Вече 1,79 милиарда души са във ”Фейсбук”, печалбата й лети

Мобилната реклама е поддържала растежа на "Фейсбук" и в третото тримесечие, и социалната мрежа пак е подобрила финансовите си показатели, предадоха АФП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Вече 1,79 милиарда души са във ”Фейсбук”, печалбата й лети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а какво стана с руският еквивалент?

Визираш сигурно "В Контакте" (vk). Уж имали десетки милиона хора. Може в Русия да е по-популярен от Фейсбук, но е сигурно локално.

Уж имали аудитория от 38 милиона души дневно.

Да се чете: Вече 1,79 милиарда глупаци се намират по Земята.

Чудно е и необяснимо как може такъв уникален тъпак да създаде такава социална мрежа оценявана днес на такава колосална сума , явно всичко е до късмет.

Подкрепени са финансово от разни инвеститори. Важи и за Гугъл. Без това нямаше може би и да сме чували за тях. Освен това е важен момента на излизане. Вече е много по-трудно да се постигне такова нещо, заради огромната конкуренция. В момента да си направил готов Фейсбук, не може да го популяризираш. Да пишеш "подарявам злаго", пак не може да го направиш популярен. В САЩ е по-лесно.

Новите досиета.

Фейсбук е наи актуалното преброяване на глупаците !

Вгледайте се в лентата за предложения за приятелство! Ще видите, че на 15-20 жени има и по един мъж. Фейсбук е перфектният клюкарник и затва най-вече жените си падат по него...

Страшно съм щастлив, че никога не съм имал и никога няма да имам,ползвам и т.н. фесимибук...........

Легален начин да те следят!

Онзи ден получавам мейл, че съм "потвърдил самоличноста си и профила ми може да бъде възстановен", нещо което не съм правил, понеже имах профил за кратко през 2005 и го изтрих. Така, че вече имам представа как им нарастват потребителите на този еврей. Няма да се учудя ако самолично направят профила ми активен.

Да ви пръдна на рекламите който иска нека да го зомбират с реклами.