Разкрития за сексуални издевателства: Какво е знаел германският папа?

Адвокатите, участвали в разследването на посегателствата над малолетни в Мюнхен-Фрайзинг разкриват образа на една бездушна църква

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия католици се оказват катог-зове!

папата и бил извратеняк педофил! или обратен кат геял и кат го засърби хаспуха, манафити го обръщали в правата вяра!!!

все същото е и в съдилищата на масоните и партиите на зелените. инак как да ги държат за яката, да отсъждат все в полза на престъпниците. и съдийте, а и съдийките правят разлика между извършителите в зависимост от това дали действията им са били в качеството им на масони или като частни лица. Сякаш подобно разграничаване може да промени трагичната съдба на жертвите.

Интересно що след 45-та? Баш след войната половината германия американска другата половина е руска. Отделно как така поредната педофилска схема в германия? Нали имат НПО-та, психолози, истанбулска конвенция, детско правосъдие, права на човека и всякакви такива високо платени службици и фондове за усвояване?!?!?!

То си е обществена тайна, че сред монасите (католическите свещеници са монаси) има и педерасти. И при нас има такива случаи, просто не се вдига шум. Преди години двама различин ректори на пловдивската, но и ректор на софийската семинария са ги хващали на калъп с ученици. И нищо, растат си в йерархията. Но, не бива да се бъркат нашите свещеници, които са женени с монасите, които уж не трябва да правят секс. Ама и там е пъно с педали и с развратници.

НА ДУВАРА ВАЩА СЕМКА ГНУСНА..........

Нима ако бяха женени по природа, нямаше да посягат на децата? На извратеняците не им е нужно оправдание, параван. Само се чудя къде е ВЯРАТА? БОГ би ли проповядвал това, на това ли е учил Христос човеците и за това ли е разпнат? Тези педофилски издевателства са съпоставими с гоненията на вещиците и унищожаването на знанията и прогреса - великата света инквизиция.

Споко, вече приехте хомосексуалните за нормални, така че скоро и педофилията ще е като тях. Това са основни западни ценности.

Пак християнски ценности.

Ако си сложа твоето име на фланелката и на синджирче и после ходя и върша престъпления това твоите ценности ли ще са, мило ми неграмотно човече?

Тия посегателства са новост на 20ти век, но никой не пита "какво променихме че се появиха". Вместо това всички дават акъл да се премахнело безбрачието, сякаш не са карали 20 века така

Викаш преди 20ти век педофили насилници не е имало?

Защо реши, че чак през 20ти век са се появили християнските извращения, а не че допреди това предвид доста по-силното влияние на църквата, не са били прикривани с типичното за тази ваша античовешка организация лъжи, манипулации, заплахи и откровени зверства? Или като истински суеверен малоумник, който искрено вярва, че Слънцето се върти около Земята, си мислиш, че липсата на доказателства е точно доказателство за това, дето ти се иска?!

Упс, а как така удобно натрапваш че това са "християнски ценности" но удобно пропускаш наличните ВЪВ всички общества, религии + атеизъм, комунизъм и тн - така наречени капища или храмове за сексуално принасяне на жертви на определени божества ??? Като даже има и безброй описани случай и ритуали на принасяне на хора в жертва? Или май ти стигат знанията до инквизицията и тъмните векове??? Ама ще трябва да се постараеш повечко ако искаш да изказваш мнение публично или ставаш малко на палячо!

Защото за разлика от тебе и останалите модерни коне с капаци, съм малко по-запознат с историята. Сигурно ще те шокирам, но преди 19ти век явлението "секс" изобщо не съществува. Няма "сексуалност", няма "хомосексуалисти", няма "педофили", просто защото всичко това вирее само във свят където има "секс". Автора на "Алиса в страната на чудесата" Луис Карол явно е бил "педофил", странно обаче родителите на момиченцата с които е контактувал ни най-малко не са били обезпокоени от това че ги рисува голи. Защо? Днес само да говориш с момиченце ще те погнат, защо никой не се е тревожел когато пред очите му отявлен педофил рисува голи момиченца, със живо позиране при това, да не помислиш че са били просто рисунки по фантазия. Никой не му е идвало на ум (дори и на него) че може да прави секс със тях,защото не е имало секс, нито е имало дори дума която да отговаря на днешното "секс". Сега, ако ти напира да питаш "как тогава сасе размножавали",значи нищо не си разбрал, и няма смисъл да говорим. Ами размножавали са се "някак си", затова са му викали "тайнство", идва от "тайна" ако не забелязваш.

Католическата църква отговаря с действията си на описаната в Библията блудница в мораво. Ако църквата е свърталище на педофили и извратеняци какво остава за света????

така и долу

Няма такова нещо като колективна отговорност и такова животно църква няма! Това организация от хора! Всеки човек в тази организация си има глава на раменете и си носи последствията за действията както на земята така и на небето. Все пак католическата църква има безброй болници и училища по света! Това че на определени места са си позволили за затъват в грехове и престъпления, рано или късно и по един или друг начин ще бъде наказано. Но за такъв мащаб на престъпления говорим за сериозна организация подобна на изгърмелите напоследък педофилска мрежа в германия, разпространение на детска порнография от офиса на УНИЦЕФ, Джефри Епстайн, сега тази история....... И това са единиците случай които стават медийно достояние а всъщност всеки ден някъде по света деца страдат, но средностатистическия грамотен, богат и добре въоръжен европеец/американец знае само да гледа по-новия модел на поредната играчка, още имоти, още почивки, още кеф и тн. Единствената книга която ясно адресира тези проблеми и дава решение е Библията. Ясно е че извършителите на тези престъпления в германия я четат и разбират както магарето чете корана.......

Католическата църква е едно от свърталищата на дявола. Съсипали са толкова деца,че бедна ни е фантазията.В Испания няма някакво църковно движение ,което да не е свърталище на педофили.И никой,абсолютно никой не е направил ей толкова да защити тези деца.Всички тези интернати са били един ад,в който дявола е вършал със всичка сила. А...и няма ни 2дин наказан.

Много ми харесва как при поредните престъпления в разните разклонения на църквата, християнските суеверни малоумници почвате да се топите един-друг. Чудя се вашата Баба Гуси като цъфна или полковниците от ДС - попове, католиците какво са писали за православните. Християнски ценности!

Нищо не ти се разбира...какво точно искаш да кажеш? Катол3ч1ската църква има директен достъп до сецата,които са били изпратети в училища инте.нати.Без загршла от семейството. Християнската църква няма диектен достъп до деца.Из между тях си правят какво ли не,но поне децата са при семействата си. Католическата църква даже мисля обхваща цяла латинска Америка и голема чист от Европа. Но понеже не се говори за това ,хорита си нямат идея колко много жертви има на сексуално насилие от така наречените божи хора.Скрити зад расото,безнаказано са извършвали най-гнусното престъпление.Да посегнеш на дете

Нехристиянска църква?

Хахаха ама ти продължаваш и тука да ръсиш неграмотни коментари? Много ти харесва когато се правят престъпления???? Ти май имаш някакви душевни проблеми, или може би атеизмът ти е дошъл в повечко от гледане на много филмчета в тубата? Гледай сега, понеже хора като теб нямащи реална основа в живота си, или вярват в себе си или в някоя "велика идея" много бързо се отчайват и депресират, и после правят и други безумия, искам ясно да знаеш, че колкото и да мразиш Бог и Християните, те не те мразят и Бог не те мрази а напротив! Даже те обича толкова много че дори даде своя син жертва за да заплати твоите грехове! Така че един ден като изтрезнееш спомни си това, и се прибери при Бог, както го направи блудния син!

След време ще четем такива статии и за медицинския фашизъм .....

Тоя си е открит фашага. Служил е в 12-та бронетанкова SS дивизия "Хитлерюгент", като гренадир. Навремето, докато беше папа и пишех това в дир-а редовно го триеха.

САЩ са единия звяр от Библията,а другия е Католицизма,ЕС е втория Вавилон,а ние сме тръгнали точно с тия да правим политика и да дружим...

Германия няма външна политика след ВСВ и за това трябва да се признаят заслугите на САЩ. Германките само за раждане като на Приянка, а немчугите на поточната. А мигрантите шапка на тояга, точно така трябва.

войските им в близкия Изток? Нямат политика, а?

Вие тукашните религиозни малоумници по-християни ли сте от западните религиозни малоумници?

Ако си малоумник не ставаш за Християнин! Трябва да си умен поне колкото 6-8 годишно дете за да можеш да разбираш какво ти се говори и да можеш да вземеш решение! От твоите коментари до тук виждам че ти си го докарал до към 4 годишните! Но все пак има шанс из за теб, само трябва да разбереш че не си ти центъра на вселената!

Точно комунизъм ги тресе- едвам падне някой от власт и го започват!

Какъв папа и църква? В Германия държава има ли? Прокуратурата къде е? Кой да бори тази политическа корупция с премълчаване и укриване на хиляди посегателства!

Да, папата, както и по-голямата част от богатите и лидерите на страните са изроди. Но, какво правят "нормалните хора" ? Луди ли са? Докога ще блеят като овце и ще се тълпят да се радват на папата ? Може ли да си чул за извращенията и да заведеш детето си да го "благословят" извратеняци ?

именно заради тези "скандали" и разкрития Ратцингер подаде оставка и се отказа от папския престол, което беше уникално. Разликата е, че тогава не разгласиха подробности, а само го принудиха да се откаже от поста. После новия папа Франциск го притиснаха с разкритията за неговото минало в Аржентина и сътрудничество с военната хунта. Абе с две думи, САЩ имат компромат за всеки и държат всички шефове на организации по света на къса каишка. Който не слуша - направо го съсипват. Така направиха и с Щрос-Кан, който щеше да става президент на Франция. Отстраниха го за да лансират Макрон - човека на банкерите.

Ако си спомните всеки милиардер е нечист. Едни са педофили - като Джефри Епщайн с неговия „Лолита Експрес“ и остров, където са се забавлявали политици, като Клинтън и принц Еднрю... Изобщо Западът е прерверзен...

добре че за източните и китайските милиардери и олигарски всичко е покрито, поначало, в тези страни никой даже няма право и да разследва

Затова православието винаги е било трън в очите на евреите. А ние се ПРОДАДОХМЕ.

Това е истинското, уродливо лице на САЩ и Западна Европа, а не само на църквата им. Но тези, които замениха достойнството си за банани, това не ги интересува.

При мен подобни работи нямаше...трепех пе далите,чернит, Соросоидни и Бил Гейтсови изчадия...ИМАШЕ РЕД,ДИСЦИПЛИНА И УВАЖЕНИЕ КЪМ ЖИВОТНИТЕ! Това е пълно падение на Германския народ. ЗИГ ХАЙЛ НА ЕВРОЦЕННОСТИТЕ!!!

Не се върви против природата! Защо им е отнето правото да се женят и да няма нужда да търсят извращения?

Някои от Европейските "ценности" , към които ни води в момента Киро измамата

Най-големият парадокс (пародия също става) е, че религията сама по себе си е най-сексистото нещо, което съществува. Имаме нетърпимост към всичко друго но не и към религията - това за мен е едно от най-лицемерните неша на човечеството. Педофилията дори не искам да я коментирам. Религията има нужда от осъвременяване, както всяко друго нещо на този свят.

Педофилята идва от изток от исляма

А бе, приятелю, религията трябва да се забрани, както и партиите! За сега! После и да изчезнат и държавите! ("Imagine" by John Lennon)!

партии искат да забраняват само комунистите и нацистите, създаване на световен комунистически или националсоциалистически интернационал и взривяване на собствените църкви като в москва-та

и това ще стане - когато дойде Небесното Царство на нашия Господ, няма да влезе там нищо нечисто

Едвам минаха 5-6 г и яко нападнаха немския папа…. Да се готви Меркел! На нея как ще й разгонят фамилията е само въпрос на малко време- гръцкото и южноевропейско задлъжняване, газовата политика, умело прикриваната навред политическа корупция и прочие неща.

Мерзавци! Срам и позор!

по света в католическите църкви са били извършвани извращения,а евреите защо се свенят да признаят че това е тяхно дело,нали те са първоначалните на католицизма

Едновременно неграмотен и антисемитски коментар! Обади се в дир-а да ти дадат една награда!

това е католицизма,а само да попитам дойче веле как е във еврейските синагоги

И вас май са ви насилвали.

така де,те са първожреците