Радев: Да не сме заложник на миналото, а творец на бъдещето

Нека да градим общество, което не е заложник на миналото, а творец на бъдещето - дължим го на себе си и на нашите деца, както и на предците си.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Да не сме заложник на миналото, а творец на бъдещето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде стига си ни приказвали какво ще направят- цели 27 години само лъжи, да вземат да поработят за България и народа! А дано ама на дали????

Плевнята го тресе огромна простотия....

Ако това с миналото и бъдещето се изпълни - defacto трябва да скъсаме с Русия. Ако искаме да имаме (самостоятелно) бъдеще имам предвид.

Ааа не, миналото не трябва да се забравя, още повече, че такива като този и партията, която го роди, би трябвало да са в ада и да горят във вечни мъки. За бъдещето съм съгласен.

че Радев е прост като гъдулка!

Дерзай! Това ще те отличи от сегашните тъпунгери, творци на миналото и заложници на бъдещето...

-300,съзнавам че съм тъп като предишните управници,но това не ме смущава,защото зад гърба ми са Корнелия и Илияна!

Забелязвам че както в историята,така и в политиката има циклична повторяемост.Вземете например последните 4 президенти на България: Петър Стоянов-демократ, Георги Първанов-комунист, Росен Плевнелиев-демократ, Румен Радев-комунист.

С пожелания за успех на президента Радев ! Щом соросоидите безпомощно лаят с пяна на устата - значи България е на прав път ! Успех Генерале !

Радев прилича на бай Тошо на младини,а манталитетът и обноските му са като на селски кмет.

Прегръдката на Радев с мутрата от СИК (той така беше облечен) подсказва, че успеха ще е за Б.Б. и ОПГ ГЕРБ!

Браво Радев! Сам ли го измисли или го прочете в библията на Венета Райкова?

Какво е бъдещето с кукла на конци,която срича написаната й реч трудно проумява смисъла на текста?Първанов също е руски слуга,но за разлика от Радев е по-интелигентен,с повече познания в историята и политиката,по-добре умее да говори.А с този тъпанар тепърва ще има да се излагаме пред света.Сигурен съм че част от гласувалите за него вече се срамуват от избора си,но не смеят да го признаят.

"Ясно ме е че съм заложник на ниската ми култура и неосведоменост,но ще слушам указанията на Нинова и Йотова.Когато не успеят да ми подскажат,дълбокомислено ще замълча..."

Прост и тъп човек е новият ни президент. Само го вище как се е подръчил с госпожа президетщата ...... и го чуйте какви заучени фрази, запомнени с неимоверен труд, пуска в ефира ....

ПАРОЛЕ, ПАРОЛЕ, така пееше едно време Далида на Ален Делон. Та и ти така, генерале. Приказки, приказки. Като дойде време да идеш в Брюксел и Москва, ще те видим какви лай.на ще изядеш. Ще се гърчиш като настъпено червейче, от сега е ясно. Да управляваш държава не е като да се качиш на самолет.

JMM®

Как е възможно човек подкрепян от партия - БСП/БКП, свързана с най тъмните моменти от българската история-атентати, преврати и убийства, да иска да не е заложник на миналото ?!

БСП е продукт от разпада на БКП. Интересно, защо не споменаваш другите издънки?

Има прости правила : 1. Законен наследник на финансите, историята, членската маса на БКП е БСП. 2.Идеологията иим е една и съща, 3. кланят се на едни и същи чучела. 4. крадът и лъжат по един и същи начин и пр. Каквото и да си пишете БСП е модернизираната и по напудрена, сто годишна парясница БКП!

българските русофили са досадни,нахални и вредни за бългаското общество,пречат на българия за правова и демократична държaва със човешки облик!

ВМЕСТО ДА ГО ХУЛЯТ НЯКОЙ СЪФОРУМЦИ,ПОЗИТИВНО БИ БИЛО ДА ГО ПОДКРЕПЯТ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЕДНО ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ ЗА НАЩЕ ДЕЦА!!!

JMM®

Как не се намериха хора в този форум да се напишат с псевдоними - американофил, германофил, англофил, франкофил, японофил, китаюфил, тюркофил, но е пълно с дебили с псевдоним русофил ?!

Да погледнем "стайлинга" на "президентшата". Какво да кажа: с тези тъмни очила сякаш беше дошла на погребение, а не на "коронясване". Пак издънки. Изгонете ги тези "съветници моделиери".

това са очила с диоптрични стъкла, които на дневна светлина потъмняват, не са слънчеви очила. Защо не коментираш очилата на Цецка Цачева?

По полека комундета .В коя война участваше вашия генерал.Някога дали е кацал и излитал от самолетоносач или си е играл само на летец.Не мога да ви понасям с това ваше героизиране на един обикновен войник в една казарма.Е там може да не си е губел времето и да е преследвал секретарките ,но това вече е друга бира.За тази си деиност може и медал да е получил .В бързината да го изкарате свръх човек омешихте бързините.Япо полека другари и другарки.

Това ли ти беше главния аргумент с недостатъците? Че не е излитал от самолетоносач. Явно Плевньо е излитал, щом като си ок с него.

Тъпи соросчета, филма не е Баба дала на войника, а балада за войника и не е Шведски , а Руски!

до кога ще започваме отначало... ДА ЗАБРАВИМ КУФАРЧЕТАТА, КТБ, ГЬОЛА БЕЛЕНЕ И МИЛИАРДИТЕ ПОТЪНАЛИ ТАМ и т.н. ... да плеснем с ръце, да се целунем в уста и дружно пак да крадем ..... АААА .... МАЙ ЩЕ СЕ ИМПИЙЧВАМЕ

Ти гледай да не отидеш в Сибир с твоя импийч!

нека творим бъдещето, казва безмълвната риба-пилот на голямата акула Бсп/Бкп

АКО ПРОПУСНЕШ ТЕЗИ КОИТО РАЗГРАБИХА,ОКРАДОХА,РАЗСИПАХА ДЪРЖАВАТА ,ПРОГОНИХА ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА НАЦИЯТА,НАПРАВИХА МЛАДИТЕ НЕГРАМОТНИ И БЕЗПЪТНИ..... НЕЗАВИСИМО ОТ ЦВЯТ И ПОСОКА...., В ТАЗИ ДЪРЖАВА ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ,КОЙ С КОГО КАКВО И КОГА Е ОТКРАДНАЛ.... ВСЕКИ ДА СИ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ЗОЛУМИТЕ КОИТО Е СЪТВОРИЛ - ИНАЧЕ ВСИЧКО СТАВА БЕЗМИСЛЕНО.ЧУВСТВОТО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ ,НАГЛОСТА И ГОНСУРАТЛЪКА ГО ВИДЯ И В ПАРЛАМЕНТА. ИЛИ СТЪПВАШ И ВКАРВАШ РЕД ИЛИ ИГРАЕШ ПО ЧУЖДА СВИРКА.

"Ако" миризливо,що се нервиш,бе?Само питам.И ти ли си губиш времето в този сайт?

не ми стана съвсем ясно от публикациите.На генерал Деси в Президентството кабинет ли са и оборудвали или будоар.

си ТЪП,то е завинаги.Така,че не ни губи времето!

Вие сте надеждата на народа за промяна към по добро бъдеще.

..ами курнелия трябва да ти вдигне самулета!!!???

Не живей със спомените за миналото, с мечтите за бъдещето, живей с настоящето!

Мечтите за бъдещето са горивото в двигателя на настоящето.

Беше днес Борисов. С дългото кожено палто, подарък от кака му и с плетена шапка-капутка. Точно подходящо за премиер в оставка. Лицето и тя се беше барнала с клинче!

Бойко е "елегантен и изискан" като нашата посланичка в Люксембург.Когато я видях на снимката с Великия херцог,щях да падна от смях.Костюмът й стоеше като на свинче звънче - така не съм се веселила дори и в Сатиричния!

Платените драскачи могат да си шляпат , колкото си искат- няма кой да им върже!

Не само в този форум, но и в БНТ 1. Сега гледам новините и написали" Паметник на незнайния воЙн". До кога ще се търпят такива журналисти, които могат само ябълки да подхвърлят.

.....кое бъдеще ??????????????? ......СВЕТЛОТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ние в Песцентъра на Партията сме напълно съгласни. Дойде крайно време да забравим миналото и да се съсредоточим изцяло върху бъдещето на Партията и на българия.

Как ще защитаваш интересите на народа си, като искаш засилена интеграция в ЕС? Как така в едно изречение искаш хем България да се управлява повече от Брюксел, хем от София? Как ще стане тая работа? Полубременни жени няма!

Много е просто. Всички промени към по-добро у нас идват от Брюксел. Изглежда го очакваш от родната политическата мафия.

Това е поредното клише без покритие. Брюксел ни иззема суверенитета. Не че де факто ние действаме като суверенна държава, но поне на хартия можем да го сторим. И от Брюксел засега трупаме само изгубен членски внос и неусвоени пари от фондове, като добавиш и всички смачкващи бизнеса регулации, и корпоративното лоби, про-мигрантската политика на ЕС, единственията плюс е безмитната търговия и свободното пътуване. Възможността за работа в чужбина също не ни решава проблемите на държавата.

Ако Радев се остави да му пробутват старите евроатлантически и други клишета, може да подгони рейтинга на Плевнелиев. Кой има полза от подобни приказки? Той и Първанов ги говореше такива, но никой не му вярваше, защото бяха празни. Хората искат дела, не думи. Той е и правоверен натовец от една страна, от друга не бил против Русия. Иди го разбери! Надявам се, че няма раздвоение на личността...

който не помни миналото няма бъдеще

Едно е да го помниш, друго е да му станеш заложник! Последните 28 години го доказаха!

То е било отдавна.Който е убит,убит,заровен в неизвестни гробове.Който осакатен,осакатен,физически и морално,които от семействата им са били потърпевши цял живот,мачкани и тъпкане,нейсе.Малко ви поограбиха банките спестяванията и станахте бедняца,ама какво да се прави?Като социален президент ви казвам,че винаги е имало бедни и богати.Абе пиите по една студена вода,затворете очи,забравете какво е било зад вас,отворете широко очите и гледайте в бъдещето...светлото бъдеще... след като съборим с партията статуквото и приключим промяната.

Тръпки ме побиват като чуя тези думи от Радев , все едно Станишев ги е казал баси , може ли да е такъв Червен Б*клук

който забравя или иска да заличи миналото,не следва да говори за бъдеще.Ако твоята партия проявяват "творчеството си" в бъдеще,както е било във миналото,жална ни майка на нас и децата ни.Не се захващай с тази болезнена за народа тема.Не можеш я изтри от съзнанието на народа.А също така не може да се обедини народа никога.

вероятно си искал да се обърнеш към другаря Мин.-председател, всичко останало дето си сътворил губи смисъл. Простотията е безкрайна, за разлика от вселената, за която няма доказателства, казал го е велик човек. Опитай да познаеш, кой.

Другари, дайте да започнем на ново! Било каквото било. Няма ние да оправим света я!Е, вярно всичко каквото можеше да се вземе е у нас, въпроса е да забравим различията (ние милионери - вие бедни) и да се прегърнем. Стига глупави дрязги. Бъдещето е светло и богато (за нас друзя)...

Лъчезъре Бойко Б. е най-богатият комунист в България от грабежи. Какво правим?

значи,които е имал привилегии от времената на диктаторите от бкп и дс ,подчинена на москва,които е крал мамил ,узаконил да му е честито имането и бизнесът!които е бит и измамен да пие една чиста вода и да забрави примири и успокои!кои ли ще стои във европа до бивши крадци със (чисто) узаконено минало!

Някой забеляза ли, че на трибуната при предаването на поста, Плевнелиев в началото на речта си се обърна към официалните лица (изброи ги подробно) и след военните (по чинове) се обърна и към обикновените хора, същевременно Радев се спря до войниците. Явно за него обикновените хора не са на дневен ред. Но какво да говорим за него като в нощта на изборите каза 5 пъти "бих искал да благодаря". Ами благодари де! Дано не се окаже поредният словоблудец :(

че такива малоумници като теб, не забелязват истинските гафове. Войниците са най-истинската част от народа, трудно за разбиране от бавноразвиващи се плазмодии. ПП. Не забеляза ли случайно партийната членска книжка, показваща се дискретно от джоба на ББ, и омраза в очите на някои, бивши студенти от МЕИ имали безкрайното удоволствие, партиен секратар да им е РП?

Да вземе да прочете ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. и тогава да се прави на реставратор. Законът е съобразен с решение на Съвета на Европа.

Гледах го по телевизията !И Маймуняка беше там , че и го прегръщаше!Маймуняка беше с шапка капутка и мафиотското си кожено палто !Е , не му отиваха много , но то Маймуняка си е маймуняк!

Всеки си гради бъдещето от десетки години. Ти като си остави семейството, остави армията, взе си нова жена и ДАВАЙ ДА ГРАДИМ НА НАНОВО. Разкарай се бе , същество измамно:(

Пак ли делите хората на женени и разведени? Бойко Борисов е от нашите, ти?

Как ще градим такова общество с ГЕРБ,Реформаторски блок и "патриотите на Валери Симеонов"? Та те са в несвяст. Не знаят къде са. Още витаят в епохата на Обама. Ще градим общество на бъдещето с Методи Андреев? Та той е "специалист" по лустрацията и "Държавна сигурност"! Нали с това се занимаваше Парламента!И то повече от 26години след промените! Или с хора като Борисов и Плевнелиев,които не са спрели да изливат злоба и омраза? Та вижте как Плевнелиев заклева Радев да продължи неговата политика. Толкова ли не може да разбере,ЧЕ РАДЕВ Е ЧОВЕК НА ПРОМЯНАТА И АКО БЕШЕ ОБЯВИЛ СЪЩИТЕ ЦЕННОСТИ КАТО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ, НИКОГА НЯМАШЕ ДА БЪДЕ ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ!! Много показателен епизод от днес. Журналист от Канал1 попита Радев каква ще бъде външната му политика. Радев отговори,че на този въпрос е отговорил в програмната си реч пред Парламента. НО НИКОГА НЕ БИ СИ ПОЗВОЛИЛ ДА СЪВЕТВА ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ КАКВО ДА ПРАВИ! Те това е то! Разбра ли,Плевнелиев? Той не би подписал онова писмо като теб! Това е разликата! И то съществена!

Тези са минало . Тези са тор!

Аз използувам думата МИНАЛО. Да се използува думата ТОР за хора е идиотизъм. Но на въпроса. Ясно и просто. Плевнелиев е Обама. ГЕРБ и Борисов също. СЛЕДОВАТЕЛНО ТЕ СА МИНАЛОТО. Същата формула важи и за "Реформаторския блок" и "патриотите на Валери Симеонов".

тъпанари гербави, ако не е ДПС досега нямаше да има и спомен от т.н. партия ГЕРБ. Бъдете поне малко благодарни, не забравяйте и Пеевски, Цветан Василев, Цацката и ....

Поздравления за хората, които са освиркали днес Предателя, респект...

Интересно ,как се гради къща без основи?

Пфф, дежурния лозунг на комунистите, кат осъзнават, че са се окъкали... Ма ний ощи помним, че имАха глупостта да го вдигнат и в края на СВОЙ мандат! Такава епична издънка се помни по-лесно...

Общо взето добре организирана церемония, която можеше да бъде и много по-скромна. Можеше и Каката на София, Батето на Държавата и Меченцето на Снегорините (Данче, Боко и Лиле) да поизчистят (извозят) мръсния сняг поне по трасето на кортежите, за да не се излагаме пред чужденците! Какво ми направи впечатление при ритуала: - Плевнелиев за пореден път се показа като едно творение на ДКМС, което не разбра, че неадекватно му президентсване (продължило излишно дълго време) се крепеше само на добрата воля на кукловодите му. Дори си позволи за пореден път да дава акъл на Генерала какво да прави, иначе "Щял да срещне неговия отпор!"; - Този път Генералът удари теслата на всички опоненти и показа учудващо добър имидж не се появи с Първа Маца под ръка, през цялото време беше концентриран и нямаше грешен ход. В кратката си реч беше точен и адекватен, за разлика от комсомолчето, което сричаше написаните му глупости; - "Бащата на нацията" Боко Първи се появи с мафиотското си сетре и капутка на главата; - Беше позволено на Горската Невестулка (т.нар. Цар-партиен секретар), в качеството си на г-н Никой, за пореден път много умело да се пласира и заема незаслужено позиции при официалните лица, които унижават статута ни на Република!

трябва да загробим БКП/БСП и ДПС.

Защо забрави и "Б" отбора на БСП- за ГЕРБ ми е думата???

Радев, спасителя на България.

спасител, бе пичове? Тоя има протоколни функции, като една баба от нашия вход- по цял ден посреща, изпраща и коментира влизащите и излизащите от входа, ако и се върже някой на клюките добре, ако ли не пак добре...не вреди бабето, но и няма кой знае каква полза от нея.

Тоя вече започна да дразни - ако ще загърбваме миналото - кой ще върне парите от КУФАРЧЕТАТА и останалото ограбване на народа - А ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ , или пак започваме да говорим ГЛУПОСТИ !!!

Явно не сте схванали подтекста на изказването му.Той иска да каже ,че трябва да загърбят дрязгите и партийните боричкания помежду им до сега.Да започнат на чисто и да работят в името и интереса на народа,без оглед на това,кой коя партия представлява!Т.Е.,ще бъде надпартиен !

имаме български президент на Дондуков 2.

Не бързай толкова - народа е казал "На малко прасе и нов Президент не се радвай защото не знаеш каква свиня ще излезе".

Ще се наслушаме на клишета.

Не само Радев и Плевнелиев е агент на Путин. С безбройните си глупости и изцепки с поведението си на келнер, с дебилското си хихикане той ни отдалечаваше от евроатлантическите ценности. Потомците на ордата са коварни. Те са способни на всякакви подлости за да спрат победният ход на евроатлантическите ценности и да ни лишат от светлото бъдеще.

Днес е паметен ден за България! Свършиха се 5 години срам и национално предателство! Честито на всички!