Тръмп се разяри, скандалът с ”руските компромати” се шири

Пуснатият в някои медии доклад, че Русия уж разполагала с компромати за новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, не е съставен от спецслужбите на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп се разяри, скандалът с ”руските компромати” се шири | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам известни резерви към Тръмп, но вярвам, че при всички случай ще бъде по-разумен и прагматичен от Обама. То трудно може и да има по-слаб президент от Обама, като изключим нашия Плювналиев, който пак се изплю. Трудно мога да кажа какви са недостатъците на Тръмп, но достойнствата му са огромни. Той дава надежда Америка да скъса с робството, да спре организира войни, арабски пролети, хаос, имигранти, да спре да поддържа ИД и най важното да предотврати се опасност от ядрена война, която бе на 90 процента сигурна с престъпничката Килари Клинтън

Очевидно всичко това е измислено от политическите врагове на Тръмп. Не си заслужава да се коментира и пишат цели статии по въпроса.

Целта е да скарат Тръмп с Русия! А питам няма ри други достойни за президенти на САЩ фамилии, а само Кенеди-Джон и Робърт, Буш-баща, Буш -син; Клинтън-Бил, Клинтън-Хилари?! Утре може и Челси да се кандидатира, или Моника-може би????

Само лайна и помия чакайте от Империята на Злото! Не чакайте никакво добро дело, никаква хуманна дума, нищо, което да донесе два грама радост на когото и да било по света. Изкарана на светло великата руска душа се оказа мръсна и гадна, зловеща и годна само за зло. И за бурна радост от всяко зло по света.

...спиртосана душа,става дума!...

Злобната Хилари хвърли срещу Тръмп всички възможни мърсотии, но той ще се окаже достатъчно умен за да й отвърне подобаващо.

подсигурили са се хората. Ако не вървиш по гайдата на Путин и твойте ризи ще излязат на показ. Това е предупреждение!!!

Ами сега? Доналд Тръмп, макар и неохотно призна, ЧЕ РУСНАЦИТЕ СТОЯТ ЗАД ХАКВАНЕТО НА ПОЩАТА НА ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ!!?! Сега какво правиме, на батко червените тъпаци, толове и подобна гмеж путинофилчета?

смени дилъра.

Руската водка - по-добрата зависимост

Който нож вади, от нож умира! Тръмп не много отдавна зовеше руснаците да извадят компромати и хаквана поща на Хилъри Клинтън и демократическата партия. А сега плаче, че срещу него излизат материали.. Какво стана с лозунгите, че не е важно кой е източникът а какви са фактите:) В изтеклата информация има СЪВСЕМ КОНКРЕТНИ ФАКТИ, които няма никакъв проблем да бъдат проверени и потвърдени. (както и при изтеклита ел. съобщесния на Клинтън)

където отиват - руснаците оттам се връщат.Работата става "кой ми сра в гащите?" или "Извади го по-навътре!"С други думи Америка не е това което беше и дай-боже да се промени към по-добро!Щото Путин и Пин навиват топките с по половин оборот през две седмици , а това боли...некакси по американски боли!!

"Милите американски тайни служби където отиват - руснаците оттам се връщат" - за комунизма ли намекваш? Интересно, че натам, където отиваха руснаците - където и да си мислиш, че е това - КАРАХА ХОРАТА СИ НАСИЛА ДА ВЪРВЯТ С ТЯХ, и избиха много, десетки милиони, които не искаха да вървят с тях и натам или дори само проявяваха съмнения или неохота. Не съм чул и видял американци да искат да вървят след рузнаците, тоест да се натискат да живеят в Русия, за разлика от десетки милиони руснаци, които искат да идат да живеят в Америка, без значение къде отива и кой къде е ходил и откъде се връща, тъпак!

Ха-ха, другарят Тръмп малко нещо взел, че се ядосал!

О, това е само началото! Само изчакай още малко да видиш още колко ще има да се ядосва Тръмп, защото все по-малко и по-малко идиоти и наивници ще му се връзват на лъжите и тъпотиите - неговите и на ботоксовия диктатор, които се изживяват за най-умните на света!

симо

Пак ЧАСТНИ интереси забъркват помията......а държавата да се ОПРАВДАВА...Мършава работа е ,,върховенството на закона,,/неолибералният закон/.Един пример от нашето ежедневие, което кой знае защо старателно се заобикаля от ДИР....Свадата на БНР и музикааутор...,,,,Развитието на търговията НЕ трябва да бъде засегнато до степен,която би била в противоречие с ИНТЕРЕСИТЕ на общността,,,....Ето каква ИЕЗУИТСКА формулировка има ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА..Тя ДАВА власт в ръцете на ЧАСТНИЯ интерес точно в УЩЪРБ на обществения.....И Тръмп се сблъсква с това-----могъщи частни интереси.Лоши интереси в ущърб на всички останали.

американците се побъркаха - това се вика бор в задния двор. Не е като да имаш индианци насреща си.

ТРЪМП , за Горбачов ! Искате , не искате , ....Тръмп е НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ на САЩ.

За Путлер,нали?!...

Обратното!...

И какво излиза... Частна фирма разпространява информация в стил "научихме, че" и всички медии подхващат истерично да повтарят. Да не би тези същите да са дали и неопровержимото доказателство за ОМП на садам? Или пък за "зверствата" на режимите на Кадафи, Сирия, Югославия? И защо никой не им търси сметка? Както на съчинителите, така и на поръчителите и изпълнителите?

симо

Това е неолибералният Нов Световен РЕД.......Кой,кой ,кой да търси сметка освен Русия....И виждате какво става когато дори в Америка някой се опита да промени нещо......

попрочетох доклада - 32 страници налудничави бълнувания - за разлика от мнозина тука, има го пълния текст в интернет. и сега с интерес очаквам шамарите за разни медии и лакеи от интернет готвачите на сензации. при това от американските служби, да не бързат да се радват някои. защото там не работят малоумници, способни да сътворят подобен пасквил. що се отнася до руските - девизът им е убий простака с мълчание.

не само бълнувания - просто има и лъжи. Като тази, че Майкъл Коен (адвокат на Тръмп) се срещал с човек от Кремъл в Прага през август 2016 г. Тръмп му показа паспорта - изобщо не е ходил човека в Чехия.

има хиляди начини да се движиш по света, без да ти се отрази в паспорта.

тоя компромат е голямата им грешка - тъпия си е тъп, вари го, печи го. ПОТРЕС, не компромат. А дано си получат заслуженото!

...да убие простака,бе?!...

Трудно ще се разрият "Обамовите обори", но надеждата е в "голямата лопата" на Тръмп и екипа му...

Тръгнали са! Момчетата от Голмън Сакс са с позлатени лопати :))

На малко прасе и на нов шеф не се радвай. Не знаеш каква свиня ще излезе. Казва мъдрият български народ. Няма основания особено да симпатизирам на този човек. Все пак ще бъде скоро президент на страната, която държи танкове и войници в моята страна и ги увеличава. Но му признавам - хареса ми как постави на място журналиста - "няма да ви отговарям, вашата медия публикува лъжливи (fake) новини". Омръзнало ми е от политици, които се гърчат пред журналистите и търпят унижения и обиди, щото нали, "да не се обидела пресата", високо развятото морално знаме на епохата. Не се учудвам защо толкова го харесват толкова много хора.

истината е, че не той атакува пресата, а медиите му обявиха война на него още 1 г. преди изборите. Той просто отвръща на ударите.

Ти това за "мъдрия" български народ сериозно ли? Моите съболезнования!

stan_posta@

Съвсем сериозно. Народът е едно, кресльовците - съвсем друго.

абе соросоиди, верно ли е, че некво джудже, има няма 50 санта, много лошо ви е таковало ?

не са 50, а 10, ама фи

ЦРУ има подозрения, че Тръмп е самият Путин, само че дегизиран, а истинският Тръмп отмаря на Крим !!

ОБАЧЕ ПРИЛИКАТА МЕЖДУ ОБАМА И ОСАМА Е НАПРАВО ПОТРЕСАВАЩА!!!

Тръмп обеща, че ще хвърчат глави за подобни простотии....

Повреден си. "Фатално", демек непоправимо.

Колкото по бързо го арестуват(Тръмп) и вкарат в лудница ,толкова по добре за целия свят

Така ли е в соросоидиотското огледало за "обратно" виждане.

кой си ти, че да говориш така за американския президент, ааа ?

То целия свят се срина преди Тръмп, дай му шанс поне да опита да подобри нещата! Ама много ви се услаждат лъжите, грантовете, цветните революцийки. А за нормалните хора - емигранти, тероризъм и несигурност? Ще имаш да вземаш, тролчо!

Газ пикаят соросодомитите! Голям кеф е!

Подгряват вашингтонския майдан. Нищо че няма американско посолство в сащ.

веднага бих повярвал на тръмп ако русия си беше седяла тихо и не беше взимала страна в скандала, факта че го защитава, значи 100% има нещо!!

И как да не "взима страна", като не са спрели да лъжат против нея, бясно. От години.

Има, има нещо но в задника ти! Извади си главата от задника!

Същото щеше да кажеш и ако беше мълчала! Щеше да кажеш - гузни са, затова мълчат, а? Няма угодия!

да спретнат една революцийка и в САЩ , кат впрегнат и цял Холивуд - барабар с Мерил Стрийп и другите платени фльорци .....Представям си какво ще бъде на оскарите - ще падне едно плюене по Тръмп и блюдолизство по Обамчо ....Нищо чудно и Оскар да дадат на танцуващата маймуна ! Те нобел мо дадоха още първата година на президенството му и то за МИР !!!! на черньото ,който довърши света ,след като Буш младши го разбишка !!

в десятката. Тази крава Мерил Стрийп само злобно си присвива тънките устнички - зер лапаницата при Обонго няма да я има. И какво толкова лошо прави Тръмп? Човека иска да върне цялото производство в САЩ, да отвори работни места за американци, е, монополите трябва да си намалят тлъстите печалби и да ги преразпределят към обикновените работещи? Ама изтърва ли се мазния кокъл? друго си е китайчета да работят за 5$ на час - ЛАПАНИЦАТА Е ГОЛЯМА

симо

Те това го отрепетираха по Бушово време.....Излезе АВАТАР и събра сумати и номинации НО Оскара спечели,,ВОЙНАТА КАТО ОПИАТ,,....Тъкмо бяха опраскали Ирак.

Та хакването може да стане само в тази "стая" и то от вътрешен човек както примерно с убийството на посланика или индийската празидентка едно време или Кенеди. Разбрахте ли как ви манипулират и вашите мозъци с глупавите реклами и медийни измишльотини а ако не вдявате тогава пускат едни машинки за разджуркване на мозъка и ако още не вдявате ..... тогава като лейди Ди.

Тръмп се разяри,разяриха се и руските тролчета.Застанаха като матросовци да защитават любимия Тръмп.

BuzzFeed и CNN са пълен боклук, американският вариант на Блиц.

Блиц може да не е идален, но никога не е падал толкова ниско, колкото CNN.

симо

Бе тия нямат ли 100 дена ТОЛЕРАНС?????Те ,тъпанарите ни го натрапиха и го превъзнесоха като основно ДЕМОКРАТИЧНО правило на действащата демокрация.Или това НЕ Е ОБАМАУГОДНО.

Дружинката Килъри-Обрама-Бамбуш се хвана за палците. Дръпнаха им кокала пред устата и ревнаха зловещо. То не бяха компромати, измислени историйки, нови врагове и т.н. Да ама подцениха Тръмп - човечец прост, но с големи топки. Зор ще видят с него, щото той не си поплюва и казва истината. Ако успее да им разчисти авгиевите обори цял свят ще си отдъхне.

Във времената на лъжите да говориш истината е революционна постъпка. Крайно време е и там да има някакъв вид революция.

Тия са мнооого зле! Това не може да е държава. А ние се оплакваме от нашата!

Лакеите у нас на Сорос са: Отворено общество, Америка за България, Хелзински комитет, и всички останали партиики.

трябва като в Унгария, да ги отсеем.

ДАй България !

Тръмп ще бъде отличен Президент, ако го оставят жив. Лично аз се съмнявам, че ще доживее до клетвата. Най-вероятно ще го взривят и ще хвърлят вината на "терористите".

няма ли пак да се оправдаят с Русия

Ех сега там да беше нашата Корнелия Нинова как щеше да ги врътне тия новини на всички щеше свят да им се завие.

Политиката е мръсна игра и най вероятно всички изцепки на тръмп ще излязат наяве даже и да не си ги спомня.освен това настъпва мазоли и ще има отговори.Мексико е четвъртия производител в света на коли и откакто тръмп започна да лае има отказ на 2 завода :един на Тойота и един на дженерал моторс от което губят и Мексико,дженерал моторс и Тойота.никой не е по велик от парите дори човешкия живот.Ще си иде от политиката отвратен от самия себе си ако не го застрелят

гущера Джорд Сорос се гърчи предсмъртно. И хапе бясно наляво и надясно на където се обърне. Наред са всички негови лакей. У нас също.

на американци и германци Путин им стана плашило... ама народите не се манипулират вече нито от социолози, нито от медии... гласуват правилно срщустатуквото.. требват реформи, драги соросоиди... измислете нещо ново!

един друг баща на народите започна най-кръвопролитната война в човешката история... така, че приканвам към повишено внимание!

Втората световна война беше започната от Япония през 1931 г. срещу Китай, а в Европа - от Хитлер през 1939 г. Моля не разпространявайте исторически неверни твърдения.

ЗА КЛИНТЪН?! ЗА ОБАМА?! ОБЩОТО МЕЖДУ ТЯХ Е...ВОЙНАТА!!!

Gal

Ще ли да го изнудват с видео с проститутки....:)))) несериозно звучи...Клинтън като го хванаха да си слага "пурата" в устата на стажантка и то като действащ президент какво се случи????

този хаос в америка ще е добре за нас и за целия свят, нека и те сръбнат от собствената си попара която дробят навсякъде, искам да видят и те хиперинфлация, безработица, глад и мизерия каквото те причиниха на нас последните 25 години

още един Нане... Абе, градски, последният път когато америката имаше финансово-икономически проблемчета в целият свят настъпи криза за 5 години и възстановяването все още е несигурно. Размърдай си малко акъла и ти и другите, че да не стане късно.

Да но икономиката в америка работи и едва ли ще се случи същото както в страните в които подпалиха войни,сега ние сме наред!

Само за информация. Така наречените броячни машини са си чисто вътрешен трафик по оптични кабели и резултатите отиват в една "стая" дето се охранява много яко. Та това няма нищо общо с местния интернет или междуконтиненталния на който трафика е по сателит,така че никакви кибератаки не са възможни. И между другото. Както знаете втората война е предизвикана и финансирана от ционистите като родшилд и рокфелер са спечелили милиарди. А вие прости и още по прости вече ви заробиха с 36 милиарда долара без лихвите докато кристалинка ви се хилеше. А сега вие ли ще си плащате масрафа.

У нас съм забранил да се пуска СНН. КОфти телевизия се оказа.

Що бе, аз пък се кефя как бълват лъжи от злоба, че не спечели килъри.

Бай Шорош бил поръчал "докладчето", бе. Не били цру.

Аз нещо не разбирам... При положение, че си успешен предприемач-милиардер, защо трябва да се буташ и подлагаш на унижения в политиката? Това, че евентуално си добър бизнесмен, съвсем не означава, че ще си добър политик! Защо не си гледаше там милиардите, ами се захвана с политика, бе, Дони?!

милиардите му са по-малко отколкото той твърди, но сега му е паднало да ги умножи. доста мастити чужденци вече му пускат гювеч през бизнесите му.

При положение, че си успешен адвокат, с първо дело защита на изнасилвач, защо се бута в политиката да става президент? Познай за кого говоря!

симо

Писнало му е от идиоти , които му съсипват бизнеса и Америка....и света.

Gal

Значи успешен бизнесмен, който 3 пъти и фалирал и се е изправял след това и възтановявал бизнеса си, няма как да е добър политик, но пък затова пожарникар и физкултурник са отлични политици...кариерите им ги подготвят идеално....

Те Щатите открай време си са във фалит, спасение НЕМА. С какво ще водят война, като нямат петрол? С новички, току що отпечатани долари ли? Нужно е Русия, Китай и Иран да спрат с доларовите разплащания и да започнат да търгуват в юани. САЩ, както нямат стоковопокритие на валутата си в обръщение, за 10-20 години са я вапсали, капиш???

Неграмотен руски путиноиден трол и спамер!

Кажи нещо по въпроса, не се меси с изцепки, като не те питат.

петрола все още се търгува с долари.. дори и руснаците.

Прав си - нали затова обесиха Саддам, защото спря да го прави. Но изпълненията на една клика от САЩ и още няколко страни карат към промяна на световния двуполюсен модел за управление - вместо Русия-САЩ полюсите ще са Русия-Китай. Въпрос на здравнапън и 15-20 г.

А Кадафи беше уговорил африкаски страни, продаващи петрол, да търгуват в собствени валути. И водяхте какво стана...

За някои от проектите между Русия и Китай разплашанията ще бъдат в йоани. Което, според мен е само началото на "бягството" от долара.

Русия може да не спира- там обемите на доларовите разплащания са пренебрежимо малки! САЩ може да нямат стоково покритие, но притежават 8 133,5 тона злато!

ЗА НАШЕТО ЗЛАТО?! И ЗА ТОВА НА ГЕРМАНИЯ?! И НА ЕДИН КУП СТРАНИ ОЩЕ?! ЗЛАТНИТЕ ЗАПАСИ НА ДРУГИТЕ СТРАНИ,КОИТО ФАЩ ДЪРЖАТ НА "СЪХРАНЕНИЕ",НЕ СА ТЯХНО ЗЛАТО!!!

Подлярска история, "носителят" на Нобел за Мир, оказа се, че не може да губи. Ето какви хора са управлявали Америка последните десетина години. Жалка работа. Така само вдигат рейтинга на белият човек.

Само след месец -два като се види кво чудо е този клоун сичкото руски трол ще плаче и за Обамата и за Хиларито:) Вервайте ми:)

ти ми вярвай - няма да плачат, защото писанията им са под команда. Да не мислиш, че им пука какво пишат? В крайна сметка прокарват про-Кремълска пропаганда - докато Путин декларира подкрепа за Тръмп, нашите тука ще си (цензура) (цензура) (цензура) да се подмазват на перчема. Колчем Путин обърне палачинката и нашите коленопреклонници ще обърнат обратната страна на (цензура) и ще почнат да (цензура) Тръмп. Този театър вече сме го гледали 39-45 година със Сталин и Хитлер в главната роля, и Г.Димитров и други проджаници в поддържащи и епизодични роли.

ако беше килъри ,това значеше война,не че не се води от Шока и ужаса по целия свят.Унищожиха Ирак,Лван,бомбардираха Сърбия с умни бомби и обогатен уран ,та и до сега в Западна българия не виреят круши,почерняват домати и прочие.С една дума щеше да има ядрена война ,ако беше килъри.Та за това са гърмяли шампанско може би,не че ги е страх,но им се отваряше много работа.

Да, бе, ако била Хилари, значело война! Кой ви накара да пишете подобни простотии бе? Или това беше една от опорните точки на кремльовското късаче, която ви беше спусната, за да плашите хората? А ако са на власт с републикански президент, защо няма да има война? С какво Тръмп е по-миролюбив от Хилари? Как е доказвал през годините своето миролюбие? С това, че е похвалил късичкото в кремль? Това ли ви е мерилото за миролюбие? Жалки смешници...

Защо ,Мерил не говори за организираната педофилско, педерастка мрежа на продуцентите в Холивуд. Мърла заспала. Остават още седем дни и истината ще започне да излиза наяве ,когато Трампи пусне фбр по следите на лисицата.