Разследват бивш началник в КАТ и трима шефове на РПУ за чадър над Георги Семерджиев

Обвинението се опитват да въздейства на служителите на МВР чрез досъдебни производства срещу тях, заяви вътрешният министър Иван Демерджиев

Обратно в новината

Коментари - Разследват бивш началник в КАТ и трима шефове на РПУ за чадър над Георги Семерджиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Току що случайно подомух - от адвокат Хаджигенов при Виктор по Нова - че вече и Военна прокуратура вече не разследвала престъпленията в системата на МВР. Въпреки че и те бяха доста измислени, но по отношение на престъпленията в МВР все пак вършеха нещо. Сега и това го няма! Значи мафията и това е успяла да постигне. Защото военна прокуратура все пак осъществяваше някакъв контрол при престъпления в МВР, въпреки че при такива като Гешев и Цацаров за главни прокурори… Ашколсум!

Всъщност става въпрос за МАФИЯ и за една от най-долните й структури!

Този и да се спъне Гешев ще му е виновен, а не некъдърноста му.

Показвали си служебните карти. Помните ли, че на Христо Стоичков му бяха дали синя лампа. Смях.

Дамаджанов 2 пак хвърля прах в очите на хората. Точно прокуратурата ти забранява, защото се осираш!!! Защото ченгетата сте тъпаци и проваляте разследванията заради некадърност и/или подкупи. Затова прокурорите трябва да ви спират. Защото половината сте пияници и наркомани. Криете се по дупките и чакате за 20 лева.... е това е Дамаджане!!! То свиня изглежда и свиня си говори....

Не се плашете народе от Семките и полицаичовците- те са само чиновници използващи поста си и зле работещата ни система- за облага и да се правят велики. Щом ги махнат са господин Никой. Това не е италианската мафия- да има поколения наред органзиирани закоравяли престъпници готови да жертват живота си за Фамилията- това са отрочета на комунета страхливи готови да смачкат по-слабия и треперещи ит по-силния

В лошата прокуратура всеки шофьор, всяка сутрин минава през дрегера и тогава се качва в служебен автомобил. Така е от повече от седем години.. Сетили се най накрая... След, като вече е късно. Адвокат начело на МВР и Министерство на правосъдието е груба грешка. Те си бранят клиентите. И това ще стане ясно, но пак ще е късно...

Дрегера, добре. А за "бело"?

На Запад , хората си имат вътрешен отдел , който разследва и се занимава само с ченгетата. Я вкарай двама трима в затвора и ще видите как всички ще се кротнат и ще почнат да си вършат работата. Ефективни закони трябват. И системни проверки. ТОзи Демерджиев ми харесва. Не съм фен на Радев и на комунистите , но този човек пипа професионално. Нека да остане.

Е преди да стане сакатлъка. Когато случката вече е станала-това е само смешен пиар.

“Разследват бивш началник в КАТ и трима шефове на РПУ за чадър над Георги Семерджиев” Точно много шефове на МВР и службите, начело с тези от ДС на времето създадоха организираната престъпност в Бългапия, която после отгледаха за да прерастне прев ембаргото в мафия, разложила държавността и институциите с водещата роля на прокуратурата и довела до сегашното положение на страната ни!

Що не кажеш твоят любимец рашков по времето на мутрите каква длъжност изпълняваше? Абе странна работа полицаите се дъннат един след друг като кифладжии на тебе прокуратурата ти виновна.

“Всичките шепфови в МНР и службите АЗ съм ги назначавал”! “Аз този - Драшков (шеф във ДАНС) ше го шибам през панталона!” Бойко Борисов “Шефе (към Цорисов), ти си го назначи (Зацаров за главен прокурор)” Николай Кокинов, шеф на Софийска Градска Прокуратупа Още когато Борисов стана премиер за пръв път, като каза че ще унищожи корупцията и организираната престъпност и ще вкара престъпнизите от Тройната Коалиция БСП, ДПС и НДСВ в затвора аз многократно предупреждавах, че след него ще е катастрофа, мазало! “Сър, Темза!”

КАТ Е ЕДНА БЕЗСМИСЛЕНА СТРУКТУРА КОЯТО Е КОРУМПИРАНА ОТ..ДО! КАКВО ВЪРШАТ ПО-ТОЧНО КАТ??? РЕКЕТ,РЕКЕТ,РЕКЕТ И ПАК РЕКЕТ!!!! ЗАКРИВАЙ КАТ!!!!!!!!!!!! КЪДЕ ПО СВЕТА ИМА КУКИ КЪДЕ ДА СПИРАТ И ДА ТЕСТАВТ ХОРАТА ЗА ДРОГА ИЛИ АЛКОХОЛ И ДАЛИ СИ С ГУМИ НОРМАЛНИ ИЛИ ИМАШ ГО..... В КОЯ БЯЛА СТРАНА ИМА КАТ??????????? ДА СЕДЯТ ПО ХРАСТИТЕ И ДА СЕ КРИЯТ И ПОСЛЕ ДА МИ КАЖАТ ПУСНИ ПАРИТЕ В ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА ПОЛИЦА И ЕЛА ДА НИ ГИ ДАДЕШ, ЗА ДА НЕ СЕ ВИЖДА РУШВЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!

а и дори да не спреш на катаджия...голяма работа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не се плашете давате им от 100лв до 200 лв и даже ще си размените телефоните и приятели ще станете, А И ОСНОВНОТО..АКО СИ ДРОГИРАН ИЛИ ПИЯН ЕСКОРТ ЩЕ ТИ НАПРАВЯТ ДОКЪДЕТО ИМ КАЖЕШ!!!!!! ПЛАТЕНИ КУРВИ СТЕ ВСИЧКИ КАТАДЖИИ!!!!

Та то цялото министерство е работило за него, какво има толкова да разследват. Десет години се вее и организира наркоразпространение и никой не го вижда ли.

Твоите любимци са на власт и не го видяха.

АБЕ КАКВО МВР,БЕ?? ТОВА СА ПРЕСТЪПНИЦИ С УНИФОРМИ ДЕТО ГИ ХРАНТУТИМ АЗ И ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ В СТРАНАТА!!!!!!!!! И АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ВЪРЖАТ В ТАЗИ СТРАНА!!!! ЗА КАКВО ВЕЧЕ ДА СПИРАМ НА КАТАДЖИЯ???? ЗА КАКВО????? ДАВАШ ИМ 200ЛВ И СИ КАРАШ ДРОГИРАН,ПИЯН,УБИВАШ НЕВИННИ ХОРА И ПОСЛЕ НЯМА ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ КУКИ ОТ ДО СА НА ЗАПЛАТА ПРИ КОНТРАНБАНДИСТИТЕ ДАЛИ НА ДРОГА ДАЛИ НА ПРОСТИТУЦИЯ ДАЛИ НА ДДС ИЗМАМИ...... КУКИТЕ У НАС СА КЪМ МИНИСТЕРСТВОТО НА КОНТРАБАНДАТА!!!!!!

Уважаеми, Благодаря Ви, че ме хрантутите за да тъна в разкош вкъщи и да ползвам всички удобства в службата. Уверявам Ви, че благодарение на Вас в районното имаме невероятно оборудване, за което колегите в други държави биха мечтали. Най-благодарен съм обаче за уважението, с което ме обсипват граждани като Вас. И заради всичко това следващия път, когато тръгна по сигнал, с радост ще си свърша работата, знаейки, че гражданите ценят моя труд.

Много хубава продължавай така може и нещо да излезе от теб.

Няма качествени хора, които да искат да работят в МВР. Нямате си на представа какви са кандидатите за работа за МВР, не могат да си напишат автобиография без граматически грешки, не знаят елементарни неща, да не говорим за нормативни документи. Всичко по-свястно отива да работи в чужбина.

Рашков беше започнал съкращение на пенсионерите в МВР,които са на пенсия и заплата. Демерджиев върна назначаването на пенсионери.2/3 от административния апарат на МВР са пенсионери. Сега щял да смени няколко калинки на ГЕРБ.Голяма работа. Бившият министър ,шофьор на Мето,беше казал,че 90% от състава на полицията стои зад него.Ще ги смени ли?

калинки назначени от комунягите, на които им лижеш гъзовете, защото цял живот те уреждат да лапаш :)))

И ти си като всички останали май. Не може, не е редно милицията да изнася информация по горещи случаи и по дела. Това е абсурдно да се позволява дела да се предрешават по телевизията. Това се прави заради едничкия пиар, ама какво се случва после не ни ебе въобще. И стига с тая прокуратура. Като ви се каже има дело значи има дело. Като ви се каже няма дело значи няма. Поучете се малко от тия германци. Ако министър се изтъпани по телевизията да лае против съдебната система, за часове ще бъде заличен, като политик. И друго. Никога г-н адвокат в друга държава не биха ви допуснали да заемете пост в МВР или да станете магистрат например. Никога. Не заради личността, а заради качеството

Един умен човек най-после. Естесвено че ще бъде оплют от троловете на Севда и Тиквата. Много истини е казал.

Тия две момичета ги пишете на сметката на Бойко и чекмеджетата му

От две години не управлява бойко. И инцидентът да стана по времето на бойко. Я сега провери под леглото да не би да се е скрил там бойко.

И Борисов беше в МВР и наркопласьор в СИК. Лежал е и в чешкия затвор Панкреац за кражби на коли.

Гарантирано от Герб

Коментарът на министъра, относно политическите пристрастия на ръководни служители, които намират отражение в работата е много точен. Назначават се хора според партийни интереси, които нямат необходимата квалификация и качества за сметка на други, които имат качествата, но не и връзки

ами точен е коментарът, нали самият министър на МВР е назначен точно по този начин. Освен това,достатъчна ли е квалификацията на един адвокат,за да бъде назначен за вътрешен министър

Цялата държава и народонаселението деградираха тотално щом в нея политически корифеи са Борисов и подобните му, а културни корифеи са Рачков, Азис и Фики !

Благодарение на Боко и Цв.Цв. МВР беше напълнено с лица от криминалния контингент, на добри заплати и пенсии в бъдеще, които сега трябва да се борят против себе си. Това няма как да се случи, което означава всички вън и нова кадрова политика.

И кого ще хванат с това тестване всеки ден? Имаше преложение да се тестват изненадващо на случаен принцип. Ама така може да се окаже страшно.

Тоя лъже, нищо няма да тестват.

Другарю министър, точно това трябва да те интересува най - много - на кого симпатзират подопечните ти в МВР ! Защото явно удобно са насадени от герберастите по всички постове и етажи на власта, за да прикриват комунистите от всички партии, начело с герб! Служебно задължение е и на подкупният милиционер да напише доклад, че са заловили някого /неудобен на власта или даден мафиот/ и той си е изпълнил задължението !

От миналата година единственото което вършат вашите честни и почтени заедно със служебните правителства е да уволняват и да назначават свои хора. И затова сега сме на тоя хал. Абсолютно всички началници ги смениха.

Я да кажат полицай може ли да уцели от 10 метра крава с пищова си?

Говори също за"спестените" и заплатени,обаче от нас над 40 милиона лева за 2 "ремонтирани"ЛОТ по "Тракия".Явно,символична сума за прокурорите,които не бързат да се сезират по случая.А пътищарите,дето много протестираха за над милиард,също скромно мълчат... Проблемите в МВР,от където и да ги погледнеш,просто вонят вече.И това там. Вчера пък,по обяд,3-4-ма отворковци,шофираха по толкова безобразен начин,че реших,че тече прИмоция на амфетки и пр .субстанции.Значи и въпрос на манталитет у нас самите е.Въпреки акциите и многото закани.

Настилката за 10 години била намаляла:)))) Много ми е любопитно той за фактор износване чувал ли е въобще???? Щото на тия участъци минават десетки хиляди превозни средства всеки божи ден.

Много силно интервю на министъра! Най-интересния материал от тази сутрин. Жалко, че това не е министър с редовен мандат.

Ама от две години караме на служебните правителства на радев и вашите честни и почтени назначени пак от радев. И всеки месец в случаите на пияни дрогирани и ескортирани и спасявани от полицаи се увеличават.

Изслушай интервюто отново - точно на такъв въпрос отговори министъра! Не се увеличават случаите на корупция, увеличават се разкритите такива.

едробузесто корумпе Демерджанков кога ще му разпънат чадър в гъза?

"Обвинението се опитват да въздейства..." Аре на бас,че това смесване на единствено и множествено числа е характерно за северозападно "Факултеу"

По времето на Борисов полицаите продаваха наркотици на децата директно от патрулките в двора на училището.

Е той ББ така дойде на власт - циганите продаваха цигари без бандерол навсякъде по улиците

И като дойдохте на власт и като сложихте най-великия комунистически следовател рашков-що не ги арестувахте всички тия полицаи???? Ти примерно защо не отиде да му занесеш доказателства и да свидетелстваш срещу тия полицаи? Нали честните почтени най-добрички и така нататъка управляваха? Само че по времето на борисов не четяхме всеки ден как полицаи експортират. Що така?

Война по пътищата, умрели иснтитуции, чадъри, несъвестни полицаи, агресивни деца, побоища по улици, пътища, училища и детски площадки. Кога ще започнете да наричате нещата с истинските им имена?! Наркотици по улиците ни! Наркотици в училищата! Наркотици в полицията! Наркотици в парламента!

Какво има да ги разследват, по непредпазливост са го направили хорта.

Не е прав министърът. Да, не са зачестили случаите, когато МВР служители карат пияни и дрогирани, но не са и са зачестили случаите, в които ги хващат. Просто зачестиха случаите, когато вече карат много пияни и дрогирани, допускат произшествия, които не могат да се потулят и служебната карта не помага. Значи, нещата съвсем са загрубяли.

Мунчовата Дамаджана осра метеното, сега другия Мунчовец - Бях точен с парите, се опитва да мете осраното. Това МВР трябва да бъде закрито!

Глупак си и такъв ще си останеш, мизерник...

Те направо бункер са построили над тоя