ЕС остави отворена възможността за разширяване на изток

Лидерите от ЕС обявиха, че "признават европейските стремежи" на някои страни от източната периферия на блока, оставяйки отворена възможността за по-нататъшно разширяване за онези, които прегърнат демократичните ценности.

Обратно в новината

Коментари - ЕС остави отворена възможността за разширяване на изток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лидерите в ЕС наредиха: "режима в Киев да освободи незабавно политическите затворници"! Да разбираме ли, че в ЕС, когато някой политик сътвори престъпление, съдът не може да си върши работата, защото процесът е "политически"? Аха, сега разбрах, защо и в България никога няма виновни за корупция и злоупотреби по високите етажи на властта.

"Днес те призоваха режима в Киев да освободи незабавно политическите затворници,..." dir.bg обърнете внимание на знанията на персонала ви. Пишете за Белорусия, а в същото време се споменава Киев!? Столицата на Белорусия е Минск.

Всъщност -- защо пък да не анексираме Русия и/или бившите-й подвластни ?!

Абе смешки я се спрете не се ли виждате че нищо не струвате . Едни Ирак и Афганистан не можете да оправите а тръгвате към Русия . Някой кучета като САЩ и ЕС само лаят май ... Но кои ли ги слуша ... Може би само платените поети във форума . Айде мобилизирате се поети че ще ви спрат заплатите иначе . :)

"Днес те призоваха режима в Киев ... да организира свободни и честни президентски избори по стандартите на ..." Какви президентски избори в Украйна ги тресат тия? Че нали изборите бяха преди година. Явно за ЕС има два вида избори - честни и демократични - ако победи Ющенко и опорочени и недемократични - ако победи Янукович. Тия сбъркани еврочиновници съвсем се оляха

Да. Изядоха Гърция и Португалия. Сега търсят нови глупаци - кандидати за фалиране.