Коментари - Разкриха поръчковия разстрел на Станка Марангозова | Днес.dir.bg

Разкриха поръчковия разстрел на Станка Марангозова

Бизнесдамата бе убита в столичния жк "Младост" през октомври м.г.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха поръчковия разстрел на Станка Марангозова | Днес.dir.bg

Коментари

Има много материали в Бивол. Била е рекетирана от сина на Емилия Масларова и прокуратурата не си е мръднала пръста. Обвиненията за измама е също от тия дето са я рекетирали. Явно е било на път истината да излезе на яве и са я премахнали.

Престъпник=бизнесмен. Bulgarian Style....

"Бизнесдамата бе обвиняема за документни измами на стойност от 1,4 млн. лева, след като през 2011 г. бе задържана по разследване за измами, пране на пари и участие във финансови пирамиди за над 65 млн. лева" Боко преди викаше - "ако беше в затвора. щеше да е жива". Но кой знае защо, откакто е на власт, една крадлива корумпирана личност не е вкарана за затвора, опандизват се в най-добрия случай кокошкаши. Между другото "проектилите" са били намерени, а куршумите някой пробвал ли е да ги потърси?

Ми... "Бизнесдамата" е била заплаха за някого, който също е в схемата с тези милиони левове (поръчителя). За да не ги "изпее", ето го резултатът... Тази държава много работа й се отваря, докато се "изчисти" от такава престъпна паплач,която си позволява да поръчва убийство на някого...

Не за "някой" а за сина на Емилия Маслава- доведения и син.

Интересното е че, Марангозова не се нарича "пристъпничката " ,"крадлата" или нещо такова ,а " бизнес дама " ,при все,че е окрала милиони левове !

Значи така : В математиката, когато едната величина А = В, а В = С.... ...следва , че ....А = С... Елементарно и безапелационно правило ! А, в случая с тази "бизнес дама" ,както и с всички останали "преуспели бизнесмени" ... в един момент са ..."бизнесмени", а в следващият ги представят ,че са ЗАВЛЯКЛИ МИЛИОНИ ....то СЛЕДВА, че ВСИЧКИТЕ днешни, НАШИ т.н. ""БИЗНЕСМЕНИ" ..."УСПЕЛИ И ПРЕУСПЕЛИ" ... са ...КРАДЦИ и МОШЕНИЦИ !!!

"Бизнесдамата бе обвиняема за документни измами на стойност от 1,4 млн. лева, след като през 2011 г. бе задържана по разследване за измами, пране на пари и участие във финансови пирамиди за над 65 млн. лева" Нещо не ми е много жал...

Документна измама за 1,4 милиона лева и пирамида за 65 милиона... Правосъдието не е могло да озапти бизнес лицето но ужиления/те е възстановил справедливостта поне отчасти. Обикновено поръчковите убийства предизвикват отвращение в мен. В този случай не.

Бизнес дама, бизнес дама беее, завличането с пари било бизнес, за дами. И щодане я освиткат, или 20-25 год. дела безкрайни. Така поне другитае бизнесдами ще се замислят, пък и бизнесменовете.

А кога ще разкрият убийството на Йордан от Варна?!

Абе то има дума "проектил" в "модерния" български, ама си е една чуждица - "PROJECTILE" на английски....ние от по-старото поколение предпочитаме думата куршум. Освен ако не става въпрос за стрелба с някакво много специално оръжие, с много специфични боеприпаси, което май не е случая тука, защото колкото по-специфично е оръжието, толкова повече нишки дава на разследването.

абе Мунчо непоръбен, тя и "куршум" е чуждица. Турска дума е! Анадънму?

Куршум не е чуждца, защото е възприета в българския език от повече от 100 г. Ти не знаеш какво приказваш. А проектил нищо не значи на български език. Идиотите не знаят родния си език, това е причината да подражават на английския. Към нея се добавя и фактът, че не знаят какво значи куршум, не са виждали.

Дори не е " куршум", а нещото, предназначено за изстрелване. Може да бъде и куршум! Обикновено специалистите използват обобщаващото " снаряд". Станка..... "...Маркова п!чка, познай как се казва?"

На англииски PROJECTILE като съществително означава снаряд. На англииски bullet e крушум. На англииски slug е крушум за ловна пушка а и плужек също. Проектил какво точно означава на български не е много ясно.

Вземи сега във всяка област да коментираш приетите термини. И лекарите пишат болестите на латински, като си имаме български думи... В официални документи и изказвания във всяка сфера се ползват официално приети на световно ниво наименования. Компютър не се заменя с "машина за сметки", макар че франсетата биха използвали ordinateur в напън да са със своя дума.

Професионални рискове. С такъв бизнес... Такъв край. Какво ви учудва.

навява ме на мисли че е партизанска внучка???

Много добре ако е така! По TV+, говорител упрекваше Гешев че се "разхожда" по улиците и селата!!!

От кога дамите( к.....те) на бизнеса ги наричат бизнес дами !?

Ау, колко сме "знаещи" !? )Наричаме куршумите ,проектили !? О неразумни юроде,защо се срамиш да се наречеш и да пишеш на български език ! При вас всичко е количество и минимум качество !~

куршум е турска дума бе, свирчо!

И за този боклук ли да плащаме от нашите данъци !!!

бизнес-дама участвала в престъпни деяния не е нито дама. нито бизнес такава, а просто един престъпник. В нейната професия има известни рискове. точка

Значи ще разкрият и други неразкрити

А кога ще разкрият поръчковия процес без присъда срещу безупречната "бизнесдама"?

Да не е дъщерята на депутата от БСП д-р Кънчо Марангозов?

Не, не му е дъщеря. Проверявай си информацията! И престанете да преписвате, а мислете. А да кажеш нещо за д-р Марангозов? Запознат ли си въобще с работата му като акушер-гинеколог? Познаваш ли егови колеги, които в момента работят и са се учили от него, или просто си поредният драскач...?

Колко голям специалист трябва да е, щом главата му е промита с комунизъм и социализъм? Само бавните с мозъка може да харесват такива неща

До "antikom": "Промити със социализъм и комунизъм" са "бавните с мозъка" като Айнщайн, Дънов, Христо Ботев ... Примити мозъци са хората като теб ...

Това не е разкрито. Просто са стигнали до хората дръпнали спусъка. Като хванат поръчителя и имат доказателства достатъчни да го предадат на прокуратурата тогава ще е разкрито.

До нищо не са стигнали, щяха да съобщят. Напън на журналист, който не знае български, прави сметка колко му е силата на разума, че да разбере какво става наоколо.

Бизнесмен=престъпник според българските норми, тази бизнесдама дали е очаквала да умре от старост в леглото?

Съдиите на Б.Б, НЕ са си свършили работата, и не са я пратили тая в затвора.. Та се наложило случайни хора а я утрепят..

Бизнесмен=престъпник според българските норми, тази бизнесдама дали е очаквала да умре от старост в леглото?

СЗ групата за мръсни дела на властта

Правосъдието ни, не е ракрило и наказало измамите на госпожата. Пострадалите вземата нещата в свои ръце и свършват работата на държавата. Спират измамничката да продължава да мами. И оо.. чудо изведнъж правосъдието заработва и разкива престъпниците. Това са изтормозените измамени, първо са тормозени от убтитата госпожа, после от държавата.

Има си закони. От много отдавна(В момента ползваме масово римското право, което е на над 2000г.) е прието, че престъплението е престъпление независимо кой си и какъв ти е мотивът. Ако искаш справедливост, има съд. Ако съдът не работи по някаква причина, има други начини да пробваш да го оправиш. Даже при абсолютна монархия има бунтове, а при демокрация може да протестираш, да гласуваш за нови управници и т.н.. Саморазправата е престъпление и умишленото убийствоп и е умишлено убийство. Иначе и за пребилите до смърт баба за 5лв би имало оправдание по твоята логика- онеправдани са и са гладни, така че не са виновни.

да разкрият и от коя парламентарна група са правили сянка на "бизнеса" и

Ани ти защо си мислиш, че в парламентарните групи са някакви различни хора ? Или си мислиш, че в някоя от тях са престъпници, а пък в друга борци за морал и правда ?

Понеже нашият независим съд не съди такива „бизнесмени“, си намират майстора от ужилените. Ако беше в затвора, нямаше да и се случи това, е не че не е невъзможно.

Хи-хи-хи-хи-хи ! Дъщерята на депутат от БСП , въртяла бизнес с братя Маргини и подобни , и забъркана в голям скандал със сина на Масларова за изнудване и рекет ! Ха-ха-ха-ха-ха ! Трябвало е да арестуват групата докато е била на Позитано 20 за следващата мокра поръчка !

Дано е вярно!

Платила си е на Бойко и компания, за да не влезе в панделата и да я пазят, но червената мафия не си е получила своето. Затова са и го разследвали случая. Ама се видя герб колко могат да си опазят хората. Виждам го и занапред да се повтори и потрети....

Ако питате чучелата: генерал Мутафчийски и другите от великия анти кризисен щаб, сигурно се е самоубила от много ранна форма на корона вирус

орден стара планина за тези момчета

коронавирус, без съмнение.

Или Божков, или коронавируса ще е. Няма кой друг. Мислете!

"Бизнес дама" а бе вие луди ли сте? Тя тая си е чиста измамница кой знае колко живота е съсипала а изродите журналисти я наричат "бизнес дама". Браво на тези които я поръчаха и застреляха, ако всички които крадат пари от хората с лъжи и измами биват убивани, ще е много по-добре за всички нас.

Разкрили сме ама няма да ви кажем как и кои са , толко сте и разкрили

вече покойница е дъщеря на бившия червен депутат от БСП д-р Кънчо Марангозов/поч.2015 год./.Също това е била във тесни бизнес връзки със сина на вездесъщата Емилия Масларова,Иво. Червено,кръв,комунистическо,господа,казано накратко.

Не му е дъщеря не подвеждай

Това отдавна стана ясно че е лъжа.

Едно не разбирам - да си такъв крупен измамник за милиони и да живееш в Младост..

Уйче.

Е какви гъзари бе човек, това си е същото като Люлин, само че Младост

Като опандизите с присъда извършителите и поръчителя тогава се хвалете

Не случайно в България бизнесмен/ка е мръсна дума. Всички са престъпници. Изключение правят 0.001%.

Думата "бизнесменка" е нонсенс. "Бизнесдама" пък е много помпозно. На такива най им прилага името "бизнеслелка".

Или.да чалга певачки или мутреси или бизнеселски

Бизнесдама? Това е една обикновена крадла, която като не я е наказал закона, са я наказали тези, дето им е писнало.

Когато мафията се "самопочиства"и бандити като Крушата ,Мечката ,Руснака,Илиеви ,Миле и още 200 тем подобни отидат при Създателя ,хората по скоро се радват ,че подобна измет вече не дерибейства в държавата ,милицията също е доволна и не си дава зор ,затова нито едно от тези убийства не е разкрито ,сега случаят е същият ,"бизнес"дамата ,която всъщност е обикновена крадла ако беше на мястото си в затвора щеше да си е жива и здрава.

Цецо Найденов Кошаревският Свидетел,не каза ли че Божков е виновен и за това убийство на тази прекрастна хубава жена а?

На кумунягите бизнеса все около кражби и убийства се върти. Как пък веднъж не направиха нещо нормално

Не е кумунягите,а е комунягите! Защо си с нисък интелект?

На кумунягите бизнеса все около кражби и убийства се върти. Как пък веднъж не направиха нещо нормално

Човек като не може да разчита на правосъдие в измислената ни държава, нормално е да вземе правосъдието в свои ръце.

Тези,които не искат да въведат правосъдие кой ги е поставил на власт? Марсианците ли са ги избрали? След като с цялата си тъпотия и наивност гласувате за тях десетилетия наред,сърбайте им попарата.

Откраднала 65 милки от бедния БГ народ!!! Даже мисля, че три куршума в глават са и малко ;)

Не разбрах как така групата за "поръчкови убийства" се е самоорганизирала. Поръчителя е по-важен като цяло...

Боко Марангозов, каЙш?

Ще са защитни свидетели, Божков е поръчителя! А дон КАСКЕТ провежда акция в едно плевенско село!!

Коментари - Разкриха поръчковия разстрел на Станка Марангозова | Днес.dir.bg

Разкриха поръчковия разстрел на Станка Марангозова

Бизнесдамата бе убита в столичния жк "Младост" през октомври м.г.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха поръчковия разстрел на Станка Марангозова | Днес.dir.bg

Коментари

Има много материали в Бивол. Била е рекетирана от сина на Емилия Масларова и прокуратурата не си е мръднала пръста. Обвиненията за измама е също от тия дето са я рекетирали. Явно е било на път истината да излезе на яве и са я премахнали.

Престъпник=бизнесмен. Bulgarian Style....

"Бизнесдамата бе обвиняема за документни измами на стойност от 1,4 млн. лева, след като през 2011 г. бе задържана по разследване за измами, пране на пари и участие във финансови пирамиди за над 65 млн. лева" Боко преди викаше - "ако беше в затвора. щеше да е жива". Но кой знае защо, откакто е на власт, една крадлива корумпирана личност не е вкарана за затвора, опандизват се в най-добрия случай кокошкаши. Между другото "проектилите" са били намерени, а куршумите някой пробвал ли е да ги потърси?

Ми... "Бизнесдамата" е била заплаха за някого, който също е в схемата с тези милиони левове (поръчителя). За да не ги "изпее", ето го резултатът... Тази държава много работа й се отваря, докато се "изчисти" от такава престъпна паплач,която си позволява да поръчва убийство на някого...

Не за "някой" а за сина на Емилия Маслава- доведения и син.

Интересното е че, Марангозова не се нарича "пристъпничката " ,"крадлата" или нещо такова ,а " бизнес дама " ,при все,че е окрала милиони левове !

Значи така : В математиката, когато едната величина А = В, а В = С.... ...следва , че ....А = С... Елементарно и безапелационно правило ! А, в случая с тази "бизнес дама" ,както и с всички останали "преуспели бизнесмени" ... в един момент са ..."бизнесмени", а в следващият ги представят ,че са ЗАВЛЯКЛИ МИЛИОНИ ....то СЛЕДВА, че ВСИЧКИТЕ днешни, НАШИ т.н. ""БИЗНЕСМЕНИ" ..."УСПЕЛИ И ПРЕУСПЕЛИ" ... са ...КРАДЦИ и МОШЕНИЦИ !!!

"Бизнесдамата бе обвиняема за документни измами на стойност от 1,4 млн. лева, след като през 2011 г. бе задържана по разследване за измами, пране на пари и участие във финансови пирамиди за над 65 млн. лева" Нещо не ми е много жал...

Документна измама за 1,4 милиона лева и пирамида за 65 милиона... Правосъдието не е могло да озапти бизнес лицето но ужиления/те е възстановил справедливостта поне отчасти. Обикновено поръчковите убийства предизвикват отвращение в мен. В този случай не.

Бизнес дама, бизнес дама беее, завличането с пари било бизнес, за дами. И щодане я освиткат, или 20-25 год. дела безкрайни. Така поне другитае бизнесдами ще се замислят, пък и бизнесменовете.

А кога ще разкрият убийството на Йордан от Варна?!

Абе то има дума "проектил" в "модерния" български, ама си е една чуждица - "PROJECTILE" на английски....ние от по-старото поколение предпочитаме думата куршум. Освен ако не става въпрос за стрелба с някакво много специално оръжие, с много специфични боеприпаси, което май не е случая тука, защото колкото по-специфично е оръжието, толкова повече нишки дава на разследването.

абе Мунчо непоръбен, тя и "куршум" е чуждица. Турска дума е! Анадънму?

Куршум не е чуждца, защото е възприета в българския език от повече от 100 г. Ти не знаеш какво приказваш. А проектил нищо не значи на български език. Идиотите не знаят родния си език, това е причината да подражават на английския. Към нея се добавя и фактът, че не знаят какво значи куршум, не са виждали.

Дори не е " куршум", а нещото, предназначено за изстрелване. Може да бъде и куршум! Обикновено специалистите използват обобщаващото " снаряд". Станка..... "...Маркова п!чка, познай как се казва?"

На англииски PROJECTILE като съществително означава снаряд. На англииски bullet e крушум. На англииски slug е крушум за ловна пушка а и плужек също. Проектил какво точно означава на български не е много ясно.

Вземи сега във всяка област да коментираш приетите термини. И лекарите пишат болестите на латински, като си имаме български думи... В официални документи и изказвания във всяка сфера се ползват официално приети на световно ниво наименования. Компютър не се заменя с "машина за сметки", макар че франсетата биха използвали ordinateur в напън да са със своя дума.

Професионални рискове. С такъв бизнес... Такъв край. Какво ви учудва.

навява ме на мисли че е партизанска внучка???

Много добре ако е така! По TV+, говорител упрекваше Гешев че се "разхожда" по улиците и селата!!!

От кога дамите( к.....те) на бизнеса ги наричат бизнес дами !?

Ау, колко сме "знаещи" !? )Наричаме куршумите ,проектили !? О неразумни юроде,защо се срамиш да се наречеш и да пишеш на български език ! При вас всичко е количество и минимум качество !~

куршум е турска дума бе, свирчо!

И за този боклук ли да плащаме от нашите данъци !!!

бизнес-дама участвала в престъпни деяния не е нито дама. нито бизнес такава, а просто един престъпник. В нейната професия има известни рискове. точка

Значи ще разкрият и други неразкрити

А кога ще разкрият поръчковия процес без присъда срещу безупречната "бизнесдама"?

Да не е дъщерята на депутата от БСП д-р Кънчо Марангозов?

Не, не му е дъщеря. Проверявай си информацията! И престанете да преписвате, а мислете. А да кажеш нещо за д-р Марангозов? Запознат ли си въобще с работата му като акушер-гинеколог? Познаваш ли егови колеги, които в момента работят и са се учили от него, или просто си поредният драскач...?

Колко голям специалист трябва да е, щом главата му е промита с комунизъм и социализъм? Само бавните с мозъка може да харесват такива неща

До "antikom": "Промити със социализъм и комунизъм" са "бавните с мозъка" като Айнщайн, Дънов, Христо Ботев ... Примити мозъци са хората като теб ...

Това не е разкрито. Просто са стигнали до хората дръпнали спусъка. Като хванат поръчителя и имат доказателства достатъчни да го предадат на прокуратурата тогава ще е разкрито.

До нищо не са стигнали, щяха да съобщят. Напън на журналист, който не знае български, прави сметка колко му е силата на разума, че да разбере какво става наоколо.

Бизнесмен=престъпник според българските норми, тази бизнесдама дали е очаквала да умре от старост в леглото?

Съдиите на Б.Б, НЕ са си свършили работата, и не са я пратили тая в затвора.. Та се наложило случайни хора а я утрепят..

Бизнесмен=престъпник според българските норми, тази бизнесдама дали е очаквала да умре от старост в леглото?

СЗ групата за мръсни дела на властта

Правосъдието ни, не е ракрило и наказало измамите на госпожата. Пострадалите вземата нещата в свои ръце и свършват работата на държавата. Спират измамничката да продължава да мами. И оо.. чудо изведнъж правосъдието заработва и разкива престъпниците. Това са изтормозените измамени, първо са тормозени от убтитата госпожа, после от държавата.

Има си закони. От много отдавна(В момента ползваме масово римското право, което е на над 2000г.) е прието, че престъплението е престъпление независимо кой си и какъв ти е мотивът. Ако искаш справедливост, има съд. Ако съдът не работи по някаква причина, има други начини да пробваш да го оправиш. Даже при абсолютна монархия има бунтове, а при демокрация може да протестираш, да гласуваш за нови управници и т.н.. Саморазправата е престъпление и умишленото убийствоп и е умишлено убийство. Иначе и за пребилите до смърт баба за 5лв би имало оправдание по твоята логика- онеправдани са и са гладни, така че не са виновни.

да разкрият и от коя парламентарна група са правили сянка на "бизнеса" и

Ани ти защо си мислиш, че в парламентарните групи са някакви различни хора ? Или си мислиш, че в някоя от тях са престъпници, а пък в друга борци за морал и правда ?

Понеже нашият независим съд не съди такива „бизнесмени“, си намират майстора от ужилените. Ако беше в затвора, нямаше да и се случи това, е не че не е невъзможно.

Хи-хи-хи-хи-хи ! Дъщерята на депутат от БСП , въртяла бизнес с братя Маргини и подобни , и забъркана в голям скандал със сина на Масларова за изнудване и рекет ! Ха-ха-ха-ха-ха ! Трябвало е да арестуват групата докато е била на Позитано 20 за следващата мокра поръчка !

Дано е вярно!

Платила си е на Бойко и компания, за да не влезе в панделата и да я пазят, но червената мафия не си е получила своето. Затова са и го разследвали случая. Ама се видя герб колко могат да си опазят хората. Виждам го и занапред да се повтори и потрети....

Ако питате чучелата: генерал Мутафчийски и другите от великия анти кризисен щаб, сигурно се е самоубила от много ранна форма на корона вирус

орден стара планина за тези момчета

коронавирус, без съмнение.

Или Божков, или коронавируса ще е. Няма кой друг. Мислете!

"Бизнес дама" а бе вие луди ли сте? Тя тая си е чиста измамница кой знае колко живота е съсипала а изродите журналисти я наричат "бизнес дама". Браво на тези които я поръчаха и застреляха, ако всички които крадат пари от хората с лъжи и измами биват убивани, ще е много по-добре за всички нас.

Разкрили сме ама няма да ви кажем как и кои са , толко сте и разкрили

вече покойница е дъщеря на бившия червен депутат от БСП д-р Кънчо Марангозов/поч.2015 год./.Също това е била във тесни бизнес връзки със сина на вездесъщата Емилия Масларова,Иво. Червено,кръв,комунистическо,господа,казано накратко.

Не му е дъщеря не подвеждай

Това отдавна стана ясно че е лъжа.

Едно не разбирам - да си такъв крупен измамник за милиони и да живееш в Младост..

Уйче.

Е какви гъзари бе човек, това си е същото като Люлин, само че Младост

Като опандизите с присъда извършителите и поръчителя тогава се хвалете

Не случайно в България бизнесмен/ка е мръсна дума. Всички са престъпници. Изключение правят 0.001%.

Думата "бизнесменка" е нонсенс. "Бизнесдама" пък е много помпозно. На такива най им прилага името "бизнеслелка".

Или.да чалга певачки или мутреси или бизнеселски

Бизнесдама? Това е една обикновена крадла, която като не я е наказал закона, са я наказали тези, дето им е писнало.

Когато мафията се "самопочиства"и бандити като Крушата ,Мечката ,Руснака,Илиеви ,Миле и още 200 тем подобни отидат при Създателя ,хората по скоро се радват ,че подобна измет вече не дерибейства в държавата ,милицията също е доволна и не си дава зор ,затова нито едно от тези убийства не е разкрито ,сега случаят е същият ,"бизнес"дамата ,която всъщност е обикновена крадла ако беше на мястото си в затвора щеше да си е жива и здрава.

Цецо Найденов Кошаревският Свидетел,не каза ли че Божков е виновен и за това убийство на тази прекрастна хубава жена а?

На кумунягите бизнеса все около кражби и убийства се върти. Как пък веднъж не направиха нещо нормално

Не е кумунягите,а е комунягите! Защо си с нисък интелект?

На кумунягите бизнеса все около кражби и убийства се върти. Как пък веднъж не направиха нещо нормално

Човек като не може да разчита на правосъдие в измислената ни държава, нормално е да вземе правосъдието в свои ръце.

Тези,които не искат да въведат правосъдие кой ги е поставил на власт? Марсианците ли са ги избрали? След като с цялата си тъпотия и наивност гласувате за тях десетилетия наред,сърбайте им попарата.

Откраднала 65 милки от бедния БГ народ!!! Даже мисля, че три куршума в глават са и малко ;)

Не разбрах как така групата за "поръчкови убийства" се е самоорганизирала. Поръчителя е по-важен като цяло...

Боко Марангозов, каЙш?

Ще са защитни свидетели, Божков е поръчителя! А дон КАСКЕТ провежда акция в едно плевенско село!!