Разширяват видонаблюдението в Борисовата градина

Предвижда се 160 000 лв. от Фонда да бъдат разходвани за повишаване на контрола и сигурността в частта от Езерото с лилиите до бул. "П. Яворов"

Обратно в новината

Коментари - Разширяват видонаблюдението в Борисовата градина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бившият вътрешен министър ще захлеби от комисионни

Борисовата градина добре, а борисовия зайчарник кога?

,,Борисовата градина” е пълна трагедия ,а от водните лилии на югоизток е пълна кочина ,смрад ,мизерия и боклуци.14 години ГЕРБ чрез бившия кмет Бойко Борисов и настоящия Фандъкова стопанисват този парк за отдих и спорт.Резултата от безхаберието им е видим .

а кои точно видове ще наблюдава това видонаблюдение??

Видеосъблюдението (грешно е видОнаблюдението, а трябва да е видеонаблюдението или неправилното говорно за някои хора видьонаблюдението) може да се осъществява и с изкуствен интелект. Опасно е да се разчита само на камери. Камерите не са достатъчна сигурност, а и като гледам новините хората и най-вече крадците, престъпниците, бандитите вече не ги е страх от тях... Ще станем оковани от камери навсякъде с цел сигурност и такава пак няма да има... Обществото трябва да се възпитава, а малко такова изключение са чужденците, нелегалните имигранти или незаконно преминаващите нашата граница хора.

SS-Nebel

И за къв КОР ми е да наслагат още 200 камери, кат нема кой да ги гледа, нема кой да разпознава вандалите, нема полиция, нема съдебна система, нема наказания. Само ще досаждат на некой решил да пусне една вода у храстите!