Борисов: Няма да ме разследват по сигнала на Бареков

"Неистинността на поредните клевети и лъжи на г-н Бареков срещу мен се доказаха", написа във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да ме разследват по сигнала на Бареков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бареков говори така самоуверено все едно той и неговата партия са първа политическа сила за предстоящите избори.

Е, как ще го разследват, че това е най- чистия човек у нас и не само! Отдавна са унищожени всички доказателства, той се е погрижил да се осъществи! Затова е толкова нагъл!

Този до тебе трябва да разследват и да отиде на топло за дълго.

а бе че няма да гласувам за Герб няма-но и всичките ни поставят в положение ДА ГИ МАХНЕМ ВСИЧКИТЕ СТАРИ МУЦУНИ и ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ПОКАЗВАТ -НА БОЙКО ПЕНСИОНЕРИТЕ - ЛОШ МАТЕРЯЛ ,УЧЕНИТЕ ГИ НАРИЧАШЕ С ЕПИТЕТИ ,С ДРУГИ ДУМИ ВСЯКА ПАРТИЯ ЛЪЖЕ С ЦЕЛ ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАСТТА А НЕ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА СИ.И ДА СЕ ИЗДОКАРВАТ ВСИЧКИ СА ОТ ШКОЛАТА НА ПАРТИЯТА ПОНЕ ЕДИН ДА БЕШЕ ЧЕСТЕН ПОСОЧЕТЕ МИ ТАКЪВ

Те такива като тебе сме ги слушали-стягал си бил куфарите-къде ще отидеш бе омбре-те там навън боб хвърлят за тебе.Продължавай да не гласуваш и само реви пък те нещата ще се оправят все някога след 100 години.

Е хайде Манолова аз има къде да отида ,но ВИЕ МИ КАЖЕТЕ КАКВО ИЗБИРАТЕ е такива като вас омбре ще си чукат главите от продажните ни УПРАВНИЦИ а и направи справка колко вече се махнаха и няма да се върнат

Знам бе Тикво! Няма да те разследват нито по този сигнал, нито за Мишо-Бирата и скоропостижната му смърт и тази на жена му, нито за "подправения подпис" в "Софийски Имоти", нито за топлата връзка с наркотрафикантите, нито за милионоите ти, нито за изчезналия фискален резерв, нито за.... списъкът е безкраен, но споко- никой няма да те пипне с пръст-и знаеш ли защо?- защото никой не иска да докосне такова миризливо ла..но!

ivo10

Пеевски, стига си повтарял на Станишко клеветите бе прасе такова.

ти и твоя афторитет да ти пикаят кучетатана твояафторитет ,защо ли си верваш че го имаш ти не представляваш нищо.

А бе това момче Бареков няма ли родители, които да видят, че детето им е болно и да си го приберат? Вижда се от пет колометра, че му се руши психиката! Къде са???

ДО ивчо (Ivo10), ако наистина имаш намерение да си полезен на твоя идол (Винету), трябва да си промениш изказа (поне епитетите), ЗАЩОТО ДО СЕГА С ПОСТОВИТЕ СИ САМО ВРЕДИШ НА герб и единствено потвърждаваш високото интелектуално на герберите! Не го ли осъзнаваш? Не се прави на по-елементарен от колкото си! Наистина приятелски съвет (дано го оцениш).

Внимателно следя новините за господин Борисов. Определено няма да гласувам за него. Това е така, защото господин Борисов казва колко пари ги няма, колко трябват, дори загатва кой е виновен за липсата на нашите пари, но никога не е потърсил отговорност от виновните за липсата на нашите пари, така както дири отговорност за всичко казано, което руши грижливо градения от него и някои медии публичен рейтинг. Когато господин Борисов постави въпросът за виновните и за цената на вината им за липсата на нашите пари, може да помисля и да преоценя отношението си като гласоподавател, към господин Борисов.

Тоя имаше цял мандат да го направи! Да се надяваш, сега да го направи, си е патологична наивност!

бочко, за да можеш поне частично да ме разбереш, влизам в твоя стил на изразяване. Кво не ти уйдисвъ в приказките на "дудучуто", че го фъргаш на Цацаров? Та вие двамцата сте си лика-прилика: -Обещавате всичко, само и само хайваните(пардон - електората) да ви избере. -Обещавате война срещу корупцията (твоята вече я видяхме, а неговата е ясна, като знаем произхода на парите му). -Обещавате благоденствие, само не уточнявате чие ( в смисъл, че става дума само за вашето). -И двамцата "мотивирате" избирателите си по класическия начин - с финикийски знаци или щедри обещания за "далаверка" и постове. -И на двамцата живота постоянно "виси на косъм"- поръчки за убиство през ден (хм - не го е поискал някой, не го е направил). -И двамцата сте "корифеи" в бойните изкуства (сами си знаете какви). -И двамцата имате еднакъв процент на истина в приказките (клонящ към 0). -И двамцата имате специфичната стойка и поведение на махленски бабаит. БРАТЯ ДА БЯХТЕ, НЯМАШЕ ТОЛКОВА ДА СИ ПРИЛИЧАТЕ! Имате разбра се и малки разлики: Той не е затлъстял все още колкото теб, но има нещастието да се прави на клоун, непосредствено след теб! А ти имаш нещастието, да сме ти сърбали попарата твърде скоро! п.п. Дир-а, по-добър колаж отдавна не сте пускали(визирам кадъра горе в ляво)

Каото филм от60-те . В трилала 2-герой се преследват до края без да сигорни в крайната победа , но не се отказват. Сигорно те обещават , сигорно искат да завоюват по-голям ректорат , разчитаики на щедри обещания. Да сигорно този колаж показва тяхната непримерима близост в борбата за последния избирател.

ББ вече не е Бойко Борисов а Бареков/Борисов - двете страни на една монета! Общо сходство - властолюбив нарцисизъм!

Какво стана с "проверката" на финансовите средстве на пловдивската майничка Бюреков?? Гл. Прокурор нещо взе да премълчава след огромния му гаф с КТБ???Журналистите дори и пред асансьора не могат да го докопат??? Покри се !! Лошо е да изпълняваш политически поръчки и след това ГАФ след ГАФ!! То не беше Костинброд , то не беше КТБ!!!! Много издънки др. ЦАЦАРОВ!!! Твърде много!

Бат,Бойко що м се връзваш на този палячо? Тоо си е доказано крейзи,вече и в детската градина го знаят! Смешник е Бареков,нека да се забавляваме с него,той го заслужава!

Ези/тура,май бяха двете страни на една монета.

ivo10

Тролове, бегом по аптеките за успокоителни, че изборите наближават. Трудно ще преглътнете пак избора на ББ. То ще е вой и плач до небесата.

орка герберастка, на никой не му пука за тъпата ви мутра. Наложат ли я янките, ще я свалим. Февруарските бунтове ще му се видят детска закачка.

ivo10

Тъпан пробит, февруарските протести ги спретна ДС и КГБ заради руските проекти и амбициите на БСП и ДПС. Ти да не си в близки отношения с тях бе кретен?

Ами ще реват. Назначиха за половин година всичките си "експерти" по държавната верига. Сега ще има метла.

сега като се варна ...ще се разправя с такива като вас сас замах

ivo10

Под достойнството е дори на хора без достойнсдтво да коментират и да се връзват на клеветите на Барека - най-яката добре платена политическа проститутка.

а ако е вярно след всички уличаващи го записи-чудя ви се какво добро видяхте от буда освен да клевети и да излиза с това което той прави да го приписва на опонентите та той се изкара девицата на балканите нещо каза ли за икономика образование култура -нищо само разваля постигнатото -но това е под диктовка на по големия брат а той иска да ни направи колония и не само на нас а целия свят у голямо лелеяне за украйна-пука им за народа -нали оръжията при тази криза трябва да се пласират алчността е безконечна мислете плужеци мислете- къде са умните и красивите\

Гади ми се от Борисов и Бареков. Да бяха поне красавци,а те горките за нищо не стават!!!!!!!!!!!

Ти па си могу убава!

Между вкусно домашно животно и беззъб кротал. Изходът е предопределен - едното ще го схрускат с гарнитура, а другото ще го използват за опитни цели. Но и двете имат усещане за собствена значимост, което си е така, както е видно.Каква гротеска - акад. Петров си отиде вчера, вие вече го загърбихте и пак се отдадохте на обичайните си простотии.

Невинният като селска мома вожд и учител на чъст от българския народ, пожарникарят - охранител Боко Тиквата, се изкара чист като сълза.Медувременно тойй направи смайващото откритие, че едно и едно прави две, макар че не разбрахме какво иска да каже. Чужни медии информират, че Борисов е получил уверение от американците- собственници на ТЕЦ овете , че ако вдигне цената на тока до 50 процента, ще бъде назначен от тях за министър-председател. Като първа стъпка за тоталното обедняване на хората, ДКЕВР беше разгонен, за да не пречи на сметките на Боко. Това е цената на новият ни латиноамерикански тип диктатор, за когото властта стана патологична страст.

ivo10

Кутев, пак ли ти бе урод. Станишко се покри и ти го заместваш в клеветите. Аман от вас бе кретени.

Съгласен съм, че Боко е вреден боклук, но не забравяйте, че ТЕЦ работят с български въглища и са сигурен и независим източник на еленергия. Проблемът идва от мошениците, които лъжат, че произвеждат еленергия от вятъра и светлината. Мутрата е продавач на националните интереси.

Всичките гадове от неговия ранг са такива! Той, просто поради явния си интелектуален дефицит, е по-прозрачен!

Ей, посерковци, спрете да ни занимавате с хемароидите си !

mnogo molya dokoga 6teni zanimavate s tozi neredoven 4ovek ,toi ima psixi4ni otkloneniya ,tolkoz prostomom4e ,kak my vikaxa dydyka,xorata go pluvat xvarlyat kakvo li ne toi se pravi na politik,camo balgarskiya narod tryabva dase osaznae ,s koi parti pravi politika s edin piyaniza ograbil gori rezidenzi,s kova4ki ,sram za nas

Борисов: Няма да ме разследват по сигнала на Бареков Какво да разследват,като самият Бареков "излъчва" само фалшиви сигнали.

Скръцват, защото им минават номерата. На мене и да скърца, и да не скърца - най-много да ме разходи за оная работа на ролков кънки из улиците с дупки...

Време е с голямата баданарка да замажем тия двамата като имена в политиката! Кога? - След месвец и нещо! Къде! - На изборите! КОЙ? - Всички Българи, които са с акъла си! Защо? - Защото 25 години ей такива кат тия двамата направиха България на г*зомийник! Ако няма смислена кандиадтура за кой да гласувате - впишете в бюлетината Путин, Орбан, Саркози или Берлускони - всеки един от тях е далеч по- смислен човек от тия!!!

Пускайки невалидна бюлетина гласуваш за Доган, пич! Аз също съм на кръстопът, двоумя се, триумя се, но трябва да се гласува с нещо реално да се махнат ДПС!!!

хубави примери даваш,няма що-Саркози-обвиняем за злоупотреби и търговия с влияние,Берлускони-доказан мафиот даже с присъда,за кремълското джудже Путя няма смисъл да говорим,на фона на всичките тези отрепки Бойко изглежда дева Мария

Не разбрах мнението ти за Орбан.

Мафията гласи мутрата за премиер, как ще го разследват? Цялата държава е от мутри и айдуци

Не чакайте овощаря-мадо да разкрие истината.Избран е да покрива.

Алоуу ДИРА Това е за раздела лаиф а не за основните новини...

Бялата златка и дудук7 са сарайските к.рви на султана и правят от прокуратурата публичен дом, а публичното пространство засипват с помия и идиотщини.

бюрека освен да пусне сигнал "Хемороидите на Бойко са отровни - езикът ми се разпада" - не знам какъв друг "сигнал" може да пусне...

Какво ни занимавате с любовните разпри на тези двамата. Барека ходеше и се мазнеше на пожарникарчето, а то пък му даваше интервюта, че да квичи "Имаме новина". От къде ТВ7 се сдобиваше с пари също няма да коментирам, но си припомнете кога Барека оглави въпросната телевизия.

Кой да го разследва? Прокуратура, съд, полиция? - такова чудо в България няма!

И този мръсник ще ни представя в Евро парламента.Българино, как може толкова да да си глупав. Затова си беден и няма да се оправиш.Явно това заслужаваш.

Не е глупав българинът. Този си купи всичките гласове с парите на вложителите в КТБ, за от 30 до 50 лв на глас (дето сега искат да ни накарат всички ние да платим). В нормална ситуация, в всичките филмчета и доказателства, дето изнесоха от телевизиите, този трябва не да е в европарламента, а софийския централен. Ама с тази Цацаратура...

Какво значение има да се говори за каквито и да било подвизи на ББ? Той вече е назначен за премиер, а изявявалите се в БКП днешни негови кадри /които той самият нарече неподготвени/, вероятно са разпределили министерските и други постове. Бих гласувал за всеки /без ДПС и ГЕРБ/, но какво от това - май всичко е решено.

Разобличихме ние, че прокурорът Петров е или на заплата при тебе тикво, или, че е яко притиснат и зависим. И в двата случая много зле.

То хубаво Бойко съди Бареков и Волен, но каго ще съдят него? В неговите изказвания си позволява всякакви обиди и квалификации. Например Чобанов бил недоразумение. Кой ще го съди за това? Или за параноичното изказване, че БСП, ДПС и Атака искали да го убиват. Трябваше да го пратят и на психопреглед. И още стотици подобни.

EЙЧ

В случая овен чобанов друг не може да го съди,..а явно не сее обидл!

Ами защо да се обижда - в неговия случай "недоразумение" е комплимент!

От кого да се обиди?

Не е точно така. Тъй като България е приела Конвенцията за правата на човека, то тя важи тук. В нея са описани типове насилие, между които е обидата. Държавата (то ест прокуратурата) може да го съди и без да има подаден иск. Тъй като за престъпления тъй или иначе съди държавата. А изказването на Борисов бе престъпление.

Аз, Бареков съм едно галямо ла.но! Само търся идиоти да ми дават пари. Наивникът вече не е Пеевски или Василев. Това е вече Ковачки. И дупе ще му дам, както на другите. Власт, власт ми трябва и пари!!!

Забравих! Предлагам на българските медии просто да спрат да ни занимават с изказванията и простотията на много от психично болните български депутати, за да не психясаме и ние!

Точно така. А от липсата на медийни изяви някои от тях ще се споминат от мъка. Направо две в едно!

Време е прокуратурата да разследва и Бареков! Недоумявам как е възможно БГ медиите да дават изява на психично болни като Бареков, Сидеров, Станишев... и мнооооого други, които си позволяват да хвърлят в публичното пространство лъжи и спекулации и после невинно да се извиняват, че "никога не са твърдели. че еди какво си е истина, или еди кой си документ е оригинал". Ами като не са сигурни, тогава защо занимават целокупния български народ с простотията си? И как е възможно изобщо някой все още да им вярва и да гласува за тях???

Сигурно най-много лъже Бойко. Освен това има и параноични прояви. Да не говорим, че може да си смени мнението 5 пъти. Освен това обижда - недоразумение, фикус, патерица и така на татък.

big_uncle@dir.bg

Интересното е, че едва ли знае значението на тези думи! Проверих във Винету - там тези думи ги няма!

В изброяването на фамилии си пропуснал една, на човек, който от парламентарната трибуна заяви, че е бил "поръчан". И какво? Ръси простотии още щом си отвори устата, но на него всичко му е простено...като на непълнолетните, които не носят отговорност, защото са недорасли.

Мушморочета във форуми. Ще ви унищожа и тези дето не гласуват за мен///

Имаше ли изобщо нормален човек в тази държава да помисли ,че такова мекотело като Бареков ще каже нещо истинско.Осден ,че си дава известност с измислени истории същия се надява с това да привлече още глупаци които да гласуват за него и измислената му партия.

ДОКАТО НЯМА ЗАКОН КОЙТО ДА НАКАЗВА ЖЕСТОКО ХВЪРЛЕНИ ЛЪЖИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО, ТАКИВА УТРЕПКИ КАТО ДУДУКА ЩЕ ИМА!!

Не съм особен фен на ББ, но Бареков трябва да отнесе с цялата строгост на закона състава по чл. 286 от НК, който гласи: "Чл. 286. (1) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание. (2) (Предишна ал. 3 - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) Ако набеденият бъде привлечен към наказателна отговорност, наказанието е лишаване от свобода от една до десет години."

Прав си - но точно по тази логика и Борисов трябва да е подсъдим - някой спомня ли си, как обвини Доган в опит за убийство , "по сигнал на партньорските служби" - а след това сигналът се оказа ментак! Че даже и по телевизията го даваха Бочко как размахваше някаква хартия от трибуната на НС!

За това има друг член (клевета?). Чл. 286 се отнася когато си подал сигнал/жалба в полиция/прокуратура/етц (набеждаване).

Хвани единия та удари другия !

Според финансиста Атанас Буров, Петко Каравелов е единственият български политик, който не е откраднал дори и стотинка. А вие, мизерни, крадливи, тъпи, лакоми, лъжливи днешни политици? Колко заграбихте? Защо като виждате, че хората не ви искат и даже ви мразят, се увирате вече 20 и повече години във властта? Там нищо добро неправите за народа. Там само КРАДЕТЕ и сте съучастници на КРАДЦИ. Вън от България! Тя не ви иска!

EЙЧ

Ами излез ти на подийма и се представи , и може да те изберем, ако се смяташ за по-кадърен от другите.

Бареков иска да отклони вниманието на хората от това че взима пари от мутри, и всъщност партията му се издържа с пари от мутри.