Разпознават обезобразените тела на Солеймани и Ал Мухандис с ДНК тестове

ИРИБ публикува видеоклип със свалянето от самолет на обвит в иранското знаме ковчег под звуците на военен оркестър

Обратно в новината

Коментари - Разпознават обезобразените тела на Солеймани и Ал Мухандис с ДНК тестове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събирайте ги с лопати и в 2 чувала... Наведете глави, че Тръмп ще вдигне телефона....

Ще си плати за гяволъка Тръмп, лошото е че ще с мнооооого косвени жертви.

Русия може да помогне тука. Те имат опит с такова разпознаване на Вагнеровците

Понеже съм много неудобен на дирниковата модерация, аз ще изпиша само един цитат. Цитат от Президент Буш, във връзка с атентатите от 11.9.2001 година: "Whether we bring our enemies to justice or bring justice to our enemies, justice will be done" ("Дали ще изправим нашите врагове пред правосъдието или ще изправим правосъдието пред враговете ни, правосъдието ще бъде въздадено") Та, в случая с този т.нар. генерал, имаме вторият случай - правосъдието го е намерило и правосъдие е въздадено! И така трябва да бъде с всички терористи-убийци, независимо от това, какви постове заемат или униформите, които носят. Жалкото е, че виждам тук такова сборище от защитници на главатаря на терористите-ислямисти, донесли смърт и осакатили хиляди невинни, дори и у нас, в България, при атентата в Сарафово! С тази защита те се подиграват с кръвта на нашите сънародници, пролята по заповед на същия този палач с генералски пагони! Чувствате ли се удобно така?...

Съгласен на 100%!Противници на мнението Ви,са отрепи ислямисти и партенки .

PEYTSCH

Късмет че е останал материал за изследване на ДНК-то...Отдъхнаха си...

Като гледах репортажите от Сирия със унищожени джихадистки пикапи и джихадистка мърша унищожена от американските ни съюзници и коалиция и също така опушини и изгорели тела във унищожени камиони на ирански гвардейци терористи от Иран ударени от Израел и имам представа как е бил опушен и с опърлена брада този генерал заради който кремляовската пропаганда лее сълзи и соКоли

Тъпи американската коалиция не лети от една година в Сирия,използват се дронове и виж записите на тубата от кога са и не дрънкай глупости.И я светни народа как в Иглиб има над 60 000 терористи и твоята шайка не ги закача.

Всички които са срещу Садат са терористи.

Така и не мога да разбера кой е убит. Сюлеймани / Сулеймани или Солеймани. Изписват го в една статия и по трите начина. И във всяка друга е по един от тия .

Ал Джазира в английската си версия го изписва като Солеймани. Tens of thousands mourn as Soleimani's remains return to Iran.Те поне биха трябвало да знаят правилното изписване,но на арабски може да е по друг начин.Не знам арабски.

Абе и тримата ги изгори ракетата адски огън, така поне българите загинали в Кербала и Сарафово от операциите на същите "тези трима генерал" са отмъстени!

За да идентифицират телата на терористите, на иранските власти се налага да използват ДНК-тест, който по една случайност е разработен от гадните империалисти. Също и компютрите в тяхното правителство едва ли функционират с иранска операционна система. Интернета също не е персийски патент. С една дума - по-добре да си налягат парцалите.

Още един изперкалл

Иран е най-старата държава в света, днес. Иран е първата империя на света. Когато Иран е съществувал и иранските царе са се молили на Слънцето(ЗАРАтруста) не са съществували семити, англичани, гърци, китайци. Нямаш на представа, какво е дал Иран на света. Шиитския ислям е исламизиран Зороастризъм. Алевити, последователите на зетя на Мохамед, Али....имат 12 светци, палят свещи, почитат числото СЕДЕМ в ритуалите си. Алевитите НЯМАТ джамии. В ритуалите си са заедно и танцуват мъже и жени. Да ти напомня за тракийските Тайнства и последвалото Богомилство?!

И да му пишеш за шумерската култура ,не може да вдене,няма с какво.

Някога, може би, когато ги е нямало аятоласите. Сега колко да са напред, а ???

Всичко това което си изброил подлежи на смъртно наказание в съвременен Иран живеещ и ширещ средновековно мракобесие итерор в Близкия и Среден Изток

Значи в Саудитска арабия, ОАЕ, Кувейт,Бахрейн и другите държави цари демокрация и права за жените. Абе шматки това е арабски свят,а не Европа.

България е най древната страна в света , изначалото и идва от траките какво са правили и дали на света знаеш. Ай сега бегай да се замиеш и удари неколко теманета за иранския терорист.

Е нали аятоласите затова драпат толкова-да я закарат с векове назад,а гадните кръстоносци им пречат.

Че е готов да преговаря с Америка за ясрената програма До тук бяха заплахите Като Путин си подви опашката

За да не си "подвие опашката" Путин трябваше да почне ТСВ. Но той ще я отлага до последно, понеже се превъоръжава. И няма да се хваща на провокации до последно, понеже времето работи за Русия и против сащ.

Времето работело за Русия със 136 евро заплата Признай си по-добре, че Путин е страхливец и нищожество Като цяла бедняшка Русия

Говорим за война. Не за потребителската кошница.

Направо счупи тъпомера.В Карнобат такива няма,май си от селата.

Къде го видя това? Аз видях, че Ирак гони всички чуждестранни военни

Направиха го мъченик. Изключително глупаво действие. Сега този генерал ще стане национален герой за Иран.

Пречи ли ти това? То си е тяхна работа.

На малцинството нормални по света и у нас ни пречи. Щото виждаме как тласкат света към ТСВ. Пък вашта е лесна - вий сте прости. На вас ви трябват лозунги и зрелища.

Пречи ми. При голяма война с днешните оръжия победители няма да има.

КАСЕМ СЮЛЕЙМАНИ е герой нямащ аналог нито в историята на САЩ НИТО ПЪК НА ТАЗИ НА ИЗРАЕЛ. ВЕЛИК И НЕДОСТИЖИМ. ПРЕЗРЯЛ СМЪРТТА В ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА КОЯТО ЗА НЕГО Е ВСИЧКО.

От средно противните

няма да се научите мурзилки посредствени : руски комуноиден героизъм - това е да умреш за Родината американски - да накараш противниците ти да умрат за Родината герой-мерой - бум ракета от дрона...и дотам. Или те убиват като куче , изкарвайки те от дупката дето си се наврял ( Кадафи, Саддам, Осама бин Ладен , Багдади ). Избери си сам :)))

Сега вече няма да има следващ кандидат за герой като генерала белобад! Като ги знаем какви са смелчаци когато пращат децата да се взривяват с шахидски пояси, нека да видим как ще го правят когат ги дебнат дронове!

Ги разбира тези работи Не е верно, че си платена руска подлога

Убийството на Солеймани е убийство на международното право, изобщо цивилизованите отношения между държавите и хората, и връщането на човечеството в "правото" на по-силния - "правото" на джунглата.

И вас да ви пуснат на главата няколко ракети, ще се пообезобразите малко така, колкото и да сте твърдоглави. Като е вършил безобразия и безчинстване, това го е чакало. Той и оня брадатия ненормалник с калашника се криеше по пещери, дупки и мазета, но му видяха сметката. После и на другия сатрап с пушчицата дето гърмеше от балкончето, като космата Жулиета с барета, но си дочака "Ромео"-то. Но е чудно, защо в малки части на планетата още ги подкрепят и приемат станалото за американско своеволие вместо да се обединим и дружно да върнем всичко и всеки по местата. А честито и за много години все така. Хора, учене му е майката, с фанатизъм, заплахи и бламирани политически доктрини и строеве не може да се връщаме към пещерния период на човечеството! За какво тогава празнувахме преди дни, защо си лъгахме децата с дядо Коледа, ако не беше едната вяра.

За безобразията на сащ.

И какви по-точно безобразия и безчинствания е вършил?

Разсипа американското прокси ИД.

Какви ли? Иди в Сарафово и виж. Негово дело е, по негова заповед. Той през това време може и рахат локум на бедни дечица да е раздавал. Нищо чудно.

си намери майстора

сега вече където и да се обърнеш или руси или иранци или китайци ще ти се привиждат

Всеки си намира майстора.

... или майстора намира него.