Образувано е дело за убийство за смъртта на Стойчо Стоев в Перник

За смъртта на 36-годишния Стойчо Стоев, заподозрян за отвличането и убийството на Мирослава от Перник, е образувано дело по чл. 115 (умишлено убийство) от Наказателния кодекс*.

Обратно в новината

Коментари - Образувано е дело за убийство за смъртта на Стойчо Стоев в Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой някъде предава своето отечество и слава, ако клетвата за дълг прегази - моята полиция ме пази. Ако някое продажно братство граби от народното богатство, истината днес е само тази - родната полиция ме пази. Ако някой вярата убива и престъпниците сам прикрива, ако някой пред лъжата лази - нашата полиция ме пази. Припев: Хора, подарете цвете, хора, запомнете ни добре! Гордост е да служиш в редовете на България и МВР

ако някой вярва, че този се е самоубил, трябва да е много глупав, това е поредната манипулация, случая смърди от километри, изглежда някои хора са доста загрижени за постовете си

За голямо съжаление тъпотата не е наказуема по НК. Няма нито един параграф за нея.

"тепърва ще се изяснява какво е оръжието, с което Стоев се е застрелял законно или незаконно, ако е било законно кой е дал разрешителното..." Някой наистина трябва бързо да се махне за да се оправи МВР

Как наказания? Медали им дайте. Нали иначе и той невменяем щеше да се изкара и до месец-два щяха да го пуснат пак да убива.

Ще се наложи ексхумация на тялото на самоубилия се.То бива некъдърници,ама чак пък толкова не бива.Защо им плащаме на тези от МВР,че и рано ги пенсионираме за никаква работа.Боже пази ни от тях!

Че кой ли пък им вярва на тия винаги може да се скалъпи някакво оправдание и истината никога да не излезе наяве. Убиха момичето, самоубиха и тоя, който май е знаел нещо, другия го изкараха психо, защото много ще стане и него да затрият и пито-платено. Тутакси се появиха психиатри, които взеха да обясняват разни глупости, без да ги пита никой. Сега всякакви обяснения стават излишни колкото повече се потулват нещата, толкова повече слухове излизат. Работи се по Сталински: :Нет человека , което напоследък май често се използва (истината за сестрите Белнейски, Мишо Бирата и за когото още се сетите). За двадесет и няколко години новоизлюпените ни политици разсипаха държавата ни отвсякъде, така както и бай Тошо нямаше да се сети да я разсипе.

Това, което лично мен ме притеснява е, че сега много трудно ще се докаже, че Марио-Заека е участвал в убийството. Ако не се намерят някакви физически улики, ще останат само предварителните показания на мъртвия Чочо, а те не са никакво доказателство в съда.

Хора оставяте се да бъдете манипулирани от ДС-кумунистическата зган .Помислете малко този който се е застрелял е сучастник в зверско отвличане и убииство на младо момиче за мене той е изрод които заслужава съдбата си дали тои се е застрелял дали са го застреляли това е единснвената справедлива присъда за семейството на убитото момиче ,защото ако беше попаднал в корумпираната съдебна система ще го искарат луд тежко болен и най-много да получи 5-6г. .

Зган се пише със С ! Другите правописни грешки няма да коментирам... Всички ли сте толкова "начетени" в ГЕРБ ?! Целият случай вони, самоубил се и май с три куршума, и пръстите му били счупени, и това в присъствието на зам. шефа на ГДБОП и Окръжният прокуро,р и след първи обиск и с охрана на спец полицаи... И кой ДОКАЗА, че е виновен, ти ли ?!

Полицаите са убили свидетеля, вероятно някой се притеснява от показанията му.....Сега всичко ще се препише на"самоубилия се"

Дали не прикрива някой пернишки дерибей това самоубийство?! Чудя се..

Чочо сам си е взел решението! Какво са му виновни полицаите!? Да го беше застрелял някой полицай - да се вдига патърдия правомерно ли е било или не, ама в този случай какво искат - не мога да разбера!?

Защо да се самоубива, бе умнико? Стойчо Стоев е съдействал при разследването доброволно. При положение, че не е осъждан, щеше да получи условна присъда. Просто е бил опасен за високопоставени лайна и са го ликвидирали. Елементарно пишпунта,елементарно !

Съден е и е осъден за побой и отвличане на длъжник. Бил е лихвар по някое време от краткия си живот.

Аз пък не мога да разбера как някой се връзва на глупостите на МВР ?

Ти това като не можеш да разбереш, значи нищо не можеш... Направо си готов за редиците на цецковите милиционери.

Хайде сега цялата дружина дето е била в апартамента бегом на полиграфа за отговор на два единствени въпроса. -Лично видяхте ли момента на инцидента? -Сам ли се гръмна? то за натривки и др. неща могат да се изкривят данните...

Този случай трябваше да бъде решен за седмица, а се точиха два месеца "неуморна " работа. И накрая "неуморимите" капнаха и позволиха на арестувания удобно да се "самоубие". Скъсахме конеца......

Интересно кой организира поредният протест?Коя централа го организира?Познайте от първи път...

Браво на всеки който организира нещо ,че всичко ни е неорганизирано!Честито на българите за петилетката в ЕС!

Протеста го организира АЕЦ -Козлодуй.Доволен ли си? Въпросът е кой го е убил? Не мога да разбера за какво ти е тази глава?

Разбирам ви, че си живеете във вашия герберо-диктаторски строй, но не всички сме така.

Стойчо Стоев-Чочо е бил пребит в полицията, а пръстите на ръцете му - счупени, заявиха негови близки от Перник. Те питаха: Как e могъл да държи пистолет и да дръпне спусъка? Тялото на мъжа, който се простреля в устата в присъствието на спецполицаи от ГДБОП, е върнато на роднините му, които го погребали в тесен кръг в неделя.

Не знам дали са му били счупени пръстите,но казаха че е бил с белезници. При това положение ,бихте ли ми казали КАК Е ИЗДЪРПАЛ ЗАТВОРНИЯ БЛОК НА ПИСТОЛЕТА ,ЗА ДА ВКАРА ПАТРОН В ЦЕВТА?!?

Стига вече с това убийство!

Така ами! Да се говори само колко прекрасно се живее, под крилото на ГЕРБ и колко още по-прекрасно ще е бъдещето. ;)

може да се кокаже дали е изстрелян от пистолета на придружаващият го полицай. има замесено ченге в случката. Цветанооооов тия в Перник трябва да ги уволниш всичките

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ СЕ Е САМОУБИЛ ИЛИ СА ГО ГРЪМНАЛИ. ВАЖНОТО Е ЧЕ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ ПО ЕДИН КУРШУМ ЗА ДА НЕ СЕ ОСВИДЕТЕЛСТВУВАТ ПОСЛЕ ЧЕ СА ЛУДИ И ШИЗОФРЕНИЦИ И ДА МИНАТ ПОКРАЙ КАПКИТЕ. В БЪЛГАРИЯ СЕ ОКАЗВА ЧЕ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗАЛОВЕНИ СТРАДАТ ОТ ТАЗИ БОЛЕСТ ЩОМ БЪДАТ ЗАЛОВЕНИ. И КАКВО ПРАВИМ ПОЛИЦИЯТА СИ ГУБИ САМО ВРЕМЕТО ЗА ДА ГИ ХВАНЕ.

Самоубил се е.... с 10 куршума от 7 различни оръжия. След това се обесил и кремирал. И при това със счупени пръсти!

и аз мисля че са го самоубили. Истинският проблем е не кой ще разследва делото, а какво ще излезне от това разследване. То е ясно че има замесени полицаи - или в убийството на момичето, или в "самоубийството", а най-вероятно и в двете. Но "гарван гарвану око не вади",-нали знаем всички тази поговорка

Цялото разковниче е в това, че биологическият баща на приятеля на сестрата на Мирослава е Михаил Михов(Мишо Бирата). Който има непромит от чалга мозък нека да мисли и да си направи сам изводите.

Какви глупости пишеш, човече. Мирослава е лика-прилика с баща си.

Първо прочети-после пиши. Става въпрос за приятеля на сестрата на Мирослава - Елеонора. Казва се Борислав Чолев и той е син (според хората от Перник) на Мишо Бирата.

Човека си е написал "биологическият баща на приятеля на сестрата". Ама кой да чета ?

Самоубили са го?

самозастреляли

Съседка на Чочо разказва пред пк кабеларка, че чула 3 изстрела ! От ясно по-ясно е, че се е самоубил !

Най - интересното в тази статия е в заглавието : "..... дело за убийството за смъртта на .....". Има ли убийство без смърт ?

Даскале, одърте акъл ти не дойде:) Има смърт с убийство, има и смърт без убийство! Ъндърстенд!?

Нема да те разбере не се старай излишно :) Друго си е да можеш да пишеш оценки и всяка безпочвена критика която ти дойде в киферицата да можеш да я пробутваш за "ителктуално" постижение.