Регионалният министър: Сключен е договор за озеленяване на АМ "Хемус", а магистрала няма

Гроздан Караджов обясни, че за 10 участъка от магистралата са възложени процедури за 4 млрд. лв., като от тези пари са преведени ефективно 1,3 млрд. лв.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А това озеленяване да ни би да си го мислите, че става с четка и боички? Нали не си мислите, че е само трева?

Не си мисля ! САМО, че няма магистрала и ги НЯМА парите !? или ....са в чекмеджето ?? Ша Видим!!;)

Прав е Борисов,че асфалта не се яде ,защото го няма на АМ ,,Хемус” , но парите за озеленяване и за асфалта са дадени от инспектора по асфалта и ,,лотовете” Борисов. В кой джоб ги инвестираха калинките и плъховете ? Бойконе много беден милиардер във валута и злато ,а явно са в някой беден от Шайката който ги е инвестирал успешно в името и полза на ОПГ.

то при вас фигурантите не само магистрала няма да има камо ли озеленяване, щото вече окрадохте парите. а ние ще избиваме край микре поради ужасен трафик още години

Къде се озеленява една магистрала ?! Че никъде не съм виждал озеленяване по другите наши магистрали, между мантинелите има пръст от строежа, никога не е имало посадена трева ами каквото си изникне по естествен път, но основно има найлонови торбички, фасове и чашки от кафе ?? Отстрани има билбордове и ниви, по нивите има стари дървета.

Как къде - във фактурите .

Явно си млад и не помниш. Едно време на магистралата за Пловдив в разделителната линия между мантинелите имаше рози. Не се майтапя. Това е факт.

тоз още незнай ,че пътя от Шипка преЗ- Казанлък и стара Зааря минава през градовете преди да стигне до магистрала тракия! това са 100 километра , освен казанлак-стара гъзара-скуорустеня!!

Тоя току що си призна че е толкова некъдърен че н3 може и цех за плочки за баня да управлява, а камо ли да организира завършването на магистрала за една година.

Ееее сега съгласие се. Друго си е ПКП да управлява цех за кофи.

построй я тая пуста магистрала, вместо да ревеш. Ето, даже са те улеснили, осигурено озеленяване имаш. :)

tonk11

Не може бе. Строеж с чегъртане не се прави.

Прави се с на Мис Бикини праЖГите, дал съм ѝ 30 милиона да си гледа копеленцето в БарЦелона.

Бойко - Хемус ,ще бъде завършена до 5 години-Гаранция виж срока на завършените Люлин,Марица,Тракия и 3/4 Струма! Протестърската мафия- Хемус не трябва да бъде завършена в близките 50 години-Гаранция - лакърдиите на Виолетка и Гроздан. ..Но Можем да ви предложим всеки ден по 20 тунела, 30 виадукта,100 моста на дунава, 1000 язовира и най вече нова Маракана с подвижна козирка за гей парада догодина!След Бузлуджа той ще е втория прочут лгбт мега комплекс в света!!

От бай Тошо , през СИК до ГЕРБ и бай Ставри борба за оцеляване сред вълци.Вият и са гладни за още.

Аман вече от типове на различни нива,които ни обясняват как нещо не може да стане!!! Аман!!! А,ве в тази държавица по население нещо,като Тел Авив не може ли да се намери един мъж или жена, един еркек сербез, с отговорност и чест, който да каже кой откъде колко е откраднал, кво се е облагодетелсствал, кои са кюндарите на които плащаме предоволни заплати за да работят по Закон- полиция, с придворните им дансаджии и бопаджии, следователи, дознатели, прокурори, съдии.... последните са с огромни за стандарта ни заплати, имат лъскави недвижими и движими неща и ласкави компаньонки...... такъв бардак не е имало и по времета но Иди Амин в Уганда.....Голям резил!!!

И кво излиза... покрай магистралите на ГЕРБ всичко е незаконно, от проектирането та чак до плащането. И после се чудите що, и при най-вялото обещание за законност, мало и голямо гласува срещу ГЕРБ и техните хрантутници.

Некъдърници преди се виждаше как се строи всеки който пътуваше виждаше как уз4астват нови мостове и как напредва магистралата не със дни а с часове, сега слушасм за някви шумкари които хванали найл8нови пликтчета с пари и как милионери със собатвени самолети се кълнатжпе видели кюлчета в чуждо чекмедже, и фалирали бизнесме военни щели да оправят държавата, хора с ед7нствен опит към НПО та щели да са прпмяна

Новото правителство трябва да продължи с изграждане на инфраструктура. Ако не бутне Хемус и другите проекти, ще се окаже че са крадливи.

А ти ще се окажеш мъж, къде пика клекнал. Щом си си продал гъза на Доган и ГЕРБавите за стотинки да тролиш по цял ден из форумите.

Нормално е да има такъв договор понеже там магистрала щеше да има ако не беше президента и вие. Понеже сега имате едни изоставени ниви за 'очудаване' и почнахте да го усуквате как трасето трябвало да се променя, нямало да може да се зпочне пак строеж следващите 4 години и т.н. Некадърници!

Истината е, че още служебното правителство открадна парите за инфраструктура - магистрали, пътища, тунели и за поддържането им! Тези продължават промяната! Събрани от кол и въже некадърници ще загробят България!

Списък на най важните причини- опорки,поради което вече няма да се строят пътища в България- а/ инхаус б/.Парите отидоха за 3 избора за година и машини за гласуване в/Тревата е суха г/работниците искат заплати д/Асфалта е рядък е/Мантинелите ръждясали ж/ Виолетка се е опи..кала з/ Стигат ни и жълтите павета и плочките на графа за ремонт с целият държавен бюджет и/ Селяните не си дават нивите й/ .Пропаднал министър на МВР в канал в дере к/.По добре да строим зелена ,виртуална ,еко магистрала с криптовалута, според Кичо и Асенчо. л/Министър Гроздан се на..срал м/Тошко културата и Славуца суверена не ни дават пари инфраструктура!

ГРОБ-арски трол

Не,аз съм българин,който иска съвременна България с развита инфраструктура. Тия не могат да продължат започнатото,камо ли да направен три тунела под планината,три моста на Дунав и три магистрали . Бяблябля.Глупости да наивници или не толкова наивни.Важното е да уредим некадърните роднини на високоплатена работа

Вместо да пускате кьорфишеци ,кажете кога ще възобновите строителството на магистрала Хемус. Некъдърността ви не е оправдание!

И как строиш без проект ?

Проекта е от бай тошово време. Скоро даваха архитекта оглавявал екипа проектанти тогава Още е жив. Проект има. Лъжат. Тези новите няма да построят нищо. Ако довършат започнатото, пак ще е успех. Толкова си могат. Това е.

Руша5 духа ни по всички вектори, и говорят само за пари, а магистралата има около 30 километра готови и други 50 щяха да са готови, но е спират за да могат да ни повтарят че сме най загубения народ и най загубената държава, и по времето на соца беше пълно със българомразци. Сега те са уж демократи уж интелектуалци, а са зловреди българомразци убиват самочуствието на нацията за да властва духа на дявола, и да ни държат в мрак

ДА ЖИВЕЙ БУДА, ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ И МИС БИКИНИ, БРАТЯ мАНГЕЛОВИ ГРАДУСИТЕ, ГАЛЕВИ, БОБОКОВИ !!

Не съм гербаджия, но след като всички които ма0кат духа ни се обединиха срещу направеното в българия и всеки път сриват всичко, вече се съмнявам че сте някви семейно наследствени изроди чиито задача е сриването на българия преди е сринахте под мотото кой не скача е червен и ни обрахте до дънно сега отново ни сривате, и всеки който е срещу пъклените ви дела е или фашист или комунист или гербаджия вие сте лицето ба дявола и не желаете тоя народ да живее със самочуствие, готова магистрала рушите е 9 месеца с готови пари, за да властва песимизма, зл8бата и духа на разрушенето, това не е битка срещу герб, а срещу народа ни и самочуствието н6 и г8 заробвате в вечна дептесия

До сега Бойко обяснавяше на народа,как Хемус трябва да бъде завършена с всички сили до 5 години,а новата протестърска мафия обяснява как не трябва да бъде завършена в следващите 50 години- от девет баиря вода носят- откраднати пари, тревата рядка,асфалта прокиснал, пропаднал канал, насран министър- все има причина!

ГРОБ-арски трол

Озеленяването започва две или три години преди да се засадят фиданките около обекта. Според заданието се отделя площ за подготовка ан посадъчен материал, залага се, ако се налааг се присажда и след 2-3 години имаме растение, готова за засаждане. Това е начинът да се получи най-сигурен и ценово изгоден резултат. Другият вариант е да изкупиш готовия посадъчен материал на 5-6 разсадника по текущи цени, разбирай 3-5-10 лева. в зависимост от вида.

Този министър си няма понятие от това, за което би трябвало да отговаря! Пълна некомпетентност! За тунела под Шипка сега бил разбрал, че е единичен. Къде е бил, когато се дискутираше това? Може би пада от Марс? Тъпак!

tonk11

Ами идеята беше да я има тая магистрала. А вашата "идея" е, че трабвало да се проектира отново,, да се променя трасето и скоро няма да го бъде. А по въпроса с авансовото плащане за запазване на цени - това се прави в цял свят. Явно само в Харвард не го учат. Мога да дам пример от моята практика - преди 1 година един умен управител на фирма за кабели нае 4 склада в Гурмазово и ги натъпка с кабелите които се ползват масово в строителството. Ама ги пръсна по шевовете. Заводите бачкаха 1 месец за него. Сега цената на кабелите скочи с 30% и то на едро. А познайте колко милки направи тая фирма?

Хемус е трябвало да бъде озеленен. Бил е озеленен с долари. Зеленината е прибрана на сигурно. В шкембетата.

трябва да говорим позитивно. Например умалително: мутрички, мутресички, крадльовци, мошенничета, малки предателчета, беднотийка, ограбвана, дрогичка, алкохолец, отровничка храница, кожодерчовци, живодерчовци, алчнички хорица, скъпотийка, тъпотийка.

грозданке, магистрала - не скоростен път! от де те намериха бре

80% от имигрантите ще се върнат, само ако спрем да говорим негативно, но тея отблъскват хората, явно на радев и хората му им отърва да провеждат деморализация и операции по демотивиране и преврущат страната ни 2 дем8грфска пустиня с негативните си приказки и медиите им имат това за цел

радев и хората му им отърва да провеждат деморализация... А какво прави онова дебело крадлива прасе като казва "ще ви шибам с 200 през гащите"? платен гърчав червей такъв!

Това ч3 борисов те е с 200, озна0ава ли че вие ще рушите с хиляда и ще крадете за 1000

направо супер позитивен призив. Зов направо.

Много са ми интересни тези които на очевадни истини поставят минус. катедралата светата фамилия е започната през 1882 година има вероятност да бъде завършена 2026 година (може би). Митхат паша построява 553 километра пътища ремонтира 250 построява близо 240 моста (за сведение моста в Ловеч моста на р. Вит където е станало предаването на плевен моста над Янтра при Бяла) и завършена жп линията Русе -Варна ( отделно е железницата Цариград Белово на барон Хирш, завършена по същото време където телеграфист е Т.каблешков) факти факти. Хемус е започната преди 50 години -е колкова са още 50 за да я завършат и озеленят

И погребва турция с построяването им затъва в заеми коити рязрушават отоманската империя същото и с катедралата в във ватикана май се строи повече от век но латинска америка затъва за винаги в заеми. Новите ни водят по тоя път, полагат основите на вепния колониализъм

Срещу корупцията,ако са вършили незаконни неща доказателства ив съда.А СЪЩО ОБЯСНЕТЕ КАК ЗА ДЕВЕТ ДНИ ИЗХАРЧИХТЕ ДЕВЕТ МИЛИАРДА.ТА ВИЕ С КОКОР МОЖЕ ДА СТЕ УЖАСНО ОПАСНИ.ЕДНА МАЛКА ЧАСТ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ВАЗ БОЯДЖИО

БГ вече е почти демографска пустиня, а на пустиня магистрали не трябват.

Викаш досега ни рушахте сега ни закривате

""На идейна фаза започва реалното проектиране на скоростния път от Русе до Велико Търново." Ха...пускат поръчково летището в Русе..сега се разбързаха да правят и удобен път за камионетките на транспортния министър и неговата фирма.. Остава въпросът, че не по- малко народ се изтрепва между Шумен и Търговище и че в Западна България пътищата приличат ма швейцарско сирене ( дори и инфраструктурата между Дунавските градове е трагична). Важното е да свършат поръчките, другото майната муу

Келянино пътя Русе -Търново няма да бъде завършени нито при сегашният министър, нито при следващият, докато майка ти и вуйчо ти искат да спечелят от изоставените нивички, които вече 30 години буренясват. Щом закона позволява да се обжалват държавни актове и прочие. вероятно трябва да се върне Татовото време експроприацията, пардон национализащията. Интересно претенциите ви са само за времето на Борисов, къде в цялото това време са останалите 40 години изграждане на магистрала Хемус

Нали гласувахте за промяна ? Нали беше кофти? Някакви усещания за корупция имахте !?!? При ББ било застой , статукво !?!?! Гребете сега с пълни шепи и празни джобове от ПРОМЯНАТА ,на студено и тъмно

goose

Гребем, разриваме вашите авгиеви обори, които ни оставихте с надеждата да ни провалят :) Не, че ще е лесно, но мините няма да ви помогнат :)

Ко разривате. Вие нямате качествата да пуснете в експлоатация готови трасета с асфалт, мантинели и т.н. Шъ разривате.. Висотата до която ще стигнат Харвардските измамници ще бъде да опукат още няколко по 9млрд и после Адио и към Рио.

То някой ден магистрала ще има но това озеленяване ще бъде 4 пъти по скъпо.

Абе то и втори мост над дунава ще построи кирчо някой фен, като събори построения

Явни някой има интерес да ни държи недоразвити, щом готовата магистрала до шумен не е пускат 9 месеца, а тая към ловеч стой полунаправена и за 9 месеца щеше да е завършена спокойно. Някой умишлено съсипва българия умишленобсе теглят заеми за да сме вечна колония и който и да дойде да няма измъкване тези презират България и българите и е унищожават за винаги, не говорим за кражби а за умишлено затриване

Умишлено ни направиха 6.5 млн. Вече сме били почти демографска пустиня, а на пустиня магистрали не трябват.

80% от имигрантите ще се върнат, само ако спрем да говорим негативно, но тея отблъскват хората, явно на радев и хората му им отърва да провеждат деморализация и операции по демотивиране и преврущат страната ни 2 дем8грфска пустиня с негативните си приказки и медиите им имат това за цел

Не може чрез прост шанс на тази територия да има толкова много морални и физически изроди.

Да бяха построили за една година 50 км. Вместо това откраднаха парите и само празни приказки разправят.

Борисов за 12 год уж построи и ремонтира 300 км бе хубавец.

Едни чували от една банка отдавна проходиха.

Магострала никога повече няма да има. Това беше !

Прибраха ножицата в Банкя ли?

Магистрала "Хемус" се строи от 1974 г. и оставали още 240 км !?

Нищо чудно и договор за ремонт на непостроена магистрала да има.

Договор за ремонт със сигурност няма, но със сигурност пари са дадени.

Още едно плямпало .Крайно време е да започнат нещо да правят и да спрат да разтягат локуми.

Ще правят като ти вдигнат данъците, да покриеш откраднатото на Тиквун и компанията

Добре бе разбрахме, на всички ни е ясно, че се краде...., ама сега държавата се къпе в пари заради износа на ток, а нещо не виждам на хората да им става по- леко... Няма от сутрин до вечер да слушам какво било, още нямате нито едно работещо министерство, така както е тръгнало май няма и да има... Мерките са на крак, без мисъл и планиране, пълна аматьорщина и безхаберие...

Е къпеме с е в пари и затова теглиме по 500млн заеми всяка седмица. Ама моя душ нещо е развален и само хладка вода тече от него пък и на всичкото отгоре не е много евтина

За 12 дни ли искаш нещо да стане бе хубавец. Нали калинките ви са още навсякъде.

Киро Истината и Асенка са в управлението от Май!

Сега ми се клати стола, а при ГЕРБ всичко беше стабилно.

Е то в скоро време като нямат пари да ти платят ще се махнеш сам

Schilo

Аре стига приказки, кво е било. Започнете поне да правите нещо.

Търсят се едни чували, щото в тях имало 53 милиона. Но никой не търси Севидвореца в Бистрица и онова в Горна Баня. А комсомолския Георгпалат в Лозен бил за селскостопански нужди.

Чакай само да изтрезнея и ги почвам наред

Щях ли да съм толкова жизнен на тия години, ако бях пияница.

Заобиколен е ЗОП за да се дадат поручките на държавната фирма която взима правилните фирми за подизпълнители. Което е всъщност все тая , щото тоя фирми така или иначе наемат хора за да се свърши работата. Тоест драмата е че евентуалната печалба отива в хора на ГЕРБ . Еми до още от 90 те години в така бе. Такава е практиката и на Запад , и на Юг , и на Марс. Сега вие ще дадете новите проекти на ваши хора. Проблемът е че тиквата ти измисли сега 6- лентов път под Шипка , за да дадеш няколко милиона на твои познати с проектантска фирма. Нищо не надграждате , късате / рушите и правите отначало щото требе пари да се цоцат !

всички (ВСИЧКИ) договори и договорчета трябва да бъдат публични, с типови условия. От-до, може би даже стратегическите - те наистина не са за показване, но с това се злоупотребява а и във ЦРУ и във ФСБ и без това ги знаят.

Работа, работа, работа. Една година тролихте и обиждахте Президента Радев, но го преизбраха. Половин година тролихте срещу Киро и Асен – направиха правителство. За нищо не ставате. Къде са ми парите? За това ли всеки месец ходех при Божков за да му отказвам секс?

Хаха, нали знаеш как протекоха изборите през 2021 ? Освен това не изключвай възможността ГЕРБ сами да са се оттеглили , щото виждаш ква е картинката

Бяха свършили достатъчно работа и беше ясно, че могат да загубят изборите.Даже оставиха 500 милиона за стоежа на Хемус, които Мунчо отклони и усвои веднага. Иначе цените нямаше да са такива, нямаше и да са предишните,може би съвсем малко по-скъпи. Сега материала да си учи урока ,щом иска мунчовци ,получава мунчовци ..

Знам само, че пари не взехме и не гласувахме.

Машинките ги избраха и Мунчо и Просто Киро.

тоя вдига пушилка докато приятелите му министри здравата цоцат по милиард на ден, и с някви пушилки за торбички, за кюлчета, вече източиха над 10 милиарда, за справка при борисов се почна с около 20 милиарда дълг за 12 години той стана 32 милиарда по 1 милиард на година , тея планират за година същото но направиха за месец 9 милиарда разходи. магистрала около ШУМЕН от 9 месеца си стои готова и не е пускате защото целта е да скапете всичко и да кажете че друг го е откраднал, стои си напълно готова, ако се отбиеш от ябланица от магистралата и тръгнеш по стария път ще видиш готови мостове, трбваше да сте ги довършили за тези 9 месеца вместо да крадете с милиарди и да лъжете за някви торбички които Рашков видял докато бил на някойй от 19 те си кенефа. Рашков не видя цели композиици с влакове които се изнасяха контрабадно а това му беше работата, не хвана нито една нечиста приватизационна сделка,а беше шеф на началник следствието по мутренските години. И сега приателя на мутрите прави мутренски номера рушат всичко направено и го оставят да буренясва, докато крадат с милиарди и то с днешна дата

Борисов не могат да му стъпят и на малкия пръст.Може да е изтеглил заеми ,но направи много пътища,спортни зали и какво ли още не , а това струва много пари. Тия новите или са неадекватни или най-нагли крадци, спряха всички строежи ,а в същото време похарчиха 9 милиарда декември месец и само някаква врачка може да каже за какво са ги дали...може би за разследване на управлението на Борисов хахахаха

Направи спортиен комплекс в Долно Нанагорнище а? Такъв освен за разстрел за друго не става!

Вместо да дадат парите на такъв умник като теб нали

Какво направи #ГЕРБ от 2009 г. досега? Факти. Не казал-рекъл: 1. БВП на България: • 2009 г. – 72 млрд. лв. • 2020 г. – 119 млрд. лв. • 2021 г. – 124 млрд. лв. Т.е. за 10 години България е станала с близо 90% по богата. 2. Повишение на оценката на световните рейтингови агенции за икономическото състояние на България на "Moody's" и "Fitch" до "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"! 3. Минималната работна заплата: • 2009 г. – 220 лв. • 2017 г. – 460 лв. • 2020 г. – 650 лв. или увеличение с почти 300%. 4. Средна работна заплата: • 2009 г. – 520 лв. • 2017 г. – 1 037 лв. • 2020 г. – 1 371 лв. • 2021 г. – 1 500 лв. през м. Март или повишение с почти 300%. 5. Минималната пенсия: • 2009 г. – 140 лв. • 2017 г. – 175.7 лв. • 2021 г. – 300 + 50 лв. или увеличение над 2 пъти. 6. Средно месечна пенсия: • 2017 г. – 345.5 лв. • 2021 г. – 488.97 лв. 7. В най-тежките месеци от пандемията са подкрепени с по 50 лв. към пенсиите всички 2,1 млн. пенсионери. 8. Безработицата: • 2009 г. – 14.8% • 2017 г. – 6.2% • 2021 г. – 5.7% или намаление над 2 пъти. Запазени са над 300 000 работни места по време на пандемията. 9. Износ на България за над 56 млрд. лв. 10. От 2009 г. до сега са построени 522 км. магистрали. 11. Жертви при ПТП: • 2008 г. – 1 018 човека • 2019 г. – 610 човека • 2020 г. – 425 човека или за 10 години над 4 500 българи са оцелели живи благодарение на ремонтираните пътища и построените магистрали. 12. От 2009 г. до сега са построени 260 пречиствателни станции. 13. Само за БПЦ са ремонтирани: • 6 манастира • 264 черкви 14. Санирани са 1 932 многофамилни жилища с общо обновена площ 10 938 679 кв.м., в които живеят близо 130 000 семейства. 15. Сектор „Земеделие“ е получил над 11 млрд. лв. национални и европейски средства. 16. Изпълнен е ангажимента за двойно увеличение на учителските възнаграждения и са върнати в клас над 50 000 деца, които не посещаваха детска градина или училище. 17. В многогодишната финансова рамка 2021 – 2027 г. България ще получи от ЕС близо 30 млрд. евро по ПВУ и оперативните програми – незапомнена по размер помощ до момента за икономиката и модернизацията на страната.Да

много подготвен...браво. излиза че трябва да благославяме,че ни е управлявал гении. Нали се сещаш, бе тези резултати не са на някаква си партия Герб, а само и лично но другаря Бойко Борисов. Той така си и нарича партията-МОЯТА. И депутатите са му МОИ.И си сваля избрания от същите Председател само с едно идване в парламента...колкото да му го каже. И целият останал български народ, и збягалия тоже, го благославя горещо..и него , и вас, и вашите майки..

Консомолец, пропусна да споменеш нещо за демографията. Постоянното население на България в края на 2009 г. е 7 563 710 души. Към 31 декември 2020 г. населението на България е 6 916 548. Справка - НСИ. За 11 години благодарение заради по-добрия живот сме се стопили с 647 000, или близо 10 години. Толкова за видимите резултати.

При Борисов народа се замогна, държавния дълг намаля и бе най-нисък в ЕС, а в същото време се строеше. Сега магистралите буренясват, тока, газта и хранителните продукти са на космически цени, а хората мрат от глад при Радевата хунта!

Търсят се и три милиарда и двеста милиона лева заеми, които Радевата хунта взе при нелигитимен служебен кабинет не избиран от народа , а назначен от пРезидента Радев и парите изчезнаха незнайно къде! По големи крадци не е имало. А заделените пари от магистрала Хемус бяха откраднати от Банката за развитие и те отидоха в джобовете на приближените на Радев корумпирани съветници и служители! ДАНС услужливо, или некадърно проспа далаверата. ДОЛУ ХУНТАТА! СВОБОДА ЗА НАРОДА!

Защо спряхте строителството на Хемус и откраднахте парите?

Дадох ги на шиши и Севда, само 60 млн.

Имаше краен срок за завършване. Господинът случайно да е чувал Как по-точно се прави озеленяване на магистрала? Или случайно така е решил че това дето се сади покрай магистралата расте по заповед? Днеска заповядваме и утре го доставят? Ами хайде господинът да намери фирма, която за парите дето е сключен тоя договор за озеленяване може да достави всичко от днес за утре.

Парите са усвоени, но магистрала няма.

Много по-лошо, поради забавянето и спирането на всякакви дейности свързано с тази магистрала от Мунчовите неадекватници сега ще има индексация на цените и ще трябва да се доплаща ако изобщо имат някакви пари за този строеж , което ме съмнява. Единственото ,коеуто ме успокоява е , че простия материал сега ще плаща и ще се вози по раздрънкани пътища след като избира за управляващи такива..

няма такива неща, ако е договорено е договорено. няма индексация и при одържавяването на имоти за магистрали и улици, нали?

Крадливо племе.