Е ТУК? ТРОЛОВЕТЕ О.С..РАТ НАВСЯКЪДЕ!

хубаво си погледал, но виж и информация от преди. Германците приемат, а после по квоти ще ги изпращат на такива като нас - източноевропейци. А друга ноа новина е , че Русия има законопроект за отрязване на долар и евро...Войната си започна, ама кой д аусети

Живях няколко години в арабска държава и много добре зная мързела им, манталитета им и мнението им за европейците /особено европейките/. Представа си нямат европейците къв уй ги чака! Че и нас покрай тях...

Какво им е мнението за европейците и европейките?

Фактите какво показват: Израел е приел НУЛА бежанци и стреля на месо всеки съмнителен. За това е ПЪЛНО мълчние. А хуманистите и свободната преса забраняват на Европа дори да си помисли да върне пришълец. Искат се огромни логистични средства за да докарваш толкова хора. И не от бежанците е залята сега Европа а от десетилетните мъкнени от братски(масонски и по върха си еврейски) централи азиатци и африканци. Библията и производният коран все повече се поставя като исторически документ. А тогава съвсем логично е и разбираемо еврейските лобита да се чувстват АБСОЛЮТНО безнаказани, богопомазани и уверени, по божието право,че другите са и длъжни. Това е огромно психологическо преимущество да постъваш както намериш за добре. САЩ, Русия, Иран, Турция и бюрократите на ЕС просто са изпълнители, но не и идеолози на събитията. А сегашните поколения хора евреи, черпят плодовете на идеологическите предпоставки създадени от религиите в тяхна полза от миналото. Който владее миналото владее бъдещето. Тоест, които пише историята, си подковава идеологически удобно бъдеще. Това е роялта на религийте, които на практика действат в комбина. Как се пресичат морета, граници, непознати пътища и то групово? Как се организират неграмотни тълпи да пресичат континенти и то с модерна техника? Кой плаща? Хм.. Не са лошите евреи! Но са тъпите им неосъзнати слуги!

През 1960-те години ФРГ е "внесло" (т.е. дало право да работят) на около 50 хил турци. Сега имат голям проблем с 3млн не-интегрирани турци. Не знам след 30г какво ще правят с потомците на 1млн араби (до момента)?!?!

Все едно не виждаш при нас какво става, мюсюлманите ще са в политиката и ще имат проблеми с малцинствата от етнически германци имащи наглоста да ползват езика на Гьоте.

В момента турците в Германия са около 8 милиона т.е. около 10% от населението !!!

знаят всичо и то фалшиво! Те са едва 2 милиона и повечето са мирни трудолюбиви и са се приравнили или приели германският манталитет и германците не се отнасят с тях така както е в България