ПФ ще подкрепи кабинет на РБ с някои условия

Абсолютно ще подкрепим мандата на РБ при съответно внасяне на корекции в програмата, свързани с нашите основни приоритети, заяви Валери Симеонов от ПФ.

Обратно в новината

Коментари - ПФ ще подкрепи кабинет на РБ с някои условия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Валери Симеонов: Борисов е голямо гюле, което тегне на ГЕРБ. Това е самовлюбен, откъснат от живота мегаломан. Свърши тоя! Изгоря! ГЕРБ има бъдеще, но не с тоя Нищожество! Когато преди 2 години говорех тези неща в парламентарната група на ПФ, този тип ме упрекваше, че нямам политическо мислене, че не съм способен да оценя личността на Б.Б., че ГЕРБ е наш естествен партньор, който ще изпълнява програмата на ПФ. А след изказването и гласуването ми срещу Борисов на 7 ноември 2014, когато той бе избран за премиер и с гласовете на ПФ, въпросният тип се изживяваше като свиреп прокурор, готов да екзекутира всеки, който хули божеството Буда. Отвратен съм от този негодник! Велизар Енчев

Що така бе Вальо си се загрижил за ГЕРБ и РБ? Няма ли Ахмед Доган или Румен Радев или па Корнелия Нинова да ти се отблагодарят със скатана службичка за добрата служба и вярност? 13 ноември 2016 "По данни на "Галъп" и "Алфа рисърч" около 91-92 % от избирателите на ДПС са подкрепили на балотажа двойката Румен Радев-Илияна Йотова. Същото обаче са направили над 60% от гласувалите за Красимир Каракачанов"

Симеонов и Каракачанов- подкрепилите наложения от Москва президент на България Радев- са политически трупове! Марш на бунището на историята! Сидеров отдавна ви чака! Парламент ще видите само когато цъфнат налъмите на Путин!

СКРИЙ СЕ бе Симеонов! СКРИЙ СЕ бе слуга Путинова! Вземи си Каракачанов и си го на.ри в г.а и изчезвайте за Москва! Ако ти остане място може и рублите да си ги на.реш някъде!

Кого лъжеш, фараоне Симеонов? Не можеш да преследваш участието си във властта на всяка цена. Ти, ако си отговорен политик, днес трябваше да предизвикаш извънредно заседание на парламента и да алармираш обществото, че администрацията и чиновниците в министерствата, агенциите и останалите ведомства не работят и че повечето чиновници не са отишли на работа, а не да ми се мазниш по националната телевизия и да ми обясняваш колко си велик. Ти, Симеонов, по нищо не се различаваш от Борисов, Марешки, Пищова или Жоржи Ганчев. Ти, Симеонов, и присъдружните ти Каракачанов и Сидеров, трябва веднага да се разкарате от политическата сцена. Вие сте по-вредни от Борисов и шайката му, която доубива България. Тая нещастна страна и обруленият й народ нямат нужда от типове, като теб, които спекулират чудовищно с бедите на хората. Иди си, Валери! Гледай си кабеларката и не се занимавай с политика! Вреден си. Много си вреден. ЛЮБО КОЛЬОВСКИ

Адолф Симеонов известен още като Винкела много иска властта , толкова много , че не изпитва никакви скрупули да заиграва с пенсии и огради , но както веднъж е мамил избирателите си с заклинания и обещания няма хич да ме изненада ако веднъж копнал властчица обещанията му се окажат трудови лагери и лозунг '' Трудът ви прави свободни''. После ще ни трябва нов Съветски съюз да си решаваме проблемите с него.

Защо В. Симеонов ще подкрепя правителство на РБ Толкова ли се страхува, че при следващите парламентарни избори няма да бъде избран ? Нима не разбира, че една от причините хората да не гласуват за ГЕРБ за президенстките избори е избора и търпението му към тези некадърни министри от РБ. С това се поведение губиш гласове Симеонов !

Бах ти и наглия винкел.Марш в Бургас би порно кабелар.

Какъв кабинет какви 5 лева , вашата свърши и ние които ти гласувахме доверие няма повече да гласуваме за вас ! Оказа се че и вие сте помияри , правилно постъпи Велизар Енчев че се отрече от вас ! Валери колко добави милиона към твоя Милиард !

Да намира по-далечен ракурс, не така отблизо лицето, че ето на - децата писнаха и не щат да заспят и това е! А когато чуят диалекта, направо хукват с чаршафите през прозореца.

Тез ще си съдерат задника с мераците си да управляват. Не се виждат че са тъпи и улави, но то нахалството по тъпите ходи. Един умен човек ще прецени колко струва, а тоя примат само ръси вкиснал мозък. Какъв политик е тоя бе, да ходи да ръчка кравите на село.

Какъв патриот е тоя бе , не го ли виждате че е чист неандерталец.

Те,тези,готови на всичко. Такива измекяри се оказаха. Не,че е приятно да гледа човек,как се орезиляват.

tova laino shte duha qko

Голямо шубе ги тресе тия от Нинова бе . Тоя степен човек , вероятен произход от куманите , на снимката определяше Борисов дълго време като престъпник , след което заигра в един отбор с него.

Валери, Валери, как можеш дори на майтап да подкрепиш това гнездо от чужди шпиони, където конците дърпа партията на Касим Дал? С това значи - директно Ердоган. Някой още припознава предателските боклуци за някакво дясно. Те са леви като сексуална ориентация и алчни, продажни нихилисти като политическо явление. Те управляваха последното тиквено правителство и никакви поуки ли не си взехте от антибългарсите им действия? Ще се простреляш политически в кракът, като Марешки.

Доста хора са забелязали, колко странно е единството на двата политически антипода у нас. Те са антиподи по политически заявки, разбира се. Иначе май са близки по действителната си същност котреии по интереси. Те няма как да оставят някакви подробности, като актуалните политически маски, да им развалят келепира. Ба ще си сложат други маски ако трябва, само и само да са на власт.

МОМЧЕ АКО ПОМОГНЕТЕ НА ТЕЗИ МИШКАРИ ЩЕ ПАДНЕТЕ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА КАТО ПАТРИОТИ И ЩЕ СТАНЕТЕ КАТО ТЯХ.

Какви ПАТРИОТИ , пълни ИЗМЕКЯРИ!

Валерката уж беше срещу Борисов, а сега всякакви врътки ще направи, само и само да остане във властта, готов и на Местан подметките да целуне ! Ей не се налапа тоя!

Тука пишат все изкукориговци от 3-тата възраст, сякаш ще оправят политиката, те вече себе си не могат да оправят... пхахахахаха

Не знам от коя възраст са,но пишат грамотно и правилно. Нали чу последните данни за нивото на образованието,посерко нещастен?! Куневица добре работи,все по-надолу...

Майдан ли ще правите, със снайпери ли ще ни обстрелвате, ще прогоните всичките 2 милиона гласували за генерала и ще ги подмените с имигранти, така ли?

Реформаторите подкрепят създаването на бежански лагери, не са съгласни с увеличението на пенсиите, подкрепят прайдовете - е, "патриотите" наистина са с кавички.

Тия от ПФ са малоумни. ГЕРБ падна заради Москов, народа иска да го линчува, а тея глупендери искат премиер да го правят. До тук беше с ПФ. А и тия лозунги дето ги приказва, изобщо знае ли как ще се изпълнят, или само вятър да правим с празни приказки.

Другарю милиционер - как различавате социалистите от герб и рб от тези в бсп - на какъв точно принцип ? Защото повечето в герб имат такова комунистимческо минало, че и половината бсп вкупом не може да ги настигне ! А то е ясно че такива демократични "ентелегенти" като теб, дето се захласват по МОЛ-ове и лъскави коли (все демократични придобивки), но нищо не са дали, няма и да дадат на света са от най-интелигентните ! Наведи глава и покорно върви по стъпките на "демокрацията", робе - свободата не е за теб !

Няма да стане работата на Валерката. Плевнелиев ще реди правителство за 20 дена. След това идва ред на генерал Радев да сложи ред в България

В РУСИЯ СЪМ, В РУСИЯ СЪМ, ПОРКАМ СИ С РЕШЕТНИКОВ !!!

Максимум още 1-2години и ще им мине модата на тези т.н. 'патрЕоти' както в БГ така и в Европа.

РБ + ПФ, ми тез две измислени формации нямат дори една пресечна точка в програмите си. Ква подкрепа, кви 5 лева. Аз нистина не разбирам как този индивид по-горе на снимката с тъпата турско-вълча физиономия успя да излъже сума народ да гласуват за него. Все пак за парламента трябва да има и някакъв фейс контрол.....

Колега, "взе ми думите от устата!". С изключение на това, че аз го наричах монголоид. Нарочно го слушах и гледах в кабеларката му снощи и се чудя как успя да се самоизлъже или да го излъжат, че може да танцува като пеперуда повече от един сезон?! Освен неадекватните му напъни (не знае поговорката "кога стана калайджия, кога ти почерня задника"), освен, че направиха едно дървено желязо с някакво си обединение, Смионуф се показа и като нещо между тъпа селска клюкарка, гном-мегаломан! Псуваше каруцарски всички наред - реформатори, гербери, бесепари, персоните на Бойко, Корнелия, Марешки, Слави, новоизбрания президент и забрави само причините за озоновата дупка. Последната се получава от пръдльовци като него.

първа политическа сила... Давайте!

Тя и сега е първа! Според последните социологически проучвания тя води пред герб с 2%! Затова е тази паника в момента!

Социалистически партии има в цяла европа.За какво само пищите.Трябва по-голяма социална справедливост.Защо да няма БСП.Сега е времето тя да управлява.

То и на децата от детската градина е ясно, че герб, пф и рб няма да пуснат кокала и пак ще си направят правителство, но се правят на интересни и разиграват разни пиески ! Само че на публиката тия постановки вече омръзнаха и може да линчуват актьорите! За толкова скъпо театро очакваме поне търкал, разбити носове и линч на режисьора Роско и сценариста Бочко! А те щели да си крепят един на друг гащите!? Тъпа история!

ПФ ще подкрепи кабинет на РБ с някои условия Без условия, т.н. патриоти да си ходят.

Валери Симеонов: Ще подкрепим мандат на РБ ... и ако може да гепим още нещо! Аз да питам - като как се продължава нещо, което го няма? Как продължаваш рИформи, които не са започвани?

Е те точно затова го подкрепят.

Ебати патриото пак свали гащите щом е за власт!!!!!

Досега на Бай хой хоя ли крепихте, та не си крепихте програмата?

Само с намерението им да подкрепят правителство на РБ ..наляха поне 2% на БСП. А пък ако съставят правителство...с РБ и лъжите им лъснат...може и да грледат парламента отвън..колкото и да не им се вярва това.

ЛАМИ за власт, вън всички, не ни трябвате и дори криза да има такива като вас няма да я оправят, такива оправят само себе си исобственият си интерес!

ПатрЕоте,опичайте си акъла....че няма и да разберете откъде ви е дошло!!! Нинова още малко може да ви поизтърпи и така като вземе,че подкрепи заедно с ГЕРБ мажоритарното от референдума и сте пътници...завинаги!!!))) Айде и умната....ако пък не-русата ;-)

Айде-е-е-е, и фронтовите патриотари отекоха.

БРЕЙ, ТОЗИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ БИЛ ПО-ГОЛЯМА ВЪРТИОПАШКА ОТ НАШЕТО КУЧЕ БЕ!?

ще се окаже следващата надеждна патерица ..да се си мериш процентите с РБ на следващите избори?

А ненужните патерици ги знаем къде отиват - при ЯЯ - на хранилка, но без грам политическо влияние.

ПатрЕоте,дръжте здраво шлифера не пускайте,че не се знае кога пак ще го хванете!!!

Не са го изпускали ;)) В адски удобна позиция са - хем никога не са на власт, че да се изцапат, хем имат достатъчно депутати, че да са задължителна подкрепа.

Защо всички дребни душици се опитват да ни внушават, че видите ли, след тях идва катастрофа? С какво въпросните измислени "патриоти" или деформираните "реформатори" са допринесли на добруване на народа? В момента Валери кабелджията ръси "патриотичен" мозък и обяснява ли обяснява ЛЪЖИ, който иска да ги гледа , айде правя им безплатна реклама.

Защо досега нищо не направиха за програмата си , а сега се разбързаха да я изпълняват и то с чужд мандат? И тези 300 лв . минимална пенсия догодина ще е пак под линията за бедност/314лв./

ТУКА БЕ! ЕПИДЕМИЯ НЯКАКВА...АМИ НЕ МОГАТ ДА СИ ИЗПЪЛНЯТ ПРОГРАМАТА,МАЛКО ДЕПУТАТИ ИМАТ,ПРЕЧАТ ИМ ВАШИТЕ ХОРА ОТ БСП!!!

Ние па абсолютно нема да ви подкрепим на изборите.

Те за това искат да избягат от избори, я. Не е толкоз прост този, който е окрал милиони от народа си. Само е нагъл и корумпиран.

ПФ ЛИ СА ОКРАЛИ МИЛИОНИ ОТ НАРОДА?!

Радев нито си го видял, нито си го чул, нито знаеш какво мисли да прави или ще направи и вече плюеш. Или си много тъп,в което не се съмнявам, или си платен, което също е много вероятно!

..и като не сте го видял и чул, откъде знаете, че е добър? ;)) Или щом е избран от БСП, няма как да е друг? Пък и не е само БСП, че и Венци Стефанов и разни руски генерали...

За Вас госпожо всичко е ясно, неспасяемо и обявено още в името. Докторът казва яжте всичко!

Ще подкрепим същата власт с друг мандат, ако ни бъдат изпълнени всички условия! Всъщност, ще подкрепим същата власт ако ни изпълни главните условия. Или май ще я подкрепим ако ни изпълни НЯКОИ условия. Реално погледнато ще подкрепим ортаците си при каквито и да е условия. Власт доброволно не даваме, ако ще и 5 млн граждани да са гласували срещу нас.

Само добро е видяла България от БСП, еле пЪ Румен Овчаров, Гергов, Добрев, Масларова и сие. Не можете да излъжете хората! ;))

Червена Куха Лейко както винаги си на всяка манджа меродия. Като чуеш БСП и скачаш. Ем си Красная ем си Кухая .......

Много добре ме надушихте! Наистина, чуя ли за престъпниците от БСП и нямам как да се въздържа да изтъкна някое неудобно за тях фактче. Това, обаче, ме прави фенка на Борисов за чугуните, ама карай, ще го преживея ;))

до голяма степен бяха реализирани в рамките на 2 години ???!!!1 Кое точно беше реализирано до голяма степен. Като говорите клишета поне се страйте да не звучите като тъпаци

ПФ-то и те като РБ-то сън няма да спят до понеделник ХАХАХАХА! Жалки са! ;-)

Загубихте моя глас. Сега ще трябва да избирам в моя район между кандидатите на ГЕРБ или БСП, които са системни партии!