Разшириха "синята зона" в Бургас

Като местим безредието, по някое време то може и да напусне границите на общината и в крайна сметка ще се отървем от този проблем, коментира Даниела Божинова

Обратно в новината

Коментари - Разшириха "синята зона" в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добре да бъде до Сарафово на север, и до Хипокенд на запад, тази синя зона. Така де, хем търтеите от общината, ще имат пари за заплати, хем и хората да не се чудят, тази улица платена ли е, или - не.

От синята идея остана само синята зона. куче касичка - цитат

А какво стана с обещанието само около институциите , за да могат харата да си пуснат левчето свършват си работата и си заминават?

Който не е платил за синя/зелена зона създава безредие в паркирането, това го знае всеки с автомобил . Само няма кой да въведе ред в строителството в града , застроиха и паркингите и зелените площи.

Целия град го направете платено паркиране! Майка ви да е.а гнусна герберска!

освен тъп си и беден. Не съм от Бургас, но виждам София. Колата не е задъжителна. Осигури си гараж и после купувай МПС.

И как е в София, моето момче? Разкажи ми.

ни на гости. С автобус или влак. Всичко ще видиш - паркиране на: автобусна спирка, пред вход на болк, пред гараж, на кръстовище, в зелени площи, на тротоар, ...... Трудно ми е да ги изброя всички варианти, но дори ограничено нещо като теб ще го схване.

И кое те кара да мислиш, че не знам какво правят въшльовските селяндурии какво мазало е в София? А сладур? Къде да дойда конкретно на гости?

Се уплаших. Напиши мейл. Ще ти кажа къде ще пием и дискутираме. Надявам се този разговор да е в добрия тон.