Прокуратурата е прекратила разследването ”Мишо Бирата”

Прокуратурата е прекратила разследването по "изтеклите" разговори по скандала "Мишо Бирата" между експремиера Бойко Борисов и шефа на митниците Ваньо Танов.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата е прекратила разследването ”Мишо Бирата” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народът е щастлив! Боци е съблюдавал изпълнението на съдебно решение и се е опълчил срещу една неправда на бюрокрацията! Той не е корумпиран и престъпен премиер, а народен герой за правда и за свобода! А "лошите" фрази са вмъкнати от зли манипулатори!

Продажна прокуратура - българите трябва да стачкуват до дупка докато не бъде изчистена тази мръсна корумпирана прокурорска крадлива подкупна клика и смяна и рестарт на цялата ни съдебна система. Само в правова държава където има честна и преспристрасна съдебна система може да се развива и благоденства. Всичко останало е театър и безсмислена загуба на усилия. Живота ни мина като плебеи да гледаме тия мазни несменяеми ненаказуеми мутри по медии, сайтове да ги кичат с титлата вип и да трупат богатства на наш гръб. До кога народе?????????

ТОЛКОВА ЛИ НЯМАМЕ КАДРИ ТА ВСЕ СУЧЕМ И СЕ МЪДРИМ И ВСЕ МЕТРИ И КОРУМПИРАНИ СЛАГАМЕ , А И ТОЗ БОЖЕ БОЖЕ - КАДРИТЕ НА ГЕРБ - НАЛИ ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ИМ НАПЪЛАНИ КАСИТЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ

ПАРИТЕ И СТРАХЪТ КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ В БЪЛГАРИЯ - ЗА 2 КЕБАПЧЕТА ГЛАДНА ЖЕНА БЕ ОСЪДЕНА , А ЗА ГОЛЕМИТЕ БАНДИТИ - НЯМА СЪД, НЯМА ПРОКУРАТУРА БЕДНИ БЪЛГАРСИ НАРОДЕ В КОЯ ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ - ПРЕКРАТЕНО УЖАС

Нищо чудно, парите променят хода на прокоратурата. Те имат нареждане от горе. Както винаги!!!

Ако го сложат до Цар Киро, дали ще има разлика? Е може нещо във външния вид и да се намери, де.

НЕ ЦАР КИРО ВАНЬО ТАНОВ БАТ БОЙКО ЦАЦАРОВ

Разбира се че ще го прекрати... Всяко Постановление на Прокуратурата е в полза на силния и на живия! Да не би Мишо- Бирата да се надигне от гроба и да обжалва разни ми постановления? Все пак идват избори и трябва да се измие лицето на Б.Б.!

Как така неизвестен извършител? Много ясно е казано разговора между кои и кои се провежда!

Обществена тайна, беше че комунягите се опитват да мътят водата, но пак не успяха

Записа си е оргинален.Това е потвърдено от ЗАФ във Франция.Бойко си плещи много верни и неверни простотии ,поради завладялата го мегаломана психическата неадекватност и ниското интелектуалното ниво, продукт на комунистическото и борческо/след 1993 г./ му минало .

Крайно време беше да се сложи край на тази пародия, измислена от комунистите!

Закони на Цацатурата 1-ви Закон на Цацатурата: Бокуу може да извърши всичките престъпления на земята, но е невинен като неизвестен извършител. 2-ри Закон: Всеки гербер е невинен, докато Бокуу не каже обратното. 3-ти Закон: Всеки, който не е от герб е потенциален престъпник, подлежащ на преследване. 4-ти Закон: Всеки, който е против герб е виновен до доказване на противното. Заключителни разпоредби: 1.Законите за действията на Цацатурата важат с пълна сила и за Цецотурата на МВР. 2. Цацатурата е независим орган, гарниран от конституцията и герб.

От самото начало се знаеше че това е поредната лъжа на БСП за да очернят ГЕРБ И Борисов

След цяла година безхаберие и прокуратурата ще почне да си върши работата

Е нормално да го прекратят делото, при положение, че разговорът не е автентичен и са наслагвани отделни изречения ;)

Естествено, че ще го прекрати. Това дело беше изцяло скалъпено от комунистите!

"Ало Ваньо " , НИЕ не ядем доматите с колците !! Не можеш ни ИЗЛЪГА !

Не виждам нищо неморално в тази история. Такива са ни вече "моралните" ценности - тип Аз не съм аз и конят ми е е мой: - Правят Луков марш в София - било неофашизъм, тържествено честват СС дивизии в Украйна и Латвия - било демокрация - едни създадени и отгледани от нас "въстаници" дето им даваме оръжие в Сирия режат глави - това е демокрация и борба с диктатора Асад, същите тези режат глави в Ирак - удряме ги със самолети щото са терористи - СNN, ВВС, АР, Ройтерс лъжат на поразия за Украйна - това е информиране на обществото, руските медии също лъжат (макар и доста по-малко) но това е гадна дезинформация - налагаме икономически санкции срещу Русия, щото политиката й била неправилна, Русия налага свои санкции и пищим - ама, как така ще използват икономиката с политически цели - не е морално да протестираш срещу връщането на вакъфски имоти на мюфтийството, но е морално да си президент и да обещаеш връщането им от съда на вицепремиер на Турция и да се молиш на Аллах, твърдейки че си християнин - един не прост а направо проЗ милиционер за 5 години става в Софийска община милионер, а друг също толкова проЗ милиционер направо си казва "Аз съм проЗ и вие сте проЗти... трябва да се отнасям с вас като с кучета, щото сте лош матр'ял" и си ги слагаме за морален идеал - щото милеят за народа - за да си извадиш шофьорска книжка ти трябва психотест, но за да управляваш държавата е по-добре да имаш "жълта книжка" - неморално е да си бвишо ченге от ДС, но е морално да си служител в държавно ведомство на чужда страна и да станеш български министър на външните работи - неморално е да се загледаш в съседката, но е морално да сменяш партиите по-често от бельото си - ако си млад и се ожениш за колежка - ти си в конфликт на интереси и единия го уволняват, но пък е много морално половината правителство да е в конфликт на интереси и да си стоят ...

Нямой има ли съмнение, че записите са истински?! Може да не стават за обвинителен акт, но те и да ставаха какво от това. Цветанов като го осъдиха, какво от това? Просто като говорят някой хора всеки път, че носят политическа отговорност за постъпките си, избирателите са длъжни да си спомнят за тази политическа отговорност на изборите. Иначе пак ще сме най-бедната страна в Европа, с най-голяма престъпност, държавен рекет и премиер, от който ни е срам като говори глупости и хърка на връчването на Нобеловите награди например. Пак ще си останем само със срама.

Малък въпрос!? Това не ви ли прилича на съшият сценарий като при Вальо ТОПЛОТО. И.... него оправдаха. Давай Българено! Напред към политиката, иначе дупе да ти е Яко. А така, едно мандатче и ако дадеш дупе се оправяш за няколко поколения напред. Досега ни лъжат, че народа управлява държавата. Жива измама! Все сме под хомота на едни и същи вълци, Време е стадото да се събуди и да ги нарита. Който както и да иска така да го разбира! Който го прочете му пойелавам Късмет!

Хей чорбаджии, нали нямаше да пущаме стари муцуни във властта? Кой направи отново този фал? Май Б.Б преди да е избран взема властта в ръце и започна назначенията! Що не се поровите в досиетата и разработките по отношение на този велик простак Ваньо Танов!

немога да разбера защо се прекратява нещо което е незаконо и на никои не му пука за това чебоико тапото както са го наричали навремето отново ще му се размине както и на другите в случея.......питаамсе до кога *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разбира се, че за комунистите по - лесно е да обвиняват Бойко за 1 телефонен разговор, отколкото за изгубените милиони през тази повече от година пагубно управление!!!

Прокуратурата казва: Противно на закона, всеки голям началник може да заповядва на прокуратура, МВР, ДАНС и всички даруги "правозащитни органи" да спрат разследвания на техни добри приятели, които извършват престъпления....Жалкото е, че ние БЛЕЕЕЕЕЕМ като загубени овце пред заколение....

тази задачка е съвсем проста и извършителят не е неизвестен, напротив известни са извършителите, но е неизвестно защо прокуратурата е глуха и няма, най-вероятно е взаимствала от Темида - вързаните очи

"Мотивът, с който разследването "срещу неизвестен извършител" е прекратено, е, че не е открито престъпление." ПЪЛЕН АБСУРД!

не смята , че е налице "склоняване" на длъжностно лице към престъпление

Конграчюлейшънс за българската правосъдна система!

Прекратени са и проверките срещу директора на Спешна попощ Гелев . Същият след дълго боледуване е въстановен на поста си .Честито ! Браво на Президента .Честито на софиянци!

ПЪЛЕН ЦИРК Е НАШАТА ДЪРЖАВА.ПРЕСТЪПНИК Е НАЧЕЛО НА МИТНИЦИТЕ,ПРЕСТЪПНИК Е НАЧЕЛО НА ВСЯКА ПАРТИЯ.ОЧАКВАЛ ЛИ Е НЯКОИ ДРУГО РЕШЕНИЕ НА ПРОКУРАТУРАТА? ЦАЦАРОВ ГО Е НАЗНАЧИЛ БОРИСОВ КАКТО СТАНА ЯСНО ОТ РАЗГОВОРА НА КОКИНОВ И МУТРАТА С МЪРШАТА,НО И ТЕЗИ РАЗГОВОРИ НЕ СА СЕ СЪСТОЯЛИ СПОРЕД ПРОКУРАТУРАТА.ВЯРВА ЛИ НЯКОИ НА ПРОКУРАТУРАТА?

Нормално Цветанов и Бойко си назначиха Цацаров и така Бойко и Цветанов за Цацаров ,Цацаров спасява Бойко и Цветанов.Преди доста време в сайта един прозорлив коментатор написа: В прокуратурата и съда всичко е театър по делата на Борисов и Цветанов.Те никога няма да бъдат осъдени за престъпните си деяния и грубото нарушаване на законите и конституцията на България.

Защо герберофилите толкова си падата по мутри?

Щот май само те могат да се справят с червенофилите!

Няма начин, червенофилите ги създадоха за да ги пазят и досега мутрите не са им изневерили. А простите лелки като тебе вЕрват ли, вЕрват. Кофти матрял!

Не сме и очаквали друго от ... Цацаратурата.

humfry

Какво сте надали вой, нали не е кокошка на подсъдимата скамейка. Я не си платете сметките, с които ви рекетира Топлофикация и ще видите колко бързо и ефективно работи съдебната система.

А ,можело значи ! Той Брендо е невинен , че ТАНОВ ЛИ , ЩЕ Е СЛЕДСТВЕН , А ? ТОВА ДА НЕ ВИ ИТАЛИЯ ! ДЕТО СИ СЪДЯТ БИВШИТЕ ПРЕМИЕРИ - БЕРЛОСКОНИ ! ТУК ПАРИТЕ И ВЛАСА СЕ УВАЖАВАТ !

Излишно е да се пита има ли още някой да се съмнява, че българската държава и обществения елит са бандитски клан. Излишно е, защото милиони мъртви души от твърдите електорати считат бандитското за находчивост и оправност на своите любимци. Следователно и бандитите в държавата са милиони.

Само да припомним, че в момента, когато председателят на БАН обяви,че са готови да публикуват резултатите от проверката на записа,министър председателят направи внезапно посещение там, установи високото научно ниво на работа в институтите и спря затриването на БАН от Дянков. Като следствие -резултатите от проверката не бяха публикувани.

Ще го прекрати как няма да го прекрати, инабе Бог Бойко как ще се изпъчи пак да управлява, па ако ще да е с гласовете и на тези в зоологическата градина...

Kalin

В средата на 2012 г. Борисов призна, че разговорът му с Танов е реален- но прокуратурата не е установила че записа е автентичен;-)егати матйпа немам думи

Много лошо! Моралът в тази държава вече не е в дефицит. Той изцяло изчезна. Което значи, че няма държава. За прокуратура не питайте. "Виждаш сламката в окото на ближния, а гредата в собственото око не виждаш", казва Спасителят. Давайте да вадим сламките, че и гредите, докато не сме изчезнали като народ.

Ба...х ма...а му! Ние мислийме дека са обесили тиквето - они прекратили делето...

не разбрах много от статията, ама разбрах че Ваньо и Боко са неизвестни извършители

Съвременна българска поговорка: Колкото си по-известен, толкова по-неизвестен извършител можеш да бъдеш!

Що не мога да разбера едно нещо? Никой не иска да гласува за ГЕРБ, а всички казват, че след изборите идването му на власт е неминуемо. Как става тая работа? Има един виц дето ЦЦ казва на ББ след изборите. ЦЦ: Боко имам лоша и добра новина за теб. ББ: Казвай първо лошата после добрата. ЦЦ: Лошата е, че никой не гласува за нас. Добрата е, че спечелихме изборите.

Вярно! Вотът на суверена не се подменя от купените индивидуални гласове, а от фалшификациите на всички нива.

не е важно какво е решила прокуратурата важно е общественото мнение лошото е че има много найвници който не се опират на здравия разум а на някакво име много ще се радвам за вас заблудени овце ако някога разберете колко много много гол е царят

МАЙ НЕЩАТА ОТИВАТ КЪМ НОВ 09.09.1944 Г. И НОВ НАРОДЕН СЪЗ . ТОЗИ ПЪТ ОБАЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБЕСЯТ ВСИЧКИ ТАРИКАТИ БИЛИ ПРЕЗ ТЕЗИ 25 Г. В ПАРЛАМЕНТА .

аз мога да правя бесилки пиши ме доброволец ще ги направя безплатно само не ме карай да ги беся не искам бокуци като тези да ми тежат на съвестта

Всички флашки от ГАЛЕРИЯ трябва да се приемат на довери без проверка!

Добре, не сте открили престъпление; ама единият дава показания, че е имало такъв разговор, другият твърди, че не е имало - вкарайте поне единия в затвора за лъжесвидетелство!

Ами нека тогава да вкарат Боко в затвора за лъжесвидетелстване! За Ваньо има друго обвинение, което лесно се доказва - толкова е тъп, че набира по телефона ЕГН. Този е престъпно глупав!

Репликата е от филма КИТ : - Риба ,АМА ЦАЦА . Не намеквам за цаца-ров...

Абе, Цацар и от теб нищо не става! Затожва ли харчиш народни пари на този пост да покриваш откровени престъпници, като Боко Тиквата и ДС доностика Танов?! Веднага марш от прокуратурата и отивай в свинарника да храниш прасетата!

ЛЪСНАХА ЛИ ВИ ГЪЗОВЕТЕ БЕ ПРОДАЖНИ БКП-ОПОРНИ ТОЧКИ, ФЛАШКИ И РАЗКРИТИЯ- КОМЪНУИДИ?????? ЛЪСНАХА ЛИ ВИ ГЪЗОВЕТЕ СЕГА ПИТАМ????? А??????ВИДЯХТЕ ЛИ СЕ СЕГА???? А????

я по-лико бе психо! Продажната прокуратура пропусна дори самопризнанията на любимия ти Буда че разговора е автентичен! И Герб са лайнари! И Бсп са лайнари! И Дпс са лайнари! И Атака са лайнари! И Ббц и Рб и Мм и да ги е...а у г.а - всички са крадливи лайнари! Кой си тръгнал да защитаваш бе г,з разпран!!?

Ми така си изкарва прехраната - да лае