Повдигат обвинения на Любомир Павлов и Огнян Донев

Разследването срещу съсобствениците на "Медийна група България" Любомир Павлов и Огнян Донев е приключило преди седмица с мнение на наблюдаващия прокурор да им бъдат повдигнати обвинения за пране на пари и данъчни престъпления, съобщи БНР. Те са призовани да се явят в Националната следствена служба във вторник в 09.00 часа.

Обратно в новината

Коментари - Повдигат обвинения на Любомир Павлов и Огнян Донев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе този Пъпката не беше ли съпруг на Диляна Грозданова?? Екс водеща по телевизията и МНОГО, отявлено синя??

Този път няма да успеят да притиснат никого, заради скандалния запис. Вече едва ли Павлов ще бъде толкова несъобразителен, когато отправя заплахи и закани към висши чиновници за черен пи ар в жълтите му вестничета. Време е вече тези двамата да си сърбат попарата, която надробиха, въпреки че едва ли ще успеят да изкупят всички грехове, които натрупаха към цифра народ. Нереално завишени цени на лекарства, менте медикаменти, манипулация на печата, корупция, далавери, кражби, източване на банки и т.н. и .тн. Тези не знам какво наказание заслужават.

Направо не е за вярване,че след толкова години,най-накрая ще ги разследват тези мошеници за да си получат заслуженото за всички далавери които са правили.Любомир Павлов източи милиони от Общинска банка,а Огнян Донев източи милиони от джобовете ни с високите цени на лекарствата на Софарма,които ни продава.А сега нека ги разследват как купиха и как измамиха австрийските си съдружници в Труд и 24 часа.

Още веднъж за кой ли път се докажва как цялата мафия, а сега и полетическата машина е вдигната да унищожи единствения можеш,да ни измъкне от блатото , доказано, политик- Костов и неговите съмишленици.Напук на всички с цялото семейство и приятели ще гласуваме за него.Дано в РБ има мислещи хора.

Копанарина Костов ще ни завлече по надолу в блатото, неграмотен малоумнико. Той облагодетелства кръга около себе си с десетки или стотици крадени милиони. Забравяш ли, че е комунистическо изчадие и главната му цел са 4% , готов е с дявола да направи коалиция само и само да влезе в парламента, защото там е голямата лапачка.

И едната ,и другата пъпка са много опасни. Главорез, и хиена!Ако не бъдат изолирани в самостоятелн килии, или по -добре в една, персон и половина, може да пламне РБ, после Балканите , и накрая цяла Европа да пъпчаса ! Тогава и комисар Кри-сталина Георгиева не може да ни спаси. Това ще бъде екологическа катастрофа! Хора, бдете! Бойко, дръж ги ! В затвора!!

Долу ръцете от Пъпката! Бат Любо е чист!

Като дупето на пеленаче, напълнило памперса!!!

Цялата улична култура на Павлов лъсна, когато в Брюксел на симпозиума за мракобесието на ГЕРБ в момента прочетоха заглавие в един от вестниците му - "Сашко Диков е педераст". Това е цялата култура на днешните мутри, управници, милиционери, ДС доносници, милионери, елит и прочее пяна на обществото ни. Запад ли?! С тези селски чукундури

"БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ !!" Яко, нали ? Шедьвър! Взе ли "Гинес"?

КАКВА Е ВРЪЗКАТА между въпросното подслушване и обвинението и ЗАПОЧВАЩОТО РАЗСЛЕДВАНЕ НА имотите на Доган. За мен е следната- ББ и ЦвЦв ПЛЕТАТ ИНТРИГИ, сред политици и бизнесмени ИЗПОЛЗВАТ ОСНОВНО прокуратурата и и по малко съда (на който по трудно влияят), за да ги противопоставят едни с-у други, за сплашване, за настройване едни с-у други. Докато текат тези вътрешни крамоли в политическите и бизнес средите не са арбитри и недосегаеми. Те са бели като сняг. ТВ: на Ирена Кръстева се е заяла с двамацата от вестниците, но да видим какво ще говори за Доган. Сигурна съм ако започва да се хлъзга ще го изостави и ТВ: ще стане наистина ТЕЛЕВИЗИЯ НА МРЪСНИ ПОРЪЧКИ.

Отстранени или обезвредени в политиката са вече Атака, РЗС, СК, ДПС - не напълно, но там неможе да пипаме много. В бизнеса мините, железото са наши, ЖБД, малко ток може и газ, ама ни беше пак трудно. Медиите има само една други нема. Тъмен бизнес: разни картофи, пъпеши, такива, онакива, немат место у бостана, айде у лево и керванът да си върви. Народа да има предвид - който не скача е ...? Образователния ценз вече е следния: никакви професори и доценти, най-много собственоръчни бакалаври, окомуш момчета и момичета, други не са ни нужни. И така напред към светли бъднини.

хора моля ви успокойте страстите с тези коментари.Старите хора са го казали - всяко чудо за 3 дни. да ср чува нещо повече за скандалите от последната 1 год - бири, бсп некви се сговарят зс изборите в сливрн, гриша ганчев и т.н. и т.н.

поредните боклуци просто и ясно

Отново едно от нещата, които се случват ЗА ПЪРВИ ПЪТ! Пъпката с обвинение! Благодаря ти, Господи, че доживях и това... А дали на Господ трябва да се благодари, ще разберете на следващите избори, КОМУНОИДИ ниедни!:О)))

Всички неудобни за герб милионери ще бъдат обвинявани и съдени - или в пране на пари, или в организирана престъпна група. Всички милионери близки до герб - например маджо, румен пашата, ТИМ, валентинчо златев, цветелинка и други геребрски зевзди ще бъдат толерирани и няма да бъдат разследвани, защото са честни бизнесмени и заслужават още повече държавни поръчки !

долу дсб! измамници,мошенници:):):) измислици премислици на костов,станишев и цялата комун.сган!!!!!!! затвор за вас!

Стана напечено покрай взривове, цена на газта, високи заплати на "големите глави"и хоп ЦЦ извади от ръкавчето нещо което да измести проблемите...

Пълна конфискация на имотите на Цецо хомяка и на социална пенсия до живот, без право на промяна.

Работата хич не на добре. Въобще не ми пука за тези двамата, но като се замисли човек - за последните две години ВСИЧКИ богати трябва да си платят, за да ги оставят на мира - братя Диневи, Николай Банев, Гриша Ганчев, Марешки, Брендо, сега и тези. Намирисва на държавен рекет....

..държавният рекет се наричат данъци, а тези мили мутри с бели якички реват толкова, защото досега никой за нищо не ги е закачал. Да произвеждаш лекарства е бизнес, който е в пъти по-печеливш от този с наркотиците и при това е законен. Мислиш ли, че случаен човек може да купи най-големите фармации в една държава на цената на стар мерцедес?!

Добре де какво ново сте чули в разговора???Та ние от години коментираме че ЦЦ "събира"или ги скалъпва ,компромати за прикуратурата, за съда за да може да ги държи изкъсо...Някой съмнявал ли се е как действат ЦЦ и ББ????Защо ли ЕК ни сложи начело по корупция????

Я най добре си го вземи Ванката в дома и си се гушкай с него...мой си гугукате за далаверите по време на приватизацията де прави правителството му...иначе е точен-де иде реч за джоба му

ТОВА МИ ГО КАЗАХА ДВЕ КУЧЕТА ЗАД ПРОКУРАТУРАТА И ЕДНА КОТКА ОЩЕ ПРЕДИ 11 ГОДИНИ.

Тва комунистическо мекере да пише тука,бая нервно!? Да не фанало бясссс...хихиххии

Кой смешник ще повдигне обвинение на Л.Павлов - Пъпката! Такъв не се е родил. Л.Павлов и Премиерът са навързани като свински черва от времето като Б.Борисов бе кмет, а Л.Павлов шеф на Общинска Банка! Това с обвинението е пушилка и някакво предупреждение към издателя Л.Павлов и свързаните с него медии, да не заиграват опозиционно! Все пак, избори идват!

..и защо тогава именно Борисов го изгони от банката? И кой му подари на този Общинска банка - пак ли Борисов? Абе ей, Позитано! Познавате се отдалече!

А, помниш ли че бяха закопчали Л.Павлов в ареста и му гласяха обвинения, за присвояване на Общинска банка - АД, от миноритарните собственици? На кой тогава се обади от ареста Л.Павлов да го спасява и той го спаси! На ген.Борисов. Късата памет е залог за чиста съвест! - бе казал някой умен в миналото.

Костов винаги ще е притискан от ДС ,то е ясно .

Костов е притискан от простотията си...престанете с тоя комунист Костов да ни занимавате

Вие без извинение сте Много Късоглед . Няма друг политик с по - точна позиция от Костов. Другото го разправяйте на бабичките.

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА И РАЗСЛЕДВАНЕ НА ЦВЕТАНОВ. ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ДОНЕВ И ПАВЛОВ.

Дори ако може днеска да е оставката...утре ше е много късно...хахаххах...аман от тъпи комунистически мекерета

невежество gargamelis !

Искате ли от същото-Мизерия,Грабеж,Корупция,Бедност? Пак гласувайте за ГЕРБ и ще ви оставят само въздух дишате !За сега! След СРСтата Борисов-Танов ...за ГЕРБарска Закрила над Контрабанда (Покойният вече и набързо Мишо Бирата), сега пак ГЕРБ брокери на Присъди,Постове в Прокуратурата??..Медии... Гласувам за Всеки с Шанс да ни Спаси от ГЕРБ-Граждани за Ефикасно Разграбване на България !

Напълно подкрепям истерията ви и особено главните букви на всички думи, очевидно предизвикани от божествения ви гняв срещу всички световни несправедливости накуп.

Цецо, защо ровиш по форумите, а не си четеш СРС-тата!

Видно е, че истинските противници на червените боклуци от ГРОБ са ДСБ, и че Костов е омаскарен по нареждане на ДС. Кучетата на БКП от ДС вече започнаха да лаят и по бившите си господари, включително наследника им агент гоце феса.

Много са малки тия да искат....хахаххаха....да одят при комунетата и турчетата да искат

ОО г-н Цветанов Вие сте и тук? Просто искам да Ви кажа добър ден и че сте много фотогеничен.

о цвък-цвък,ти си бил жив бе,не можах да те позная ,да не си си направил пластична операция на клюна,щраус такъв.

Ето по това си личи,че тези са създадени от комуноидите.Колко отцепници само се пръкнаха-- ОРЕШАРСКИ при комунистите, двамата еничери при турците дупедавците при КУНЕВИЦА да не ги изброявам всичките. А после Цветанов и Борисов им виновни --МАЛОУМНИЦИ.

Действително трява да дойде един Болен, че да Ви оправи всичките гладни маймуни от последните 35г. Няма обаче достатъчен сатадион, но пък има нужда поне от един тунел под Стара планина. Да Ви даде занамена - на "червените" червени, на десните "сини" и по една кирка, да малатите камани по 12 часа на ден, минимум 15г. И да Ви е яд, ама всеки ден, че друг ви харчи накрадените парици, мамицата вИ ненаситна.

Ивинете забравих, а на ДПС едно такова хубаво червено с полумесец, каквото им се иска да полюбят.

Най-после един нормално мислещ... Ама е твърде хубаво, за да стане...

Пълен бойкот на следващите избори ! Който гласува ще гласува отново за мафията / пълният спектър на цветовете / !

Ти да не си някой дпс-ар? Много лесно така да подстрекаваш да не се гласува.

Аз съм този, които съм !

Сега всеки може да си спретне запис, да си каже каквото иска и да си го пусне в медиите. Това ще стане от тук нататък. Тези записи ще се окажат нож с две остриета :(

Не Ви ли омръзна най-после тази игра "кой кум кой сват", тук с връзки, там с връзки... И никакво уважение към никого... А същото си го получавате обратно от другите играчи... Цяла България пълна с магарета и калпазани.

Тия така наречени сини се чудят как да се покажат, че още са живи. Ами това са си нормални разговори, говорят си хората като близки познати. Като е тяхната партия на власт, така ще е. Ако им е удобен, ще сложат отново синьото посмешище Иван Костов. Така че нищо скандално. Пък някои тук дето си мислят че в Европа е по-различно. Наскоро германският президент подаде оставка след скандал. Само че въпреки непълноценния му мандат, въпреки злоупотребите, ще получава пълна и то висока пенсия. В германския печат върви дискусия че не е редно, не е морално, но нищо. Или преди това един министър, дето със зор си призна че е преписвал дисертацията си. И сега пак заема някакъв хубав пост. И много други още

В Швейцария, Швеция, Дания и други, управляващите и партиите работят преди всичко за своите народи. Страните им се радват на невероятен стандарт и прогрес. В проссташка милиционерско-мутренска България - раят на полуобразованите авантюристи на власт, главното е да да рабиш нацията си, за да се измъкнеш от селската си немотия и да не се върнеш при говедата на тато си. Затова плаща цял народ - умни българи, които са превърнати в лумпени по волята на шепа негодници в париите и партииките ни. Проклети да са ! 134 години тровят живота ни и ни държат в оковите на мизерията. Гадове за трепане!

е ква стана тя? Оказа се че тея са като онея... избори се правят ей така за спорта...

Че кога пък Костов е бил заплаха за властта? Те в най-силния си период за последните 10 години имаха 6% гласове... Притрябвало му е на някой да му реже главата :)

И във ВАС имат нареждане дела срещу МВР да не минават! По нареждане на ЦЦ и протежето му ГК!

Нищо изненадващо в мутреснката държава. А Цветанов лъжльото пак ще обяснява как на Марс вали дъжд

Това ако беше в Германия, на Цвъки главата му вече щеше да е хвръкнала, а от 6-те му апартамента нямаше и следа да има, но в България нещата стоят по леко по-различен начин.

А тук ще му дадат още 6 апартамента и затова продължава да дирижира вече и съдилищата! Никаква справедливост няма и във ВАС - там на бялото казват черно, за да не минат делата срещу МВР!

Ако някой помни, отдавна няколко пъти пиша тук за шайката в т. н. КРИБ, начело с кривия Огнян Донев и бърборещото ченге Евгений Иванов-но явно са недосегаеми...

Записът е автентичен като пъпките на Пъпката, като 'ЕГН -то на Танов", като "Мишо Бирата....Но тук са нацвъкали здравата Цвъчко...!

жалки клоуни в още по жалка даржавица от третия свят.

Всичките са един дол дренки. Цецката Василев с тази едрогабаритна "дама" Ирена Кръстева и синчето й от ДПС с техните ТВ7, Монитор, Телеграф, ББТ, Всеки ден, Уикенд, Радио Витоша, Веселина и още куп удобни медии трябва да бъдат разследвани и да се спре промиването на мозъци и прането на нашите пари от държавни предприятия и учреждения в Корпоративна търговска банка. Такива медийни подлоги на властта не е имало никога!

по природа,но някак си казвам,че не случайно го биха този преди години.Явно е от хората,които мислят само за себе си,неморални и безскрупулни,но...Бог си знае...

Нищо не си зная! Подскажи ми...

си самонадеян и никак не си интересен.

Хахаа..тези двамата верно са се взели много на сериозно ...мислят си че парите и пресата решават всичко ...решава го НАРОДА ...иван костов се подигра с всички които бяхме на барикадите и за това си отиде ...агент гоце също сам си изяде главата ...така че да не се правят на велики тези двамата защото ще дойде и техният ред !!!

Павлов, а.к.а. пъпката .. и ти ли, Бруте?

Как точно ти се е подиграл Костов, или и ти си от онези които искахте някой да ви "оправи за 800 дни"?.

Ами като остави комунистите и агентите на мира вместо да ги изправи до стената ....ние мръзнахме на барикадите защото искахме да има възмездие но той изпусна момента ....но с жена партиен секретар ....!!!

.......... ! Б Ъ Л Г А Р И ! ........