Регионалният министър за катастрофата на АМ "Тракия": Няма някакъв проблем с пътния участък

В първия си ден на поста Иван Шишков е възложил на служителите на АПИ да се направят конкурси за зимното почистване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние у Перник ги разбираме пътищата. И нямаме магистрала, но имаме "скоростен път", което е едно ниво над магистралите в България и там скоростта е в мили, оти караме у лявата лента. Така че да преименуваме всички магистрали и нема да има проблеми!

Боко как спите, ти и твойте гербаджии. След като окрадохте парите и оставихте магистрала негодна за използване, колко народ загробихте и осакатихте. Но спете спокойно, нищо ново с такива управленци като чобан пишков и камера на превоз..лизачите Трагедията на българските шофьори продължава.

Няма проблем ако спазваш точно начина на ползване на платната. Просто за разлика от другите магистрали на Тракия са по различни - където е Аварийна лента, на Тракия е Активна лента за движение на товарни автомобили, Активна лента - Неизползваема лента, Лента за изпреварване - Активна лента за леки автомобили. И по принцип е хубаво да имаш протектор/гума за зъби ако решиш да караш в "Активната" лента, че е прекалено активно изживяване.

Пътувам редовно по тази магистрала, абсолютно нищо му няма на асфалта. Да на някои места може да е по-добре, но най-проблеминия участък Стара Загора Чирпан го оправиха. Проблема е в поведението на пътя. Лично бях свидетел как преди няколко дни един камион щеше да убие човек, само защото реши да изпреварва докато кола се готвеше да го задминава вече. Едва не го затисна с ремаркето върху мантинелата. Автобусите и те само шарят от лента в лента. За колите да не говорим, там няма никаква толерантност и си мисля, че сме в Англия и се кара само в ляво.

Иване по скоро Чобане, карал ли си в този участък. Там е ужас. Самият факт, че няма ясна маркировка, няма мантинела, няма устойчив банкет поне на метър от асфалта какво искаш повече бе кратуно льотчикова. Къде ви намират такива гниди, не застанете като мъже и да кажете истината а почвате да замазвате лайната на Боко тиквата.

Това може да го каже само някой, който никога не е карал в дясната лента между Стара Загора и Сливен. Магистралата там е тотал щета и за вече е за основен ремонт, както почти всичко посторено от фирмите на тулупа срещу комисионна в шкафчето.

Вчера подадох сигнал на 112 точно за този участък от около 240 до 210 км посок София. Дясната лента има пропадания по една педя. Щях да изхвърча от пътя със 110 км/ч. Да се направи проверка на тел. 112 дали има сигнал. Сигналът е от Христов подаден около 11:10 ч. на обяд... Аман от престъпници и лъжци. Министърът е лъжец!

стига с тия тъпотии. И аз по тази магистрала отидох и се върнах от Свети Влас. Живи и здрав, заедно със семейството. Сърбина едно правел, ти кой знае какво друго. На ..... ракета , космоса ........

Няма проблеми!? А стига бе, на луната е по гладко бе, другарЬО.

Краде е мантинелата,краде е обезопасяването,Банкета не е бетониран едно залитане изпадат от асфалта и бум в канавката.Същото беше с автобуса които уби 6души и наште експерти изкараха виновно едно момиче че избутало рейса с лека кола.България има смешници които са факири и ако искат ще докажат че си летял и зле си паднал.

Че магистралата е натоварена - така е. Че пътищата в гнилия капитализъм са по- хубави - така е. Но в края на краищата - какво е виновна магистралата, че някой се е заблеял и е отишъл в канавката? Седнал някъв урод снощи да обяснява, че произшествията с чужденци зачестили, затова наште магистрали били най опасни в цяла Европа. Да се чудиш да се ядосваш ли, да му се смееш ли.

Няма по-сканап път от това нещо,наречено "магистрала"!Ти някога пътувал ли си по международния път през Белград,България до Истанбул!?Мини да видиш разликата и тогава пиши,па ако щеш се смей или ядосвай!У нас пътя е трагедия и тотал щета!Хората са свикнали да карат по истински магистрали ,затова у нас стават толкова катастрофи с чужденци.Ние сме си свикнали на мизерията и затова сме на това дередже.Пътя преди Калотеина 100 години не могат да го направят-срам!

но все пак дано румънец или турчин срещнеш на пътя. Част от пътищата не са в добро състояние, но това не може да бъде оправдание за безотговорното поведение на шофьорите.