Разузнаването на САЩ: Китай увеличава продажбите на военно оборудване за Русия

Пекин също така работи с москва за подобряване на нейните сателитни и други космически възможности за използване в Украйна

Обратно в новината

Коментари - Разузнаването на САЩ: Китай увеличава продажбите на военно оборудване за Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЪЛЕН СПИСЪК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОРИ НА ОКУПИРАНА КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989Г. НАСАМ: 1). (Мар)Сол (Со)Полански (1987-1990) - първият генерал-губернатор на американската колония България. 2). Хю Кенет Хил (1990-1993) 3). Уилям Д. Монтгомъри (1993-1996) 4). Ейвис Боулън (1996-1999) 5). Ричард Майлс (1999-2002) 6). Джеймс Пардю (2002-2005) 7). Джон Байърли (2005-2008) 8). Нанси Макълдауни (2008-2009) 9). Джеймс Уорлик - Младши (2010-2012) 10). Марси Б. Рийс (2012 – 2015) 11). Ерик Рубин (2016 – 2019) 12). Херо Мустафа (2019 – 2023) 13). Кенеф Мъртъв(2023 - )

след като изгърмяха бойната готовност на иран и сев кория на путин само китай му остана.

Китай е суверенна страна и може да продава каквото си иска и на когото си иска! Китай пита ли янките дали продават оръжие на Украйна и на Израел и защо? Нима Украйна и Израел са миролюбиви страни?! Убийството на цивилни от самолети какво е ?

Това ви казвам: Русия в близките 100-200 години можа да е с дръпнати очи! Китай ще иска да покаже на света своята мощ..

Имали са китайците излишни и достатъчно мощни процесори за перални, продали са им. Така или иначе като настроят машините веднъж, е по-добре да произведат няколко милиона повече от предвиденото, отколкото да губят време (и пари), за да спират производство за същата настройка, когато се появи нужда от още. Ало, дир-а защо триете бе? Това ли са привилегиите ви за регистрирани потребители? Толерирате троловете, Трябва и аз да започна да пиша анонимно, да видим тогава как ще ме хванете.

А вие защо давате оръжие на Украйна??

Бизнес!!! Какво реват?

Гледам тука разни специалисти пишат, че САЩ щели да спират да купуват от Китай. Абе вие съвсем сте изплискали легена. И как точно ще стане това? Да не би американците да почнат да произвеждат на цени, близки до коитайските? Американеца иска пари и то добри, за да работи. Каквото и да почнат да произвеждат с САЩ, ще е 5-6 пъти по-скъпо, отколкото произведеното в Китай, барабар с цената на транспорта. Само лаят сега като глухи кучки, защото другара Си, си направил ... секуру, като чул, че го заплашват :-)

както и преди Китай. Америка създадоха Китай, те могат и да го унищожат. За Американците може да стане по скъпо,но за китайските комунисти и за руските фашисти ще бъде края на режимите им. Да първо ще бъде трудно, но после че бъде отново супер без болшевиките и подобни изроди по света. Запада без Китай и русия може, ни Китай без Запада е в каменната ера.

че си на не повече от 15-16 години:)))))))))))))))Имаш ли дори и най-бегла представа какво значи производство,как се планира,организира и изпълнява????Ще ти подскажа-не става само с кликане с мишката;)Дори Ейпъл! си признаха,че опитите им да организират производство на Айфоня в САЩ са се провалили тотално,поради множество причини....и не бяха включили Путин в тях;)Така че вървете и пишете в Гол или Спортал,за където ви стига нивото,за теми като тази сте още тотални лаици;)

вие сте царете на производството, технолагичная Русия, внасяте патрони и ракето от Северна Корея и представи си дронове от Иран. И ако не са те информирали, вътрешния пазар на Китай е колапсирал в момента и са в криза. Тяхното отцеляване зависи от износа. Затова Йелан беше в Китай, да му каже на жълтуркото че няма да стане. Сега ще видиш какво става с митата за стоки от Китай. Та къде отива Китай? За кого ще произвеждат и с какви машини, от къде ще дойдат тези машни, като говорим за чипове например? Кажи джуджето Всезнайко? Това не го пише в бюлетините от Кремъл. Те са още в 19 век.

3евзек

Г-н Така ще прозивеждат, Информацията ти е стара. Може преди 20-30 години Китай да е зависел от запада. Обаче по пътя на социализма с китрайски особености, разбирай елементи на дивия капитализъм, не успяха още през 1990 да достигнат руското съвършенство, което не се нуждае от изменения. Подминаха го отстрани и сега са далеч напред, къде с крадени технологии, къде със свои, къде с чужди, но произведени е Китай... Все пак имай предвид, че западът не е САЩ и докато Китайците са що годе културен геополитически играч, няма причина за отделните инвеститори, които в повечето случаи са частни субекти, да си изтеглят производствата.

Русия никога не е била толкова мижава и незначима. Това води до много икономически и социални промени в Русия. Наред с техниката се очаква и голям внос на китайски мъже да компенсират за стотиците хиляди руснаци убити в Украйна както и за милионите напуснали я за да търсят реализация в чужбина. Това е много обезпокоително за рускините и те също масово напускат страната защото на китайците са им мънички, на рускините не им вършат работа и не могат да стигнат до оргазъм. Възможно е една част от преселението на рускините да стигне и до България, така че подготвяйте се, идва лято.

шлякаш ли се в родината ти анадол.или просто там те плющят роднините ти

каиш сороски поради факта че нямаш със какво,седи на разпорения анадолски задник и си пълни патурите

Сига кату сфършиме с европата и англия ша са местим ф САЩ. И ний сме дали нещо на света - фъф фсеки град маала и чавета бол!

и Алтайски край КНР планира изпращането на 2500 преподаватели по китайски,за обучение на местните жители.

плоско бе сороски калъф,или толкова си можете

Колко малко на фона на стотиците хиляди в Канада и още повече в САЩ. След 10-тина години очакваме Президент на САЩ от китайски произход и Китайска Канадска Република!

3евзек

Разликата е там, че китайският президент ще е възпитан в духа на американската култура, а руснаците в изтока е по-добре да усвоят китайската. Ианче ще си останат бедни.