Регулировчикът доброволец глобен с 300 лева. КАТ: Опасен е

КАТ обяви, че действията на софиянеца, който регулира сам кръстовище с неработещ светофар, са били много опасни и е можело да се стигне до катастрофа. Самият Коста Кръстев, който е глобен с 300 лева, обаче разказа, че дълго време покрай него минавали полицейски коли и го подминавали.

Обратно в новината

Коментари - Регулировчикът доброволец глобен с 300 лева. КАТ: Опасен е | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага отменете санкцията ! Човекът е изпълнил гражданския си дълг ,те го наказват,вместо да му дадат медал.Ето как се прогонват българите от тая територия .

Аз бих стигнал ръката на този човек. Хората на Цветлин Йовчев явно предпочитат да се изпоударят коли, да има събития... Да летят линейки.. Това е най- оживеното и най- сложното кръстовище в София- Там се пресичат трамваи, тролеи, коли.. всичко. Сравнението на милиционера не е адекватно, както не са адекватни и действията на полицаите в случая. Колко време е работило вместо тях момчето? Трябва някаква награда за проявената отговорности изпълнен граждански дълг. Къде са били специалистите? Ай сиктир.. Ще го наказват.. Червени задници!

Дир, защо подвеждате? Въпросните 300 лева са стари глоби. А от КАТ отдавна казаха, че за станалото, момчето няма да бъде наказвано. Или искате тук да се дерем поради неточна информация?

Тъпи милиционери.

Да си сера на ПОЛИЦИЯТА , да си сера...............

вместо KAT да се извини и да каже че това не е прието и че не са били на работното си място убиват инициативата ......но от всеки пламък се ражда нов KAT е сборище на редки непрoфесионалисти

МОМЕНТАЛНА ОСТАВА ЗА ШЕФА НА КАТ СОФИЯ!!! ОТ УТРЕ ПОЧВА ПОДПИСКА!

Walther

Апел към всички мислещи /дано все още има такива/, да протестираме и да не позволим да наказват момчето, което с това си действие нанесе заслужен шамар на тези ...

Всичко ненормално за нормалните държави, за България е напълно нормално. Абе некадърници, вместо да наградите момчето, че ви е свършило вашата работа, вие го глобявате.

през изминалата нощ влака от варна за софия през горна закъсня 5ч!!! спря на полето преди търговище и хората бяха принудени да мръзнат докато сменят локомотива!!!...тази ваша българия е най- големия абсурд в европа...!!!...

горещо Ви препоръчвам да отидете до съседна Румъния в 3-милионен Букурещ и да видите на живо за какво става реч - регулировчици като по еталон на всяко кръстовище, ред и дисциплина в "изоставащата" като нас държава, полиция има навсякъде, а при нас се крият по кафенета и работят задочно, вървя с километри и не виждам жив катаджия, за бъркотията обаче на въпросното кръстовище не чух да е наказан отговарящият......., по-скоро направете смяна на караула с по-качествени и отговорни хора....

Е, да, но в Румъния полицията е Само 3 пъти по-малко от нашата на глава от населението!

през 1983 година преминах през Румъния за Будапеща. На всеки кантон имаше кантонер с пушка и заставаше "За почест" пред влака. През 1990 г преминах през Румъния за Унген. Ред, спретнати униформи, никакви признаци за мърлящина. Просяци нямаше, само деца, които искаха да си купят от пътниците на влака бонбони и държаха да ги платят. 1992 г - за един ден в Румъния. Всичко точно по график. Пазара затвори в 7:30 вечерта и веднага дойдоха работници и с един маркуч като пожарникарски го умиха. Спрях да гледам и полицай веднага дойде да ме пита имам ли нужда от помощ. На оживените места чисти и безплатни обществени тоалетни. Е? "Къде сме ние?"

А не !!!Той утре може и да почне работа и на "Църна маца" да прибира подкупите !!!! Не не

Интересно с колко са били глобени отговорните длъжностни лица, бездействието и безхаберието на които е довело до ситуацията, този младеж да регулира движението му?

Младежът е провалил планова учебна операция "Планиран хаос" с цел тренировка на водачите за неочаквани ситуации на пътя.

Откровено казано НЕ очаквах такава реакция от засегнатите - елктродружества, КАТ, МВР, Правителство, вицепремиер и министър. По скоро си мислех, ЧЕ освен официална благодарност подплатена с прилична и подобаваща ПАРИЧНА награда за спестените хиляди часове полезен за обществото и за всеки от засегнатите в този инцидент ТРУД някои от пряко и непряко виновните за инцидента ЩЕ оценят по достойнство инициативността и адекватното поведение на младежа и ще му предложат работа. Вместо това "Наглите n" явно по инициатива на некадърния шеф от КАТ възползвайки се от комунистическите максими "Бий, за да те уважават", "Да превърнем загубата в победа" и "Да намерим врага във всяка ситуация" спретват този абсурден абсурд на абсурдите. Министърът да излезе и да обяви кой е виновен за едночасовия престой на самозвания регулировчик БЕЗ ответна реакция на негови служители минали междувременно оттам, какви санкции ще понесат, да отмени абсурдната глоба, да поднесе извинения на младежа, да го предложи за награди (морална и материална) и да му съдейства да си намери работа!!

Трахеотомия е животоспасяваща процедура, която всеки може да направи и дори е задължен да стори това, за да спаси човека, ако няма друго медицинско лице наоколо. Така че, не се изказвай неподготвен. Не от гледане на "Спешно отделение", а от елементарните ти уроци по първа помощ в училището, трябва да имаш готовността да спасиш нуждаещия се.

Бе те в училище до 10-ти клас не са ги научили по физическо да се строяват в две редици, ти питаш не са ли учили трахеотомия...

така е при комунизма които прави добро получава дърво....не като да си хидро - инжинер да допринасяш за благото на страната и да ти се плащат милиончета....спасение в тази страна която е задушена от доган и станишев няма, ижода е близо 01/01/14 всеки млад и умен човек ще намери реализация в европа и ще има живот достоен за него и нема да го мачкат местановци сидеровци догановци...

искахте комунизъм ето ви комунизъм, мълчете и траите....във всяка друга нормална страна първо щеше да се подгонят органите на мвр и там да се търси кои да се глоби, но ние сме в страната на абсурда и комунизма така че не търсете логика.

Ами да! Прави са полицаите. Нали утре ентусиасти ще започнат да спират коли за превишена скорост. Тогава къде ще им отидат основните доходи на полицаите?

Да открием подписка в защита на младежа и срещу бездействието на полицията. Нека това да е гражданската ни позиция, но не само да думи, а на дела!

не трябва подписка а всички които са били жертви на това задръстване да отидат и да подадат жалби в съда и да съдят държавата за не изпълнение на гражданските си договори а именно за осигуряване на нормална пътна обстановка за което и се плаща.

Аз съм "ЗА" подписката, но... пролетта когато при законна и служебна самозащита един полицай простреля нападател с брадва и се подписахме в подписка която беше организирана от полицейските служители някой чу ли какво стана с полицая? От как отидох специално за целта да се подпиша не чух нищо повече за случая...

Този млад мъж е герой, а катаджиите са смотани тюфлеци, дето чеп за зеле не става от тях. Шефа на КАТ що не се засрами? Щото е гьонсурат ли?

Правилно! Шефа на КАТ който допусна да го глобят да го накажат - да го преместят за шеф на митниците (истински случай в Пловдив от 90-те години).

за съжаление така е в България като веднага след 1944 год. взе да се насажда онзи морал сред харта които оронва достоинствуто на личността. Хората се превърнаха на послушни и верни на партията майка възпитателка без ние ние може да съществуваме.

Да, типичен случай на "направи добро, да изядеш ла*но".

Срамота господа полицаи ! Това момче е малко от днешните младежи със съвест и граждански дълг, той е пример за много от нас , а вие Го наказвате ! Какво ще обясните на по младите - " Не правете добри неща , те се наказват " .

Брей колко ревнива била безхаберната ни власт! Значи не е опасно кръстовището "Петте кьошета"без светофар, но един човек, който е изпълнил граждански дълг е опасен! Ами именно това показва, че властта е опасна и антинародна. Той трябва да обжалва глобата в съда и народът да застане зад него. Някой дали наложи глоби на служителите,които са длъжни да регулират кръстовището, а не са си спазили задълженията?

Регулировчик на петте кьошета (sofia) by Yordan Nenov 11 hours ago 6 views

Браво на ЧОВЕКА!

Преди два дни , докато четях новината за това момче си помислих точно това, безотговорните катаджии няма начин да не го глобят за отмъщение, че ги сложи на мястото им. Бях сигурен, че ще кажат колко опасна е била постъпката му. За жалост се оказах прав. От тъпи милиционери не очаквай мислене и импровизация, безнадеждно е.

Boys In Blue you have no name, you are a number get out of yourself, just look at you you have no name, you are number d'ya recognize yourself? hey you fuckin' cop, saviour of our streets, d'ya know what you're doing here? defending your fuckin' state with the power of a gun walking down the street, you see me and tell me "stop" ask me stupid questions and put me away walking down the street, you see me and tell me "stop" ask me stupid questions and put me away! why d'ya give a fuck the way i look? you and your fucking badge, only cos' you're a fucking robot, without a brain should i be like you? hey fuck off, leave me alone! we yell back in your face, boys in blue fuck you

И какво сега, нерегулирано натоварено кръстовище е безопасно според КАТ? А кой ще глоби КАТ, че не са изпратили регулировчик? Май от КАТ се притесниха, че гражданите може да им изземат функциите...

То е и опасно да се живее в България особено с такива нагли чиновници!

Направо се умилих от факта, че един катаджия знае какво е "трахеотомия"...

защото е гледал "Спешно отделение", да не мислите, че е от обща култура хахахаха

ха, знаел бил! знае само думата. тои ако знаеше какво е, нямаше да го дава за сравнение.

В момента в КАТ-СДВР началник е така наречения завършен простак Богдан Милчев, който е мутренска подлога, а пък н-к на КАТ за страната е Тони бузата, който беше изгонен от КАТ-СДВР за далавери при регистрацията на коли и Стратиев си го прибра и направи началник. Е при такива "хубавци" какви умни неща може да се очакват, освен да се пъчат като проскубени кокошки пред хора, които имат мисъл и желание за подпомагане на безопасното движение.

Е на това му се казва:Направи добро за да изядеш лайно.Така ще стане с "бежанците" който ни карат да приемаме.

Няма ненаказано добро дело на този свят.

Оказа, че акт няма. Това му били актове от преди случая. Тогава съвестният гражданин не спазвал правилата за движение и го глобили... доста пъти.

Да им беше хвърлил 20 лв. на тия рушветчии, че да се оправи работата. Не стига, че не си изпълняват задълженията, но и ще наказват доброволец, който им ги е изпълнил. Леле пълен абсурд, вместо да му благодарят и да му се поклонят, те тъпаците ще го глобяват. Да глобят началника дето не си е свършил работа. Тоя министър да си влезе в ролята, пък и смешния секретар - главен ли е къв е! Отменете веднага акта циркаджии!

Не мога да повярвам, че глобяват единственият гражданин, опитал се да помогне в трудна ситуация! Това решение на КАТ е грешно и неправилно. Ако имах времето и нервите щях да съдя "безгрешния"КАТ за ннемарливост и въвеждане в заблуда по друг повод, за който нямам място да разказвам.

ГЕРБ превърна България в страната на глобите!

В този конкретно случай ГЕРБ ли го глобиха, че нещо не ти схващам скапаната политическа мисъл?

...само дето са още по крадливи и жадни за власт!!!

"Шо" ме затрихте бре? Кого съм обидил? Явно не знаете вица - става въпрос за държавата с три букви, тя е "такованата" държава, не тая, за която си мислите.

Ами правилно! Те полицаите, дето са се учили само с гледане, не са се наели с регулирането, а тоя - видите ли - най-умен! Всеки трябва да се занимава с това, което може, затова и патрулките са си отминавали :).

кво го направихте герой тоя бе?? сам каза, че дори не знае сигналите на регулировчика, а е имал книжка.. добре, че поне са му я взели... софийски дришльо, айде..

Разбирам те, в провинцията такива задръствания и проблеми няма!!!

Да им беше хвърлил 20 лв. на тия рушветчии, че да се оправи работата. Не стига, че не си изпълняват задълженията, но и ще наказват доброволец, който им ги е изпълнил. Леле пълен абсурд, вместо да му благодарят и да му се поклонят, те тъпаците ще го глобяват. Да глобят началника дето не си е свършил работа. Тоя министър да си влезе в ролята, пък и смешния секретар - главен ли е къв е! Отменете веднага акта циркаджии!

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!! Не ви ли е срам, беее???Ненаяли се боклуци!!!

Еййй за 20 лева ще се удушите с тея колани бе...

Направи добро, за да изядеш лайно. Вместо да го наградят, тези олигофрени го глобяват. В МВР и КАТ са събрали изметта на държавата.

СЛЕД КАТО ЧОВЕКА ЩЕ ГО ГЛОБЯВАТ ЗАЩОТО Е ОПАСЕН, НИЕ ДА ГЛОБИМЕ КАТ ЗАЩОТО НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА А СИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ.ЧОВЕКА Е БЕЗРАБОТЕН, ОТ КЪДЕ ЩЕ ВЗЕМЕ 300ЛВ. ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПЪК ЕДИН ПОЛИЦИАЙ ГО ОСЪДЕХА ЗАЩОТО БЕШЕ ЗАЩИТИЛ ЗНАМЕТО НИ ОТ НЯКОЛКО ЦИГАНЕТА, КОИТО СЕ ГАВРЕЛИ С НЕГО И ЧОВЕКА ГО ГЛОБИХА С ОК.1000ЛВ И ТОГАВА ПРОФ.Б.ДИМИТРОВ И 1 ФОНДАЦИЯ ИЗВАДИХА СЪЩАТА СУМА И МУ Я ДАДОХА В ЗНАК НА НАГРАДА ЗА ЧЕСТА МУ!!!!

Не зная да има по големи кретени от тези в Кат и МВР. Вместо да наградят човека изпълнил техните задължения, го глобяват. Това може да се случи само в такава скапана страна, като нашата. Надали ще има човек, който да приеме за правилни изказванията на представител на МВР, че е нормално това от тяхна страна. Възмутен съм и настоявам за оставка на Министъра на вътрешните работи.

Забрави ДАИ. По - мръсни са от КАТ !

Някой да предложи как да съберем пари да платим глобата на човека. За добро дело да се наказва не е нормално

В Пловдив има едно кръстовище наречено "Сточна гара" - много е натоварено. Вечер малките гъзета спират по-средата на кръстовището и кат се насмучат и дрогират им стоят колите до обяд. И няма паяци, няма глоби, а колите се тълпят, а в съседната сграда е ДАЙ - ама никой не дава. Типично за абсурдистан.И аз съм за самолета ама жената се дърпа.

Добре че този кретен не е предизвикал катастрофа. А до възхваляващите го им пожелавам ако им се наложи да търсят спешна болнична помощ да потърсят вместо квалифициран лекар я санитарката или някой таксиметров шофьор пред стоянката на болницата.

не ще чакаме линейката ... час .... два ... три ... ден ... два ... седмица ... после ще се вмиришем и ще се вика катафалка