Разкриха самоличността на шефа на шпионската група, работила за Русия

По информация на bTV тя е ръководена от Иван Илиев от Военното разузнаване, в нея участвала и жена му

Обратно в новината

Коментари - Разкриха самоличността на шефа на шпионската група, работила за Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ми е какво толкова има да се шпионира у нас? Армия ли имаме или самолети?

_stankow

Ох, ако опитът за избягване на арест е доказателство за вина ... Това ли са доказателствата на прокуратурата ? След година следене ? Как ще мине това дело в съда - не знам !

Стамболов "Наблюдавайте внимателно и следете коментарите! Сега ще се активира едно особено, информационно звено в руските военни части в отговор на новината за заловените руски шпиони. Отговора от него е хибридна атака за омловажаване на случилото сякаш е някакъв дребен криминален акт и фалшиви новини за оклеветяване на главния прокурор и манипулиране на общественото мнение. Бий, Гешев предателите в президенството и олигарсите! Народа е с теб!" Да, най вече за теб се отнася "123" .....

СЕГА ОЧАКВАМЕ АКТИВАЦИЯ НА ПРОТУРСКИ ПОДЛОГИ ИБРИКЧИИ НА САРАИТЕ ДЕТО КЪТАТ БАЛИТЕ С ТУРСКИ ЛИРИ ПО ПЛЕВНИТЕ НА СЕЛО... На 4 февруари Ахмед Доган занася в турското посолство “Оня списък “ с българските разузнавачи зад граница . Министър- председател Филип Димитров, а държавен глава - оня, на който сега искат да кръстят площад в София ! Беше ли арестуван и обвинен Ахмед Доган ? Не ! Миналата година Nordic Monitor посочи, че турското посолство се занимава с мащабна шпионска дейност е нас срещу педагози, журналисти и критици на турския президент Ердоган . Според официалният документ , турското посолство е събирало информация за турски и български граждани , за които се смята, че са свързани с движението Гюлен ! Поверителния документ включваше номерата на турските и български паспорти на критиците на Ердоган ! Реакция ? Не ! ОЧАКВАМЕ АКТИВАЦИЯ НА НПО СОРОСОИДАЛНИТЕ ФЕДЕРБАЛИСТИ..... ОЧАКВАМЕ АКТИВАЦИЯ НА ВСЕКВИ ПАРТИЙНИЗОМБОНИ, ВИДНИ БОЛШЕВИШКИ ДИЛДОНАВТИ И КОМУНО-СТРАПОНАВТИ....КАТО ЛУМПЕНА ДЕПУТАТ ОТ ИВАН ИВАНОВ БСП, ИДИОТ БЕЗ АНАЛОГ! "Шпионажът не трябва да се толерира и да се преследва с цяата строгост на закона" WTF!? КОЙТО ОТКРИТО ЗАЯВИ ПО МЕДИИТЕ ЧЕ ШПИОНИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕСЛЕДВАНИ.... С ЦЯЛАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА БББЬЬЬЬЛЛЛЛЛИИИЯЯЯЯДЬЬЬЬЬ ОЧАКВАМЕ АКТИВАЦИЯ НА ПОДЛОГИТЕ ДЕТО ТЪПЧАТ УКРАИНСКИ ГРИВИ ПОД ДЮШЕЦИТЕ... ОЧАКВАМЕ АКТИВАЦИЯ НА ВСЕКВИ БОЛНИ МОЗЪЦИ РАДИКАЛИ......

не че нещо ама на мангалите престъпници им крият имената, а на тея веднага им ги обявиха, пак нещо са размътили водата май

?????????

това ми прилича на акция на американските служби който са организирали тази мрежа и са въвели в заблуждение обвинените в шпионаж. досега всички гръмки акции на Гешев са паднали в съда. същото беше преди с Цветанов. големи акции, голямо нещо и след това България плаща обезщетения. сега ще стане същото. предните обвинени в шпионаж са пуснати. това е акция на ЦРУ и тяхната цел е "очерняне" на Русия. иначе шпионството си го е имало, има го и ще го има. всеки шпионира всеки. само глупак може да си мисли че дипломатите са едни мили чичковци дето подписват поздравителни картички. те са шпиони. американските дипломати са шпиони, руските дипломати са шпиони, френските дипломати са шпиони........ това е поредният буламач на Гешев. истинските контра разузнавачи залавят, вербуват или неутрализират чуждите агенти. факта че това е публично показва че това е шоу в стил Борисов-Гешев организиран и платен от САЩ. няма значение дали си русофил или русофоб. това е шоу което няма нищо общо с истината. помните ли преди няколко дена ДАНС и прокуратурата задържаха международна група за фалшификация на пари, а сега са освободени

Няма значение русофил русофоб...ти си русороб...типичен русифилистик трол, като ви хванат почва хленченето...ама те америкАнците англичаните германците....мижитурки

вместо да тролиш глупости опитай се да кажеш нещо смислено да го опровергаеш, или викаш да не искаме такива сложни работи за твоя промит пилешки мозък

Кой каквато каша е надробил - да си го съдят и да си понесе отговорността. Не мисля че има кой знае колко тайни неща в България. Неслучайно тези арести се правят сега, по време на предизборна кампания. Каракачанов разправя че се е знаело от 6 месеца. Значи са можели и по-рано да действат. Някой си мисли че трупа предизборни дивиденти.

Това показва още веднъж,че всички завършили някакво обучение в СССР или Русия трябва да бъдат незабавно отстранени от държавна и общинска служба!

Ама не я правят, защо ли.

Да бе да ама не

ау направо жива тъпня. Резиденти , шпиони, глупости на търкалета.

или си прост, или си трол !

Това срещу огледалото ,нали?

Скалъпена история с резиденти,шпиони...Правят се хубави на началниците за да ги държат на власт.

да върнат "надницата" до копейка. После - пълна конфискация. Чак тогава - съд и до края, защото там това живот ли е? Тъкмо да имат време за размисъл..... И тази измет щеше също да гласува....!

Жалко че няма да ги разстрелят...

Гешев е тъпичък и досега приказките му почват да издишат примерно след един месец.

Шпионинът Гарабет живее на 3 етаж , Люлин 3, блок 333, вход 3 , апартамент 33. А жена му е известна в целия квартал като много....общителна , особено с мъже в униформа.

Наблюдавайте внимателно и следете коментарите! Сега ще се активира едно особено, информационно звено в руските военни части в отговор на новината за заловените руски шпиони. Отговора от него е хибридна атака за омловажаване на случилото сякаш е някакъв дребен криминален акт и фалшиви новини за оклеветяване на главния прокурор и манипулиране на общественото мнение. Бий, Гешев предателите в президенството и олигарсите! Народа е с теб!

Гледам русофилстичната слуз е особено активна. Нацвъкали са 1000 мнения в защита на националните предатели. Чак някаква мърша обяснява, че ние сме били иатинските предатели, защото не обичаме достатъчно Русия и гледаме към Европа. Гнус!

Зоро, тези не са българи а манипулативни коментари от руски хибридни центрове за пропаганда. Млади войничета знаещи езици по цял ден това правят. Има специална войскова част в руската армия от 16 години.

Да има казва се Белинкет

Както винаги в нарушения на всякакви правила за водене на следствие и повдигане на обвинение гешевия си пуска някакви записани разговори дето само той си знае кога, къде и дали са целите или само извадки.. Всеки нормален професионалист на този пост не казва никога ХОП преди да е скочил ама на тоя не му дреме да се хвали преди да се накани да ''скочи''...Не чух и ако се наложи плащане на обезщетения той и групировката му ли ще го платят....

Аз само да попитам....откога видеозаписите са доказателство? Щото обикновено не са..... Групата шпионирала от 5 години, но преди един месец уговарят първите снимки.... Руска гражданка влизала в руското посолство - е , и ? Ако български гражданин влезе в българското посолтство в Русия, дали трябва да го арестуват? Ще трябва повечко старание !

Покажете ги да ги видим. Вече се знаят кои са.

Защо мълчи оная лоясала топка Каракачанов нали той ги назначава,интересно ми е какво е наказанието за издаване на секретна информация за България и НАТО..

Къде точно е тази ''секретна информация'' като ако отворите медиите ще видите ежедневните плямпания на този къде какво правим?????

Руснаци под санкции не дават лесно пари за незначителни или маловажни неща. Особено пък валута. Какво се опитвате да омаловажите поредният руски опит за саботаж срещу развитието на страната ни? Доказан класически шпионаж на мизерни български предатели в интерес на чужда държава.

Развитието

Засега само едно е сигурно: Че този клип е старателно подготвен пропаганден материал. Като за дебили, наистина, но това е електората. "Групата е извършила тежки умишлени престъпления срещу Републиката,." Би трябвало това да може да каже само Съдът! Но на българския съд му е позволено да се произнася само по дела за развод и делба на наследство! Много странно е, че фалшивата новина за печатането на милиони "фалшиви долари" заглъхна и никой не се сеща да държи сметка за лъжите на прокуратурата, разпространявани от безотговорни, меко казано, медии. Можем да докажем, че не сме дебили на изборите!

ТОТИТОШЕВ,ЩО СЕ НЕ СКРИЕШ НЯКЪДЕ, А ЗАМЪРСЯВАШ ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО С ГЛУПАВИТЕ СИ МИСЛИ ?

Елин Алексов от Военна прокуратура за съжаление се е клел във вярност към България, а сега работи за Тиквата и Герб

Този резидент е бил много глупав като се е опитал да бяга в руското посолство което е под постоянно наблюдение а не някъде другаде.

Глупави са тези, които вярват на пропагандните изцепки на прокуратурата!

Освен руските шпиони в системата на военното министерство е наред да се разкрият американските, турските и други шпиони които действат в тази структура. За сведение въпреки че САЩ и Израел са приятелски държави това не попречи на американското правосъдие да осъди израелски шпиони които шпионирал в полза на Израел. Когато става въпрос за държавни тайни няма приятелски и вражески държави.

А военният министър още си мълчи като насран.

Ако Бойко бе преизчислил пенсиите и реално ги бе повишил,нямаше да има толкова много офицери от резерва в руското разузнаване да работят за 300-400 лв.допълнително.Всички ,,супер секретни" сведения основно са преписвани и давани от изявленията на Каракачанов и управляващите по медиите за закупуване на вооръжение втора употреба ,за ремонтите в Русия на самолетите и на танковете в България.Включително информация за личния състав на БА от Генерал до Кашик ,броя на войниците на САЩ и др. Държави от НАТО и ученията ни с тях на полигоните.Тези секрети на БА и министерството можеше да ги вземе от медиите и един начетен ученик от 7 клас и да заработи някой лев от руското посолство.Дава ги през оградата там където има камери за регистрация и му дават стотина лева за кино или нещо друго.

Тоя гешев бил голям Смешник. В България отдавна нямаме армия, та камоли някой да я й шпионира,благодарение на новите ни господари от америка. Те и ядрена енергетика нежелаят да имаме, затова протакат и санкционират изграждането на нови ядрени мощности у нас. Нали ще се наруши съня на Западните Държави ако там някакви си аборигени продължат да имат ядрена енергетика. Разработеното активно мероприятие за лов на вещици проведено от каскета Гешев, само показва стремежа на управляващата политическа Мафия за нов мандат, който да бъде подсигурен и подкрепен от американците завладели държавата ни. В България има над 4000 тайни агента на Сащ. Тях кой и кога ще разследва и ще прогони от България?

Сега остава да разкрием и американските шпионски групи

В момента такива няма. Ние доброволно си даваме инфото.

Повръща ми се от такива хора ,гниди гнусни , независимо дали предават интересите на изток или на запад.

Точно. Предателството си е предателство. Щом предаваш (по-точно продаваш) класифицирана информация на чужда държава си предател. Според Закона няма разлика въз основа на това, за кого си шпионирал. И е правлино да е така - предаваш и продаваш Родината си.

едни новоизлюпени политици занесоха в Анкара цели списъци с агенти. И така просто ги УБИХА. Нещо не съм чул да има демонстрации и призиви за разстрел и обесване ?

голямо театро

службите дали следят ББ и Цветанов като ходят в САЩ и се срещат на най-високо ниво ? Включително във ФБР, кой знае може би и в ЦРУ ?

Тъпак Сащ са ни съюзници Москва врагове Има разлика нали? Нещастен русороб !

Съюзници не значи доброволен достъп до всичко, герберастчета.

на втория ден "разкриха самоличността"...в медиите. Топ сикрет, няма що !? :))))

Пази се в тайна, докато не заловят всички или за да не могат да се укрият доказателства, като чуе някой, че е заловен човек отр групата. По принцип - 24 часа. Няма нищо чудно в тази работа.

или природна тъпота чувствам ? Та те дори и на прости журналистически въпроси не отговарят нищо, крейки се зад заучените фрази за НЕРАЗГЛАСЯВАНЕ ?????? Мисли, милси, затова имаш глава, а не тиква !

Предател е Бойко и всички джендъри около него, защото той предаде суверенитета на други държави, ние сме колония, историята ни не помни никога да сме предоставяли терен на чужда армия. НО сега е факт.

Хайде пак прочети историята на България.

Колония сме, ама за съжаление - все още руска.

Вече не сме руска а американска колония със разположени американски бази на наша територия, нещо което не се беше случило когато бяхме руска колония.

В България има русофили, които биха предали и майка си на братушките.

да наречем тези, които на най-високо ниво предват всякакви български интереси на новият ни Голям брат ? И правят мнооого пари от това ? Може би, ПОРове смръдливи ?

Никаква разлика между едните и другите. Все са си предатели и родоотстъпници!

Подходяща присъда на която трябва да бъдат осъдени членовете на тази престъпна група - обществено полезен труд изразяващ се в събаряне паметниците на Болшевишката окупационна армия !!!

Съгласен!

Браво г-н Гешев !!! Браво г-н Борисов !!! Очаквам още подобни добри новини, а и би ме зарадвала новина за свален руски самолет за системно нарушаване на българското въздушно пространство !!!!

Руските мекерета реват че сме ги "сатанизирали". Гледат да смекчат обстоятелствата :) Истината е че ги "сатанизираме", и то с право!

Гумене, ти майка, ти баща! Кажи че сме ти съветници, та да ни спаси имунитета!

Рубладжии

Или чибурашки!

Няколки недоубити чибурашки са ми сложили минусчета :) Густо ми е, майна :)

Щот си тъп , затова. ха.ха.ха

Предателството се наказва само по един начин от военния устав - смърт чрез разстрел.

И до живот е достатъчно :)

Руснаците искат само едно - да смучат като кърлежи от България както преди демокрацията.

Не чувам нищо какво мисли Радеф по въпроса?

Той е безпозиционен

Тоя ако можеше да мисли нямаше да ближе сиганки пред камерата :)

Тези всички до един са комунисти - те нямат родина и религия. Те се кланят на интернационалната идея и Путин.

е са шпионите намериха ли плановете на ядрения чушкопек с 1000000000000000000000000000000000 гнезда за ядрени чушки?

"Чушкопека" на майка ти :)

що квичиш ве трол мизерен? какво има за шпиониране в една разградена територия с турци и мангали и тъп тулумбер магистраладжия за управляващ.

чушкопека на майкати го тъпчат на турския паркинг с резаните чушки

Тролче, ако няма нищо за шпиониране, защо мръсните руснаци си врат гагата в България ...

Аааа, дали са им по една картинка на "новите" ни аероплани, щото чертежите и технологиите са им отдавна известни на руснаците- –все пак става дума за аероплан, конструиран преди 50 години и отдавна спрян от производство! А това , че сме купили картинки на 16 самолета отдавна е известно на целия свят и ни се смеят! Така е и с другото въоръжение! А от статията , разбираме, че жената на "резидента" е предавала не само информация на посолството а и пари?! Е такова "чудо" няма никъде-агент да носи информация и да си плаща , за да му я приемат!?

За съжаление на никого не му дреме за тази история, който му плащат заплата за тази работа да си я върши без да тръби много, не са холивудски звезди. Говорете за недекватните икономически мерки, безработицата и продължаващите гаври с неработещи мерки уж целящи опазването на общественото здраве. Да не ни излъчват по цял ден заловената печатница за фалшиви пари, която се оказа, че това били бутафорни пари за купони и забавления и сега големия шпионски скандал как някой искал плановете на ф16, а той самолета е на половин век вече. Някакви конспиративни глупости. Когато Бритиш Петролиум си продаде 20 процентния дял от Роснефт, тогава да си говорим за непоносимостта между запада и изтока. Интересно САЩ не са наложили икономически санкции на Бритиш Петролиум за това, че работят с Руската държавна газова компания, която предполагам също е свързана с "Убиеца" Путин. Ама много добре си работят заедно от години на най-високо ниво, иначе са скарани и за Крим и Навални. Доста интересна новина ще представлява за читателите "САЩ с рекорден внос на руски нефт", ухааа. Информирайте се хора.

Недоубита мурзилка!

Ами тя икономиката не е добре, защото руснаците си врат носа тук. Нали знаеш, че руснаците прибират печалба от абсолютно всяка стока, която се продаде на тереиторията на Р. България, калкулирана в цената и от горивото? Месят се във вътрешната и външната политика. Те одобриха кандидатурата за Президент - това самата Нинова го каза. Чехия и Полша приключиха преди 30 ходини с руснаците и виж къде са сега? На света няма държава, която да е със Русия и в нея да е добре икономически. Ако ти знаеш такава - моля да напишеш името и.

Русия никога няма да нанесе вреда на БГ, освен да се отдръпне и да прекъсне връзките както сега,тъй като тя разбира, че БГ е използвана от САЩ и е подневолна и не решава нищо. Основната маса народ няма негатив към руския народ,който е станал побратим от историческите времена.Кръв (пролята заедно) вода не става.И насаждането на САЩ ненавистта към Русия няма да има успех. Затова “предателите” са родолюбци,които искат за се развиват не по под похлопака на агресивните САЩ, а самостоятелно и свободно, за което се е борил Левски.Що касае шпионски цирк,то той касае интересите на самите САЩ, а не БГ.

Само дето 20 години ни връткат с двойна цена на газта!

връткат те боковите посредници, шот си балък и тъпо парче

Всяко едно изречение от този пост съдържа поне по една лъжа.

А Радеф кога ще го разследвате

Скоро!

Според дир.бг Резидента е оня Велко, сниман с голата пишка, нали?

Доживотен затвор и децата им да плащат парите дето са вземали заплата от държавата