Реакторите за АЕЦ ”Белене” идват през април

До дни МЕ ще сключи договор с БАН за изготвяне на анализ нужна ли е АЕЦ „Белене“ на България. Самите реактори ще пристигнат у нас през април.

Обратно в новината

Коментари - Реакторите за АЕЦ ”Белене” идват през април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър ден, аз съм регистриран личен кредитор. Ние отпускаме заеми, за да подпомогнем хората, фирмите, които трябва да актуализират финансовото си състояние в целия свят, като много ниски годишни лихвени проценти са с ниски до 2% в рамките на една година до 30 години период на изплащане до която и да е част на света. Ние отпускаме заеми в диапазона от 5 000 евро до 100 000 000 евро. Нашите заеми са добре застраховани, тъй като максималната сигурност е наш приоритет. Заинтересованото лице трябва да се свърже с нас по имейл: (link) Бяхте ли отхвърлени от толкова много банки Имате нужда от финансиране за разширяването на бизнеса ви, Имате ли нужда от личен заем Кандидатствайте за заем, изпратете данните по-долу: 1. Пълно име 2. Адрес 3. Сума 4. Продължителност 5.Phone номер 6. Професия Г-жа Фарида Стивън

Смятате ли, че за получаване на заем? Вие сте сериозно се нуждаят от спешен заем, за да започнат свой собствен бизнес? Има ли в дълг? Това е вашият шанс да постигне желанието си, ние даваме лични заеми, бизнес кредити и корпоративни кредити и всички видове кредит с 2% лихва за повече информация се свържете с нас чрез електронна поща (link)

Pesh0

и каква оценка ще прави министерството на енергетиката , след като е похарчило милиарди за площадка и е закупило реакторите ? Сега вместо да ги сглоби и да заработи , някой да ги приватизира за без пари .

Докарайте ги на село ще ги преустроим в атомни казани за ракия и ще наводним руския пазар.

Да ги монтират в мазето на Посрано 20 те и без това са облъчени

Путин поиска от унгарците 12 милиарда евро за да им построи АЕЦ. Евентуална централа в Белене едва ли ще струва по-малко. 12 милиарда евро. В България има грубо 1.2 милиона реално работещи нещо + държавана администрация + пенсионери + социално слаби. 1.2 милиона работещи по 10000 евро на човек Непосилна задача. Питайте ги тези работещите дали изкат да изплащат заем от 10000евро. Не питайте дъртите изкуфели пенсионери. Те нищо няма да дадат. Това си е чисто заробване на България и думите на Толстой за купуването на останалата част от държавата в действие. А това, че покрай АЕЦ щяла да се развие и останалата икономика - дрън, дрън. 1.2 милиона българи ще опъват каиша, та евентуално да дойде наготово инвеститор, да ползвал евтин ток и да дава заплати по 600лв. Айде няма нужда.

ако не сте платен сте малоумник голям....След 20 години как ще изглеждат 3 милиона електромобила ? С кво ще пълниш батериите ? От соларките на родата ли ? Или от ТЕЦ-овете ? Упс тецовете до 20-30 години ще бъдат закрити навсякъде по света без Китай...Има такъв проект/решение...Та тока от къде ще от Вецове, вятърни и соларни ? А каква е себестойността там наясно ли сте ? Е може да се придвижвате и с Флинстонмобил или Каруцаляска...така без АЕЦ става...

След 20 години водородните ще изместят електрото. А електрото само малка част ще е от ядрена енергия. Ти не си мъчи акъла. Днес ползваме 1/3 от наличните мощности на АЕЦ. Дали след 3-4 години ще стигнем 100%?! Надяваш ли се? А дали от сега трябва да плащаме милиарди за централа, която няма да оползотворяваме и ще остарява на минимум капацитет?! А какво пречи след 5-10 години да вкараме проект за нова АЕЦ, когато вече ще наближава нуждата от такава? Да не си мислиш, че тогава ще са по-скъпи? Момче, Белене е измислица на кръга около Станишев, с глава Орешарски и Георгиев, които имаха идеята да вкарат милиард-два в джоба си и някой друг милион за отсрамване в партийната каса. Защо мислиш се подписва договор със задължение което обаче не е упоменато като цифра? А, забравих да спомена как ви правят на маймуни, че и на референдум ви закараха за носа, тъпаци с тъпаците. Стадо тъпи овце сте. И жалки.

Къде ли ще ги режат за скраб! Едва ли САЩ ще разреши на България да има вече ядрени мощности! Еле па, руски! Забравете! По, добре е ако новото правителство, прикотка РОСАТОМ, да ги включи в някой техен проект за в страната Русия, или за друга прагматична държава! Цената им е такава, че всяка друга страна, която САЩ няма да може да и забрани да ги ползва, ще е на голяма далавера!

Те германците не случайно спряха всякакви нови разработки на АЕЦ. Първо защото носи големи рискове и второ, защото вече е по-скъпо от вятърни перки. В момента вятърните централи струват около 1200-1600 евро на киловат инсталирана мощност. Една атомна централа струва над 2000 на киловат, а поддръжката и експлоатационните разходи са с порядъци по-високи. В момента това е твърде скъпо, за да има смисъл да се използва. В България има голям потенциал за ВЕИ - има и слънце и вятър предостатъчно за нуждите ни. Да не говорим, че от стратегическа гледна точка АЕЦ е доста по-уязявима, отколкото стотици перки, разпръснати на голяма територия.

Да, но веднъж построена АЕЦ работи 50 години по 7000 часа в годината, а вятърната централа работи 15 години по 2000 часа в годината. В годината има 8000 часа. Познайте откъде идва енергията, когато перките не се въртят.

И един път на 50 години става Чернобил или Фокушима

значи нямате нужда от субсидирана цена нали ? Айде на свободният пазар да продавате на цената на Козлодуй ! Проблема е решен

Още две седмици чупки в кръста и айде у Банкя.

Белене! Това е камъка който слагаме на щията на нашите деца и внуци - приеме ли го няма отърване!!! - ядрено гориво, ядрен отпадък - ще ни ги продават по цени които те си искат ... ще ни изцеждат без да можем да гъкнем!!!

Който построи АЕЦ Белене е национален предател и убиец, защото следващото земетресение от Вранча ще затрие половин България.

Ако е само половин ще е добре, но със сигурност ще е цялата и не само България. Необитаемата зона около Чернобил е повече от територията на България.

АЕЦ е необходим на България. 1. Стратегически АЕЦ произвежда евтина електроенергия. 2. Опазването на околната среда е важен въпрос. АЕЦ изпуска само отпадъчна пара. 3. Поевтиняването на електроенергията ще доведе до добри резултати в индустрията. 4. АЕЦ където има не могат да се провеждат военни действия. Който мисли с мозъка си ще разбере че АЕЦ е необходим.

1. 12 милиарда евтино ли е? 2. АЕЦ освен пара има и отработено ядрено гориво. Трябва да строим депо. И то струва милиарди. 3. Колко може да е евтина енергията, при положение, че цената на централата е 12 милиарда плюс лихви по заема 4. Това за военните действия ще го обясниш ли на ИДИЛ 5. Ти самият ако мислише с мозъка си, нямаше да си селски бедняк с 400лв заплата

stan_posta@

Цената на централата не е 12 милиарда, а е 3.8 милиарда. Има го записано, който може - чете.

строиш депо само ако централата е на американските ти приятели...Руснаците си взимат отработеното гориво - включено в цената ...Цената не е 12 млрд 0 има договори...Колко струват ВЕИ-та със същата мощност ?

Помня БСП да подписаха договор само с цена за началните плащания, но без цена за оборудването, но ни задължаваха да платим. Не помня и никой нормален не помни да е споменавана в договора конкретна цена. Даже това беше причината за разваляне на договора! И не е до цената, а до далаверата на тези, които подписаха. А на комунистите много глупости трябва да ви се избият от чугунените глави, включително и факта, че евтиното излиза скъпо. Евтиния комунизъм и до днес го изплащаме - изглупяване ли не платихме със съдбите си, опошляване ли не платихме! Дур, млък, уроде! Нямаш право да пишеш глупостите си! Морално право нямаш. И морал нямаш де.

На първо четене Белене е глупост, ама ако се замисли човек не точно. Козлодуй няма да е вечен, а Белене трябва да е готова за да няма 3 към 1 като преди време. Тецовете само и перките не могат да задоволят вътрешния пазар. Отделно лятото продаваме и на комшиите. Голяма стъпка е но необходима.

Да сложат новите реактори в Козлодуй. Хем има вече изградена електропреносна инфраструктура. За какво да се строи нова централа на ново място като вече има една, която е напълно достатъчна. Да не говорим, че вече няколко пъти се налага да намаляват мощността на Козлодуй, защото има излишък в производството. Така става всяка пролет в последно време.

има излишък само поради робските договори на американските Марици и роднинските солари. Айде да видим какъв излишък от Козлодуй ще има без субсидирана цена и гарантирано изкупуване за другите...

Най ми хареса израза " И след това ще бъде приватизирано " Интересно е колко още милионери ще се появят в българия след приватизацията на всичкото туй и цената ще му е като БТК - 1 лев :)

Колко сме ранобудни! И аз точно с това исках да започна. Толкова и е акълът на сексбомбата от снимката. В случая приватизиране е очевидна кражба на държавна собственост, сега наричана "публична".

Ами то средно положение няма. От Иран купиха 200 кг пчелен мед и нищо не казаха за реакторите. Или се строи АЕЦ-Белене, или реакторите отиват в музей, за да бъдат видяни от много хора дивотиите в българската политика. След затварянето на реакторите в Козлодуй и нарязването на ракетите С 300, поне нещо трябва да може да бъде видяно, иначе платения идиотизъм ще се размие философски, както обикновено.

СЪС ЗАЕМА ПОКРАЙ ДАЛАВЕРАТА"ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО"С КТБ,МОЖЕШЕ ДА СЕ ДОВЪРШИ АЕЦА!!!ТАКА ЩЯХА ДА СЕ СПРЪТ ВСИЧКИ НЕНУЖНИ И СКЪПИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ЕЛ ЕНЕРГИЯ!!!

АЕЦ е необходим на България. 1. Стратегически АЕЦ произвежда евтина електроенергия. 2. Опазването на околната среда е важен въпрос. АЕЦ изпуска само отпадъчна пара. 3. Поевтиняването на електроенергията ще доведе до добри резултати в индустрията. 4. АЕЦ където има не могат да се провеждат военни действия. Който мисли с мозъка си ще разбере че АЕЦ е необходим.

КТБ не беше ли и тя с руски капитали и акционери?

Няма не искам, няма недей. Руснаците ще ни построят АЕЦ Белене. И ще им дължим 12 милиарда. Това е положението. И икономиката ще стане 60% руска.

е кво значение има нужна ли е или не след като реакторите пристигат?? а че не е нужна на секи е ясно и без анализ

двата атомни реактора ще присъстват другарите Георги Първанов,Румен Овчаров,,Еременко Тасков,проф.Начев,Драгомир Стойнев и други заинтересовани другари.След това щели да се съберат на другарска среща със присъствуващите руски специалисти да полеят стоката.Щяло да се обсъжда и за колко да се продадат а но китайците,я на французите, я пъки на руснаците.Естественно срешу подобаваща комисионна.

и къде ще си ги завреш?!

Няма да го бъде АЕЦ-а. Условието към инвеститорите е, че държавата няма да даде гаранции и няма да има договрени количества за изкупуване. Цялата инвестиция трябва да се поеме от инвеститора, а той да си връща инвестицията след това от печалбите от продажбите на тока. Е па такъв инвеститор няма! Той да даде 10 милиарда и след това да търси клиенти някъде на Балканите, където цената хем е най-ниска, хем се срива, като инвеститора ще трябва да предложи конкурентна цена!

Или тиквата, или реакторите! Или както е казал поета - Един е пътят! Два пътя няма!

Сложете ги на бузлуджа. Белене е едно тотално безумие. Нямаме никаква калкулация колко милярда биха били нужни. Там има само изляти стотици тонове бетон и нищо друго. И между другото бетона е напукан. Това нещо виси от 30 години. Отделно от това, няма пазар за тоя ток. Няма на кого да го изнасяме. И освен това само пълен глупак може да повярва, че проект, който ще ти струва като минимум 5 милярда евро, ще ти даде евтин ток. Няма как да стане. Поне още толкова ще бъдат изкраднати от един куп фирми, на нечии хора

хич не е напукан бетона, недей да лъжеш

Какви 5 милиарда? На унгарците им поискаха 12 милиарда пак за 2 реактора, предполагам подобни на нашите, а те уж са в по-добри отношения с Путин.

ЗАЩО се КРИЯТ имената на членовете на "инспекциите" другарко Петкова? Как може да се ПЛАЩА нещо ,което все още НЕ е ГОТОВО,другарко Петкова? Какво стана с РЕВИЗИОНИЯТ АКТ за ДАЛАВЕРАТА "Белене",другарко Петкова?Вече можете да се СКРИЕТЕ,другарко Петкова,ИЗПЪЛНИХТЕ си "ПОРЪЧЕНИЕТО",за което Ви направиха и "министър"! Вървете си,НЕ Ви ВЯРВАМЕ!!!

Теменужки, калинки, не им върви на Герб с чисто българските имена

да направим първа копка

ПОЧВАЙТЕ ДА СТРОИТЕ! ....ЦЕНАТА НА ГОРИВОТО, ЩЕ ПАДНЕ ДРАСТИЧНО ;)

Ех, тези лоши руснаци... Обама: "Русия е слаба страна, произвеждаща само нефт и оръжия". А се оказва, че и атомни реактори правили, и влакове за метро, и били най-големият производител на пшеница в света, и имали положително търговско салдо със САЩ и с ЕС, и имали само 15% от БВП държавен дълг (САЩ 107%)...

Изнася нефт и газ за ЕС. Оттам е положителното салдо.

"Ние мислехме че е грешка, но то БАН каза че е добра идея, така че дай да запретнем ръкави и да я построим." Стабилност!

Тая гад от снимката беше счетоводителка и на няколко пъти подправяше докладите, за да се облагодетелства енергийната мафия. Затова я наградиха с министерски пост. За повече и по-достоверна информация изгледайте последното предаване "В Окото на бурята" с Магдалена Ташева на сайта на ТВ Алфа. Тя е участник през 2016 г. в две енергийни комисии и дава данни от кухнята.

Korво, и 10 анализа да поръчвате, истинският отговор винаги ще бъде Нужен е АЕЦ. Ненужни за преференциалните ВЕИта!!!! Относно простотиите, дето щяли да го приватизират проекта - тоест ОТКРАДНАТ!!!! Внимавайте за кого гласувате преди Април месец, защото тези престъпници от ГЕРБСП, ДПСДСБДЦ, АБВ, ДОСТ са само за ЗАТВОРА или РАЗСТРЕЛИ!!!!!! А някои от тях ще е добре да копаят уран в урановите ни мини до живот! Премиер педерастът е достатъчно облъчен, така че става. Другия педераст с меките китки Педеросен също!!!!

Ти си една свиня. Сегашните централи са натоварени на 1/3. Толкоз ли си проз? За следващите 5 години ще ли да ги натоварим, бе кьопек? Централа се строи за 5 години. И след това ще се плаща. Ако си платил 10 тона въглища и имаш за 10 години напред, дали ще успеят лайнарите ти лидери от БСП да те накарат да платиш още за 10 тона, ако си бъркаше в джоба за тях? Ама като ще се плаща от нас работещите, знаещите, умните, надарените със способности (благодаря, Господи, и съм задължен поради това) - тогава защо искаш да ни натовариш с милиарди за пръдливите интереси на няколко бездарни мошеници папардаци от БСП? Я се скрий, бе зомби жалко! Ако знаеше колко си прост, щеше да те е срам да се погледнеш сутрин в огледалото. Ама си толко прост, че и не знаеш колко си прост.

Ще се изготвя експертиза на тема "Кръгла ли е земята"! АЕЦ"Козлодуй" не е вечна,а да се откажем от АЕЦ"Белене" е национално предателство! Знам,че против централата са "демократично мислещите" с "евроатлантически ценности". Е, да де ама аз говоря за български граждани,а тия не са! А Теменужка е такова недоразумение,че просто няма накъде. Те с Бъчварова се конкурират в това отношение. Дали се е научила да смята с проценти? Нали помните като ни обясняваше с колко е намалението на цената на електроенергията от "Американските Марици"? А за снимката какво да кажа? КИЧ! Няма ли кой да и каже ,че с тия очила на главата е много кичозна?! Нищо,че така е модерно!

Ами вие изкуфелите пенсии, откажете се от пенсиите си за 3 години - точно толкова струва АЕЦ Белене. Е, ще поизпукате от глад, ама който оцелее ще има чисто нова руска АЕЦ. Вие я искате, а младите трябва да я плащат. Че и увеличение на пенсиите ще искате сигурно.

НЕ, НЕ, НЕ НИ ТРЯБВА НИКАКВА ЯДРЕНА ЦЕНТРАЛА ОЩЕ ПО-ВЕЧЕ С РУСКА НАМЕСА. НИЩО ХУБАВО НЕ Е ДОШЛО ОТ РУСИЯ.

нали сега щяхме все още да бъдем турски вилает. Или братятя задокенски престъпници щяха да дойдат да бомбардират турците (нашите села и градове) и да ни демократизират като изостанала селска паплач

АБЕ, ИСТОРИЯ ЧЕТЕШ ЛИ. "ОСВОБОДИЛИ" СА НИ ЗА ДА НИ ПОРОБЯТ. ПО УКАЗАНИЕ НА СТАЛИН СА ПРЕКРОЕНИ ГРАНИЦИТЕ НИ С МАКЕДОНИЯ И НЕ САМО ТОВА, РАЗДЕЛЕНИ СА БРАТЯ ДЕЦА ОТ РОДИТЕЛИТЕ, БЪЛГАРСКИТЕ МОМЧЕТА СА ВЛИЗАЛИ В КАЗАРМАТА БЪЛГАРИ А СА ИЗЛИЗАЛИ МАКЕДОНЦИ. 45 ГОДИНИ ИМ ЛИЗАХМЕ З......ЦИТЕ, КУПУВАХМЕ ИМ КОЛИТЕ, ХЛАДИЛНИЦИТЕ, ТЕЛЕВИЗОРИТЕ И Т.Н. ОСВОБОДИЛИ НИ - ВЪРНАХМЕ СЕ 45 ГОДИНИ НАЗАД, ДА ПРАВИМ КООПЕРАТИВИ, НАТИКАХА СЕЛЯНИТЕ В ПАНЕЛКИТЕ ДА РАБОТЯТ В ИЗМИСЛЕНИТЕ ИМ ЗАВОДИ А ОГОЛИХА СЕЛАТА И СЕЛ. СТОПАНСТВО ЗАГИНА, ХОРАТА СЕ НАУЧИХА ДА КРАДАТ, ОШУШКАХА ЗАВОДИТЕ И НАКРАЯ СЕ РАЗБРА, ЧЕ УТОПИЯТА КОМУНИЗЪМ НЯМА ДА СЕ СЪСТОИ ..... ДА АМА НИЕ ВЕЧЕ СМЕ ИЗОСТАНАЛИ И ЗАТОВА ХУКНАХМЕ ТАМ КЪДЕТО НЕ ЕКСПЕРИМЕНТИРАХА ДА ПРАВЯТ КОМУНИЗЪМ А СИ УСТРОЙВАХА ЖИВОТА А РУСНАЦИТЕ ОСВЕН РАКЕТИ НЯМАТ НИЩО САМО ОДЕКОЛОН И Т.Н. .....

какво значение има буквата? Вярно ли е че имаше доклад, който така шумно се обсъждаше в медиите през новември и декемри 2012 год.? Вярно ли е че платихме за доклада 1 милион долара? Вярно ли е, че обявиха тока по 5.5 цента за киловатчас?

Ако питате АРЕВА даже и Козлодуй трябва да затворим.

американските ТЕЦ-ове. 1.34 лева без ДДС за киловатчас. Плащай бедни бездарни народе на богатите американски изедници. Мръсно робско племе.

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ ДА !! Но за да бъде изградена ТЯ трябва да хлопнат кюпенците на разни ПАРАЗИТИ като "АМЕРИКАНСКИ ТЕЦ-ве" и ВЕИ - та на ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА на които чрез НЕК плащаме ЧУДОВИЩНО ВИСОКИ ЦЕНИ НА ТОКА!!! Как ГУЩЕРА ще си отреже опашката?! КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА АКО НЕ ГО НАПРАВИМ НИЕ пълнещите гушата на една долна и алчна ОЛИГАРХИЯ чието место е в затвора! АКО НЕ ГО НАПРАВИМ ТЯХ ЩЕ ГИ ИМА , НО НАС НЕ!! ИЛИ ТЕ ИЛИ НИЕ!! ТРЕТА ВЪЗМОЖНОСТ НЯМА!

Вие живеете с надеждата, че ток от чисто нова централа, на която е изградена чисто нова преносна структура ще бъде по-евтин? ;)) Нищо, което струва 10 милиарда и те трябва да се изплатят с кредитите и дохода за инвеститора, не може да даде евтин продукт.

10 милиарда какво?

Ако разсъждавахме така АЕЦ"Козлодуй" не трябваше да бъде построен! Нали трябва да се изплаща! Да де,ама вече толкова много години продаваме/и печелим!/ от евтина енергия! АЕЦ"Белене" е КАПИТАЛОВЛОЖЕНИЕ В БЪДЕЩЕТО! В СВЕТА НЯМА ГУБЕЩА АЕЦ! НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО! Никой не спори,че централата трябва да се изплаща. Но тя ще се изплати за 10-15 години,след което ще осигурява чиста печалба! През периода на изплащането тя пак ще има печалба,но по-малка!

НАЙ-ГОЛЕМИЯ производител и печеливш от СОЛАРНИ паркове шефа на ЛУКОЙЛ Валентин Златев прритежаващ 10 такива на 2ро място е консорциум от арабсски турски фирми с НАЙ-ГОЛЕМИЯ СОЛАРен парк в Европа парк Караджалово-Първомайско на 3-то място е буля Цветелина Бориславва на 4-то Иво Прокопиев

"До дни МЕ ще сключи договор с БАН за изготвяне на анализ нужна ли е АЕЦ Белене на България" И да ние нужен след като за близо 30 години не успяхме да го построим едва ли ще успеем сега.Най-добре ще е просто да закрием проекта тъй като става само за мръсни сделки които ощетяват държавата за милионни. Ако толкова ни е нужна енергия винаги можем да разчитаме на базите за зелена енергия които и без това мрънкат,че са на загуба защото няма кой да им изкупи тока които се равнява на този произведен от два АЕЦ-а.

Те за това ли БСП толкова реват да вземат властта през април? Що схеми могат се навържат покрай тези реактори...не ми се мисли. Хубави мераци, ама нещо няма да им се получи.

Те затова мазните герберасти се напъват да докопат кокала,ама четвъртит за вас

ненапита? Нъл всички магострали минаха през джоба му

И защо трябва да е"знаен"??! Ама ви докарахме "ПРавец-8" и ..-16, нали? Че, даже сега хакерите на мужиците с "Правец-8" хакнаха изборите в Америка! Анадъмо?

Много му се "впрягаш" на този "Путиш"!

Още една ядрена централа в България е застраховка срещу война, само че централата трябваше да бъде построена на южната ни граница.

Разузнаването ни да провери добре тези "китайски" фирми, мераклии за АЕЦ - Белене да не идват само ..зад Урал!?!

НЯМа нужда тия КИТАЙСКИв кавички инвеститори са АМЕРИКАНСКИ фондове наСОРОС .СОРОС държи 34 процента в ЧАЙНА КЪНСТРАКШЪН БАНК същия с поставени лица и корпораци държат контролния пакет акци в 4-теНАЙ-големи КИТАЙСКИ банки

вече беше направена от HSBS и Бойко я засекрети. Единствено се каза, че тока от бъдещия АЕЦ ще бъде на доста по-ниска цена от предвидената. Платиха един милион долара на HSBS. А колко ще платят на БАН?

най-много

До дни МЕ ще сключи договор с БАН за изготвяне на анализ нужна ли е АЕЦ Белене на България Ще могат ли тези "Феодални старци" както се изрази Дянков да свършат работа или само взимат заплати?

Все пак това са хора свързани, защо да си спират кранчето сами. Все нещо ще намажат. Апропо фукушима също беше нужна преди да гръмне, да, като цъкаща бомба. После горещия картов се подхвърля, обикновените японци най-ще разберат.

Реакторите за АЕЦ Белене идват през април Директно да ги карат в музея на Божидар Димитров, като отпред им сложат и цената на човешката глупост и простотия. Да излееш 1,4 милиарда в нищото и да няма никой виновен, означава , че няма общество в България и обществено съзнание, а сме сбор от някакви индивиди, всеки спасяващ се сам.

какво нищо бе маймун??? реактор - нищо ли е???

Dimi

В конкретния случай и политиката на нашите дупедавци това което ще получим е едно голямо нищо... два паметника от стомана на стойност 600 милиона + площадка за 1.4 милярда на която да ги поставят... паметник на глупостта... единствената възможност да се използват е да се построи Белене, но сега ще бъде на двойна или тройна цена...

Централата в Белене (или в Козлодуй) ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОСТРОЕНА. А тец-овете на Марица Изток ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАКРИТИ.

За чий х.. са ви Вече са остарели технически Дайте ги на Офчароф и Петър Димитров

Какво означава "остарели технически", щом произвеждат електричество на 4 ст. за киловат? Или просто се чудиш какво да напишеш за полагащите се стотинки от НПО-то?