КЗК разследва две фирми на ”Лукойл”

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) ще разследва "Лукойл Нефтохим" и "Лукойл авиейшън" за злоупотреба с монополно положение, съобщиха от ведомството.

Обратно в новината

Коментари - КЗК разследва две фирми на ”Лукойл” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДРУГАРИ НАЗНАЧАВАМ ВИ ЗА БЪДЕЩИТИ МИЛИОНЕРИ НА БЪЛГАРИЯ !-кой го е казал? - Лукавия Луканов и кой ги наследи тези милионери ? Лукавите от БСП ! ------------------------------------------ Тея пари Лукавия ги е дал на неподходящите хора, фалит след фалит, бирени фабрики оцеляват с мръсни кампании срещу правителството, на път е да се срине и бетонното море изградено на брега на Черно море, съдиите станаха "бедни" и отидоха в бедняшки квартали. Червените моловете празни, внуците няма как да скубят народа, а въобще положението е трагично.... Но мъни, няма пачка...

Абе ти нещо имаш проблеми с централния мозък.

За тези, които са в невидение... - Дянков спаси България... Положи много труд и умения, за което сме му благодарни... - все пак не ходеше по седенки като другаря Орешарски... ..

Ако беше ходил по малко зулуми щеше да направи и да не сме в това "добро" състояние...Помислете и решете какво точно добро е направил за отделния гражданин а не за различни лобита и фирми.

Дянков дръж, държавата изкъсо и недавай на комунистическата паплач да бърка в "кацата с меда". Така хем ще вържеш бюджета, хем крадливите комунисти не могат да крадът и скоро ще им лъсне червения гладен здник..

Колкото повече коментари против Дянков от червените изроди, толкова повече Дянков си върши ДОБРЕ работата! Така като им чета злобата разбирам, че май почти всички кранчета са затворени, остава едно - да се закрие бесепе!

Алоооооооооооо! Държавата! Хайде стига с цирковете бе! Дай нещо да подобриш живота на хората! Наслушахме се на лакардии и глупости след които всички знаем че следва "НИЩО"!

Ей, голям недостатък на средства има в бюджета, затова са се хванали за едно от най-големите производства, белким изцицат оттам малко пари, че иначе лоша работа, пък сега и за избори доста разходи ще има.

И монополът в рамките на Бг или на ЕС ще се изследва? Самолетите си зареждат където искат- какъв монопол търсите? Летищата нямат договори с Лукойл, те не потребяват гориво, а само го съхраняват и извършват услугата зарядка на крило ( и то в пакетна цена по GHA (Ground Handling Agreement)- договор за наземно обслужване. Като им е скъпо в Бг, Авиокомпаниите ще заредят другаде. Друг е въпросът, че проблемът е комплексен- и е наличен и в летищата които в противоречие със Европейски стандарти определят една обща такса зареждане- включваща такса за съхранение и такса за зарядка "On wing". както и да е.Ще се посмеем на решението на КЗК. Просто ме е яд като чета коментари от профани. И когато цял държавен апарат ( включително заспала особена юрисдикция като КЗК) се събужда по партиен позив.

Аз пък що си мисля, че на Лукоил трябва да им напрявите паметник преживе и да им поставяте цветя, щото и един ден да ги няма всички коли, валкове, самолети и кораби ще ги сложете на трупчета.

кож подари рафинерята на руснаците , *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Заглавието по-скоро трябваше да е "Управляващите чрез КЗК искат домълнителни " консултантски " за изборите.

тест дали бг се управлява от булгари или руски ибрекчии е судбата на лоокоил. единственя начин да се деиства е този които путин приложи за кходорковски, а именно, златев & цо в сибир а нефточим бургаз се национализира, или еквивалентно, глобата за неплащане на дануци и грубо погазване на закона е такава че лоокоил моли дурявата в замяна да си вземе обратно завода за 1 €.

Ето как България ще излезе от кризата: да осъдят Лукойл за милиард-милиард и половина долара, че двете им дъщерни фирми нямат конкурент в страната и ГОТОВООО-ЩРАК МАРЙКЕ НА ПОТРЕТ, ИВАНЧО ОТПРЕД.

Абе КЗК - аз съм пророк и познавам на 100%. Не харчете излишно време и средства. Истината до която ще стигнете е, че злоупотреба с господстващо положение НЯМА.