Коментари - Обвиниха Любомир Павлов и Огнян Донев в пране на пари и документни измами | Днес.dir.bg

Обвиниха Любомир Павлов и Огнян Донев в пране на пари и документни измами

На съсобственика на "Медийна група България" Любомир Павлов са повдигнати три обвинения – за пране на пари, за документна измама и за използване на документ с невярно съдържание. Съдружникът му Огнян Донев пък бе обвинен само в пране на пари.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха Любомир Павлов и Огнян Донев в пране на пари и документни измами | Днес.dir.bg

Коментари

напишете "ченге се прибира" в ютюб и гледайте

Павлов, Донев, Пеевски и майка му- ВСИЧКИ В ЗАТВОРА!

Така чрез договаряне "сам със себе си" са избелени 17 милиона с неясен произход, инжектирани от офшорките, свързвани с Павлов.

една назионализация сте реши проблемите и на пресата и на лекарствата в България, време е !!!

Аз от толкова медийно пенене не чух някой да е осъден. След 10-15 години съдебни дела или ще са умрели от старост или те ще осъдят държавата, че и обезщетения да им платим. Да сте виждали Главния прокурор г-н Борис Велчев напоследък - скъсаха се от работа тия прокурори, а ефект ... Сега излизат и месец във ваканция, да събират пари - няма само от военното министерство да ходят до о.Бали.

Опа! Любо Пъпката под ножа? Май са му резнали подкрепата ;-)

проследяването на транзакциите на фирмата "Ди ен Джи Асетс" и нейните офшорни кипърски собственици: "Нетнейв Ентърпрайзис" и "Нетман Инвестмънтс", които пък са собственост на офшорната фирма от Британските Вирджински Острови "Портсман Лимитед".

това, което бяха. Днес не ходят по гората, а по офшорките..

В БГ няма виновни! Стига сте ровили и търсили! Всички са невинни! Виновен е "народа", че избира винаги най-големите идиоти да го управляват, а после реве че бил зле ...

Браво ... отдавна беше време!!!Ще стане кофти, само ако е за пари и тия боклуци се откупят срещу "подходящата" цифра.Съд, затвор и конфискация на мутренските кинти!Така и "недосегаемите" на топло, и на хората чувството за справедливост удовлетворено и мръсните кинтите обратно в хазната на ползу роду, където им е мястото и от където са излезли, всъщност

Тъй като г-н Донев Аналгина и д-р Любо Пъпката могат всичко и всеки да купят, затова по презумция ни убеждават, че и прокурорката е купена.За нищо не може да се завижда на бандити с бели якички.Дано следствието ,прокуратурата и съда да не се огънат, както за миналото и флашката за г-н Б.Борисов и Мишо Бирата.

Тоя, Л. Павлов-пъпката, е креатура на Кеворк Кеворкян. Помня, в края на оная, 1989г. пъпката влезе в студиото на "Всяка неделя" от някакъв митинг на Подкрепа и ни в клин ни в ръкав Кеворка почна да се обяснява и да го пита - ама нали с теб не се познаваме, нали за пръв пъ път се виждаме и пр. тъпотии без връзка със случая а оня мънкаше и мигаше на парцали докато почне да говори по същество за митинга на опозицията. Това доста ме озадачи щото все пак пъпката тогава все още беше съпруг на Диляна Грозданова - видна от всякъде телевизионна звезда! После обаче излезе информация ,че Кеворка бил свързан и донасял за не знам кой си отдел на ДС и не е трудно да се сети човек що за "непозната" птица е бил и Пъпчо. Мисля ,че сега ,а както и въобще в прехода се води борба между всички бивши , по -бивши и настоящи служители на разни служби свързани и преди и сега уж със сигурността на държавата кой да се блажи от т.н. червени, комунистически и пр. пари и икономически структури заделени за наши момчета далеч преди прословутата 1989г.

на тая пъстро компания и липсва само жалкото селянче слави трифонов

Представяте ли си колко е откраднал Пъпката при кметуването на Софиянски като се има предвид , че на неговата любима секретарка дадоха едит голям магазин на "Солунска" и "Ангел Кънчев" за жълти стотинки. Кой ще провери сделките на Общинската агенция за приватизация по времето на усмихнатия п-с Софиянски????

Ами усмихнат ще е , като официално го обявиха за невинен! А всички що-годе запознати помнят за далаверите му със "Софийски имоти"!

тази медиина мутра и "бизнесмен" не е ли "папката"?

в България компроматите не компрометират виновните, а всички други стават виновни! сценария се повтаря за "енти" път. Записът е манипулиран, ама искам проверка защо са го публикували ако нямат разрешение за подслушване! колко политици в европа си отидоха само заради най-малко съмнение за нерегламентирани контакти, кой си платил билета за 4-500 евро с държавни пари, кой платил на проститутка100-200 евро с държавни пари и айде чао! а тука-КОЙ ви разреши да публикувате записа и кой бил разрешил подслушването! НЯМА такава наглост!

Има такава наглост-в Булгаристан е пълно! Иначе нямаше да драскаме тук.

Що триябва да е законно всичко се пита ?те Пеевски ама хич не са нагли и тези

Абсолютно точно си го казал. Излиза , че не е важно каква е истината и да се търси отговорност на тези хайдуци и пладнешки обирджии, ами е важно кой е направил записа и защо го е пуснал. Е с такова мислене не чакайте скоро дори и най малка справедливост да има в нашето общество.

А бе този нагъл крадец пъпката кога ще го вкарат в затвора, дошло му е времето вече.

в мътните води на прехода групата на Софиански умело се възползува за присвояване ,заграбване на държавната собственост.Вмътната вода изплува отгоре мръсотията.Това са едни от големите олигарси натрупали печалби чрез измами и кражби.

АБсолютни пикочи и отрепки от ДС ,БКП,РАБФАК,ОФ и тем подобни формирования от деветосемврийски голишари със съдрани дъна на шаячните гащи...!!

Да се готви Сашо Дончев.След него Цоло Вутов.

и при мутрата боко записът бешефалшифициран и тогава се интересуваха как е изтекъл а не какво е казано повторение на същата мафиотска история в българия мафията си има държава

Тия медии защо ни губят времето с някви дела и обвинения. Мен ме интересува само кой влиза в затвора, за какво и за колко години. Само, че това нестава. Единствения ефект е, че съдии и прокурори стават все по-богати.

Ако записът беше изфалшифициран Павлов нямаше да е толкова притеснен.Ясно е, че е хванат в крачка, независимо дали тези, които са го направили са имали право или не.И с 50 000 пак слабо се размина, а трябваше да е по-зле.

и вие чакайте нещо от Медиите Всичко е Пари

боже и тва са медии -А тези Пеевски са ужас. и ние говорим за Медиии

Не бих се учудил, ако довечера министър цветанов се появи по новините и покаже пералнята, с която са прали парите и която е била в багажника на личният им автомобил ! Както намериха в колата на брендо петгодишен документ, който го уличава - така и тук могат да намерят пералнята, с която са прали парите. Одобрявам делата срещу подобни индивиди, за които е всеизвестан истина, че имат много пари с недоказан произход. Но не одобрявам, че само срещу неудобните на властта се водят тезци дела - защо не се търси сметка и на цветелинка, на маджо, на пашата, на ТИМ-аджиите и на другите близки до бойко "бизнесмени" ?

явно си ченге или доносник щом си сигурен,че тимаджиите,пашата пък и маджо са авери на ББ но явно си и на много ниско ниво и само лъжи пишеш-ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ВЕЧЕ НЯКОИ НЕДОСЕГАЕМИ ЗАПОЧНАХА ДА ДАВАТ ФИРА докато при предишните само се питаше-"какво искате бе смешници" или го позабравихте долни доносници?

о Времена.о Нрави

Интересно, защо на тези престъпници им казвате бизнесмени?!?

То е ясно, че прокуратурата е взела някой лев. Как преди няколко дни Момчил Георгиев ще си купи нов джип Мерцедес? Едва ли е от прокорорска заплата.

съобщи зам.-главният редактор на "Преса" Валерия Велева ----------- А това е същата патка, дето държи и вестник "Галерия"? Дето изнасяха и предните анти-правителствени флашки. Но понеже Галерия вече изгуби стойност, понеже стана ясно, че е близък до Асан Омеров (Ал. Петров), та се наложи да продължат кампанията от нов вестник - Преса. Много са долни тия гниди. Хайде сега след като записите не са манипулирани - арест за Валерия Велева - за неправомерно разпространение на СРС.

Абе някой помни ли я тази как тичаше с пребледняло лице с едно визонено палто към болницата като гръмнаха Илийката?

Онази се казваше Патрашкова от "Галерия"

ааа прав си, тази беше Мадам В на Доган, обърках се :) Работеше в 24часа и Труд преди.

Ясно е, че медийната мутра е виновна. както е ясно и че нищо няма да с докаже

Павлов,набутат ли те в панделата, на Дилянчето нема и простят

..някой е решил да изстиска Пъпката.

И така, когато ги викат двамата "новината е политическа" а когато е само Павлов - засяга обществото????Защо не се разбере че всичко е пушилка, че "идва"доклада от ЕК и трябва да ни похвалят...

Значи, след като искат да се похвалят, това за Пъпката е вярно. Не могат да се хвалят с неверни, измислени неща.

"Вчера той каза заяви," - трети абзац. Абе Вие можете ли да пишете?

ЕЙ,ПАВЛОВ-ТОЛКОВА СИ НАГЪЛ И БЕЗОЧЛИВ,ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ ! ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ И ЯВНО НЯКАКЪВ СКРИТ ПСИХОПАТ ! МАНИПУЛАТОР и ЛЪЖЕЦ !!!! А СЪЩО И КРАДЕЦ !

такива бизнесмени от прехода ги нареди на стената и оган това са все боклуци

Много точно казано! Всички новобогаташи са за трепане до един! Няма такъв който да е изряден, няма!

разбира се, че няма да го осъдят:))ако толко се натегаха отдавна да са разследвали Общинска банка, ама стиска ли им ...

Донев в затвора. Него за каквото и да го обвинят, ще му е малко!

ЕЕЕ, КАКВА СТАНА СЕГА ТЯ - СИГУРНО ВЕЧЕ ИМ Е ПИСНАЛА ДА ДАВАТ ПАРИ НА ЦВ.ЦВ. И ПОЖАРНИКАРЯ И ЕТО ТИ ЗАТВОР, ТА ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХА ПРЕДИ ГОДИНА, НИМА СЕГА РАЗБРАХА ЗА ТОВА........

Ели, вместо да крещиш тук, замисли се върху простичкия факт, че лицето Донев продава в БГ лекарствата на Софарма (държавни някога фармацевтични предприятия, закупени?!? от него) 2-3-4 пъти по-скъпо отколкото в съседна Турция. Него мизерстващият и болен наш народ го е осъдил отдавна, когато и да влезе на топло, все ще е късно... Та ти ли ще му ставаш адвокатка?

Огнян Донев до скоро твърдеше колко са некорекни хората с малкия бизнес.Колко ли милиона е откраднал с гадните си игри.Колко хора ограбва с некорекните цени на лекарствата.Но няма страшно някой като него да е влязал в затвора НЕ

Спокойно! Може и да няма съдебно наказание, но божието възмездие рядко пропуска! Я виж например могъщият Боков, Илия Повлов и още десетки подобни герои...

който има пари - няма съд ????? Отдавна трябваше да са осъдени !!!!

"Липсват конкретни доказателства за извършено престъпление". Нали я знаете тази фраза, слушаме я 20 г.

"на прокурори е платено" дали мери със своя аршин? Дали милсли "щом и аз трябва да давам значи и другите дават"?

"Парите отварят всички врати"... Даже и тези на затвора!

Колкото го осъдиха за Софарма, толкова и за това...

тиквата сипа на цуци в паницата с големия черпак, само дето вече не може се разбра реално кой с кой се бори в държавата. и за какво,

явно си отстрелян точно в главата

Както беше писал някой някъде - едното пипало на Октопода се бори другото. Зрелища, но не и хляб - за народа.

Вярно е , че на прокурорите са платили за да повдигнат обвинение . И всеки месец им плащат. Та нали за това са прокурори. Егати изказването. За тъмната страна обаче - трябва доказателства, ако има такава и ако има такива.

Този е един от най-големите мафиоти който беше допуснат да си купи за жълти стотинки огромна част от държавни предприятия, да си плати на всички изходи в държавата и да остане в сянка. Другият мафиот който е на по-ниско интелектуално ниво, но алчен до мозъка на костите си и безкрупулен е хитър като хлебарка и се измъква, а как можеш да се отървеш от хребарка....

И Стефан Софиянски, и Вальо Топлото, и Мургина, и Масларова и Маргени, и Николай Цонев, и г-жа Елена Костова и кой ли не е бил обвиняван, а после ... НИЩО. Обвиняването в България нито вменява, а още по-малко означава доказване на вина. Когато докажат вина, конфискуват имущество и оставят без власт и пари крадци, измамници и корумпирани. Къде след 3 години управление е Специализирания съд, БОРКОР, Комисия за конфискация на имущество и колко са с неусловни осъдителни присъди? Пушек, пушек, а цента на газта се вдига с 25%(първо не намалиха с 10, а после увеличават с 15%).

Наглите-осъдени, Алексей-в затвора, Галеви НЯМА ДА ТОРМОЗЯТ ВЕЧЕ Дупница и т.н....

Повечето Нагли са на свобода, а Галевите са хора на ДЕА. Смешно е ако си мислиш,че мутрата Борисов наистина се бори с престъпността и наркотрафика.

Коментари - Обвиниха Любомир Павлов и Огнян Донев в пране на пари и документни измами | Днес.dir.bg

Обвиниха Любомир Павлов и Огнян Донев в пране на пари и документни измами

На съсобственика на "Медийна група България" Любомир Павлов са повдигнати три обвинения – за пране на пари, за документна измама и за използване на документ с невярно съдържание. Съдружникът му Огнян Донев пък бе обвинен само в пране на пари.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха Любомир Павлов и Огнян Донев в пране на пари и документни измами | Днес.dir.bg

Коментари

напишете "ченге се прибира" в ютюб и гледайте

Павлов, Донев, Пеевски и майка му- ВСИЧКИ В ЗАТВОРА!

Така чрез договаряне "сам със себе си" са избелени 17 милиона с неясен произход, инжектирани от офшорките, свързвани с Павлов.

една назионализация сте реши проблемите и на пресата и на лекарствата в България, време е !!!

Аз от толкова медийно пенене не чух някой да е осъден. След 10-15 години съдебни дела или ще са умрели от старост или те ще осъдят държавата, че и обезщетения да им платим. Да сте виждали Главния прокурор г-н Борис Велчев напоследък - скъсаха се от работа тия прокурори, а ефект ... Сега излизат и месец във ваканция, да събират пари - няма само от военното министерство да ходят до о.Бали.

Опа! Любо Пъпката под ножа? Май са му резнали подкрепата ;-)

проследяването на транзакциите на фирмата "Ди ен Джи Асетс" и нейните офшорни кипърски собственици: "Нетнейв Ентърпрайзис" и "Нетман Инвестмънтс", които пък са собственост на офшорната фирма от Британските Вирджински Острови "Портсман Лимитед".

това, което бяха. Днес не ходят по гората, а по офшорките..

В БГ няма виновни! Стига сте ровили и търсили! Всички са невинни! Виновен е "народа", че избира винаги най-големите идиоти да го управляват, а после реве че бил зле ...

Браво ... отдавна беше време!!!Ще стане кофти, само ако е за пари и тия боклуци се откупят срещу "подходящата" цифра.Съд, затвор и конфискация на мутренските кинти!Така и "недосегаемите" на топло, и на хората чувството за справедливост удовлетворено и мръсните кинтите обратно в хазната на ползу роду, където им е мястото и от където са излезли, всъщност

Тъй като г-н Донев Аналгина и д-р Любо Пъпката могат всичко и всеки да купят, затова по презумция ни убеждават, че и прокурорката е купена.За нищо не може да се завижда на бандити с бели якички.Дано следствието ,прокуратурата и съда да не се огънат, както за миналото и флашката за г-н Б.Борисов и Мишо Бирата.

Тоя, Л. Павлов-пъпката, е креатура на Кеворк Кеворкян. Помня, в края на оная, 1989г. пъпката влезе в студиото на "Всяка неделя" от някакъв митинг на Подкрепа и ни в клин ни в ръкав Кеворка почна да се обяснява и да го пита - ама нали с теб не се познаваме, нали за пръв пъ път се виждаме и пр. тъпотии без връзка със случая а оня мънкаше и мигаше на парцали докато почне да говори по същество за митинга на опозицията. Това доста ме озадачи щото все пак пъпката тогава все още беше съпруг на Диляна Грозданова - видна от всякъде телевизионна звезда! После обаче излезе информация ,че Кеворка бил свързан и донасял за не знам кой си отдел на ДС и не е трудно да се сети човек що за "непозната" птица е бил и Пъпчо. Мисля ,че сега ,а както и въобще в прехода се води борба между всички бивши , по -бивши и настоящи служители на разни служби свързани и преди и сега уж със сигурността на държавата кой да се блажи от т.н. червени, комунистически и пр. пари и икономически структури заделени за наши момчета далеч преди прословутата 1989г.

на тая пъстро компания и липсва само жалкото селянче слави трифонов

Представяте ли си колко е откраднал Пъпката при кметуването на Софиянски като се има предвид , че на неговата любима секретарка дадоха едит голям магазин на "Солунска" и "Ангел Кънчев" за жълти стотинки. Кой ще провери сделките на Общинската агенция за приватизация по времето на усмихнатия п-с Софиянски????

Ами усмихнат ще е , като официално го обявиха за невинен! А всички що-годе запознати помнят за далаверите му със "Софийски имоти"!

тази медиина мутра и "бизнесмен" не е ли "папката"?

в България компроматите не компрометират виновните, а всички други стават виновни! сценария се повтаря за "енти" път. Записът е манипулиран, ама искам проверка защо са го публикували ако нямат разрешение за подслушване! колко политици в европа си отидоха само заради най-малко съмнение за нерегламентирани контакти, кой си платил билета за 4-500 евро с държавни пари, кой платил на проститутка100-200 евро с държавни пари и айде чао! а тука-КОЙ ви разреши да публикувате записа и кой бил разрешил подслушването! НЯМА такава наглост!

Има такава наглост-в Булгаристан е пълно! Иначе нямаше да драскаме тук.

Що триябва да е законно всичко се пита ?те Пеевски ама хич не са нагли и тези

Абсолютно точно си го казал. Излиза , че не е важно каква е истината и да се търси отговорност на тези хайдуци и пладнешки обирджии, ами е важно кой е направил записа и защо го е пуснал. Е с такова мислене не чакайте скоро дори и най малка справедливост да има в нашето общество.

А бе този нагъл крадец пъпката кога ще го вкарат в затвора, дошло му е времето вече.

в мътните води на прехода групата на Софиански умело се възползува за присвояване ,заграбване на държавната собственост.Вмътната вода изплува отгоре мръсотията.Това са едни от големите олигарси натрупали печалби чрез измами и кражби.

АБсолютни пикочи и отрепки от ДС ,БКП,РАБФАК,ОФ и тем подобни формирования от деветосемврийски голишари със съдрани дъна на шаячните гащи...!!

Да се готви Сашо Дончев.След него Цоло Вутов.

и при мутрата боко записът бешефалшифициран и тогава се интересуваха как е изтекъл а не какво е казано повторение на същата мафиотска история в българия мафията си има държава

Тия медии защо ни губят времето с някви дела и обвинения. Мен ме интересува само кой влиза в затвора, за какво и за колко години. Само, че това нестава. Единствения ефект е, че съдии и прокурори стават все по-богати.

Ако записът беше изфалшифициран Павлов нямаше да е толкова притеснен.Ясно е, че е хванат в крачка, независимо дали тези, които са го направили са имали право или не.И с 50 000 пак слабо се размина, а трябваше да е по-зле.

и вие чакайте нещо от Медиите Всичко е Пари

боже и тва са медии -А тези Пеевски са ужас. и ние говорим за Медиии

Не бих се учудил, ако довечера министър цветанов се появи по новините и покаже пералнята, с която са прали парите и която е била в багажника на личният им автомобил ! Както намериха в колата на брендо петгодишен документ, който го уличава - така и тук могат да намерят пералнята, с която са прали парите. Одобрявам делата срещу подобни индивиди, за които е всеизвестан истина, че имат много пари с недоказан произход. Но не одобрявам, че само срещу неудобните на властта се водят тезци дела - защо не се търси сметка и на цветелинка, на маджо, на пашата, на ТИМ-аджиите и на другите близки до бойко "бизнесмени" ?

явно си ченге или доносник щом си сигурен,че тимаджиите,пашата пък и маджо са авери на ББ но явно си и на много ниско ниво и само лъжи пишеш-ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ВЕЧЕ НЯКОИ НЕДОСЕГАЕМИ ЗАПОЧНАХА ДА ДАВАТ ФИРА докато при предишните само се питаше-"какво искате бе смешници" или го позабравихте долни доносници?

о Времена.о Нрави

Интересно, защо на тези престъпници им казвате бизнесмени?!?

То е ясно, че прокуратурата е взела някой лев. Как преди няколко дни Момчил Георгиев ще си купи нов джип Мерцедес? Едва ли е от прокорорска заплата.

съобщи зам.-главният редактор на "Преса" Валерия Велева ----------- А това е същата патка, дето държи и вестник "Галерия"? Дето изнасяха и предните анти-правителствени флашки. Но понеже Галерия вече изгуби стойност, понеже стана ясно, че е близък до Асан Омеров (Ал. Петров), та се наложи да продължат кампанията от нов вестник - Преса. Много са долни тия гниди. Хайде сега след като записите не са манипулирани - арест за Валерия Велева - за неправомерно разпространение на СРС.

Абе някой помни ли я тази как тичаше с пребледняло лице с едно визонено палто към болницата като гръмнаха Илийката?

Онази се казваше Патрашкова от "Галерия"

ааа прав си, тази беше Мадам В на Доган, обърках се :) Работеше в 24часа и Труд преди.

Ясно е, че медийната мутра е виновна. както е ясно и че нищо няма да с докаже

Павлов,набутат ли те в панделата, на Дилянчето нема и простят

..някой е решил да изстиска Пъпката.

И така, когато ги викат двамата "новината е политическа" а когато е само Павлов - засяга обществото????Защо не се разбере че всичко е пушилка, че "идва"доклада от ЕК и трябва да ни похвалят...

Значи, след като искат да се похвалят, това за Пъпката е вярно. Не могат да се хвалят с неверни, измислени неща.

"Вчера той каза заяви," - трети абзац. Абе Вие можете ли да пишете?

ЕЙ,ПАВЛОВ-ТОЛКОВА СИ НАГЪЛ И БЕЗОЧЛИВ,ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ ! ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ И ЯВНО НЯКАКЪВ СКРИТ ПСИХОПАТ ! МАНИПУЛАТОР и ЛЪЖЕЦ !!!! А СЪЩО И КРАДЕЦ !

такива бизнесмени от прехода ги нареди на стената и оган това са все боклуци

Много точно казано! Всички новобогаташи са за трепане до един! Няма такъв който да е изряден, няма!

разбира се, че няма да го осъдят:))ако толко се натегаха отдавна да са разследвали Общинска банка, ама стиска ли им ...

Донев в затвора. Него за каквото и да го обвинят, ще му е малко!

ЕЕЕ, КАКВА СТАНА СЕГА ТЯ - СИГУРНО ВЕЧЕ ИМ Е ПИСНАЛА ДА ДАВАТ ПАРИ НА ЦВ.ЦВ. И ПОЖАРНИКАРЯ И ЕТО ТИ ЗАТВОР, ТА ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХА ПРЕДИ ГОДИНА, НИМА СЕГА РАЗБРАХА ЗА ТОВА........

Ели, вместо да крещиш тук, замисли се върху простичкия факт, че лицето Донев продава в БГ лекарствата на Софарма (държавни някога фармацевтични предприятия, закупени?!? от него) 2-3-4 пъти по-скъпо отколкото в съседна Турция. Него мизерстващият и болен наш народ го е осъдил отдавна, когато и да влезе на топло, все ще е късно... Та ти ли ще му ставаш адвокатка?

Огнян Донев до скоро твърдеше колко са некорекни хората с малкия бизнес.Колко ли милиона е откраднал с гадните си игри.Колко хора ограбва с некорекните цени на лекарствата.Но няма страшно някой като него да е влязал в затвора НЕ

Спокойно! Може и да няма съдебно наказание, но божието възмездие рядко пропуска! Я виж например могъщият Боков, Илия Повлов и още десетки подобни герои...

който има пари - няма съд ????? Отдавна трябваше да са осъдени !!!!

"Липсват конкретни доказателства за извършено престъпление". Нали я знаете тази фраза, слушаме я 20 г.

"на прокурори е платено" дали мери със своя аршин? Дали милсли "щом и аз трябва да давам значи и другите дават"?

"Парите отварят всички врати"... Даже и тези на затвора!

Колкото го осъдиха за Софарма, толкова и за това...

тиквата сипа на цуци в паницата с големия черпак, само дето вече не може се разбра реално кой с кой се бори в държавата. и за какво,

явно си отстрелян точно в главата

Както беше писал някой някъде - едното пипало на Октопода се бори другото. Зрелища, но не и хляб - за народа.

Вярно е , че на прокурорите са платили за да повдигнат обвинение . И всеки месец им плащат. Та нали за това са прокурори. Егати изказването. За тъмната страна обаче - трябва доказателства, ако има такава и ако има такива.

Този е един от най-големите мафиоти който беше допуснат да си купи за жълти стотинки огромна част от държавни предприятия, да си плати на всички изходи в държавата и да остане в сянка. Другият мафиот който е на по-ниско интелектуално ниво, но алчен до мозъка на костите си и безкрупулен е хитър като хлебарка и се измъква, а как можеш да се отървеш от хребарка....

И Стефан Софиянски, и Вальо Топлото, и Мургина, и Масларова и Маргени, и Николай Цонев, и г-жа Елена Костова и кой ли не е бил обвиняван, а после ... НИЩО. Обвиняването в България нито вменява, а още по-малко означава доказване на вина. Когато докажат вина, конфискуват имущество и оставят без власт и пари крадци, измамници и корумпирани. Къде след 3 години управление е Специализирания съд, БОРКОР, Комисия за конфискация на имущество и колко са с неусловни осъдителни присъди? Пушек, пушек, а цента на газта се вдига с 25%(първо не намалиха с 10, а после увеличават с 15%).

Наглите-осъдени, Алексей-в затвора, Галеви НЯМА ДА ТОРМОЗЯТ ВЕЧЕ Дупница и т.н....

Повечето Нагли са на свобода, а Галевите са хора на ДЕА. Смешно е ако си мислиш,че мутрата Борисов наистина се бори с престъпността и наркотрафика.