Коментари - Регистрирани са 86 нови случая на коронавирус и 4 починали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

антиваксъри се видя че на интелектуално и образователно ниво са на едно с циганите. Едно време помня 80-те години, че покрай ваксинирането на децата избухваха от време на време такива слухове и съответните вълнения в циганските махали. Чиповете още не бяха актуални, но се пускаха слухове, че ще останат бездетни. Тогава обаче само циганите бяха податливи на подобни манипулации. Сега и хора с доста големи претенции се поддават.

Последните Изследвания показват, че 2-рата Доза на Пфайзер вместо да увеличава, Намалява Антителатата - да се смееш ли, да плачеш ли?! също другата новина от САЩ - статистиката към момента показва, че 50 000 ваксинирани спасяват 1 загубен живот от КОВИД, но причиняват 3 смъртни случая в следствие на странични ефекти - тука вече си падам от смях!! освен това при такава Фалшива Ваксина, значи че на 7-8 Милиона държава като България, ваксината ще спаси 140-160 живота!!!

букет от фейкнюз. Особено сметките накрая са покъртителни. Аман от тролове.

Г-Слави Трифонов в момента няма условия за епидемия, камо ли за извънредно положение/ обстановка!!. Славуне махай извънредното положение/ обстановка ИЛИ НИЕ ЩЕ МАХНЕМ МИ ЧУВАШ ЛИ МЕ БЕ. ИЗБИРАЙ ВЕДНЪЖ ГЛАСУВАХМЕ ЗА ТЕБ . ИЗБИРАЙ ИСКАШ ЛИ ПАК ДА ГО СТОРИМ.

Мутафчийски,Кантарджиев и сие - ЗАТВОРНИЦИ. ЩЕ ЛЕЖИТЕ В ЗАТВОРА ФАШИСТИИИИ.

на някои хора трябва да се забрани да пишат , само с правата лопата

Преди да се изнамери Ковид вируса, хората боледуваха от грип и умираха от пневмония, вследствие усложнение от грипа. И това се приемаше за нормално. Болите си стояха в къщи, тежко болните ги приемаха в болница, здравите си работеха без ограничения, а децата имаха грипна ваканция десетина дни. След Ковида, леко болните ги приемат в болница, тежко болните умират от ковид, децата учат дистанционно, а здравите са ограничени в повечето нормални дейности. Има нещо много гнило в цятата Ковид истерия, дано някой има смелост да покаже истинската икономичеста и политическа същност на вируса.

пъти в смъртността от грип и ковид не ти ли обяснява едно друго?

Скрий се бе цървул!

Преча ли ти нещо като казвам истината? Радвам се.

Да в пъти е ! Защото преди ковида хванеш грип и имаш белодробна недостатъчност в смъртния акт пишат че си умрял от белодробна недостатъчност. А сега при това положение пишат, че си умрял от ковид . За последната година с 20 % са намаляли смътните случаи от инсулт, сърдечно съдови заболявания Защото са писани ковид !

Виж в сайта на НСИ. Умирания по седмици. Може да сравниш и с предходни години. После може да се позасрамиш.

Май не си прочел какво съм написал . Ако си чувал за ситуацията при която чаша пълна до средата един казва ,че е наполовина празна друг казва че е наполовина пълна .

Твърдиш че се пише ковид за сметка на друго. Ако беше прав щеше да са си нещата както винаги или с много малка разлика. А разликата е много в повече. Отчетливо. А ти видя ли графиките в сайта на НСИ? Как обясняваш рязкото нарастване на смъртността в пъти? За месец два. Такова нещо между другото само епидемия и война могат да направят.

Това е психопатия, къв вирус на 60 градуса освен тоя на маларията и д нгата не ж да има в тъпите тикви от МЗ на щат при кил геноцидов и със тлъсти заплати от нашите данъци???

гащите! И на гъза имаш кожа.

И кой те кара да носиш маска навън в жегата? Измисляш си несъществуващи проблеми.

Видимо няма условия за пандемия, защо не се свалят мерките у нас и хората да заживеят най-после като ХОРА !

Кои мерки?!

Мен ме интересуват днес каква е бройката на онкоболните, туберколозните и бременните. Защо не ме информирате по тези теми, а само Коронавирус, та коронавирус. Да не би защото там пътеката е най-скъпа? Или по поръчка, като предплатена информация?

Наблюдател пък не наблюдаваш. Изброените от теб са като винаги. Няма новина там. Би следвало да забележиш че не е най-скъпа пътеката. А ако имаше и акъл щеше да се сетиш, че ако е келепир и стъкмистика цялата работа нямаше така да оставят да им изстине печалбата повече от 10 пъти надолу за няма два месеца. И като си Наблюдател да вземеш да ми посочиш точно кои са тези ТЕ, дето твърдиш, че ги мътят тези работи.

Ако вземеш да гледаш малко Американски новини ще разбереш кои са тези някои хора ,които в момента ги разследва комисия в сената на САЩ. Имат си имена ...

нас ли ги разследват бе? Не знаех че сме толкова важни. За Русия и Индия пак ли те? Как пък са допуснали да ги разследват, като са толкова всемогъщи.

Няма ли най-после да спрете да ни занимавате с тази простотия? То се видя, че това си е най-обикновен грип, от който аз мисля, че реално никой не е умрял, ами всеки си е имал и нещо друго, което реално го е убило! Много ми е смешно как някои уж мъже много се страхуват от това, слагат маски, някои дори се ваксинират! Хайде да връщат казармата, че стана страшно! Един вирус, който даже не може да се види, уплаши половината нация! Хайде стига, няма никаква пандемия, това всичкото е медийна измислица!

Вижда се че ни акъл ни образование имаш достатъчно. И ужким мъж пък се страхуваш от малки иглички.

Още чакаме якото умиране от Коледа и Великден !

От днес в Испания българските граждани влизат без каквито и да е ограничения Без ковид-тестове, без доказателство за имунизация или преболедуване. Единствено остава задължително попълването на ''Формуляра за санитарен контрол''. Вижте още.. Публикувана: 21 Jun 2021 16:18 Обновена: 26 Jun 2021 07:02 Прочетена: 6456 От днес в Испания българските граждани влизат без каквито и да е ограничения Испания отменя изискването за представяне на каквито и да е диагностични тестове за Covid-19, сертификати за извършена ваксинация или документи за преболедуване на вируса за пристигащите от България, считано от днес, съобщи българското външно министерство. Продължава извършването на санитарен контрол на всички международни пътници, влизащи в страната - контрол на температурата и визуален контрол на общото състояние. Остава задължително и попълването на Формуляра за санитарен контрол, публикуван на сайта на Министерство на здравеопазването на Испания на следния линк: ТУК, както и получаването на QR код след попълването му. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВАКСИНИРАТИ ОТИВАЙТЕ И ЗА ТРЕТА ДОЗА

Теб какво те засяга кой се е ваксинирал и кой не.

А нищо, сомо да честитя на ваксиниратите.