Коментари - Разузнаването на НАТО: Русия е загубила в Бахмут пет пъти повече войници от Украйна (видео) | Днес.dir.bg

Разузнаването на НАТО: Русия е загубила в Бахмут пет пъти повече войници от Украйна (видео)

Независимо от съобщенията за изтегляне на украинската армия, боевете в града продължават

Обратно в новината

Коментари - Разузнаването на НАТО: Русия е загубила в Бахмут пет пъти повече войници от Украйна (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Бахмут умря. Да живее АРТЬОМОВСК! Смърт на укрофашизма! Свобода за гражданите на Донбас в състава на Русия!

забелязвам че + или - се наливат на групи по 25-35 наведнъж. Това не ще да е някой с VPN, по-скоро от отдел "истина" в ДИР се трудят.

Според същото разузнаване руските ракети свършиха преди 11 месеца, отделно че рублата трябваше да е 200-250 долара а руснаците да са полу-умрели от глад.

Това което най мразя на войната е че дава на всички «Лиценз да лъжат»

НАТО ли? Айде ,айде -ПОСМАЛИ МАНГО.

в Афганистан точно спечелиха войната и СССР се разпадна и от 300 милиона останаха 140.Сега в Русия жените са с 10 милиона повече от мъжете и смъртността е най-висока в света.

Разузнаването на ООН, на Марс има живот !

Е е щом разузнаването на НАТО го казва ..Абе голям смех

Айде сега генерирайте 400 минуса

Идиота с VPN пак се е развихрил....

Отдавна не бях чувал нищо за британското разузнаване и Денис Коробко...той сега включва и разузнаването на НАТО....

Колкото и руснаци да убият в Украйна, пак няма да е достатъчно. Винаги ще има какво още да се желае.

Ето я част от истината за боклука Зелен. Число погибших украинских военных достигает уже 200 тысяч человек, преимущественно из-за упорной обороны Бахмута (Артемовска. — Прим. ред.). Боюсь, что Зеленский не последует совету своих генералов, которые говорят: "Слушай, давай выйдем оттуда, установим новую линию обороны и продолжим сражаться". Сейчас он в очень плохом положении. У него мало резервов, вооружений, но самая большая проблема в том, что лучшие его солдаты мертвы",

"По данни на разузнаването на НАТО руските войски са загубили пет пъти повече войници от Украйна в битката за Бахмут в Донецка област, съобщи Си Ен Ен, като се позова на анонимен източник от Северноатлантическия алианс." Ама тези хора действително ни взимат за мезе през последните дни! Първо, "бисерът" на английското разузнаване как руснаците воюват само с лопатки, после "бисерът" на американците кой е взривил Северен Поток 2, сега горния "бисер" на "разузнаването на НАТО". Спрете се бе хора! Българите не са такива глупаци като Шолц, фон дер Лайен или Сунак! Разправяйте им на тях тези небивалици щом им се харесват.

въпреки че градът не е важен нито от оперативна, нито от стратегическа гледна точка. Само преди месец беше най-важният от стратегическа гледна точка. Еврогейци сър, сменят си опорките в зависимост от хуя дето им е отзад. Другото за жертвите е абсолютна нелепица, затова не го коментирам изобщо.

Само вчера ,при изтегляне на украинските войници са избити към 2000 украинци. Стига вече сте ни баламосвали. На всички е ясно че украйна губи и то яко. С лъжи и пропаганда няма да стане.

За последния месец Украина загуби в Бахмут 11000 войника. От руска страна срещу тях воюват 30000 бойци от Вагнер. Изчислете по колко живота има един руски боец след като (според Натуту) 55000 от тях са били убити. Подсказвам: при 30% загуби всяко военно формирование се разформирова и оцелелите се разпращат по други бойни единици.

Много лъжи .

Дай боже повече орки да идат на концерт на Кобзон!!! Само не знам китайците дали ще смогнат да шият кожени палта за вдовиците и майките на боклуците???

И затова никой не вярва.

АМИ МНОГО МАХОРКА ПУШАТ И МРЪТ !

Херсон е почти 300 иляден град т.е. колко Филибето-Пловдив ..москалите бегаха от там беZ бой ..Бахмут е колко перник нема и 70 иляди и то от преди СВО ..тук украинците цяла година се бият геройски и го отбраняват ..пита се в Zадачката кой се бие по достойно и кой бега преди паровоZа / локомотива ..мужиците са гола вода и пандиZчийска вода по ватенките !

И тук се сещам за думите на един военоначалник, доста успешен при това "Аз не искам вие да умрете защитавайки родината! Аз искам вие да направите така, че другите да умрат защитавайки своята!". Видяха, че ще е трудно да отбраняват Херсон, махнаха се, за да не дават бадева жертви. А Зеленски реши, че неговите войници ще стоят в Бахмут/Артьомовск докато ги избият. А нови войници от къде? Хайде оръжие може и да им се понамери от тук от там, ама войници?

Разпознаването на НАТО е като на Великобритания. Ще познаят ли след украйна . Какво ще стане с Полша а НАТО посерковците. Русия е велика има ресурси а Европа и запад ще клякат на пред и Русия хоп картищока изодзад

Явно вагнеровци са свършвали пет-шест пъти, щото там основно се бият те и са между 9 - 11 000. Не се чувало Пригожин да се оплаква от липса на персонал, боеприпаси обикновено иска. Пропагандата все пак не е лошо да е в някакви разумни граници за да и се върже човек!!!

Верно ли не се е оплаквал та напоследък точно всеки ден се оплаква че са свършили затворниците и мунициите и фронтът пада на изток га-га-га

Абе някой знае ли нещо за Бахмут, укрите с каква скорост бягат, че фанат ли ги лошо им се пише.

И женка ти снощи се опита да ми избяга... Като видя, че не се напъвам, започна нарочно да се спъва! Та настигнах я, де. Ама ме хвана гнус да я онодя - грозна и миризлива. Ползвай си я с кеф!

И аз бях там, ама тва беше дъщеря ти, а ти беше кьор кютюк пиян и не я позна !

ААА,не има някаква грешка не са пет пъти...50,не бе,500 пъти повече са...да плача ли да се смея ли,винаги при отстъпление отстъпващата страна обявява че настъпващата е съвсем изтребенА...но все пак отстъпва ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ!

Винаги който щурмува дава повече жертви. Особено ако има технологично изоставане и неубучени войници. Но в Рашаговняша никой не се интересува от броя на убитите. Там живота не струва и копейка.

Напротов, живота на укрите не струва нищо, щото ги трепят, а не получават и гривна за това, просто са ги мобилизирали и няма мърдане.

В последните няколко дни се забелязват статии в стил пачавара DW както и бясно и паническо активиране на тролове по всички медии. Основно се пише за Бахмут, като писаниците са си чисто словесно-интелектуални бълвочи, без никаква логика, несвързани и противоречиви. Панически се цъкат минуси на смислени и описващи истината коментари. Причината за тези нескопосани напъни за пропаганда са успехите на пандизчиите от Вагнер и промяната на тактиката на това военно формирование. По всичко личи че на вагнеровци им писнаха съботажите и лигавщините на петата колона разяждаща руската държавност и армия. Отключи се жестокоста и бруталноста в събраните от кол и въже представители на криминалния контингент на Русия, който и без това не се е отличавал с особена човечност и милосърдие. Спряха с всякакви церемонии със зомбираните укропитеци. Няма вече никакви подкани и молби за предаване, който се предаде при първа покана живее, който не бива, брутално разтрелван на място, ранените се доубиват с контролни изстрели. Ето този представител на укрозомбитата беше разстрелян, като улично псе само за неблагоразумието да спомене “слава усраина“ https://t.me/RVvoenkor/39907 . Навсякъде където минат пандизчиите след тях остават планини от трупове https://t.me/RVvoenkor/39928 редовната армия само ги подкрепя с артирелия и информация. Тубата и телеграм каналите не смогват да изтрият видеата с жестокия напредък на Вагнеровци. Света е шокиран от жестокоста на тези хора, които не ценят даже своя си живот, камо ли живота на някакви зомбирани дебили, биещи се за земя, която отдавна е изкупена от краварочифутите. https://youtu.be/rnXBQhRJ72o В тази обстановка започна масово напускане на позициите държани от малкото останали зомбирани идиоти. Тясната полоса по която все още може да се отстъпи е задръстена от взривена или направена на решето западна техника. https://t.me/RVvoenkor/39942 Вече чужда реч не се чува по радиото, полските курви подвиват опашки, разни заблудени кравари, арменски доброволци, който успя се спаси с бягство, който остана отиде при бандера. След като се разбра че Пандизчиите не взимат пленници от чуждестранни наемници всичко хукна да си спасява кожите. Включи се генната памет на полаци, фашисти, бандеровци, хазарочифути. След падането на Бахмут започва ефекта на доминото, ще има разпад на отбраната по всички фронтове. Не случйно хазарката Нюланд почна да бълва слюнки и сополи и да говори за преговори. Дали Путин ще направи “грешката“ да спре настъплението на Вагнеровци или ще предпочете да продължи агонията на кравароционисткия режим смилайки всичко на добре простреляните позиции предстои да видим. За момента той показа само едно – че е непридвидим във всичко. Слава на Русия! Бог с вас!

Много вярно!

Като цяло си прав, само за този дето цитираш, работата е различна. Украинците даже обявиха името на разстреляния и казаха, че руснаците извършили това, ще бъдат издирени, но нещата се оказаха доста по-иначе. Застреляният не е Тимофей Садура, както обявиха украинците и Зелебоба дръпна даже слово в негова чест, а е Александър Мациевскии, род 1980г, доброволец снайперист,, обявен за загинал от вражески огън при битката в Соледар през началото на февруари.И даже тялото му вече е било върнато на роднините. Може би човекът е решил, че не му се стреля повече, заявил е че си тръгва и е бил застрелян от неговите си съратници. Което, според традициите на украинците е било заснето за да бъде използвано като пропагандно видео срещу руснаците. По нета няма истинско видео показващо руснаци да разстрелват невъоръжен/предал се украински войник което всъщност е голямата разлика в психиката между руснаци и украинци.

Баси, франсетата казват , че жертвите на Украйна при Бахмут са близо 11000 . Не знам какви глупости дирниците пишат. По тяхната логика не са останали руснаци да воюват и укрите на всичко това бягат

Направо смешно,нали?

православния поп от КГБ- Гундяев каза: Който руснак умре в Украйна щели всички грехове да му се опростят и ще е в руския рай дето ще го чакат 40 надарени чеченци.. Путларах акбар..ха.ха Мрете бе руски орки да ходите в руския рай..ха.ха мрете бе един да не се върне в Руската кочина.

Всеки ден нови 500 орки се присъединяват към публиката му. Другата му радост е, че вече не е в Русия. За месец януари и февруари националният бюджет е реализирал дефицит, равняващ се на 90% от годишният заплануван дефицит. Няма никакви изгледи тази тенденция да се промени. Това означава или недофинансиране на държавните структури, или до печатане на пари, което пък е инфлация и обедняване.

Нали 35 години вече богатеем и просперираме ,защо отново никой не ще да остане в ДЕМОКРАТИЧНАТА ни нещастна държавица и жените ни имат по едно дете ако вече не са станали лезбийки ,по новата демократична мода момчетата ни са изпедерасчени от сега и се питат дали са мъже или жени ,в Холандия уволнили учител защото поздравил децата с МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА ,на там ни тикате и вие .

Аз съм останал. Доволен съм от работата си и живота си. Не искам да се местя. Имам две деца и ако жената се навие ще направим трето. Твоята е изпята. Не ми се меси в живота.

Ти внуче си 0.0001 процент от българите ,останалите бягат от България като дявол от тамян

Ми така е богатеем. Всеки има кола, лятото място в хотел не можеш да намериш, магазините пращят от стока и купувачи. По комунизма чакаш 20 години за кола, в магазина един салам кучешка радост, 2 вида хляб (ако има) щото го носеха сутрин, едно кисело мляко. Не можеш да избереш къде да живееш щото имаше гражданство. Пътуване най много до Полша, Румъния и Молдова. Тежи ви на вас бившите ЗКПЧ та и комуняги че сте мързеливи и неграмотни и сега живота ви декласира. Дядо ми беше обявен за Кулак и не му даваха ни да учи ни нормална работа. Там ви стяга чепика вас дървените комуняги.

А сега чакаш 20 години, за да стане новата кола на таралясник, и купуваш 20-годишния таралясник от моргите на Европа. При комунизма се чакаше, но за нова кола !

Още вчера на правителствено заседание в Украйна е взето решението Бахмут да не се изоставя. Мрете орки.

Какво правителство в укровермахте бе?! Даже не знаеш кой е премиер на покрайна в момента, ще трябва да провериш... ха-ха... Там решения не се вземат. Решенията за покрайна се вземат във Фашингтон! правителствено решение... ха-ха-ха...

Значи английското разузнаване няма, за какво да се притеснява! Но откакто въоражиха вагнерци с лопати, Артемовск е руски!

Ти за руснака не се кахъри ,Виж до каде докарахте България ,от 9 на 5 милиона и сме на изчезване, децата ни са неграмотни,половината българи не могат да си платят водата и тока и ядът боклуци от изнасяща земеделска продукция сега 70 процента е внос и то с отрови,ако ти потрябва доктор ,от кабинета излизаш без гащи ,

Ако по комунизма бяха отворили границите, май само правешкия каскет щеше да остане. Ама и неговите отроци бяха все на Запад. Никой не ни е докарал. И по комунизма бяхме най бедната държава в СИВ. Радваха се ганьовците като идат в Чехия или Унгария.

Запада много лъжеше колко хубав бил живота там, най вече радио свободна европа. После отидохме на запад и видяхме ква кочина е там, и че ни търсят само за да мием кенефите и бършем дърти зад ни ци.

Кой чакаш да те спаси бре сельо, кой чакаш да те образова? Кой образоваше Панайто Волов, Георги Бенковски, Христо Ботев, Васил Левски. Май наистине българите са останали мързелива, долна, проста и некултурна сган. Какво зависи от държавата, но не зависи от теб?

До дни, дори до часове Украйна ще получи Канадския Танк и започва най-великата контраофанзива. Ще бъдат освободени Крим, Кавказ, Урал, Сибир, Китай и Тайван. И после всичко ще си бъде както преди. Ще си седим по къщята и ще си се боцкаме с ваксините, закупени от Урсула Фон дер Лайн. Споко!

Алоууу идиотите от дира спрете се ба !!!

Това зеленият мамул ли им го е казал?

сигурно затова толкова славно отстъпват украинците от бахмут, понеже 5 пъти по-малко армия ги е прогонила.

Не се знае. Проблемът е, че по украинците освен руснаци стрелят и украинци.

Дядо руснака никога няма да позволи друг да му казва ,какво да яде ,с кого да дружи и кого да чука като в нещастната ни поробена родина ,такива като теб са за втори народен съд и бъди сигурен ,ще се случи

Руснака не чука, защото е пиянка. Затова им чукат жените докато славните мужици се въргалят под масата.

офисно говедо, ясно е че си на служба в дир-а. Руснака, за разлика от тебе, ЖИВОТНО, остава човек и щади живота дори на руските хохли, които стрелят по него! Виж сам ИЗРОДЕ. https://vk.com/video-70187376_456279816

Датата....така щадят живота руските мърши че избиха и прогониха хиляди. Къде ви намират такива чугунени глави. .

Когато на 02.05.2014 г. гледах клането и паленето на живи хора в Дома на профсъюзите в Одеса, и знаейки предходната поредица от безспорни исторически факти, разбрах, че светът вече няма да е същият и че Третата световна война вече е започнала. Хубаво е човек да прочете докладите на наблюдателите на ООН - ясно се вижда как властите се оттеглят целенасочено по указание на американското разузнаване и оставят неонацистките формирования, дошли от Харков, да избият мирни хора - жени, деца и старци, с цел да бъде провокирана Русия да влезе в конфликт със Запада. Прогнозите към онзи момент на западните финансисти (Файненшъл таймс) бяха, че до 2025 г. Русия щеше да достигне БВП на Германия и този процес трябваше да бъде спрян чрез създаването на casus belli и неминуемото налагане на санкции и ограничаване на търговските отношения. А нима причината за влизането на Япония във ВСВ и нападението над Пърл Харбър не беше същата!?! Старата песен на нов глас, в случая се разчита на късата памет и слабата обща култура на средностатистическия човек в западния блок. Припомнете си и интервюто на Яценюк - американски възпитаник и тогавашен президент на Украйна, който във вечерта след клането заяви, че от този ден Русия и Украйна се намират в положение на война, че е започнала нова световна война, която ще се различава от предходните и че тя ще има хибриден характер и ще се води с прокси войни като тези в Сирия и Украйна. В същия ден USAID отпусна спешна целева помощ за "демократизиране на медиите в Украйна" с цел изопачаване на фактите, свързани с Одеското клане. Дни по-късно украинската армия с танкове и самолети нападна градове като Мариупол, Краматорск и Славянск, в Донецк се оформи народно опълчение и т.н. Когато се гледаха делата на участниците в клането, членове на "Десен сектор" и "Азов", необезпокоявани от органите на реда, се бяха строили в заседателната зала и със смъртни заплахи принудиха заседаващите съдии да подадат своите оставки. Към 2023 г. въпреки множеството доказателства все още няма осъдени за масовото убийство. Всички тези факти са безспорни и при желание всеки един от нас може да се запознае с тях

Само една малка поправка. гнусния жид яйценюк никога не е бил Президент на покрайна. Той беше само премиер за 6 седмици. После пуснаха един клип как го пълнят като печена кокошка в ануса и потъна в блатото. По-късно избяга в сащ.

Не думай бе. Щеше да достигне Германия, но се приближава до България. Русия се държии само на нефт и газ. Бължария няма нищо, освен трудови хора.

Любимите думи на руснака са: ЩЕ, ПОЧТИ, БЕЗАНАЛОГОВО, ПЛАНУВАМЕ итн. Та и с Бахмут. Уж окупиран ама май само във фантазиите им.

500 УКРИ НА ДЕН инфо (нерегистриран) реплика +8 -1 БНР: Властите в Донецк: 10 хиляди украински войници в Бахмут са изправен пред избор да се предадат или да загинат МАРТ 6, 2023 Град Бахмут се намира в оперативно обкръжение. Това заяви в ефира на руската държавна телевизия Ян Гагин, съветник на ръководителя на руските окупационни власти в Донецка област . Ян Гагин увери, че руската армия контролира всички подстъпи към града: „Всички пътища се контролират. Да се доставят боеприпаси или подкрепления е достатъчно трудно и крайно опасно“. По думите му в града остават около 10 000 украински военнослужещи, като загубите на жива сила достигат до 500 души на ден. Той прогнозира, че ако украинците се опитат да се измъкнат от обкръжението, то ще понесат още по-големи загуби и в крайна сметка ще бъдат изправени пред избора да се предадат или да загинат. Според Ян Гагин в боевете за Соледар и Бахмут украинската армия е изразходвала огромни ресурси и няма потенциал да организира контранастъпление: Считам, че в момента украинските въоръжен сили не могат да предприемат сериозно контранастъпление на нито един от участъците на фронта. По-рано основателят начастната военна компания “Вагнер” Евгений Пригожин, чиито наемници участват в щурма на Бахмут отново се оплака, че руското министерство на отбраната не ги снабдява с необходимите боеприпаси. В публикувано в социалните мрежи видеообръщение Пригожин предупреди: „Ако “Вагнер” се изтегли сега, то е ясно, че фронтът ще се разпадне до руските граници, а може би и по-нататък. Ще падне Крим и ще настъпят още много катаклизми“.

Не разузнаването на НАТО, а пропагандния отдел. В Махмут се бие ЧВК Вагнер, а не руската армия. И чувам само за изпращане на допълнителни украински резерви. Как умират от Вагнер ,а резерви праща украйна е много интересен въпрос

"Бахмут ще падне. Почти сме обкръжени. Частите постепенно се оттеглят на малки групи"

И ВСВ Русия загуби 20 млн. войници но победи Хитлер. Украйна няма никакъв шанс.

Ако не бяха помощите от Запада втория фронт щеше да победи дедовия. Хитлер на 3 фронта стигна почти до Москва. Сега щеха да говорят немски блядовете.

Каква помощ ? От къде минаваха доставките ?

И на всеки убит руснак украинците имали 10 безследно изчезнали ! :)

Във фалшивата пиеска излъчвана от Британското разузнаване, Министерството на войната на Великобритания и Центърът за проуване на Абделрахман за Сирия, се включи и т.н. Разузнаване на на НАТО. Да си умреш от смях за "достоверната" информация. Соросоидните и подобните корви така и не разбараха, че със стари колежки нов бардак не става и информацията им не става по-истинска.

Сега разбрахте ли какво е отношението на НАТО към вас? ... Дори чистачките в Пентагона ви мислят за примитивни едноклетъчни които могат да бъдат забърсани с парцал като този!

Ама как така нашите евро лидери , които така се грижеха за нашето здраве от ковид , сега нямат нищо против да избиват хора ? От НАТО сигурни ли са ,че загиналите не са загинали от ковид-19 ?

Коментари - Разузнаването на НАТО: Русия е загубила в Бахмут пет пъти повече войници от Украйна (видео) | Днес.dir.bg

Разузнаването на НАТО: Русия е загубила в Бахмут пет пъти повече войници от Украйна (видео)

Независимо от съобщенията за изтегляне на украинската армия, боевете в града продължават

Обратно в новината

Коментари - Разузнаването на НАТО: Русия е загубила в Бахмут пет пъти повече войници от Украйна (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Бахмут умря. Да живее АРТЬОМОВСК! Смърт на укрофашизма! Свобода за гражданите на Донбас в състава на Русия!

забелязвам че + или - се наливат на групи по 25-35 наведнъж. Това не ще да е някой с VPN, по-скоро от отдел "истина" в ДИР се трудят.

Според същото разузнаване руските ракети свършиха преди 11 месеца, отделно че рублата трябваше да е 200-250 долара а руснаците да са полу-умрели от глад.

Това което най мразя на войната е че дава на всички «Лиценз да лъжат»

НАТО ли? Айде ,айде -ПОСМАЛИ МАНГО.

в Афганистан точно спечелиха войната и СССР се разпадна и от 300 милиона останаха 140.Сега в Русия жените са с 10 милиона повече от мъжете и смъртността е най-висока в света.

Разузнаването на ООН, на Марс има живот !

Е е щом разузнаването на НАТО го казва ..Абе голям смех

Айде сега генерирайте 400 минуса

Идиота с VPN пак се е развихрил....

Отдавна не бях чувал нищо за британското разузнаване и Денис Коробко...той сега включва и разузнаването на НАТО....

Колкото и руснаци да убият в Украйна, пак няма да е достатъчно. Винаги ще има какво още да се желае.

Ето я част от истината за боклука Зелен. Число погибших украинских военных достигает уже 200 тысяч человек, преимущественно из-за упорной обороны Бахмута (Артемовска. — Прим. ред.). Боюсь, что Зеленский не последует совету своих генералов, которые говорят: "Слушай, давай выйдем оттуда, установим новую линию обороны и продолжим сражаться". Сейчас он в очень плохом положении. У него мало резервов, вооружений, но самая большая проблема в том, что лучшие его солдаты мертвы",

"По данни на разузнаването на НАТО руските войски са загубили пет пъти повече войници от Украйна в битката за Бахмут в Донецка област, съобщи Си Ен Ен, като се позова на анонимен източник от Северноатлантическия алианс." Ама тези хора действително ни взимат за мезе през последните дни! Първо, "бисерът" на английското разузнаване как руснаците воюват само с лопатки, после "бисерът" на американците кой е взривил Северен Поток 2, сега горния "бисер" на "разузнаването на НАТО". Спрете се бе хора! Българите не са такива глупаци като Шолц, фон дер Лайен или Сунак! Разправяйте им на тях тези небивалици щом им се харесват.

въпреки че градът не е важен нито от оперативна, нито от стратегическа гледна точка. Само преди месец беше най-важният от стратегическа гледна точка. Еврогейци сър, сменят си опорките в зависимост от хуя дето им е отзад. Другото за жертвите е абсолютна нелепица, затова не го коментирам изобщо.

Само вчера ,при изтегляне на украинските войници са избити към 2000 украинци. Стига вече сте ни баламосвали. На всички е ясно че украйна губи и то яко. С лъжи и пропаганда няма да стане.

За последния месец Украина загуби в Бахмут 11000 войника. От руска страна срещу тях воюват 30000 бойци от Вагнер. Изчислете по колко живота има един руски боец след като (според Натуту) 55000 от тях са били убити. Подсказвам: при 30% загуби всяко военно формирование се разформирова и оцелелите се разпращат по други бойни единици.

Много лъжи .

Дай боже повече орки да идат на концерт на Кобзон!!! Само не знам китайците дали ще смогнат да шият кожени палта за вдовиците и майките на боклуците???

И затова никой не вярва.

АМИ МНОГО МАХОРКА ПУШАТ И МРЪТ !

Херсон е почти 300 иляден град т.е. колко Филибето-Пловдив ..москалите бегаха от там беZ бой ..Бахмут е колко перник нема и 70 иляди и то от преди СВО ..тук украинците цяла година се бият геройски и го отбраняват ..пита се в Zадачката кой се бие по достойно и кой бега преди паровоZа / локомотива ..мужиците са гола вода и пандиZчийска вода по ватенките !

И тук се сещам за думите на един военоначалник, доста успешен при това "Аз не искам вие да умрете защитавайки родината! Аз искам вие да направите така, че другите да умрат защитавайки своята!". Видяха, че ще е трудно да отбраняват Херсон, махнаха се, за да не дават бадева жертви. А Зеленски реши, че неговите войници ще стоят в Бахмут/Артьомовск докато ги избият. А нови войници от къде? Хайде оръжие може и да им се понамери от тук от там, ама войници?

Разпознаването на НАТО е като на Великобритания. Ще познаят ли след украйна . Какво ще стане с Полша а НАТО посерковците. Русия е велика има ресурси а Европа и запад ще клякат на пред и Русия хоп картищока изодзад

Явно вагнеровци са свършвали пет-шест пъти, щото там основно се бият те и са между 9 - 11 000. Не се чувало Пригожин да се оплаква от липса на персонал, боеприпаси обикновено иска. Пропагандата все пак не е лошо да е в някакви разумни граници за да и се върже човек!!!

Верно ли не се е оплаквал та напоследък точно всеки ден се оплаква че са свършили затворниците и мунициите и фронтът пада на изток га-га-га

Абе някой знае ли нещо за Бахмут, укрите с каква скорост бягат, че фанат ли ги лошо им се пише.

И женка ти снощи се опита да ми избяга... Като видя, че не се напъвам, започна нарочно да се спъва! Та настигнах я, де. Ама ме хвана гнус да я онодя - грозна и миризлива. Ползвай си я с кеф!

И аз бях там, ама тва беше дъщеря ти, а ти беше кьор кютюк пиян и не я позна !

ААА,не има някаква грешка не са пет пъти...50,не бе,500 пъти повече са...да плача ли да се смея ли,винаги при отстъпление отстъпващата страна обявява че настъпващата е съвсем изтребенА...но все пак отстъпва ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ!

Винаги който щурмува дава повече жертви. Особено ако има технологично изоставане и неубучени войници. Но в Рашаговняша никой не се интересува от броя на убитите. Там живота не струва и копейка.

Напротов, живота на укрите не струва нищо, щото ги трепят, а не получават и гривна за това, просто са ги мобилизирали и няма мърдане.

В последните няколко дни се забелязват статии в стил пачавара DW както и бясно и паническо активиране на тролове по всички медии. Основно се пише за Бахмут, като писаниците са си чисто словесно-интелектуални бълвочи, без никаква логика, несвързани и противоречиви. Панически се цъкат минуси на смислени и описващи истината коментари. Причината за тези нескопосани напъни за пропаганда са успехите на пандизчиите от Вагнер и промяната на тактиката на това военно формирование. По всичко личи че на вагнеровци им писнаха съботажите и лигавщините на петата колона разяждаща руската държавност и армия. Отключи се жестокоста и бруталноста в събраните от кол и въже представители на криминалния контингент на Русия, който и без това не се е отличавал с особена човечност и милосърдие. Спряха с всякакви церемонии със зомбираните укропитеци. Няма вече никакви подкани и молби за предаване, който се предаде при първа покана живее, който не бива, брутално разтрелван на място, ранените се доубиват с контролни изстрели. Ето този представител на укрозомбитата беше разстрелян, като улично псе само за неблагоразумието да спомене “слава усраина“ https://t.me/RVvoenkor/39907 . Навсякъде където минат пандизчиите след тях остават планини от трупове https://t.me/RVvoenkor/39928 редовната армия само ги подкрепя с артирелия и информация. Тубата и телеграм каналите не смогват да изтрият видеата с жестокия напредък на Вагнеровци. Света е шокиран от жестокоста на тези хора, които не ценят даже своя си живот, камо ли живота на някакви зомбирани дебили, биещи се за земя, която отдавна е изкупена от краварочифутите. https://youtu.be/rnXBQhRJ72o В тази обстановка започна масово напускане на позициите държани от малкото останали зомбирани идиоти. Тясната полоса по която все още може да се отстъпи е задръстена от взривена или направена на решето западна техника. https://t.me/RVvoenkor/39942 Вече чужда реч не се чува по радиото, полските курви подвиват опашки, разни заблудени кравари, арменски доброволци, който успя се спаси с бягство, който остана отиде при бандера. След като се разбра че Пандизчиите не взимат пленници от чуждестранни наемници всичко хукна да си спасява кожите. Включи се генната памет на полаци, фашисти, бандеровци, хазарочифути. След падането на Бахмут започва ефекта на доминото, ще има разпад на отбраната по всички фронтове. Не случйно хазарката Нюланд почна да бълва слюнки и сополи и да говори за преговори. Дали Путин ще направи “грешката“ да спре настъплението на Вагнеровци или ще предпочете да продължи агонията на кравароционисткия режим смилайки всичко на добре простреляните позиции предстои да видим. За момента той показа само едно – че е непридвидим във всичко. Слава на Русия! Бог с вас!

Много вярно!

Като цяло си прав, само за този дето цитираш, работата е различна. Украинците даже обявиха името на разстреляния и казаха, че руснаците извършили това, ще бъдат издирени, но нещата се оказаха доста по-иначе. Застреляният не е Тимофей Садура, както обявиха украинците и Зелебоба дръпна даже слово в негова чест, а е Александър Мациевскии, род 1980г, доброволец снайперист,, обявен за загинал от вражески огън при битката в Соледар през началото на февруари.И даже тялото му вече е било върнато на роднините. Може би човекът е решил, че не му се стреля повече, заявил е че си тръгва и е бил застрелян от неговите си съратници. Което, според традициите на украинците е било заснето за да бъде използвано като пропагандно видео срещу руснаците. По нета няма истинско видео показващо руснаци да разстрелват невъоръжен/предал се украински войник което всъщност е голямата разлика в психиката между руснаци и украинци.

Баси, франсетата казват , че жертвите на Украйна при Бахмут са близо 11000 . Не знам какви глупости дирниците пишат. По тяхната логика не са останали руснаци да воюват и укрите на всичко това бягат

Направо смешно,нали?

православния поп от КГБ- Гундяев каза: Който руснак умре в Украйна щели всички грехове да му се опростят и ще е в руския рай дето ще го чакат 40 надарени чеченци.. Путларах акбар..ха.ха Мрете бе руски орки да ходите в руския рай..ха.ха мрете бе един да не се върне в Руската кочина.

Всеки ден нови 500 орки се присъединяват към публиката му. Другата му радост е, че вече не е в Русия. За месец януари и февруари националният бюджет е реализирал дефицит, равняващ се на 90% от годишният заплануван дефицит. Няма никакви изгледи тази тенденция да се промени. Това означава или недофинансиране на държавните структури, или до печатане на пари, което пък е инфлация и обедняване.

Нали 35 години вече богатеем и просперираме ,защо отново никой не ще да остане в ДЕМОКРАТИЧНАТА ни нещастна държавица и жените ни имат по едно дете ако вече не са станали лезбийки ,по новата демократична мода момчетата ни са изпедерасчени от сега и се питат дали са мъже или жени ,в Холандия уволнили учител защото поздравил децата с МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА ,на там ни тикате и вие .

Аз съм останал. Доволен съм от работата си и живота си. Не искам да се местя. Имам две деца и ако жената се навие ще направим трето. Твоята е изпята. Не ми се меси в живота.

Ти внуче си 0.0001 процент от българите ,останалите бягат от България като дявол от тамян

Ми така е богатеем. Всеки има кола, лятото място в хотел не можеш да намериш, магазините пращят от стока и купувачи. По комунизма чакаш 20 години за кола, в магазина един салам кучешка радост, 2 вида хляб (ако има) щото го носеха сутрин, едно кисело мляко. Не можеш да избереш къде да живееш щото имаше гражданство. Пътуване най много до Полша, Румъния и Молдова. Тежи ви на вас бившите ЗКПЧ та и комуняги че сте мързеливи и неграмотни и сега живота ви декласира. Дядо ми беше обявен за Кулак и не му даваха ни да учи ни нормална работа. Там ви стяга чепика вас дървените комуняги.

А сега чакаш 20 години, за да стане новата кола на таралясник, и купуваш 20-годишния таралясник от моргите на Европа. При комунизма се чакаше, но за нова кола !

Още вчера на правителствено заседание в Украйна е взето решението Бахмут да не се изоставя. Мрете орки.

Какво правителство в укровермахте бе?! Даже не знаеш кой е премиер на покрайна в момента, ще трябва да провериш... ха-ха... Там решения не се вземат. Решенията за покрайна се вземат във Фашингтон! правителствено решение... ха-ха-ха...

Значи английското разузнаване няма, за какво да се притеснява! Но откакто въоражиха вагнерци с лопати, Артемовск е руски!

Ти за руснака не се кахъри ,Виж до каде докарахте България ,от 9 на 5 милиона и сме на изчезване, децата ни са неграмотни,половината българи не могат да си платят водата и тока и ядът боклуци от изнасяща земеделска продукция сега 70 процента е внос и то с отрови,ако ти потрябва доктор ,от кабинета излизаш без гащи ,

Ако по комунизма бяха отворили границите, май само правешкия каскет щеше да остане. Ама и неговите отроци бяха все на Запад. Никой не ни е докарал. И по комунизма бяхме най бедната държава в СИВ. Радваха се ганьовците като идат в Чехия или Унгария.

Запада много лъжеше колко хубав бил живота там, най вече радио свободна европа. После отидохме на запад и видяхме ква кочина е там, и че ни търсят само за да мием кенефите и бършем дърти зад ни ци.

Кой чакаш да те спаси бре сельо, кой чакаш да те образова? Кой образоваше Панайто Волов, Георги Бенковски, Христо Ботев, Васил Левски. Май наистине българите са останали мързелива, долна, проста и некултурна сган. Какво зависи от държавата, но не зависи от теб?

До дни, дори до часове Украйна ще получи Канадския Танк и започва най-великата контраофанзива. Ще бъдат освободени Крим, Кавказ, Урал, Сибир, Китай и Тайван. И после всичко ще си бъде както преди. Ще си седим по къщята и ще си се боцкаме с ваксините, закупени от Урсула Фон дер Лайн. Споко!

Алоууу идиотите от дира спрете се ба !!!

Това зеленият мамул ли им го е казал?

сигурно затова толкова славно отстъпват украинците от бахмут, понеже 5 пъти по-малко армия ги е прогонила.

Не се знае. Проблемът е, че по украинците освен руснаци стрелят и украинци.

Дядо руснака никога няма да позволи друг да му казва ,какво да яде ,с кого да дружи и кого да чука като в нещастната ни поробена родина ,такива като теб са за втори народен съд и бъди сигурен ,ще се случи

Руснака не чука, защото е пиянка. Затова им чукат жените докато славните мужици се въргалят под масата.

офисно говедо, ясно е че си на служба в дир-а. Руснака, за разлика от тебе, ЖИВОТНО, остава човек и щади живота дори на руските хохли, които стрелят по него! Виж сам ИЗРОДЕ. https://vk.com/video-70187376_456279816

Датата....така щадят живота руските мърши че избиха и прогониха хиляди. Къде ви намират такива чугунени глави. .

Когато на 02.05.2014 г. гледах клането и паленето на живи хора в Дома на профсъюзите в Одеса, и знаейки предходната поредица от безспорни исторически факти, разбрах, че светът вече няма да е същият и че Третата световна война вече е започнала. Хубаво е човек да прочете докладите на наблюдателите на ООН - ясно се вижда как властите се оттеглят целенасочено по указание на американското разузнаване и оставят неонацистките формирования, дошли от Харков, да избият мирни хора - жени, деца и старци, с цел да бъде провокирана Русия да влезе в конфликт със Запада. Прогнозите към онзи момент на западните финансисти (Файненшъл таймс) бяха, че до 2025 г. Русия щеше да достигне БВП на Германия и този процес трябваше да бъде спрян чрез създаването на casus belli и неминуемото налагане на санкции и ограничаване на търговските отношения. А нима причината за влизането на Япония във ВСВ и нападението над Пърл Харбър не беше същата!?! Старата песен на нов глас, в случая се разчита на късата памет и слабата обща култура на средностатистическия човек в западния блок. Припомнете си и интервюто на Яценюк - американски възпитаник и тогавашен президент на Украйна, който във вечерта след клането заяви, че от този ден Русия и Украйна се намират в положение на война, че е започнала нова световна война, която ще се различава от предходните и че тя ще има хибриден характер и ще се води с прокси войни като тези в Сирия и Украйна. В същия ден USAID отпусна спешна целева помощ за "демократизиране на медиите в Украйна" с цел изопачаване на фактите, свързани с Одеското клане. Дни по-късно украинската армия с танкове и самолети нападна градове като Мариупол, Краматорск и Славянск, в Донецк се оформи народно опълчение и т.н. Когато се гледаха делата на участниците в клането, членове на "Десен сектор" и "Азов", необезпокоявани от органите на реда, се бяха строили в заседателната зала и със смъртни заплахи принудиха заседаващите съдии да подадат своите оставки. Към 2023 г. въпреки множеството доказателства все още няма осъдени за масовото убийство. Всички тези факти са безспорни и при желание всеки един от нас може да се запознае с тях

Само една малка поправка. гнусния жид яйценюк никога не е бил Президент на покрайна. Той беше само премиер за 6 седмици. После пуснаха един клип как го пълнят като печена кокошка в ануса и потъна в блатото. По-късно избяга в сащ.

Не думай бе. Щеше да достигне Германия, но се приближава до България. Русия се държии само на нефт и газ. Бължария няма нищо, освен трудови хора.

Любимите думи на руснака са: ЩЕ, ПОЧТИ, БЕЗАНАЛОГОВО, ПЛАНУВАМЕ итн. Та и с Бахмут. Уж окупиран ама май само във фантазиите им.

500 УКРИ НА ДЕН инфо (нерегистриран) реплика +8 -1 БНР: Властите в Донецк: 10 хиляди украински войници в Бахмут са изправен пред избор да се предадат или да загинат МАРТ 6, 2023 Град Бахмут се намира в оперативно обкръжение. Това заяви в ефира на руската държавна телевизия Ян Гагин, съветник на ръководителя на руските окупационни власти в Донецка област . Ян Гагин увери, че руската армия контролира всички подстъпи към града: „Всички пътища се контролират. Да се доставят боеприпаси или подкрепления е достатъчно трудно и крайно опасно“. По думите му в града остават около 10 000 украински военнослужещи, като загубите на жива сила достигат до 500 души на ден. Той прогнозира, че ако украинците се опитат да се измъкнат от обкръжението, то ще понесат още по-големи загуби и в крайна сметка ще бъдат изправени пред избора да се предадат или да загинат. Според Ян Гагин в боевете за Соледар и Бахмут украинската армия е изразходвала огромни ресурси и няма потенциал да организира контранастъпление: Считам, че в момента украинските въоръжен сили не могат да предприемат сериозно контранастъпление на нито един от участъците на фронта. По-рано основателят начастната военна компания “Вагнер” Евгений Пригожин, чиито наемници участват в щурма на Бахмут отново се оплака, че руското министерство на отбраната не ги снабдява с необходимите боеприпаси. В публикувано в социалните мрежи видеообръщение Пригожин предупреди: „Ако “Вагнер” се изтегли сега, то е ясно, че фронтът ще се разпадне до руските граници, а може би и по-нататък. Ще падне Крим и ще настъпят още много катаклизми“.

Не разузнаването на НАТО, а пропагандния отдел. В Махмут се бие ЧВК Вагнер, а не руската армия. И чувам само за изпращане на допълнителни украински резерви. Как умират от Вагнер ,а резерви праща украйна е много интересен въпрос

"Бахмут ще падне. Почти сме обкръжени. Частите постепенно се оттеглят на малки групи"

И ВСВ Русия загуби 20 млн. войници но победи Хитлер. Украйна няма никакъв шанс.

Ако не бяха помощите от Запада втория фронт щеше да победи дедовия. Хитлер на 3 фронта стигна почти до Москва. Сега щеха да говорят немски блядовете.

Каква помощ ? От къде минаваха доставките ?

И на всеки убит руснак украинците имали 10 безследно изчезнали ! :)

Във фалшивата пиеска излъчвана от Британското разузнаване, Министерството на войната на Великобритания и Центърът за проуване на Абделрахман за Сирия, се включи и т.н. Разузнаване на на НАТО. Да си умреш от смях за "достоверната" информация. Соросоидните и подобните корви така и не разбараха, че със стари колежки нов бардак не става и информацията им не става по-истинска.

Сега разбрахте ли какво е отношението на НАТО към вас? ... Дори чистачките в Пентагона ви мислят за примитивни едноклетъчни които могат да бъдат забърсани с парцал като този!

Ама как така нашите евро лидери , които така се грижеха за нашето здраве от ковид , сега нямат нищо против да избиват хора ? От НАТО сигурни ли са ,че загиналите не са загинали от ковид-19 ?