Разпитват Валентин Златев и Кирил Петков в сряда

Бизнесменът е призован на разпит по аферата "Барселонагейт", политикът по по разследването за заплаха срещу Радостин Василев

Обратно в новината

Коментари - Разпитват Валентин Златев и Кирил Петков в сряда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешна работа. Разследват и има дело кой с кого се е..... Комедия...

Тоя Киртак и да му навреш един неокастрен кол в гъза пак ще се хили тоз боклук долен

Ако може да попитам, какво стана с това: Гешев пусна записи от СРС-та с участието на президента Прокуратурата хвърли "бомба" с разпространени във вторник записи от телефонен разговор на президента Румен Радев с командира на Военновъздушните сили (ВСС) генерал-майор Цанко Стойков, в който двамата обсъждат как да се отговори на КПКОНПИ за назначаването на сегашната съпруга на държавния глава Десислава за пиар във ВСС през 2014 г. Производството е за престъпен сговор, в която прокуратурата подозира, че е участвал и държавният глава. Радев казва на Стойков, че отговорът на ВВС до КПКОНПИ трябва да се съгласува с президентството и командирът се съгласява. С ТОВА ЛИ РАЗСЛЕДВАНЕ НА ТРУПЧЕТА ДЪРЖАТ РАДЕВ ЗА ТОПКИТЕ?! И защо народът забравя за три дни?? Айде да скат имунитета и на руския шпионин, може ли? Престъпен сговор с участието на президента. Целта – да се осуети проверка на КПКОНПИ около назначаването на бъдещата му съпруга Десислава Радева като пиар на ВВС. Това подозира специализираната прокуратура, която все пак е спряла разследването срещу държавния глава. Тази стъпка е предприета, за да не се наруши конституцията, според която президентът има имунитет срещу наказателно преследване.

Въпросът е : наистина ли има доказателства за пране на пари от страна на Борисов , или го предупреждават да не прави правителство с пеперасите. Но като е тръгнало - нека разровят всичко , но за всички , и белким се отърси страната от зависимости. Ха дано, ама надали.

Утре и Мата Хари може да се появи от някъде. :)

Да разпитат и "младоженеца" Йордан Христов.

ДНК на копелето ще даде всички отговори които се търсят.

КОПИЛЕ си ти Ако не ми вярваш - направи си тест

бойко пак ли ще има скъсан минискус ? Или високо кръвно ? А защо чак сега бе гешев - къде спа толкова години - защо чак сега, като го настъпиха се сети, че има България и Български народ, които заслужават справедливост и искат правосъдие ? Вторият логичен въпрос е - докога ще е така - докато гарантират на гешев, че няма да го махнат ли ? Или докато му платят достатъчно, за да спре ? Защото аз лично не вярвам, че човекът, който толкова години викаше "шефе" на най-големият мафиот и най-арогантният простак от всички премиери ще стигне докрай !

Друг викаше шефе! Тоя другия, сега е с ПП!

Лошо ми е...