Референдум срещу застрояването на столичния кв. "Младост“ няма да има

Допитването, което искаше Десислава Иванчева, би било незаконно, реши съдът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще организираш референдум, ама отиваш веднага в пандиза - като Иванчева.

Социализмът бил лош ??? Ето ви сега капитализъм! При социализма, тези в СОС бяха по селата , а сега управляват столицата и тя респективно заприлича на задните им селски дворове! Няма по-корумпирани човечета от провинциалистите, за пари и душата си продават. Забележете, че най-големите активисти като разни зелени, жълтопаветни протестъри, общински съветници и политици, почти всичките са провинциалисти!

Аз като погледна какво става в моят квартал и ми е ясно. Строи се набсякъде и повсеместно. Затова и Младост ще да стане по-гъсто населен - няма начин! На власт е крупния капитал и той постоянно като ламя яде хората. И балонът с цените на жилищата постоянно се надува в София. Вече на дупка и зелено искат по 1200-1400 EUR/m2. Е, как да се спре тази мафия? Иванчева го отнесе, че им се съпротивяваше, а съдът само узаконява исканията на мафията.

Родолюбец съм и на никаква цена няма да продам род и родина дори и да умирам от глад. Случаят "Иванчева" ми затвърждава мнението да не се занимавам с политика, въпреки че вероятно за краткото време там бих дал много. Проблемът е че съм много по-нетолерантен към продажници не само на общинско , но и на всякакво ниво (пример Нено Димов, Далавери Симеонов, ЦЦ и много други), че няма да ме арестуват а директно биха ме елиминирали физически. Проблем с това аз нямам когато давам нещо за род и родина, но "следващите" веднага ще заличат промените, медиите ще ме окепазят и накрая само няма да има кой да ми гледа децата и жената.

Хора, вместо да се дъвчете за или против Иванчева разберете, че проблемът идва от парламента и лобистките му закони, в случая ЗУТ. Естествено, че подобен референдум няма как да е "законосъобразен". Проблемът не е Иванчева, а законът и онези подкупни подлоги в парламента. Същото е с куп други закони като този за банките, чси-тата и всички други мониполи, които цедят нашите пари и нашия труд. Ако искате промяна трябва да се започне от там- да се изгони тази смръдлива сган и да и се забрани да участва във властта доживот. Така както направиха в другите бивши соц страни след промените и на които отдавна дишаме праха....

"държавата" (мафията) прави всичко възможно, за да спре инициативата на гражданите, тоест пряката демокрация. А който е начело на такива инициативи - го вкарват в затвора с постановки. Ето какво е по същността си делото срещу Иванчева.

Много се строи в Младост в момента. Навсякъде. Явно няма кой да взима подкупи и строежите започнаха

Подкупите вече се дават на правилните хора.

и ще лиже цигански путки в затвора сливен.това грозно исчадие .иванчева.

дави еба уподръжниците на иванчева.тъпи отрепки смотани.тя ще влезе в затвора защото големия залък и заседна.там ще гние таа пача

Правителствената червена мафия е безсмъртна.Никой не може да я победи.Забравете за правила и закони.Важат само и единствено закона на парите.На всички е ясно, че Иванчева е зертва за назидание.Мафията ОСРА де що имаше парцел в квартали с изградена инфраструктура и комникации.Всичко в държавната администрация е назначено по мутраджийски начин.За какво е тази полиция по-мощна от армията-да брани интереса на крадливи и корумпирани мафиотски кметове.А отиди и протестирай-ако се отървеш само с бой в полицията, за това, че смущаваш кмета, си направо щасливец.ТОЗИ СВЯТ Е ЗА ТАРИКАТИТЕ-БЪДИ ТАРИКАТ ИЛИ УМИРАШ ОТ ГЛАД.

"Правителствената червена мафия е безсмъртна." Щом управлява ГЕРБ, значи те са червената мафия... София и България се управляват от герберите вече 9 години. Три правителства на ББ. 4 мандата на кмет на София пак е на ББ и Фандъкова.

Майката на всички е една, БКП. Останалото е заблуда за масите.

Уроди алчни, превърнахте София в невъзможен за живеене град, презастроен, задръстен, хаотичен!

... за крадливото протестиращо недоразумение Иванчева!

Тая тъпа селянка и крадла я направихте обществено значима ... де...еба и тъпото общество.

Ха-ха. Каза ли ви го съдът, поддръжници на неграмотната простакеса...

"...въпросите са незаконосъобразни, тъй като не могат да бъдат решавани с референдум." Демокрация, сър... Алинеи, членове, ЗУТ-ове... Наложи се да сготвят Иванчева. Мафията си има държава....

Тези всичките и от Столичния НС и от съда са подвластни на строителната мафия. Твърдо са решили да подкрепят мафията и да превърнат Младост в едно огромно гето!!! Точно така както скроиха позорното дело срещу кметицата Иванчева. Срам и позор, това не са българи, по приличат на българоубиици!

нямаме средновековни градчета с тесни и криволичещи улички сега ще си построим.

Това нахално,грозно,подкупно,просто недоразумение докога ще седи на свобода????

И аз това се чудя! На тоя Ваклин мястото му е зад решетките!

Според мен е правилно? Имаш земя, получаваш право да строиш и строиш? Собствениците на апартаменти са повечето пришълци. На каква законова база ще забраните на собственик на земя да ползва имата си?Пък бил той и за нещо друго а не строеж? Виж ги те:настанили се и не искат други!

Това, че имаш земя не означава, че можеш да правиш на нея каквото си поискаш... Поне в държавите в които децата ни емигрират е така.

Явно си гледал картички на упоменатите от теб държави и на база тях и звездите гадаеш ! Е не е как си го представяш ! Иначе мисленето ти е точно на гологъз цървул , след като аз нямам защо другите да имат .

на ЗАКОНОВА база градоустройствен план и задължителни зелени площи. Земята се заменя за подходяща площ за строеж другаде.

Ей хора не разбрахте ли защо Фъндъкова не я защити.Нали тя е кмет на СОФИЯ,а не само на ГЕРБ.Тя е нещо като Румен Радев за цяла БЪЛГАРИЯ,нищо че е избран от БСП.Тя Трябваше да я защити нищо , че не ценен кадър наГЕРБ.Но това е политиката на тази партия.А ПЕТКО ДЮЛГЕРОВ Е БИВШ КМЕТ НА ГЕРБ.Защо той не е главният заподозрян в тази постановка.НАЛИ ТОЙ Е ВЗЕЛ ПАРИТЕ ОТ ВЪХЛИН И ТОЙ ГИ Е ОТНЕСЪЛ И СЛОЖИЛ В КОЛАТА НА КМЕТИЦАТА.ТЯ ДА НЕ Е ЛУДА ДА СЕ ДОВЕРИ НА ДЮЛГЕРОВ ДА ПРЕГОВАРЯ ЗА ПАРИ,КАТО ЗНАЕ,ЧЕ ТОЙ Е ОТ ГЕРБ.ЩЕ ПРАТИ ДРУГ ЧОВЕК ЗА ТАЗИ СДЕЛКА.И ЗА КАКВИ 500000 СТАВА ВЪПРОС,КАТО СА НАМЕРЕНЕ САМО ОКОЛО 65000.АБЕ ХОРА МИСЛЕТЕ С ВАШИТЕ МОЗЪЦИ,ДОКАТО НЕ СА ВИ ГИ ИЗПИЛИ ТЕЗИ КАТО ВЪХЛИНОВЦИ.

Помните ли Студентски град преди ББ????? Знаете ли колко изнасилвания бяха прикривани от полицаите докато се строяха блокчетата??? Но на кого му пука....

сега по малко ли са?

Никой не обича истинската Демокрация!!!!!!!! Дори в ЕС!!!! Вярвайте на 240-проститутки на мафията!

Е това ако не е мафия?...........

Абе вас аз ли Ви назначих?

Младост ще се пренасели кото в циганските махали. Подобни извръщения стават в цяла София. Ще си подаваме солта през прозорците!

Иванчева премиер! И събаряне на всички корумпирани строежи!!

Разбира се, че ще се строят апартаменти и офиси, нали хората трябва да живеят някъде! Не могат да живеят по градинки и палатки! Който не иска или не може да си го позволи да си отива на село, там къщи много и са евтини, има градинки, могат да се садят домати, краставици, да се вари ракия и да се гледат кокошки и прасета! Това тук е град - и то столица!

Да се връщат на село, а не да правят София на село.

Абе, льольо, знаеш ли колко апартаменти в София стоят празни?!?

Отпуснете някой лев и за провинцията, де, тогава гонете хората! Сега всичко е в столицата. Училища, университети, болници, учреждения, театри... До 2/3 от България почти не може да се стигне поради състоянието на пътищата а в София тангента след тангента. Че и винетки не искате да плащате ... Пуснете малко "фандък" и за село пък тогава гонете!

Частите хора, които са несправедливо обвинени за подкуп, намерен в багажника на колата им, се познават по това, че наемат винаги адвокат Марковски.

Тя не го е наела. Марковски работи pro bono в това дело.

Какво пеавите бе. Сега Иванчева ще ни осъди в Страсбург

..да не закачаме взимащите подкуп, че пищят, а?

Иванчева стана голям проблем за шайката.

Що не пишете че майка и е в реанимацията на окръжна болница?!

нищо и няма на бабата- здрава е кат туч, Марковски я прати там белким апелативния съд се излъже да не прибере крадлите Марковски има още цял куфар с такива пи-ар ходове

Да е мислила дъщерята какво причинява на майка си.

В смисъл ГЕРБ правят Всичко възможно за да си пробутат Мултимилионните проекти, строени с Бившите наши и сега ГЕРберастки пари ....на парцели Откраднати от Нашата Столица. За Инструмент използват своите ГЕРберастки Оръжия ...Съд, Прокуратура,Полиция.. България е напълно ОГЕРБерастена .

Само леко да напомня, че най-голямото презастрояване беше в строителния бум преди ГЕРБ. Това не е защита. Също така да напомня, че ако имаш парцел, той е защитен от закона и можеш да правиш с него, каквото поискаш, включително да строиш, ако отговора на ЗУТ. Тъй че - хора като теб просто нямат парцели. Ако имаха, щяха друго да пеят.

Тц, не можеш да строиш каквото си искаш. Има градоустройствен план с изисквания за зелени площи, паркоместа и т.н. Приелите подкупи кметове, които са издали разрешителни в нарушение на този план са за съд и затвор.

Преди герб имаше един кмет ББ. Кълнеше се, че няма да се вре в политиката. После стана кмет и се кълнеше, че ще направи завод за боклука и излъга. Сега е едноличен управник с ед0на креслива и удобна опозиция. В последно време даже и не се прибира. Заповядва дистанционно. Гроб форевър.

Цялата държава против Иванчева ....

Няма такова нещо! Горещо я подкрепяме във взимането на подкупи!

Нагли , самозабравили се "ЗЕЛЕНИ" изнудвачи , които не притежават и един квадратен сантиметър земя на територията на район Младост и през живота си не са платили нито стотинка данъци и такси за земята която ползват под и около панелните си жилища , не могат да налагат забрана за строителство в целия район .

Купувам градинки! Изгодно! Цена по договаряне в клуба на тъщи ГЕРБ.

първо трябва да е абсолютно ясно, че Иванчева не е формулирала въпросните две предложения за референдум. Тя няма необходимият умствен капацитет за да формулира каквито и да било предложения, камоли за референдум. Следователно въпросните предложения са формулирани от Били и Кърджилов. Излиза че тия двамата не познават закона, а са се цанили да дават акъл на кметичката.

поне жената си призна в национален ефир че е ОГЛУПЯЛА А както на всички ни е известно в затвора се поумнява и помъдрява, даже Пелов и висшист стана. Следователно не е възможно да е влезла умна и да е излезла глупава. Остава да е влезла глупава и пак да си е излезла каквато е влезла ???

офф извинявам се че я нарекох жена- те ги водеха двете момичета Момичета бяха - забравих Щом не е раждала е моме

Тъпото е , че Кадиев и Корнелката бяха зад Иванчева докато беше кмет , ама след ареста й се отдръпнаха , и останаха само реформаторите да я защитават от Цацаратурата и строителните мафиоти . Ама и те я защитават единствено и само защото са в близки отношения със собствениците на Бизнес Парк Младост , и нямат сметка от нови офиси в района , че ще им паднат наемите .

Не е тъпо - съвсем нормално е! Същото направиха и с Вальо Топлото - кадър на Румен Овчаров.

РЕФЕРЕНДУМЪТ ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ!! НЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ БУХАЛКИ НА БОКО ТИКВАТА, ГРОБ И КОНКПИ++ алчни чичковци

Ще докажем на Ге.п колко ги искаме,за безобразията които вършат

И като вземе БСП властта всички строежи спират!

Ами при Иванчева спряха.

Е ,че и бсп с дпс доказаха,че разпределят порцийте,а Оп са с жълти книжки,ге.п също нищо нормално не правят

ПИПО

И с всеки изминал ден, нещата добиват смисъл....

никакви референдуми. Я си застроявайте на воля. А, ако някой много знае, подхвърляте му подкуп и в панделата. Тъкмо ще отчетем пред Брюксел борба с корупцията...

РЕФЕРЕНДУМЪТ ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ!!

Им спретнаха номера,щом си позволяват да са против.Едно време усмивката вилнееше,а пинеже НЯМА ПРАВОСЪДИЕ,ДЪРЖАВА НА МУТРИТЕ,И ВЪЗДУХА ЩЕ НИ ВЗЕМАТ,НО НА ГОТОВА ИНФРАСТРУКУРА Е ЛЕСНО.А НОВИТЕ КВАРТАЛИ ГЯЗЯТ КАЛ,БЛОК ДО БЛОК ГОДИНИ НАРЕД.АМА И САМОКОВКАТА СЕ ПРАВИ НА ХРИСИМА И КЕРВАНА.......А КУЧЕТАТА В ПАМДИЗА.ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ИЗРОДИ НЕНАСИТНИ

stankow

Младост ще стане на гето. Как ще се живее при такова презастрояване ? То и сега не може да се мине по булеварда ... Прозорец срещу прозорец ?

Интересно ми е , ако Иванчева има право да се кандидатира пак за кмет , и хората в Младост я изберат , какво шоу ще настане !

Народът няма думата. Обикновено това се променя чрез сопи и протести.

РЕФЕРЕНДУМЪТ ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ!! голямата тесла за БОКО тиквата

Всичко това е отлично известно на Кадиев и БСП, които издигнаха Иванчева. Целият зор беше да вземат властта и да разпределят подкупите. Но Иванчева се издъни и набързо я сготвиха - същите, които я издигнаха.

Как се издъни - че взе подкуп ли? Как така говориш уверено без да има доказателства?

За да обвиняваш някой без доказателства, трябва да ти е платено. Ти за кого работиш?

Доказателствата са достатъчни - пари в багажника, записаните разговори "С Ваклин се разбрахме на три пъти по 75" и още и още. Щом Съдът я държи толкова месеци в ареста - доказателства има.

хаха, те съдът не можаха да намерят доказателства, за да я обвинят, но ти я обвини

Чак пък и го оцветиха коментара като избран модераторите от dir-а. Смешното е, че хората само минуси му слагат.

Има си хас, то толкова средства хвърлиха да я елиминират...

Всички продажници ще си платят някой ден

и техните деца и внуци също

Аминннн,заслужата си го да си заплатят за всичко,все една народна ще ги стичне,дире нее.

Да, ще го получат Божието възмездие чрез голям афроамериканец с пистолет. Нали към САЩ са се запътили, затова станаха маши за разсипията на България.