Разносвач на хляб инсценира грабеж и похарчи 3000 лева фирмени пари

36-годишният пазарджиклия подал сигнал на тел.112, но бързо бил разобличен

Обратно в новината

Коментари - Разносвач на хляб инсценира грабеж и похарчи 3000 лева фирмени пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"бамдигдидалдал кинти изкарал бамдигдидалдал на чалга се раздал" (текст: Теди Александрова)

А после работодателите виновни. На такива и по 3000 на ден да им дават все няма да имат. Дали ще е алкохол, дали ще е проститутка, дали ше е ненаситна на пари жена, дали ще е Ефбет или някой друг рекламодател с главен подстрекател Христо Стоичков, за такива е все тая.

Слкужителчето не е знаело, че босът му си плаща да го охраняват срещу грабежи. И ако някой може лесно да го думка с по 7 бона на улицата, такаса псокойствеи става безсмислена.

Народа съвсем оскотя, освирепя. В провинцията живеят почти изцяло глупави и/или агресивни диви селяни. В София е малко по-добре.

Хехе... па софия само интелектуалци.... ай моля ти са....

В София се е събрала най-голямата сган от цяла България. Истинските столичани не са повече от 150.000 и не можеш да ги видиш по улиците, защото не понасят в какво се е превърнала столицата ни.

А, не си прав, сега София се състои предимно от селяни и те са много по-агресивни.

Тоя си оправи живота с 3000 леа, само алкохолизирани, задлъжнели комарджии в тая държава

Нищо не си е оправил, изиграл ги е на хазарт

уроци по финансова култура липсват. НЕ че децата се интересуват много-много от училище.... момчето не може да разбере, че в огромната част от случаите трябва да инвестираш в учене/работа, преди да можеш да кешиш за нови маратонки, телефонче и беенве с затъмнени джамци и ремус. глупак. да си беше седнал на гъза, да беше научил един чужд език, тези 3000 лева щеше да ги изкарва за дни.

Е чак пък за дни. А и трябват и разносвачи на хляб, продавачки, чистачки, и т.н. неквалифициран персонал, не може всички да работят зад компютър. Жалкото е че в България разликата между минималната и средната заплата е няколко пъти.

Не е жалко, нормално е това. И ще се увеличава разликата. Не може някой с никакви отговорности и никакви специални умения или знания да взема колкото тоя дето е учил и отговаря за 100 неща.

Прав си и не си прав. Гледа, че около него някви тарикати, дето не са по-умни от него имат всичко и си вика "Аз да не съм по-смотан!" И след това се оказало, че може и да не е по-глупав от тях, ама като минимум има по-малко късмет от тях. Как да обясниш на някой, който е скаран с четето, че четенето може да му помогне? Около него само тарикатите се оправят. И има само тарикати и балъци...

И момчето е на 36... Ако досега не е узрял, тепърва е малко вероятно да върже.

Да, прав си. На 36 вече каквото си направил, толкова. Оттам насетне всичко е само по инерция.